![]() |
msnmin parolasını bir arkadaşıma vermiştim sonra dün sinirlenip parolamı deyiştirdim sonra şimdi ise hatırlamıyorum bana yardım edin nasıl deiştiricem gizli soru bölümüne nasıl gircem ? not benim bilgisayırm msnin altındabulunan parolanızı unuttunuzmu kısmına girmiyor |
neden ''parolanızı unuttunuz mu ''kısmını göremediğini anlayamadım. aşağıdaki linke tıkla orada ''parolamı unuttum ''önermesi var. oradan gizli sorunu yazarak şifreni değiştirebilirsin..olmazsa tekrar cevap yazın lütfen msn oturum açma |
Hotmail hesabınızın gizli sorusunu ve cevabını değiştirebilmek için, Hotmail hesabınıza girin ve sağ üst kısımdaki “Options” linkine tıklayın.. Açılan sayfada bulunan “View and edit your personal information” linkine tıklayın. Açılacak sayfada question bölümüne girip change linkine tıklayın . Daha sonra çıkacak ekranda gizli soru ve cevabınızı değiştirrebilirsiniz |
|
MSN'de gizli soru nasıl değiştiriliyor? MSN'de gizli sorumu nasıl değiştirebilirim?Öğrenmek istiyorum...x( |
MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin Buyrun bu konuya bakın. |
bana yardımcı olursanız sevinirim gizliyanıtımı ve şifremi unutum msn mi açamıyorum napmalıyım |
merhaba yha ben gizli sorumu nasıl deiştirebilirimmm:bilmem: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ya ben gizli yanıtımı da şifremide unuttum nasıl düzeltebilirim ikisinide |
Gizli sorumu nasıl değiştirebilirim? benim msnem hacklendi geriye almak için gizli sorumu değiştirmem lazım nasıl yapabilirim |
Alıntı:
|
msn giriş sayfasında (son sürümde) beni hatırla seçeneği ile birlikte parolamı hatırla denilmişse eğer program kullanılmayan yerleri kapatıyor ve sadece giriş butonu seçeneği veriyor. parolamı unut denildiği takdirde parolamı unuttum seçeneğini de verecektir diye tahmin ediyorum.. denemekte fayda var |
msn şifremide gizli sorumun cevabınıda unutdum yardım |
yha acele gizli yanıtımı bulmam lazım yardm edin lütfen |
Arkadaşlar beniş gizli yanıtımı unuttum ve şifre mi değiştirmiş biri nasıl bulcam |
parolayı unuttum gizli şifremide bilmiyom bana yardım edin |
Alıntı:
aşağıdaki mesajı inceleyiniz >> Alıntı:
|
Msn gizli soru nasıl değiştirilir? msn gizli soru nasıl değiştirilir? |
Alıntı:
|
gizli yanıtı bilmiyorum arkadaşım parolamı değiştirmiş ne olur yardım edin |
Alıntı:
MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin |
afedersiniz biri gizli yanıtımı ve şifremi değiştirmiş gizli yanıtımı ve şifreyi bilmediğim için tekrar nasıl mnsemi geri alabilirim yada nasıl gizli yanıtımı değiştirip şifre alabilirim tekrar.......?? |
ben msn acamıyorum..beni direkt altarnetıf e maıl adresıne yönlendiriyor..fakat yönlendrilern e mail adresının sıfresını unuttum.. amaaaa ben gizli sorumun yanıtını bıldıgım ıcın...bır türlü gizli soru ekranını acamıyorum...bana nasıl yardımcı olursunuz |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık