formatlama cd si olmadan önce bilgisayara nasıl format atılıyordu acele lazım çünki yarına yetişmesi lazım lütfen:( |
Sen atamazsın servise götür orada sana yardımcı olacaklardır |
format hp pavilon masaüstü bir bilgisayarım var. Format atmak istiyorum pc yi alırken cd de vermediler ne yapmalıyım |
açılmayan pc ye format bilgisayar açılıyor bilmemm ne dosyası eksik diyor yeniden yükle diyo siyah ekranda |
Alıntı:
Eğer sıfır bir bilgisayar aldıysanız bu tamamiyle sizin bilinçsizliğinizden kaynaklanıyordur. Sıfır bir bilgisayar aldığınızda size mutlaka işletim sistemi cdsi vermeleri gerekiyor. |
Alıntı:
İşletim sistemini takın ve format atın. Onarma derseniz uzun sürebilir. En hızlı ve mantıklısı format atmaktır. |
format slm ya format atacam bir cd var acaba o sidi olurmu nasıl olcak şimdiden gosterdiginiz ilgiye tşk ederim |
Alıntı:
Nasıl format atacağınıza dair bilgi için linke tıklayın:Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Kolay gelsin... |
xp bilgisayarıma formay atmak istiyorum fakat elimde xp cd si yok onu net ten bulabilir miyim ??? şimdiden teşekkür ederim |
İnternette bulabilirsin. Sitemizde paylaşımı yasaktır. |
benim laptobum var cd raytırı bozuk flaş bellekle atıldığını biliyorum ama ben nasıl atılabileğini bilmiyorum nasıl bi program kullandıklarını bilmiyorum bana yadımcı olurmusunuz çok lazım bütün verilerim içinde teşekürler. |
Alıntı:
|
Format CD'leri yok, nasıl format atabilirim? herkeze merhaba ben bilgisayarıma forma atmak istiyorum ama format cd si bende yok nasıl format atarım lütfewn yardım pls ama ben vistayken xp yaptım onu da söleyeyim lütfen yardım pls:*( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) |
beyler format cd si olmayan ya olanlardan yada internet kafelerden satın alsın . |
s.a ya bilgisayar format cdsini kabul etmiyo nabcam bn |
Format cd'si diye birşey yoktur, bunu söyleyeyim. Format atmak demek tüm bilgileri silmek demek. Sonrasında zaten kurulum yapmazsanız, bilgisayarınızı kullanamazsınız. Format sonrası kurulum yapacağınız cd'de herhangi bir işletim sistemi kurulum cd'si olmalıdır. Bu da Windows XP/Vista/7 Ubuntu, Pardus vs. Forumda da nasıl yapılacağına dair bilgiler mevcut. Windows kurmak istiyorsanız, kurulum cd'si satın almanız gerekir. Ubuntu istiyorsanız internetten istek yapıp ücretsiz olarak evinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Pardus'ta ise 2.40TL'lik kargo ücreti vardır. İşin korsan kısmı beni ilgilendirmiyor. |
O kadar soru sormuş insanlar bende cd den atamıyorum cd yok gibi davranıyor, Format CD'si olmadan format atabilir miyim? |
Alıntı:
|
SLM kolay gelsin bende bi mp3 calar var bilgisayara format atarken üstünde unuttum galiba mp3 de format yedi bilgisayara takıyom biçimlendirmek için nafile her türlü yöntemi denedim olmadı ne yapmam gerekiyo yardım edersem sevinirim |
Alıntı:
|
format illa cdsiz mi format atılyor yaa?? :( |
format bilgisayara cd olmadan nasıl format atılır ve cdyi nerden bulucam |
format FORMAT ATMA nasıl format atılır |
yha bnm pcde Wındows/SYSREM32/CONFIG/SYSTEM HATASI VERİO AMA BN YAPAMIYORUM NOLUR BANA YARDIMCI OLLUNN... PCYE FORMAT ATCAM AMA CDSİ YOK O YÜZDEN BANA YARDIMCI OLUN LÜTFENN........ |
Bilgisayarcıya git format cd iste verir. |
BENİMDE DİZÜSTÜ OLDU FORMAT CDsi alıp msxlabs sayesinde nasıl yüklendiğini öğrendim. |
bilgisayarım laptop kendi kendine şifre koydu açamıyorum |
bende format cd yok nasıl format atacam F40 :( |
arkadaşlar cd siz format hayatta atamazsınız bilgisayarınız açılmıyorsa bir format cd si alıp bilen kişi varsa ona attırmalısınız format bitincede bir virüs programı kurdurmalısınız :) :) :) |
nasil format atacam ya cd yok ama format nasil atacam ya ama cd'im yok :/ |
yeni pc aldım işletim sisteminin cd si bilgisayara yüklemişler telefon ettim cd ye yükleyin dediler üstüne tıkladıgımda nero açılıyor ne yapmalıyım |
Bilgisayar Asus markalı bir dizüstü bilgisayarım var.Cd'siz nasıl format atabilirim ? |
Format CD olmadan atamazsın fakat İnternet sitelerinden bulabilirsin.Orda paylaşılır. |
ARKADAŞLAR ELİMDE OEM ÖNKURULUM SETİ WAR FAKAT FORMAT CDSİMİ DEĞİLMİ BİLMİYORUM NE YAOMALIYIM YARDIMM... |
Alıntı:
|
ben cd olmadan nasıl format atacam cd olmadan nasıl format atıcam |
Saat: 02:54 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık