![]() |
Aralık ayı için yapılacak olan "Ayın Üyesi Anketi" katılımcıları bu konuda en çok önerilen 5 üye arasından belirlenecektir. Her üye tek bir kişinin adını önerebilir. Önerinizi bu konuyu cevaplayıp üyenin adını yazarak belirtebilirsiniz. Önerdiğiniz üye hakkında isterseniz yorum da yapabilirsiniz. Kasım 2008 - Ayın Üyesi Anketi 30 Kasım 2008 tarihinde bu konu kapatılacaktır. Lütfen öneride bulunurken üyenin ilgili ay içindeki MsXLabs performansını göz önünde bulundurunuz. Not: Moderator, MsXTeam ve Admin grubundaki üyeler anketlere dahil edilmeyeceklerdir. |
pasaklı prenses :tender: |
SiyahLALE :tender: |
angel_fairy |
|
|
Aralık ayı için üye adayım Camilla |
SiyahLALE'm:hug: |
..RoSSoRoSe.. |
Aralık ayı için; GULGECELER diyorum |
Requiem :D |
DreamLiKe diyorum ben... |
Anaxielia :skull: |
RoSSoRoSe arkadaşım. |
siyahlale |
Anaxielia :rose: |
rossorose'm:kiss: |
Anaxielia (H) |
Gösterdiği performansa göre başka isim yazamam Keten Prenses (Y) |
DreamLiKe diyorum... |
BeN BeN BeN... |
RoSSoRoSe |
SüPeRSiN ... |
Anaxielia.. |
DreamLiKe |
DreamLike;) |
kasım ayı üyesi ruffryders olursa fadedliver aralık adayım kasım birincisi fadedliver olursa.. Alıntı:
|
fadedliver=) |
Keten Prenses:tender: |
gösterdiği performansa göre benimde adayım keten prenses ;) |
ARKADAŞLAR VE DEĞERLİ ÜYELER HAYDİ HEP BERABER C0mPuTeR ' E DESTEK VERELİM.DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.HEPİMİZE BAŞARILAR.SAYGILARIMLA.... :DC0mPuTeR:D |
|
Rossorose:) |
|
Soru-cevap forumundaki hızlı performansından dolayı bu ayki adayım: Keten Prenses |
Kendim adayım . |
Keten Prenses :) |
fadedliver... |
Keten Prenses olabilir:) |
Keten Prenses |
beni seçin havuz yaptırcam msx e:Ç internet 1 ytl olcak herkese bedava sınırsız adsl:D bebelere küçük üyelere kreş açıcam:D okul yol su kanalları kemerler yaptırcam:D italyan erkekleri lokali yaptırtcam genç kızlarımız için:Pgüzin abla olcam herkesin aşk hayatını didiklicem ziyaretçilrin ödevlerini yapcam kitap okuyup özet çıkarcam. yetmezse kompozisyon yazcam. boxta kötü söz filan da serbest olcak. teksas olcak hep buralar:D |
hade o zmn oylar Keten'e:P:D |
Ketennn:D sen bizim herşeyimizsinnn:D |
Pasaklı prenses:cl: |
MsXLabs e Kim Snack Bar Yaptırırsa Oyum Onundur :) |
Keten Prensese oy verebilirim :) |
Adaylık Oyumu Kendime Veriyorum :bow: MsX'e Saygılar... |
Gogul bacı ketenprenses :) |
Ben de KetenPrenses diyorum :) |
Foruma katkı konusunda Keten Prenses dememek mümkün değil. Yaratıcı paylaşım konusunda saklanan, eski bir üyeyi seçerdim. Hadi Bana Gel - MsXLabs |
| Saat: 00:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık