![]() |
GB MEGA BAYT KİLOBAYTIN VE DİĞERLERİNİN SIRALANIŞINI İDE SINIRLI İNTERNER KAÇ MEGEBAYT |
Byte Kilobyte MegaByte Gigabyte Sınırlı İnternet Kaç GB ?_? Ttnet'ten Bahsediyorsan 4GB Kotalı 29YTL! |
ttnet sınırlı kac gb |
Alıntı:
-sınırlı internet kullanıcısıyım,video izlemek ve paylaşmak ücretlimi (indirmeden izlemek) -facebook'ta izlemek ve paylaşmak ücretli mi? -çizgi film ve dizi izlemek ücretli mi? |
Alıntı:
|
ttnette sınırlı internet kaç saat günlük |
arkadaslar sadece cideo izlemek paralımı yani ayda kaç kere izlersek kotaya işler biz baskasından cekıyoruzda ayıp olmasın |
sınırlı da flas indirmek ücretlimi |
benım aırtıes modem programında sayacta 3,322 yazıo bu kac gb dir? |
arkadaslar ttnet sıbnırlı olanlar video film indirme fln yapmasınlar kota asılınca parası çok geliyor |
kaç indirme hakkımız var |
4 mg lik sınırlı internet süresi kaç saat |
arklar tt net 1gb kota 100mega byt mı_? |
bende çok merak ediyorum birisi cevap erirmi rtık facede video izlemek ücretlimi |
Alıntı:
|
arkadaşlar türk telekomda calışıyorum ttn bölümünde facede video izlemek film izlemek video izlemek vs 4mg icin haddinden fazla kota aşımına ugruyo isterseniz adsl numaralarnızı yazın ben sistemden bakıp bilgelendirim sizi ttn cok avantajlı bi kampanyası var bu arada ilk 6 ay 9,9 dan 6 ay sonra 29 tl yükselen 24 ay sözleşmelicok avantajlı bi kampanya ve internetinizin hızıda artıyo tavsiye edebilirim |
Alıntı:
PetaByte PB> Terabyte TB> Gigabyte GB> Megabyte MB> Kilobyte KB> Byte B> Bit |
ben 9.90 lık kampanyay dahil oldum 4 ay oldu ama 4 aydırda 42 tl fatura geliyor akşamları 1... yada 2 saat kullanıyorum müzik film video v.s indirme gibide bir ihtiyacım yok sadece facebook ta video izliyorum arada bu fiyatın yüksekliği nedirki haala insanları bu kampanyaya çağırıyorsunuz ne amaçla bu sorun birtekte bene değil yakın arkadaşlarımda da bu sorun var ve artık ttnetten çıkmaya karar verdik brde googleden ttnet şikayetlerine bir bakın aynı sorun kaç kişide var bakında görün arkadaşlar kampanyalara kanmadan araştırın saygılar... |
İyi günler bn sınırlı internet aldım ama ılk ay 2 gb den fazla kulanmısım ama yınede 36 tL qeldı neden boyle qeldı bılen var sa yazsın Lutfen ---Bir sorum dahha olacak---- ----Arkadaslar bn onlıon cunter strıke oynuyorum bunu kotaya cok etkııs olurmu ????--- |
Alıntı:
Oynadığınız online oyunlar tabi ki kotanızı etkiler |
kotam yaklaşık 2gb'lık aşıma ugradı ne kadar fazla gelir ? lütfen cevap verirmisiniz acill !!!!!! |
inetrnet meraba benim internedin kac mb dı öğrene miyorum yardımcı olurmusunuz |
ttenetteki sınırlı internet kac liradır |
ttnet sınırsız üyesiyim . internetten bedava film indirebiliyormuyum?49 tl. normal taksidim üstüne çıkıyormuyum?indirirsem.. |
arkadaşlar benim internetim sınırlı ama faturam fazla geliyor günlük kaç saat kullanmalıyım |
faturamı öğrenemiyorum çok para gelmişse yandım |
internetin gm si sınırlılar 4gb dir |
kotayı aşınca pahalı oluyor bu gün sınırsız oldu hiç kota kaç oldu derdim yok |
bende 4.19gb yazıo bu download miktarı ben aşmışmıyım acaba? |
cevaplarsanız sevinirim merhaba ben samsundan erhan ben ttnet ten 6 gb yalın internet aldım ben bazen video klip izliyorum ve günlük gazete okuyorum bu 6 gb bana 1 ay yeter mi? Bide daha bağlatalı 1 hafta oldu şimdiden 2 gb olmuş benim kafam karıştı bana yardımcı olun ve 6 gb sınırı gectiğimde bana uyarı gelirmi? LÜTFEN CEVAPLAYIN |
yetkililere sormanız daha iyi olur |
ben sınırsıza geçecem de gb kaç saat ? acil cvp verinn |
benim internet sınırlı ben dizi izledim 12 bölüm hepside 1,30 saat ama teker teker 1,30 internet faturası nekedar gelir çok merak ediyorum acil lütfen... |
YA KARDEŞ METİN2 KOTAYI AŞIRTIRMI GÜNDE 1 SAAT OYNAYAM |
Benim internetim 4 gb ama kotayı doldurdum mu doldurmadım mı bir türlü öğrenemiyorum ve bilgisayarımı ne kadar açık tutmalıyım onuda bilmiyorum video izliyorum ama bir ya da 2 müzik veya film de indirmiyorum ben ne yapmalıyım nasıl öğrenmeliyim lütfen acil yardım edin... |
mesela ben 100 mb video izlersem kotamdan 100 mb gidiyor mu? |
| Saat: 15:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık