![]() |
SLM 17 YŞINDAIM OKUL İÇİN UYGUN SAÇ MODELİ SÖYLERMİSİNZ |
At kuyruğu,Balık sırtı ve normal örgü.kısa kesim,iki pelik. Okul yönetmeliğine uygun saç modellerini yapabilirsiniz. |
Okul için, kolay yapılan saç modelleri var mı? Okula giderken benim yapabileceğim ama kolay saç modelleri varmıdır ? Varsa nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim .. Saygılarımla /Tabak kız |
5 dakikalık okul saçları Öyle saçlar istiyorsun ki, hem sabahın köründe fazla uğraştırmasın, hem de okulda herkes saçlarını nasıl yaptığını sorsun. İşte sana her gün bir yenisini denebileceğin 5 ayrı model. Seç, beğen, uygula... Hem de en uzunu sadece 5 dakikada! Tüm saçlar için 3 dakika 1 adım: Saçlarını ıslatıp, bakım kremi sürdükten sonra, arkadan ör ve tel tokayla topla. 2.adım: Üniformana uygun renkteki bir saç bandını takıp, alttan sabitleştir. 3.adım: Saçlarına son olarak bozulmaması için jöle sür veya sprey sık. Düz saçlar için 2 dakika 1.adım: Saçlarının hacimli görünmesi için, kuruyken tarayıp, bolca spreyle. 2. adım: Ön taraftaki saçlarını birkaç tel tokayla fazla sıkmadan topla. 3.adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık. Dalgalı saçlar için 5 dakika 1. adım: Sprey ile ıslattığın saçlarına, elektriklenmemesi için durulanmayan bakım kremi uygula. 2. adım: Aralardan gelişigüzel aldığın tutamları örüp, uçlarına küçük lastik tokalar tak. 3. adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık. Kıvırcık saçlar için 2 dakika 1.adım: Islattığın saçlarına jöle sürüp, kıvırcıkların belirginleşmesi için iyice dağıt. 2.adım: Arkadan aldığın bir tutamı, diğer kalın tutamın etrafında döndürüp, tel tokayla sabitleştir. 3.adım: Saçlarının daha yumuşak olması için, elektriklenmeyi önleyici bir serum veya krem sür. Orta boy saçlar için 1.adım: Hafifçe ıslattığın saçlarına, kabarmaması için elektriklenmeyi önleyici bir krem sür. 2.adım: Öndeki saçlarını şu sıralar çok moda olan nostaljik taraklarla arkadan topla. 3.adım: Son olarak kabarmaması için üzerine sprey sık ve köpük sürerek şekillendir. kaynak |
2 pelik ne oluyo? |
Alıntı:
|
ya baska sac modellerı yokmu bunlar cok basıt bana yardım edın lutfen...... |
benim sacLarım kıvırcık ben qeneLLikLe ensemi ve sacLarımın ucLarını düzLestiriyorum cok güzeL görndüğünü söyLüyoLar :) bence de öLe denemeLisinz |
Alıntı:
|
YAA ARKADŞLAR BN İYORUMKİ TOPUZ GİBİ BİŞİLER HEM SPOR DURUO HMDE OKULA UYGUN TOPLU AMA BÖLE SÜPER BİR TOPZ ÖNCE UZUN SAÇLAR İÇİN SÖLİYİM ÜTÜLEYİN YDA DÜZLEŞTİRİN ONDAN SONRA TOUZ YAPIN VEDE RENKLİ TOĞUZ TOLAARI TAKIN ÜSTÜNE SÜPER DUURO ÖN PERÇEMEDE ŞEKİL VERİN YHDA TEL TOKAYLA ATKAYA ATIN KABRTN SÜPER DURUO |
ya ben 12 yaşındayım ortaokul saç modelleri yok mu?**** |
benim saçım kıvırcık okula giderken saçımı yandan ayırıyorum ve arkaya doğru götürüp tel toka takıyorum arkadaşlarım çok beğeniyor tavsiye ederim banada bi model söylerseniz sevinirim |
balıksırtı örgüyle birçok model elde edilebilir önden taç şeklinde örülebilir 2 yandan balıksırtı örülüp çok aşağı inmeden toplanabilir yine önden ince ince 4-5 tane balıksırtı örülebilir kalan saçlar açık kalabilir ya da onlarda örgülerle birleştirilebilir at kuyruğu toplayıp kuyrukları 3-4 parçaya ayırıp örebilirsiniz yani örgüyle değişik modeller keşfedebilirsiniz ... |
arkadaşlar orta okul saç modelleir ama değer bişiler olsun her gün saat 6:00 da kalkıyorum saçalrım içn lütfen 5 dakikalık şeyler olmasın nasıl toplanır şekil nsıl verilir o nun gibi yorumlar varsa şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Herkes Buna ozenıyor bakın ılk once saclarınızı kuafore gıdın ve ıncellttırın sonra sacınızı ıyıce taradıktan sonra baglar gıbı tutarak kıvırın sonra yukarı dogru cekın altınada buyuk mandal tokalardan takın en iiisi /Ada Namı diger: Avacado Girl :) |
sabah 6 da kalkıom ne yapacağımı bilmiyorum her zaman da bağlamak hoş olmuo lütfen elinizde yorum warsa ekleyin |
bende hep okula giderken ya hep at kuyruğu ya aşağıdan ikiye ayırıp örmek yada at kuyruğu yapıyorum e bazende uzun sürdüğü için hep yapmadığım bir saç modeli var söleyeyim. ilk önce saçlarını tepeden enseden yada ortadan sıkı açılmayacak bir at kuyruklu bağla.sonra ikiye ayır (eşit parçalarda olması çok önemli)ayırdıktan sonra istediğin taraftaki saçtan hani ikiye ayırıyon ya istediğin taraftan küçük bir tutam alıp dierine ilave et sonra dierinde alıp dierine ilave et (sağdakinde aldığın küçük tutamı soldakine ,soldakinden aldığın küçük tutamı sağdakine ilave ediyorsun ve bu böylece devam ediyor.kaynak için googleden saç örgüleri uzman tv yazmanız yeterli oradan istediğin saç modelinin üstüne tıkla hepsi açılıyor kafes örgüsüde vardı nasıl biliyormusunuz hani göğüs kafesimiz olur ya yanlarındada yuvarlaklar aynen öyletavsiye ederim he bu arada bn güzel saç yapayım derken okula geç kalıyorum yaaa ben okula gittiğimde öğretmen sınıfa girip ders anlatmaya başlamış oluyo yaaa yardım edin banada!!!!! |
bende 12 yaşındayım..benimde aynı sorunum var ve ben bu sorunu çözene dek şu anlık yandan topluorum..aynı at kuyrğunun yanı kayılmışı ve yukarı çıkılmışı..valla bi cvp bulursanız ii olucak.. şimdi sana bi tiyo vereceğim bi yerden buldum denedim çoq güsel??yine aynı şekilde yandan at kuyruğu bağla..uçlarına şekillendirici krem sürr..böylece havalı olu!! |
bnm saçlarım düz okula giderkez topuz yapıyoruz olmuo bna yakışmıo ne yapmalıyım |
yha bunlar en basit şeyler zaten yapıoruz bunları hergün aynı shey offff sıkıcıı daha güzel şeyler koyarsanız seviniriz (herkescee) {lütfen resimli olsunn!} |
bence şekerler bu saç modelleri pek işe yaramıyor!şöyle bariz uçuk bişiler olsun diorum!ben saçlarımı arkadan yarım topluyorum bazen bazen topuz topluom bazen fönlüyom ama bnm kankam sedo dioki sana tavşan gibi iki tane topuz yakısıo!tüyo verin lütfen yhoksa sedoya inancam şekerler |
|
yha resimle göstersenız daha iyi olur okumak zor gelıyor dıyorum valla onu okuyarak vakit kaybedemem |
bence bu saç modellerini yapmaya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç gerek yok bence insanın kendi güzelliği daha önemlidir benim için tabikide yoksa neye yarar bu üç günlük dümya neye yaray bebden size selam olsun 0*-67099070* bence önemli olan insanların doğal güzellikleridir ben mesela askeri liseyi çok istiyorum kendidize füvenbnin bana şimdiden subay demeye başlarsanız iyiy olur ......................... herkeze yakşamlar |
3 numara öğrenci tıraşı :) |
yanlardan Su örgüsü şeklinde taraya bilirsin |
YA BENİM SAÇLARIM ORTA BOYDA BEN SAÇIMI OKULA GİDERKE NAIL YAPABİLİRİM JOLEYLEDE OLABİLİRİM BEN LİSE N1 E GİDİORUM YAŞIM AUYGU SAÇ MODELLERİNİ NASIL YAPABİLİRİM NOLUR BANA YARDIMCI OLUN ŞİMDİDE TEŞEKÜRLER |
ben ce ne güzel model şu (hemde sadece 5 dkk) düzleştiriciyi alın ve ön leri dışında sacınınızın heryerini (çokta dümdüz olmak zorunda değil ) düzleştirin önlerinizi tel tokayla inek yalamış gibi değilde hafif görünücek şeilde tokalayın sonrada arkada bi kaç yeri örün ve küçük lastik tokayla tokalayın işte yazması bile 10 dkk uygulaması sadece 5 dkk |
[QUOTE]okula giderken nasil sac yapili ben 15 yaşıdayım |
yaa benim saçlarım katlı kesimli okulda serbest bırakmakta yasak her zaman topuz yapıorum kahküllerimide yandan tel tokayla tuturuyorum başka bi model yapamıorum nolurr yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim :) |
bn okula gidiorm fazla saç modeli yapamıorm ama sprey fln sabah sabah çekilmez çile yaa |
ardaşlar benim şaçlarım düz ama anlatamıcam kadar düz hangi saç modeli yakışır |
cnm önce saçına okl kıyafeti renqine göre ince bi badaj tak sonra kalan saçlarını yandan alıp en uca kadar topla çıkablr sonra ince lastkle topla daha sonra örgüne bolca sprey sık daha sonra aralara renkli tel toka tak süper oluo :D :D |
ya ben 12 yaşındayım okula giderken çok saç modelleri yapıyorum ama değişik ve kolay yapılan bir şey bulamıorum bana yardım edin.:)dikkat çekici olsun istiorum... |
bn 12 yaşındayım okula giderken hep aynı modelelri yapmaktan bıktım yardım edin nolrr |
amerikan tıraşı |
yha arkadaşlar bn 14 yasımdayım okula giderken yapacak model bulamıyorum saclarım dalgalı kıvırcık arası bişey n olur yardım edin |
=) ya millet bi kız için en önemli sey saçıdır.saçının güsel olması sevgilisi olduğundan felan değildir.kendini iyi hissetmek içindir.liseli kızlar (bende lise öğrencisiyim)eğer okulunuzda saçlarınızı toplamanız zorunluysa size bi önerim var.saçımızı geriye doğru tarıyoruz ensemizin altında saçlarımızı topluyoruz bi lastik tokayla veya daha hoş durmasını istiyosanız kurdeleyle bağlayın.daha sonraelinizle saçınızı arkadan ikiye ayırın saçınızın arası boşluk varmış gibi olcak lastikli saç kızmını o boşluktan sokup çevirin süper bi görüntü oluyor tavsiye edrm..sevgiler |
OF YAHA OKUL İÇİN EN UYGUN SAÇ MODELİ NE |
Saçlarımı sol tarafa doğru yatırıp düzleştiriyorum ve alttan çok az bağlıyorum fakat bağladığım belli olmuyor TAVSİYE EDERİM ÇOK HOŞ OLUYOR |
süper duruo valla bence açık saçı azıcık toplayın ya da iki kuyruk ama kulak memesinin altından süper oluo |
ßénceDé Résim Koyun Vé ßunLar ßiraz ßasiT Daha Tarz Ve ÇeKici dUrabilecek Ve ßéNim sAçıM Kıvırcık ve çoq kabarıyo hergün düzleştiremkde çoq saçlarımı yıprastıyo bunun içn saçları süzleştirmeden yada azıcığını düzleştirip yapılacak güzel modelleri resimleri ile verirseniz eminim ki bnm gibilerin çook ama çook işine yarayacaktır şimdiden saqolun.. |
arkadaşlar bizim sınıfta 8.sınıflR SPR YAPIOLAR MEsela tuğçe var o bi gün bişi yapmıştı çok hoşuma gitti saçlarını üstten toplamış perçemlerini bukle bukle yapmış sprdi veya üstten toplayıp tokayla tutturuoalr |
tamam ama benimki hem kolay hemde beğenilen bir şey olsun |
ya ben okula giderken saçlarım hep dağılıyor ve havalanıyor bu durumda ne yapmalıyım? |
bncede resm koysamız gzl olur bnm saçım kıvırcık düz saçlı arkadaşlarımın saçı gzl oluo ama bnm kıvırcık olduğu için düzleştiryorm sonrahemen bozuluo daha kötü oluoo napmalıyım |
:( siz bnden iisiniz bnm saçlar bi tuhaf özellikle önleri çok kıvırcık ince olmasına ragmen çok kabarıyor şekil veremiyorum bıktım artık bide liseye gidiyorum ince telli olduğu içinde çabuk kırılıyor düzleştiremyorum bn ne yapıcm yha :( |
saçlarım bende her gün at kuyruğu yapmakdan sıkıldım başka saç modeli buluyorum ama yapması çok uzunnnnn...... |
Alıntı:
|
12 yaş :) 12 yaşındayım okulum uzun saçların toplanmasını istiyo bnim saçımda uzun nasıl bi saç modeli bulabilirim ? |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık