MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Bilgisayarım neden açılmıyor? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/209650-bilgisayarim-neden-acilmiyor.html)

Ziyaretçi 12 Kasım 2008 12:49

Bilgisayarım neden açılmıyor?

elektrikler gitti we bilgisayar açılmıyo acaba nedendir format mı gerekiyo?

fadedliver 12 Kasım 2008 12:51

İnceleyiniz PC/Internet Teknik Destek

sıkıldım 19 Ocak 2009 14:09

Bilgisayarım açılmıyor ne yapabilirim?

ya blgisayarım bozuldu. bilgisayarımı açıyorum açılırken bir kaç uyarı veriyor fakat ardından xp nin açılış sesi geliyor ama açılmıyor siyah bir ekran var alt köşesinde ise mikrosoftun yazılım sahteciliğinin kurbanı olabilirsiniz yazısı başlat çubuğu ve öğelerde yok napıcam bilmiyorum yardım edin:(

Keten Prenses 19 Ocak 2009 17:42

ekran kararmış olduğu halde uyarıyı mı alıyorsunuz? asıl sorun masaüstü öğelerinin olmaması mı ? açıl maması mı? daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışacağız

uchiha itachi 19 Ocak 2009 17:48

windows etkinleştirme kurbanı olmuşsun temiz bir windows kurulumu gerekmektedir.

lisanlı windows yada kırılmış windows kurarak bu sorundan kurtulabilirsin.

glader 2 Temmuz 2009 20:45

Bilgisayarım neden açılmıyor ?

Bilgisayarı açmaya çalıştığımda windows xp ekranı açılıyor mavi çubuk dönüyor 15-20 dakika beklememe rağmen böyle devam ediyor ve açılmıyor ne yapmalıyım?

Misafir 2 Temmuz 2009 22:16

Alıntı:

fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1224612)

ilgili linki inceleyiniz..

ozti 2 Temmuz 2009 22:30

Alıntı:

glader adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1434154)
Bilgisayarı açmaya çalıştığımda windows xp ekranı açılıyor mavi çubuk dönüyor 15-20 dakika beklememe rağmen böyle devam ediyor ve açılmıyor ne yapmalıyım?

Bilgisayarınıza son zamanlar da yüklediğiniz birbiriyle çakışma ihtimali olan program varmı ? Mesala sisteminizde antivürüs yüklü ise tekrar dan yükledinizmi ? Bilgiyasarınızı yeniden başlatın ve açılırken F8 e basın sürekli bios ayarlarından load optimize default yapın save'leyip tekrar başlatın.Bu sefer başlarken delete'e basın ve güvenli kip'te açın son eklediğiniz programları kontrol edin.En son en iyi yapılandırma ayarlarıyla başlatın..

Misafir 30 Ağustos 2009 10:04

Bilgisayarım açılmıyor, nedeni nedir?

Bilgisayarımı açıyorum ancak windows xp resmi gelip windows yüklenirken tekrar başa dönüyor bilgisayar yeniden açmışım gibi oluyor hep aynı işlem devam ediyor.
yardım olur musunuz.

Misafir 30 Ağustos 2009 12:28

İnceleyiniz PC/Internet Teknik Destek

Misafir 28 Eylül 2009 18:01

bilgisayarım şarkıları açmıyor ve videolarıda açmıyor ne yapabilirim acil cevap veRin lütFen ??

Misafir 13 Ekim 2009 10:35

windows açılmıyo sürekli hata verip kapanıyor formatlamam mı gerekli

Misafir 18 Aralık 2009 23:08

Bilgisayarım vidoe mp3 dinlemior

Misafir 31 Aralık 2009 12:09

ben xp ye vista teması attım pc reset yaptı ve artı pc sadece ekran açıyor yardım lütfen

Misafir 4 Ocak 2010 08:49

arkadaşlar dün geceye kadar bilgisayarımda hiç bir problem yoktu gayet normal çalışıyordu bi ara kullandığım ramlern mhz.sine bakmak için ramlerin birini çıkardım ve sonra tekrar taktım ve bilgisayarı açtım herşey normal bilgisayarla işim bitti ve kapattım aradan 1-2 saat geçti bilgisayarı açmak için power düğmesine basıyorum ama bilgisayar banamısın demio sorun ne olabilir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim !
hiçbir yerde cevap bulamıyorum :(

gs_abdullah 1 Şubat 2010 18:12

Aynı Sorun Bende Oldu;Format Kesin Çözümdür Uğraşmana Gerek Yok;)

Misafir 26 Mart 2010 20:14

arkadaslar olmuyr leptoba açılıs yapıyor açmıyr
bana çardımcı olurmusun

hasip_01_51 28 Mart 2010 20:10

cevaplarınızı bakliyorum yardım lütfen

iyi akşamlar arkadaşlar bnm bilgisayarla ilgili bi sorunum var öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum eger yanlış yerse kusura bakmayın... dün bilgisayarı açmak için düğmesine bastım normal açılıyordu windows xp yazdı doldu hoşgeldiniz yazısı gelmeden ekran kapandı ama kasa çalışıyor sadece ekran yok sorun ne acaba ..yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekürker..dediğim gibi hoşgeldiniz yazısından önce ekran kapanıyor

Misafir 23 Temmuz 2010 18:13

bilgisayar

arkadaşlar simdi bilgisayar aciom fln bi silah ekran cikio yazılar cıkıo hepsine tıkladım denedim ama acılmadı napmam lazım

Misafir 15 Ocak 2011 11:26

arkadaşlar toshiba laptobum var. geçen gün oyun oynarken bi anda kapandı ama bir daha açılmadı içinde çnemli dosyalarım var. onu nasıll düzelte bilirim birisi bana yardım edebilir mi*

Misafir 4 Nisan 2011 16:09

ya agalar benim bilgisayar ekranı geliyor her şey tamam ama masa üstündeki bilgisayarım açılmıyor ne yapmalıyım ben internet kafede çalışıyorum yardım edebilecek varsa sevinirim

yaşammm 16 Nisan 2011 13:38

hata veyio pc acil ulaşırmısınız??

bilgisayarımı açınça hemen hata veriyor chkdsk çalştr diyo çalıştırıyorum ama olmuo yine aynı oluo cmd çalıştrm chkdsk. exe. yazıorum yinede olmuo.. yardım lütfen...

Misafir 16 Mayıs 2011 17:33

dotron ekran açılmaması

bilgisayar bi anda renk değiştirmeye başladı sonra dondu kapatıp actımda ekran gri beyaz oldu birdahada düzelmedi sorun ne bilen var mı ?

Misafir 16 Kasım 2011 00:18

Bilgisayar açılmıyor

şartel atıktan sonra bilgisayar açılmadı monitörün sol üst köşesinde mavi ışık yanıp sönüyor ne yapabilirm

Misafir 18 Aralık 2011 20:38

bilgisayar

bilgisayarım casper ilk açilişta casper yazisi görünüyor uzun süre bekledikten sonra ekran hafif karariyor ve ardından boot device press key çikiyor enter dedimi altlayarak yazi devm ediyor delete yapiyom casper yazisi çikiyor ardndan tekrar ayni yazi anlayamadim yardimci olurmusunuz tşk

Misafir 16 Ocak 2012 14:03

Arkadaşlar, windows xp sürümü kullanıyorum. Fakat bugün bilgisayarı açtığımda Windows başlayamadı. Yazılım veya donanım yarım kalmış vs. yazıyordu. Eğer eski ayarlara dönmek istiyorsanız eski ağ bağlantılarım gibi birşey yazıyordu. Tıkladığım zaman tam masaüstü açılacakken yine başa sarıyor. Nedenini hala anlayamadım. LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :(

Error 4o4 22 Ocak 2012 12:05

kardeş büyük ihtimal power'in yandı yeni bir tane al 40-100 lira arasında ve sonra format at bende de olmuştu :)

Misafir 31 Ocak 2012 14:24

PC acilmiyo surekli kasada bip sesi geliyo

Pc acilmiyo kasadan sadece uzun bip sesi geliyo ekrana bisey glmyo 1kere gelmiyo surekli uzun bip sesi geliyo 2saniye aralkla uzun bip sesi ltfn yrdm

nötrino 1 Şubat 2012 11:04

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2324672)
Pc acilmiyo kasadan sadece uzun bip sesi geliyo ekrana bisey glmyo 1kere gelmiyo surekli uzun bip sesi geliyo 2saniye aralkla uzun bip sesi ltfn yrdm

Açılışta,kasadan uzun bip sesi geliyorsa;büyük ihtimalle ram sorun oluşturuyordur.Ram kontrolü yapın.Tam olarak ram yerine oturmamış olabilir ya da ramlerin yerlerini değiştirerek tekrar deneyin.

51çakır 30 Mart 2012 20:48

bilgisayarım çalışmıyor

benim bilgisayarım açılmıyor ekrana şöyle bir yazı çıkıyor:

broadcom undi pxe-2.1 v10 7.5
copright (c) 2000-2007 broadcom corpation
copright (c) 1997-2007 broad corpation
all rights reseved
pxe-e61:media test failure check cable
pxe-mof:exiting broadcom pxe rom

boot failure
press any key to contine

ne yapmalıyım lütfen acil :|

51çakır 31 Mart 2012 11:45

bilgisayarım açılmıyor

all rights reseved

boot failure
press any key to contine

ne yapmalıyım lütfen acil https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_disappointed.png

Misafir 10 Nisan 2012 21:16

laptobum açlılmıyor

arkadaşlar laptopu açarken hoş geldiniz yazısından sonra siyah bir ekran açılıyor masaüstü açılmıyor
başta görev yöneticisini kullanarak internet sayfalarını açabiliyordum fakat artık açamıyorum sürekli hata veriyor ne yabapilirim.

Misafir 11 Nisan 2012 13:43

arkadaşlar bilgisayarımı açarken önce mavi ekran geliyor sonra ekran kararıyor ve sadece sol üstte alttire oynuyor bazen 15 20 kere deniyorum ancak acılıyor bu bir virüs mü yoksa başka bi şey mi ayrıca yeni format attım yardımcı olabilirmisiniz?

toretto 14 Nisan 2012 17:14

PC AÇILMIYOR YARDIM EDİN LÜTFEN

pcyi açıyorum 8extreme diye bi şey geliyo açıldığında sonra ise
ıntel(R) boot agent fe
client no boot filenemo recevied
exiting intel boot agent
dist boot failure insert system disk and press enter diyo ne yapmalıyım?

Misafir 26 Mayıs 2012 17:12

BN BİLGİSAYAR MÜHENDİSİYİM BİLGİSAYARLARIN ZAMAN İLE PROGRAMLARI ESKİR 1,2 FORMAT ATILMASI LAZIM BULE SECRAN VİRUS DEĞİLDİR BİLGİSAYARIN YAPTIĞI REM HATSIDIR WİN7 DE REM VERİR 100 E KADR SAYAR 5 ER YENİDEN BAŞLATIR BİLGİSAYARI SÖKÜP REMİ ÇIKARIP AÇIN SONRA AÇILMAZ DIIIIIT DİE SES GELİR KAPATIN REMİ TAKIN DÜZELİR

Misafir 30 Mayıs 2012 14:29

ekran açılmıyo

ben pcnin fişinin takılmadığını unuttum sonra taktım.pc çalıştı ama ekran dondu bende reset düğmesine bastım dıtttt diye ses çıktı sonra tekrarladı lütfen yardım edin.samet

Misafir 12 Temmuz 2012 13:16

bilgisayar sorunları

bilgisayara şifre koydum şifre koyduğum ekran gelmiyordu F8 e basınca geliyor şifreyi yazdım ve girdim sonra şifreyi kaldırdım ama her girdiğimde wimdows açılıyor yazıyo ama açılmıyo ??????

Misafir 17 Temmuz 2012 23:12

pc

bilgisayarı acarken ekrana ıkı soru gelıyor sonra secıyorum ekran kararıyor format da atmıyorum ne yapapılırım?

Misafir 27 Temmuz 2012 15:26

Windows XP im açılmıyor

Bilgisayarımı çalıştırıyorum windowsdan önce şu seçenekler çıkıyor,güvenli mod,ağ desteği ile güvenli mod,komut istemiğle güvenli mod,Windows olağan şekilde başlasın ve en son iyi yapılandırma (çalışan en son ayarlarınız). hepsini denedim ama Windows XP açılıyor gibi oldu bilgisayar kasasından 4kez tık sesi geldi ve bilgisayar kendini yeniden başlattı.ve yine aynı şeyler oldu.

bengisu12 21 Ekim 2012 18:42

Bilgisayarım reset tuşuna basmadan açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Misafir 19 Aralık 2012 15:53

Wındows açılmıyor aci yardım nolur

Merhaba arkadaşlar.benım hp pavillion laptopum var.pc yi açtığımda windows dosyaları yüklüyor diye bışey geliyor.Sonra da hp recovery manager die bişı geliyor.Disk sürücünüz fabrika ayarlarına dönecek.Dıyor.Sonra da lütfen dosyalarınızı kopyalayın dıyor.Pc ye sokmuyo ki kopyalıyım.Çıkıyorum hp recovery managerdan.Pc kapatılacak diyor kapatıyor.yine açıyorum.yine aynı şey oluyo bi açılmadı.Arkadaşlar nolur yardım edim.Yine de teşekkürler.

Misafir 22 Aralık 2012 18:34

bilgisayarım bu kasayı açıyor diğerini açmıyor acaba neden

byfrodo_21 5 Nisan 2013 18:46

bilgisayar açılmıyor,lütfen yardım edin.

x0C0000102 hatası veriyor.bilgisayar windovs vista home basic.ürünün yeniden etkinleştirilmesi gerikiyor diyor,keyleri giriyorum daha sonra en basta verdiğim kod cıkıyor ve dosyanın bozuk oldugunu söylüyor.ne yapmalıyım?

Misafir 8 Ocak 2014 17:06

BİLGİSAR AÇILMIYOR

ARKADAŞLAR BENİM LEPTOPUM EXPER LEPTOP AÇILIRKEN İLK BAŞLANGICI GELİYOR ARDINDAN SİYAH BİR EKRAN GELİYOR VE TEKRAR BAŞLANGIÇ EKRENI GELİYOR BİLGİSAYAR AÇILMIYOR HEP BÖYLE OLUYOR NASIL DÜZELTMELİYİM

kalayst 29 Mart 2014 12:51

bilgisayar açılmıyor

bilgisayar açılmıyor yardım edinnnn

Misafir 21 Ekim 2014 00:03

Alıntı:

51çakır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2377334)

all rights reseved

boot failure
press any key to contine

ne yapmalıyım lütfen acil https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_disappointed.png

Sabahtan beri bu sorunu halletmeye çalışıyorum ama nafile

Saat: 03:20

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık