![]() |
BİLGİSAYARDAN SES ÇIKMIYOR ŞARKI ÇALMIYOR NEDENİ NEDİR? |
Hoparlör ' ünüzün kablosunun takılı , açık olduğundan emin olunuz.Ayrıca Sistem Çubundan Sesinizin açık olduğunu kontrol ediniz. |
ses kartınızın sorunsuz çalıştığını kontrol edebilirsiniz |
Bilgisayarımdaki ses sorunu nasıl çözebilirim? yha benim pc çok yavaşladı internet sayfaları çok zor açılıyo ve masa üstünde ters tıkladığım zaman sanki bir nesne üzerine ters tıklamış qbi sıkıştır ve qnder qbi seçenekler çıkıyo ayrıca bilqisayarım nesnesine tiçf tıkladığım zaman karşıma bilqisayarım penceresi deilde bilgisayarım nesenesini özellikleri qelio çok yavaş kafayı yicem ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz acil!!! |
lütfen bulinki takip ediniz. sorun düzelmezse buraya lütfen tekrar mesaj geçiniz |
Bilgisayarımdan ses çıkmaması sorununu nasıl çzöerim? bilgisayarımdan ses çıkmıyor.herşey normal görünüyor.hoparlorler takılı ve sağlam.ses kartı normal ama ses çıkmıyor.napabilirim |
o ses kartında sorun olup olmadığını nasıl kontrol edicez yha bnm bilgisayardanda hiç bir ses çıkmıyo |
ARKADAŞLAR ARADIĞINIZ TUM SORUNLARINIZA CEVAP BULABİLİR YADA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM MESELA BİR ARKADAŞIMIZ SES KARTI ÇALIŞMIYOR ÖNCELİKLE DRİWERİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINA BAK MESLA MASA USTUNDEKİ BİLGİSAYARIM USTUNE TERS TIKLAYIP ÖZELLİKLER DEYİN ,DONANIMLAR, AYGIT GÖNETİCİSİ EYER ORDAN SORU İŞARETİ VARSA ONUN SURUCUSU YUKLENMEMİŞ OLABİLİR ONUN YAZILIMI YUKLU DEĞİLSE ONU YUKLEYİN YADA CHİP ANAKARDA İYİ YERLEŞTİRİLMİŞ Mİ ONADA BAKIN |
Alıntı:
Chip anakarta iyi yerleştirilmiş mi:D oda güzel... Sorunun cevabına gelince; Hoparlörlerin takılı olduğuna jackın bilgisayara bağlı olduğundan emin ol. Denetim masası // Ses ayarlarına bak biraz kurcala (insan sesi) Olmaz ise bilgisayarını çalıştığı bir güne geri al. |
şimdiye kadar müşterilerimde karşılaştığım nedenlerle sorununu çözmeyi deneyelim.(BAzılarına komikte gelse bunlar oluyo) Hoparlörünün fişinin takılı olduğundan ve çalıştığından emin ol.hoparlöründen kasaya gelen jackin takılı ve dogru yerde oldugundan emin ol.(ses kartındaki yeşil griş)Hoparlörün sesi anfiden kısılmış olabilir.denetim masasından hoparlör çıkışının sessiz konumda olmadığından emin ol yada sesin sonuna kadar kısık olmadığından.aygıt yöneticisinden drıver ının yüklü olup olmadıgına bak (belkide program ekle kaldırdan yanlıslıkla silmiş olabilirsin çünkü) Son ihtimallerde malum kışın ortasındayız hoparlörün yada ses kartın yanmış olabilir... |
Bilgisayarımda ses problemini nasıl giderebilirim? Formatta Ana Sesim Degişti Formt aTmadan önCe StreoMix hebsi vardı şimdi Hd Render HD Capture OLdu Sistem qeRi yükLe dedim oLmadı Pc Den Şarkı dinleteBiliyordum StreoMix sayesinde artık Onuda yapamıORum : ( BasKa ŞekiLde YapıLması MümKünse anLatırMısınız ßana ? |
Driver Ları yukledınmı ? |
bilgisayarıma baktım donanım die bişi yok bi defa bu ne ya |
bnım bılgı sayarımdan ses gelmıyoo ama alt kosedekı ses ısaretıde cıkmıyo ne yapabılırım acaba |
Alıntı:
|
bilgisayarimdan ses cikmiyor bugun format atildi formattan sonra vardi ses sonra birden bire kesildi kablolari konturel ettim hepsi takili ne kulakliktan ne monutorden ses cikmiyor yardim lutfennnnnnnnn |
bilgisayarım diz üstü güncelleme yaptığım günden beride ses çıkmıyor.ayrıca bilgisayar kullanımı hakkında fazla bilgim yok sizce ne yapabilirim?mesela çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim? |
bilgisayarıma uygun ses driveri sürücü veya her neyse acil arkadaşlar bilgisayara format attırdım ve bilgisayarın cdlerini kaybettim yada çizilmiş fln işte anlayın ve ses çalmıyor heralde driverlarını yüklemediğimden media playerda fln çalmıyor işte hata veriyor bilgisayarıma uygun drivverı nasıl bulabilirim internetten aradım bulamadım"isterseniz bilgisayarımın özelliklerini fln yazim: markası pro 2000 ekran kartı gliba bu VIA/3SG Unichrome Pro Igp İşlemci Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz (2CPUs) ram 512 de onboard gliba ekran kartını ayarlanabiliyo fln işte anlıyorsunzudur bu arada bu sorunu nası çözücem lütfen yardım edin bide pcnin özellikleri nasıl sizce 2007 yılında aldım? |
ses driveri sorunu acil yardım arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor bilgisayara format arttırdım ses çalmıyor aygıt yüklü değil fln diyor bilgisayarın cdleri kayıpveya çizilmiş öyle bişe arkadaşlar acil ses driverlerını bulmam lazım internetten aradım bulamadım isterseniz bilgisayarın özelliklerini falan yazim nası olucak acil yazıyorum özellikleri: markası : pro 2000 ekran kartı:VIA/S3G Unichrome Pro IGP İşlemci:İntel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz (2 CPUs) ram 512de onboard gliba ekrazn kartını falanda ayarlıyosun 478 yazıyo soruna acil çözüm lazım arkadaşlar buna uygun ses driveri nedir bilen acil yazsın lütfen ayrıca bilgisayarın özellikleri nasıl 2007 yılında aldım ayrıca arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bulamadım bnde buraya açtım acil yardım şimdiden teşkkürler |
bilgisayarda ses sorunu yasıyorum ama sebebı bılgısayarda calısıyo görunuyo ama ben ben muzık sesını duyamıyorum |
Alıntı:
İnternet Tarayıcı Üzerinden Online Müzik/Film Sesleri Duyabiliyor musun ? Denetim Masasına Girin Ses Ayarları Bi Gözden Geçirin.. |
bilgisayarımın sesi çıkmıyor bilgisayarımın sesi çıkmıyor ne yapmalıyım |
Alıntı:
Ses Driver'ları Yüklü mü Onu Gözden Geçirin. Başlat / Çalıştır / Dxdiag Yazın "Ses" Sekmesine Gelin.. Ses Driver Yüklü Olup Olmadığını Öğrenebilirsin. |
SeS arkadaslar oncelıkle herkeze selam... gelelım konuya : bılgısayarım herhangi bir muzık acınca bu hatayı verıor ses aygıtında sorun oldugundan media pleyer bu dosyayı yurutemıor bılgısayarınızda yuklu bır ses aygıtı olmayabılır baska program tarafndan kullanılıor veya dogru calısmıor olabılır Hata kimliği = 0xC00D11BA, Koşul kimliği = 0x00000000 oncelikle bılgısayar acıldıgı zaman wındows un sesı gelıor ... ama program veya oyun a gırdıgımde de su hatayı alıorum C:/WİNDOWS/system32/DSOUND.dll uygulaması veya dll si gecerlı bır windows bellek goruntusu deil lutfen yukleme dısketınızle karsılastırın ve benım drıver realtek . acdıgım zaman da yıne bu hatanın benzerini verior bussuru sey denedım ama olmadı inanın gercekten 5-10 kere degısık degısık yukledım ama olmadı Lutfen cozum bulursanız sewinrirm ii aksamlar ..... selcuk yıldırım |
slm arakadaşlar ya şöyle bi problemim var sesin hoparlörden müzikle beraber çıkmasını nasıl sağlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.sesin müzikle beraber hoparlörden duymak istiyorum şimdiden teşekkürler. |
selam benim bilgisayarda sürekli ses kartı okunmadı diye bi yazı çıkıyor ve ses bilgisayarımda gözüküyor ama hopörlerden ses gelmiyor neden |
Bilgisayarımdaki ses sorunu düzeltmeme yardımcı olur musunuz? Arkadaşlar benim pcemde bir ses sorunu var düzeltemiyorum.Çıkışları ve girişleri kontrol ettim ama hala ses gelmiyor.Bana önerebileceğiniz bir çözüm varmı varsa yazın.:*(:*( ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER |
ses kartı bilgisayarıma format atıldı ; ama ses kartı yüklenmemiş hopörleri taktım, ses kartını nasıl yükleyebilirim? |
Alıntı:
|
yaa benim hoparlör açık fakat şarkılardan ses gelmio |
slm benim bilgisyada ses çalışmıyor ynlışlıkla ses programını silmişim onuda bulamıyom bilgisarayın üstüne ters tıkladım dediginiz gibi sarı işaret var yani program yüklü degil gözüküyor galiba ama dogru programı nasıl bulurumda tekrar yükleyebillirim sizin önereceginiz program varmı nasıl indirebilirim teşekkürler |
Alıntı:
Eğer laptop ise gene benzer şekilde üretici firmanın web sitesine girip seri nosu marka modeli ile size uygun driverları indirip kurabilirsiniz. |
bigisayarın kendi sesi çıkmıyor, hoparlör yok neyden dolayı kaynaklanıyor? napacam... |
bilgi sayarımdan ses gelmiyor ve müzik hiç birşey çalmıyor ne sildimi bilmiyorum ama ses çıkmıyor ve hiç birşeyi oynatamıyoru araç çubunda da ses yeri yoq |
benim bilgisayarımda 2 kulanıcı var birisine giriyom ses gelior diyerinde ise gelmior lütfen yadımcı olun ?? |
Ya benim eski küçük bi aidata laptop bilgisayarım var.Ben dün WolfTeam oynarken sahip olduğum silah çok ses çıkarıyo...O silahla ateş ederken birden ses gitti kafayı yicem nası düzelticem ses çubuğuna herşeye baktım müzik açtım ama ses çıkmıyor kulaklık takınca geliyo ama normalde gelmiyo yardım edebelirmisiniz? :S |
SA YA BEYLER BENİM SES YOK DRİVER CD LERİDE YOK SES YÜKLEMEK İÇİN Bİ LİNK ATARMİSİNİZ LÜTFEN |
pc den ses çıkmıyor arkadaşlar benim pc dende ses çıkmıyor format attım herşeyi yükledim ama ses çıkmıyor hopörlörden çalıyo gibi gözüküyo ama ses gelmiyo ne y6apmalıyım |
ses gemiyo biilgisayardan bi anda ses gelmemeye başladı nedenini anlıyamadım her şeyin takılı olduguna eminim yardım edin lütfen? |
ses sorunuma yardım benmde ses sorunum var ses kartını sildim tekrar yükledim(realtek HD audio) ama olmadı sarı soru işaretlerine girdim sürücüyü yeniden yükle ve ileri dedm sihirbaz gerekli yazılımı bulamadığından donanım yüklenemedi diyor.. ne yapmam gerekiyor :( |
Ses Aygıtı Yok Hatası Arkadaşlar bugün bilgisayarımı açtığımda ses yöneticisinin olmadığını fark ettim denetim masasından ses efekti ve ses aygıtları bölümüne girdiğimde ses aygıtı yok diyor ne yapmam lazım ? :S |
bendede aynı sorn var yardm edersnz sevinrm |
bılgısarda ynlslıkla program ekle kldırdn sldm ve ses qıttı ne ypmm lzm tskler |
benim bilgisayarımın ses cihazı silinmiş nasıl geri getirebilirim |
Denetim masasına girip ordan ses ayarları kısmında geri getirebilirsin.Kolay gelsin. |
bilgisayarın hızlı olması için advanced system careyi yükle windows güvenlik duvarını kapat(devredışı bırak) ondan sonrada bilgisayarında bitane antivirüs olsun tavsiyem ise(kaspersky)ve bilgisayarını yeniden başlat başlat çalıştıra regedit yaz ve çıkan dosyadan düzen bul ve regedit yaz f3e basılı tut bitince dosyaları sil |
blutut bluttut acıkken de ses çıkmıyor onu kntrol edin.sony için böyle en azından dğer markaları bilmiyorum da. |
windows7 kullanıyorum. görev çubugunda digital sesten karıstırıcıya girdim. ordan ses siteminin ayarlarını yaparken devre dısı bırak butanu vardı. tıkladım daha ses cıkmıyor. problem ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.! |
pcden ses çıkmıo benim bilgisayarımdan ses çıkmıo müzik dinleyemiyorum ama monitörü kapatınca ses çıkıyo müzik dinleyebiliyorum napmam gerekio yardımcı olrsanız sevinirim |
sorunnn abi benim anlamadığım şey benim hepsi normalde ben denetim masasından ses konuşma ve müziğe girdiğim zaman hiçbirşey üzerinde değişme yapamıyorum nedeni ne acaba |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık