MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Facebook üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/223344-facebook-uyeligimi-nasil-iptal-edebilirim.html)

Misafir 2 Ocak 2009 20:14

Facebook'a üye olduktan sonra iptal etme şansımız var mı acaba?

DrEaMy 2 Ocak 2009 20:35

Silmek için şu adımları uyguluyoruz :

1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")
Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz.

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

Ziyabbbbbb 7 Şubat 2009 13:16

facebook

face booktan üyeliğimi nasıl silebilirimmm

UnknowN 7 Şubat 2009 16:47

Alıntı:

Unsaid Words adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1276004)

1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

Okuyunuz ..

sky78 10 Şubat 2009 15:27

arkadaşların dediği gibi oluyor fakat facebook ku türkçe kullanıyorsan sağ üstte ayarlar var ordan hesap ayarları diyorsun daha sonra gelen pencerede hesabı dondura tıklıyorsun sana neden hesabı dondurdun soruluyor salla birini sonra sana mail geliyor maili sil

ATROFKA 8 Haziran 2009 00:35

BEN FOCEYİ İPTAL ETTİM ŞİMDİ LAZIM OLDU ACMAK İÇİN NE YAPMALIYIM

Misafir 28 Ağustos 2009 09:15

lütfen türkçe nasıl iptal edeceğimi söyleyin

Misafir 28 Ağustos 2009 18:41

vaalla hıc iptal edemedımm yaaaaa cook saolulun =(

AriThmetiCs 28 Ağustos 2009 19:08

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1466101)
lütfen türkçe nasıl iptal edeceğimi söyleyin

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1466786)
vaalla hıc iptal edemedımm yaaaaa cook saolulun =(

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

Misafir 1 Eylül 2009 15:38

olmuyo

fadedliver 1 Eylül 2009 15:39

Bakınız ve harfiyen uygulayınız
Alıntı:

DrEaMy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1276004)

Misafir 1 Eylül 2009 22:36

iptalde tamamen siliniyormu yada başkaları iptal ettigimi görebilecekler mi

Misafir 1 Eylül 2009 22:37

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1472565)
iptalde tamamen siliniyormu yada başkaları iptal ettigimi görebilecekler mi

tEkrar açana kadar sizi kimse görmez.

bruskx 2 Eylül 2009 15:25

hesapı ital etmek istiyooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum neden bukadar uğraştıriyorsunuz
anlamıyorum.........

EgeliAnil 2 Eylül 2009 15:32

Facebook hesabını tamamen kapatmak (SİLMEK) Denenmiştir.

Bilindiği üzere Facebook hesabınızı tamamen kapatmak istediğinizde sadece deaktif edebiliyordunuz, yani hala aktif olmasa da bir Facebook accountunuz oluyordu.
Ama artık Facebook hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz, hesap iptal etme işlemini şöyle yapıyoruz:

Adımlar:

1. Şu adrese gidin: Login | Facebook
2. Ve "Submit" (Gönder) butonuna basın.
Hesabınız birkaç gün içinde kapatılacaktır. Bu yöntem resmi ve tamam bir işlemdir, başka işlem yapmanıza gerek yok.
Facebook'suz iyi günler! :-) EgeliAnil

Misafir 5 Eylül 2009 12:45

bakın hesabımı dondurmak degil tamamen iptal etmek istiorum

Misafir 8 Eylül 2009 23:49

FACEBOOK ÜYELİĞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM

Misafir 9 Eylül 2009 03:21

Alıntı:

EgeliAnil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1473487)

Bilindiği üzere Facebook hesabınızı tamamen kapatmak istediğinizde sadece deaktif edebiliyordunuz, yani hala aktif olmasa da bir Facebook accountunuz oluyordu.
Ama artık Facebook hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz, hesap iptal etme işlemini şöyle yapıyoruz:

Adımlar:

1.Şu adrese gidin: Login | Facebook
2.Ve "Submit" (Gönder) butonuna basın.
Hesabınız birkaç gün içinde kapatılacaktır. Bu yöntem resmi ve tamam bir işlemdir, başka işlem yapmanıza gerek yok.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1482148)
FACEBOOK ÜYELİĞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM

Alıntı:

Alıntı:

AriThmetiCs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1466840)

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

...

Misafir 9 Eylül 2009 06:38

Alıntı:

facebook üyeliğimi iptal etmek istiyorum
lutfen geregini yapın

Misafir 9 Eylül 2009 14:25

FACEBOOKUMU IPTAL ETMEK ICIN YAZILAN BILGILIERIN HEPSINI YAPTIM FAKAT KAPALI OLDUGUNU NASIL ANLAYABILIRIM BI BASKASININ FACEBOOKUNDA GOZURMU

Misafir 9 Eylül 2009 14:58

facebook a girerken msn adresi yazilipta girilen yerdeki msn hesabini nasil sile bilirim??

Misafir 9 Eylül 2009 15:03

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1482807)
facebook a girerken msn adresi yazilipta girilen yerdeki msn hesabini nasil sile bilirim??

iletişim bilgilerinden e posta ekle diyiniz yeni e posta adresini yazın daha sonra eskisini kaldırın yeni adresiniz devreye girecektir.Kolay gelsin.

Misafir 10 Eylül 2009 15:02

FACEBOOK ÜYELİGİMİ İPTAL ETMEK İSTİYOM HEMEN İLK DEFA GİRDİM İPTAL EDEMİYOM

Misafir 10 Eylül 2009 15:07

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1484151)

Alıntı:

EgeliAnil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1473487)

Adımlar:

1.Şu adrese gidin: Login | Facebook
2.Ve "Submit" (Gönder) butonuna basın.

Alıntı:

Alıntı:

Saygılar..

...

Misafir 11 Eylül 2009 10:14

Facebook üyeliğimizi silebirimiyiz

herkeze selamlar ben facebook üyeliğimi silmek istiyorum silebilir miyim? yardım pls

Misafir 11 Eylül 2009 22:49

Alıntı:

facebook iptali

facebook mu ıptal etmek ıstyorum

Misafir 15 Eylül 2009 12:54

Alıntı:

facebook üyeliğimi iptal etmek istiyorum
facebook üyeliğimi tamamen iptaletmekistiyorum

Misafir 28 Eylül 2009 11:39

buradaki açıklamalardan hiçbirisi tam olarak silmiyor ..aynı adresle tekrardan farklı isimde girmek istediğinizde adres kullanılıyor dıyor..

Misafir 7 Ekim 2009 18:27

benim face book adresimi birisi değiştirmiş tabi şifremide bunun için bana yardımcı olabilirmisiniz resimlerim filanda var lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Misafir 23 Ekim 2009 23:33

face book iptali

eminecumalı-35@hotmail eminecumalı(kocaaycan)@hotmail.com eminecumalı_35@hotmail.com face book üyeliklerimin iptalini istiyorum

8kocaaycan@h

ener 23 Ekim 2009 23:40

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1542785)
face book iptali

eminecumalı-35@hotmail eminecumalı(kocaaycan)@hotmail.com eminecumalı_35@hotmail.com face book üyeliklerimin iptalini istiyorum

8kocaaycan@h

facebook ayarlarından hesap dondurabilirsiniz...

AriThmetiCs 24 Ekim 2009 00:08

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1542785)
face book iptali

8kocaaycan@h

Burada hiç bir kimsenin, başkalarına ait olan facebook hesaplarını silmesi gibi bir durumu söz konusu değildir.. geride kalmış sayfalarda nasıl ne şekilde hesabınızı donduracağınız ayrıntılı bir biçimde anlatılmıştır.. neden okumak gibi bir eyleme sahip değiliz anlamış değilim.. konuyu baştan itibaren takip ederseniz nasıl dondurup/silebileceğinizi göreceksiniz...

Daisy-BT 24 Ekim 2009 00:52

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1485118)
herkeze selamlar ben facebook üyeliğimi silmek istiyorum silebilir miyim? yardım pls

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1486026)
facebook mu ıptal etmek ıstyorum

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489646)
facebook üyeliğimi tamamen iptaletmekistiyorum

[QUOTE=Misafir;1542785]face book iptali

Alttaki mesajı inceleyiniz.

Alıntı:

Saygılar..

Misafir 4 Kasım 2009 22:24

şifremi yazıyorum iptal için yanlış diyor

Misafir 6 Kasım 2009 20:19

facebook üyeligimi iptral ettirecem

_KleopatrA_ 6 Kasım 2009 20:26

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556982)
facebook üyeligimi iptral ettirecem

Alıntı:

Saygılar..

^inceleyiniz.

Misafir 23 Kasım 2009 18:49

facebook iptal

_KleopatrA_ 23 Kasım 2009 19:11

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1577339)
facebook iptal

Saygılar..

Misafir 28 Kasım 2009 18:02

Alıntı:

facebook uyeligimi iptal et

üyeligimi iptal etmek istiyorum

Alıntı:

facebook iptal

fec book üyeiligimi iptal etmek istiyorum

Misafir 28 Kasım 2009 18:08

fecbook üyeligimi iptal etmet istiyorum

Misafir 28 Kasım 2009 18:10

Alıntı:

facebook uyeligimi iptal et

iptal etmek istiyorum

Misafir 4 Aralık 2009 08:55

Alıntı:

facebook onay kodu iptali
facem açılmıyor onay kodu istiyor lğtfen çözün bunu

ceyda 4 Aralık 2009 17:41

Alıntı:

facebook onay kodu iptali
benim facebook kaydım yapıldı ama onay kodu istiyor onay koduda msneye gelmiyor 20 gündür facebooku kullanamıyorum

Misafir 4 Aralık 2009 17:44

facebook onay kodu istiyor açamıyorum ne yapıcam mail adresime onay kodu gelmiyor

Misafir 5 Aralık 2009 23:30

Alıntı:

facebook iptal etme
facebook u iptal etmek ıstıyorum

Misafir 8 Aralık 2009 16:36

Facebook üyeliğimi nasıl sildirebilirim?

facebook' tan nasıl ayrılabilirim yardım lazım..

Misafir 11 Aralık 2009 23:54

lutfn facebook iptal edin ya istemiyorum artık lutfen yardımcı olun simdiden tesekkurler....

Misafir 12 Aralık 2009 19:57

face iptal

fırat çöloglu 17 Aralık 2009 16:00

ben fırat çöloglu facebook uyesıyım ve pıtal etmek ıstıyorum lutfen yardımcı lurmusunuz

Misafir 20 Aralık 2009 15:08

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1484151)

facebook üyeliğimi
nasıl iptal edebilirim

Saat: 03:20
Sayfa 1 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık