![]() |
iç mimarlık için türkiyr de en iyi üniversite hangisi? |
Alıntı:
|
mimarlar iç mimarlık için yeterli kapasiteye sahip değilllerdir. Yeterli olmaları kendilerini geliştirmeleriyle orantılıdır. Ünivesitede gördükleri 1 tane uyduruktan içmimarlık dersi buna yeterli değildir. Dergilerde yayınlanan şeyleri sağa sola dayamakla bu iş olmaz ama türkiyede oluyor.. |
iç mimarlıkta bu sene üniversiteler kaç puan istedi? |
Alıntı:
inceleyiniz |
her ünversitenin çizim zihniyeti farklıdır. kimi baskın çizgiler, kimi pasif çizgiler ister. yetenek sınavında onların istediğini yapmak zorundasınız. o yüzden size tavsiyem, istediğiniz üniversitenin mimarlık bölümünün dekanlarıyla görüşmeniz.. |
acil cevap bekliyorum iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümü hangi üniversitelerde var.taban puanlarıda olursa güzel olur.yukarıda vermiş oldugunuz linkte psoyut geçilmiş daha detylı bilgi almak istiyorum... emrecan193@hotmail.com cvp atarsanız sevinirim |
İç mimarlık bölümünü okumak için ne yapmalıyım? ben iç mimar okumak istiyorum 8.sınıf öğrencisiyim ne yapmam gerek |
acil ben meslek liseinde okuyorum içmiar olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor hngi üniversiteyi tercih ediyrsnuz |
ben grafik okuorm kız meslk lıeınde lise 3 e gctm iç mimarı çk ıstıorm ne yapmam grekıyor |
esra arkadaslar eger meslek lisesi ve icmimarlık istıyorsanız cok calsmanz ggerekir. BUNUN İCİNDE EA2 DEN HAZRLANMANZ GEREKİR.. BNDE MESLEK LSELYM VE BNDE COK İSTIYORUM BUNU.. ALLAH GONLUNUZE GORE VERSİN VE SMDİDEN BASARILAR.. |
iç mimarlık bölümünü sakın okuma , okumak istersen mimarlık oku , baban anen mimarsa oku tabiki ama iç mimarlık ta para kazanan kişilerin çoğu babasından filan kalan şirketi devam etirerek bişey ler yapmıştır. istersen tasarımın babası ol ama iç mimarlık okuma . iç mimarlık ta alıcağın dplomanın sana faydası yok mimar olursan her ikisinide yaparsın en azından imza yetkin var . sakınnnnnnnnnnnnnn.................. |
yardımcı olunnnn lütfennnnn peki hangi üniversitenin iç mimarlık bölümü özel yetenek sınavı olmadan alıyor??? |
ben meslek seçiyorum vede iç mimar olmak istiyom.. |
merhaba ben lise 3 fen öğrencisiyim ve iç mimarlık istiyorum acaba hacettepe iç mimarlığa fen bölümünden giriş yapılabilirmi ? |
ya ben avusturyada yasiyorum ve mimarlik okumak istiyorum sizce türkiyedemi yoksa burdami okumaliym ? |
iç mimarlık ben lise 3 öögrencısıyım duz lısede okuyorum iç mımarlık düşünüyorum, çizimim oldukça iyi üniversiteler yetenek sınavıyla alıyormuş yeteneğimi geliştirmem için ne yapmam gerekir, iç mimarlık bölününden ögrenci alan üniversiteler daha çok öğrencinin hangi yeteneğine bakarlar bilgi verırsenız sevınırım. |
İç mimarlık hakkında yardım.! Arkadaşlar iç mimarlıkta kimi üni. puanla kimi yetenekle alıyo.çoğunluk yetenekle alır.ve çiziminzn harika olması gerek. ama şu üni.lerin puanlarını bi türlü doğrusunu bulamadım. puanları derken yetenk sınavyla girenler için baraj puanı nı soruyorum ??? bilenlere ricam cevap yzarsanız çok sevncem (: |
ben meslek lisesnde okuyorm ve iç mimarlıgı çok ama çok istiorm bunun için ne yapmam gerekio ltfen cvp bekliorm... |
tercih yapmakta zorlanıyorum |
iç mimarlık ben meslek lisesinde 4.sınıf sanat ve tasarım alanı iç mimarlık dalını okuyorum ve ğerçekten çok zor bir bölüm ama başladım bir kere ünüversitede başka hanği alanları okuyabilirim iç mimarlık hariç |
bn lise 3 öqrencisiyim iç mimarlıqı 3 senedir istiyorum ve yeteneqimde var o mesleqe karşı.bu bölümü okuyanların düşünceleri nelerdir? |
ben lise 3 sayısalcıyım. ikinci dönem bölümümü değiştirmek istiyorum. hedefim iç mimarlık. şimdiden sonra ne yapmam lazım ÇOK ACİL CEVAP .. |
ben düz lisede 2. sııf öğrencisiyim iç mimar olmak istiyorum bana bilgi verir misiniz?.... |
bende mımar olmak ıstıyorum ısala kazanırım sızde kazanırsınız baaayyyyyy |
Lisede hangi bölümü seçmeliyim ? |
arkadaşlar ben Çankaya üniversitesi iç mimarlık bölümü öğrencisiyim yalnız henüz hazırlıktayım.iç mimar olmak yada bölüme girmek için gereken çok fazla bişey yok bu bölümü gerçekten istemek dışında.üniversitelerin çoğu YGS ve LYS den sonra yetenek sınavı yapıyorlar.kimi üniversite çizim istiyor kimisi istemiyor.Çankaya üniversitesinin sınavı çizim istemedi.hocalarla konuştuğum da da ben mantıklı öğrenci arıyorum çizim öğretmesi kolay denildi.sınavda çizim isteyen üniversiteler için kurslara gidip çizimlerinizi geliştirebilirsiniz.sınav tarihleri her üniversitenin sitesinde açıklanır.bildiğim kadarıyla yapılan yetenek sınavında YGS sınavının bir bölümü alınıyor ama diğer üniversiteler hakkında fazla bir bilgim yok.umarım yardımcı olabilmişimdir.. |
bende lise 1 öğrencisiyim ve iç mimar olmayı istiyorum ama iç mimarlık tm mi mf mi ve deiç mimarla içmimarlık ve çevre tasarımı arasındaki fark nedir teşekkürler. |
ben iç mimarlık ve cevre tasarımı istsiyorm geleck yıl sınava girecem nasıl biçalışma yapmam lazm |
ben iç mimarlık okumak istiyorum. ama özel okulda okumak istemiyorum. ve bn mülakatlar için kendimi nasıl yetiştirebilirim. çizimlere nasıl çlışmalıyım. lütfen yardım!!!!!! |
nasıl çizim istemediler. biraz açıklar mısın ? |
uni merhaba ben irandan turkieye gelib ic mimarlik okumak istiyorum benim icin biraz bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum. |
Yurt dışından Türkiye'ye gelip iç mimarlık okumak için ne yapmalıyım? urt disindan turkieye gelip ic mimarlik okumak icin ne yapmam gerekir? |
ya o kadar sınava girip puan tuttutr bide yetenek sınavınamı gir??????* biri beni aydınlatsın biraz bilgileneyim ben 10 a geçtim hacettepe yi tm den tutturursam (446..) puanı bide yetenek sınavınamı giricem????????????? acil yanıtt |
mrb ben içmimarım, türkiyede düşünüyorsanız istanbul teknik üniversitesi derim ben, cunku turkıyede mımarlıkta en iyi ünvlerden biri içmimarlık kadrosuda cok iyi,daha cok mımarlık fakulteleri adı altında okumak daha getiri sağlar.. özel okullarda düşünüyorsanız eğitimi ingilizce olanlara başvurmanız gelecek için iyi olur ayrıca ozel üniversitelerde turkıyenın önde gelen mimarlarından icmimarlarından ders alma gibi şansınızda oluyor.. |
mrb arkadaşlar , ben bı soru soracaktım bu ytenek sınawında ne soruyorlar ??? |
ODTÜ mimarlık için en iyi üniversite! |
ben bu sene 12, sınıfa geçtim çalışıyorum ama daha fazla nasıl çalışa bilirim |
İç mimarlık bölümünü okumak için ne yapmalıyım? Alıntı:
|
konya da iç mimarlık okuyorum. fakülte ortamı gsf olduğundan güzeldir. hocalar gençtir ve bilgililerdir. çok çalışırsın günde en az 5-6 saat, fakat vize final zamanları 12 saati aşkın. cümlelerim bozuk ama cidden canım sıkkın. ders çalışıyorum hadi bilmek isteyen okusun. uykum var ve 3 saat daha çalışmalıyım en az. |
| Saat: 06:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık