![]() |
Facebook'a üye olduktan sonra iptal etme şansımız var mı acaba? |
Silmek için şu adımları uyguluyoruz : 1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz. 2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook") Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz. 3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor. |
facebook face booktan üyeliğimi nasıl silebilirimmm |
Alıntı:
|
arkadaşların dediği gibi oluyor fakat facebook ku türkçe kullanıyorsan sağ üstte ayarlar var ordan hesap ayarları diyorsun daha sonra gelen pencerede hesabı dondura tıklıyorsun sana neden hesabı dondurdun soruluyor salla birini sonra sana mail geliyor maili sil |
BEN FOCEYİ İPTAL ETTİM ŞİMDİ LAZIM OLDU ACMAK İÇİN NE YAPMALIYIM |
lütfen türkçe nasıl iptal edeceğimi söyleyin |
vaalla hıc iptal edemedımm yaaaaa cook saolulun =( |
Alıntı:
Alıntı:
Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz.. Saygılar.. |
olmuyo |
Bakınız ve harfiyen uygulayınız Alıntı:
|
iptalde tamamen siliniyormu yada başkaları iptal ettigimi görebilecekler mi |
Alıntı:
|
hesapı ital etmek istiyooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum neden bukadar uğraştıriyorsunuz anlamıyorum......... |
Facebook hesabını tamamen kapatmak (SİLMEK) Denenmiştir. Bilindiği üzere Facebook hesabınızı tamamen kapatmak istediğinizde sadece deaktif edebiliyordunuz, yani hala aktif olmasa da bir Facebook accountunuz oluyordu. Ama artık Facebook hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz, hesap iptal etme işlemini şöyle yapıyoruz: Adımlar: 1. Şu adrese gidin: Login | Facebook 2. Ve "Submit" (Gönder) butonuna basın. Hesabınız birkaç gün içinde kapatılacaktır. Bu yöntem resmi ve tamam bir işlemdir, başka işlem yapmanıza gerek yok. Facebook'suz iyi günler! :-) EgeliAnil |
bakın hesabımı dondurmak degil tamamen iptal etmek istiorum |
FACEBOOK ÜYELİĞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
FACEBOOKUMU IPTAL ETMEK ICIN YAZILAN BILGILIERIN HEPSINI YAPTIM FAKAT KAPALI OLDUGUNU NASIL ANLAYABILIRIM BI BASKASININ FACEBOOKUNDA GOZURMU |
facebook a girerken msn adresi yazilipta girilen yerdeki msn hesabini nasil sile bilirim?? |
Alıntı:
|
FACEBOOK ÜYELİGİMİ İPTAL ETMEK İSTİYOM HEMEN İLK DEFA GİRDİM İPTAL EDEMİYOM |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Facebook üyeliğimizi silebirimiyiz herkeze selamlar ben facebook üyeliğimi silmek istiyorum silebilir miyim? yardım pls |
Alıntı:
facebook mu ıptal etmek ıstyorum |
Alıntı:
|
buradaki açıklamalardan hiçbirisi tam olarak silmiyor ..aynı adresle tekrardan farklı isimde girmek istediğinizde adres kullanılıyor dıyor.. |
benim face book adresimi birisi değiştirmiş tabi şifremide bunun için bana yardımcı olabilirmisiniz resimlerim filanda var lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşekkürler |
face book iptali eminecumalı-35@hotmail eminecumalı(kocaaycan)@hotmail.com eminecumalı_35@hotmail.com face book üyeliklerimin iptalini istiyorum 8kocaaycan@h |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burada hiç bir kimsenin, başkalarına ait olan facebook hesaplarını silmesi gibi bir durumu söz konusu değildir.. geride kalmış sayfalarda nasıl ne şekilde hesabınızı donduracağınız ayrıntılı bir biçimde anlatılmıştır.. neden okumak gibi bir eyleme sahip değiliz anlamış değilim.. konuyu baştan itibaren takip ederseniz nasıl dondurup/silebileceğinizi göreceksiniz... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
eminecumalı-35@hotmail eminecumalı(kocaaycan)@hotmail.com eminecumalı_35@hotmail.com face book üyeliklerimin iptalini istiyorum Alttaki mesajı inceleyiniz. Alıntı:
|
şifremi yazıyorum iptal için yanlış diyor |
facebook üyeligimi iptral ettirecem |
Alıntı:
Alıntı:
|
facebook iptal |
Alıntı:
Saygılar.. |
Alıntı:
üyeligimi iptal etmek istiyorum Alıntı:
fec book üyeiligimi iptal etmek istiyorum |
fecbook üyeligimi iptal etmet istiyorum |
Alıntı:
iptal etmek istiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
facebook onay kodu istiyor açamıyorum ne yapıcam mail adresime onay kodu gelmiyor |
Alıntı:
|
Facebook üyeliğimi nasıl sildirebilirim? facebook' tan nasıl ayrılabilirim yardım lazım.. |
lutfn facebook iptal edin ya istemiyorum artık lutfen yardımcı olun simdiden tesekkurler.... |
face iptal |
ben fırat çöloglu facebook uyesıyım ve pıtal etmek ıstıyorum lutfen yardımcı lurmusunuz |
Alıntı:
nasıl iptal edebilirim |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık