![]() |
adobe flash player ustalar bende bu program yüklü fakat yüklemen lazim diye uyari veriyo vista kullaniyorum ve windowslive messenger 9 kullaniyorum oyun oynuyamiyorum ve göz kirpmasi gönderemiyorum |
uyarı veriyorsa bir daha yükle |
Belkide güvenilir olmayan bir kaynaktan indirdiniz.. bu linke bir bakın..>>> https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/200603-adobe-flash-cs4.html |
Adobe fLash pLayer i biLenLer lütfen yaRdm... :S:S selamlar.. ben adobe flash player i indiremiom daha doğrusu indriom taamlandı dio kapat düğmesi gelio kapata tıklıom flash oyunlara giriom oynamak için flsh player nz olması gerekir dio.... :S:S:S |
Kullandığınız İnternet Tarayıcısı Nedir ? |
bn msn ile ilgili herşeyi yapabiliorm fakat internetten bazı oyunları oynayamıyorum... xp kullanıyorum |
arkadaşlar ben anime izliyorum flash player 10 yüklü olmasına rağmen video kısmı beyaz kalıyor sağla tıklayıp ileri dedikten sonra AFtv player loading yazısı geliyor fakat öyle kalıyor açmıyor. silip yükledim silip yükledim birşey değişmedi tarayıcım explorer yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
Başka bir tarayıcı da açmayı deneyin. Mozilla Firefox Opera... gibi |
Yüklü olmasına karşın flash player yüklü değil diyor, ne yapmalıyım? Bir hafta önce bilgisayarıma virüs girmişti.Götürdüm format attırdım.Bilgisayarı eve getirdim.Facebook ta ki videoları açmaya çalıştığımda flash player son sürüm istedi,yükledim tekrar açmaya çalıştım aynı hatayı verdi,aynı şeyleri(flashın tüm upgradelerini yap0hatayı al-flashı sil tekrar yükle...)yaptım ama hep aynı hatayı(this video requies flash player,download player and try again)aldım.Ertesi gün internetten oyun oynamaya çalıştığımda ise bu seferde flash ve java istedi,yükledim ama kabul etmedi(internetteki hiçbir oyun ve video çalışmıyor) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Güneşin herzaman hayatınıza giren karanlıkları aydınlatması dileğiyle |
Alıntı:
Adobe Flash Player 10 Çıktı İnternet kullanımının vazgeçilmezlerinden biri olan Adobe Flash Player 10. sürüme yükseltildi. İşte yeni sürümdeki yenilikler ve indirme bağlantısı. Temmuz ayında beta sürümüne geçen Adobe'un ünlü Flash Player yazılımı, nihayet tam sürüm olarak yayınlandı. Flash Player 10'un en dikkat çeken yenilikleri, üç boyutlu efektler ve donanım hızlandırma olarak söylenebilir. Adobe sitesinde yer alan tanıtımdaki DVD kutusu ile Flash Player 10'un getirdiği yeni özellikleri test edebilirsiniz. Yakında çoğu sitenin içeriğini görüntüleyebilmek için ihtiyaç duyar hale geleceğiniz Adobe Flash Player 10 tarayıcı eklentisini şimdiden indirip kurmanızda fayda var. Adobe Flash Player 10 indir. Ctrl+Alt+Delete den işlem gerçekleştiriniz. |
Alıntı:
|
ne yaptiysam flim izeyemiyorum yukluyorum olmuyor ne yapmam lazim lutfen yardim |
Arkadaslar bu vista programi boktan cikti. Ayni sorun bende de var. internetten bir sey izlemeye calistigim zaman adobe flash player yükle diyor ama zaten yüklü. Yüklü olani silip yeniden yüklemeye calisiyorum yine olmuyor. xp de böyle bir sorun yoktu. Lütfen sorunu cözen bir arkadas varsa aciklamali yazsin. Tesekkürler! |
Selamın Aleyküm Simdiden Saolun Kankiler Ben Oyuna Giriyom Metin2 Ye Orada Retry Download Yazıyo Mesela İnternet Sayfalarına Giriyom Arkadaki, Resimler Faln Gozukmuyo Yazılar Gozukuyo Ama Cok Kotu Oluyo Ole Bide Msn Ye Girmiyo Oyunları Acmıyo Neler Neler Denedim Bi Tam Olan Bi Yardım Yapın Bilenler Yada Az Da Olsa Yardım Edebilecekler Pm Atsın Kankiler Simdiden Saoln |
flash player yüklü olmasına rağmen çalışmıyo |
neden videolar çalış mıyor videoların çalışmasını istiyorum |
flaş nasıl indırılır |
arkadaslar bende de bu sorun var yani operada flash player yüklü görünmüyor gibi ama sorun operanin ayarlarinda henüz nerede oldugunu bulamadim ama baska bir browzerde deniyorum sorun yok örnegin frefoxda.... bilgisayara format atmadan önce operada da sorun yoktu. ne olduysa format dan sonra oldu bendede slmlar |
ARKADASLAR BENDE GONDERME ATASI VERİO YUKLENİRKEN NE YAPMALIYIM |
MERHABA BEN BIR SOHBET SITESINE GIRMEYE CALISIYORUM ACILMIYOR SAG TUSUNA TIKLIYORUM FİLM YÜKLÜ DEGİL DİYOR YUKARIDAKI SORUNLARI OKUDUM WE WERDIGINIZ 10.1LİK ADOBEYI INDIRDIM AMA YINE AYNI SORN DEWAMM EDİYOR NE YAPMALIYIM... |
adobe shockwave player hata veriyor ya yok kardeşm yüklüyom yüklüyom hiçbir oyun açılmıyo rset attım pcy yine çalışmadı napmalıyım???? |
yha arkadaşlar bn yükledim ama nereye yüklendiğini bulamıorum szce nereye yklnmiş olbalir? |
safarinin son sürümünü kullanın flash kendisini ayarlıyor zaten ve orbit ya da download manager gibi indirme programları kullanıyorsanız bu sorun yaşanır bu program tarayıcının kendi kullanımını engelliyor . . . safari buna izin vermiyor ve eklenti yapmıyor |
arkadaşlar o sorun kullandıgınız tarayıcıdan kaynaklanıyor tabiki flash playeri yükleyin ama tarayıcınız sürümne filanda bakın |
Adobe Flash Player yüklü, ama sitelerde uyarı alıyorum? Bilgisayarımda Adobe Flash Player yüklü olmasına rağmen, girdiğim bazı sitelerde ''adobe flash player indir'' uyarısı alıyorum. Fakat indirmem gereken adobe flash player, bilgisayarımdaki ile aynı. Buna rağmen indirip yeniden kurdum. Fakat yine sitelerde bu uyarıyı almaya devam ediyorum. Sorun nedir, çözümü için yardımcı olursanız memnun olurum? Mozilla Firefox ana tarayıcım olmakla birlikte, İnternet Explorer'de de aynı uyarıyı alıyorum. Windows 7 Ultimate 32 bit İşletim sistemi |
Flash player üstlü altlı çift ekran gösteriyor Arkadaşlar bende de flash player üstlü altlı çift ekran gösteriyor. Bİlgisayara format attım ama sorunum düzelmedi.İnternet üzerinden video izleyemiyorum. Dizüstü bilgisayarımda ise yeşil ekran sorunu var tam ekran yaptığımda. Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba. Çözümü var mıdır bunun |
hey bakın çalışmazsa bir internet dükkana git cafe değil mesela bilgisayar servisi oradan satın alın sorun verir size ve ya yapar evinizde |
bu windows 7 de ve vistada olan bir hata bence |
ali169009 ile aynı sorunu ben de yaşıyorum. çozum bulan lütfen bana da haber versin |
FLASH PLAYERİM ÜSTLÜ ALTLI ÇİFT EKRAN GÖSTERİYOR Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır flash playerim üstlü altlı çift ekran gösteriyor. İnternet üzerinde video izleyemiyorum. Defalarca format attım düzelmedi. İnternette flash player problemlerine bakıyorum kimse böyle bi şikayette bulunmamış. Bi çözümü ya da önerisi olan varsa paylaşsın lütfen. |
Yok mu böyle bir problemle karşılaşan ya :// |
arkadasar ben nezamandır flash playerlerim yüklü olsada faceden video izleyemiyorum neden realteklerdende bazılasrı yüklü |
arkadaki resim gözükmüyosa başka programdandır . ayrıca xp dede aynı sorun var ben çözemedim yüklüyorum bitti diyor açmaya çalışıyorum açmıyor |
arkadaşlar bu program internet explorer (64 bit) de çalışmıyor eğer internet explorer (32 bit) den giriş yaparsanız kesinlikle açılıcaktır. |
yükle yükle nereye kadar olmuyo yazmayı biliyonuz cevap ta verin :( |
adobe yüklüyorum ama çalışmıyor oyun oynayamıyom |
arkadaşlar wiv 7 de javayı yüklüyorum uyumluluk sorunu nedenıyle calısmıyor nasıl halledebılırm film izleemiyorum bazı sıteler javasız acmıyor yardımalr ıcın saolun |
ben facebookta the sims social oynayamıyorum film yüklü değil hatası veriyor acaba ne yapmalıyım simdiden tesekkür ederim.... |
flash engeli ben flash playeri yanlışlıklka engelledim ve internetten artık vdeo izleyemiyorum bana yardım yardım edermisiniz |
ben de sims social'ı i. explorer hariç her browserda oynayabiliyorum. x64 var herşey güncel ama sim social açılmıyor sağ tıklıyorum Film Yüklü Değil yazıyor. |
selam arkadaşlar ben adobe flash player i indiremiom daha doğrusu indriom taamlandı dio kapat düğmesi gelio kapata tıklıom flash oyunlara giriom oynamak için flsh player nz olması gerekir dio.... Kaynak: Adobe flash player hatası için ne yapmalıyım |
aynı sorun bendede var xp kullanayorum ama flash player 11 yüklüyorum bir tane video açtığımda internetten pc donuyor ve mavi ekran geliyor ve şimdi 10 kullanıyorum sadece facebook ta açmıyor 11 istiyor napmam gerek yardım ediniz lütfen :d |
Bence sorun başka Ben normal internetten Firefox ile video izlerken/indirirken indirmem(bilmem kaç taneden sonra) bittikten sonra başka bir tanesine geçtim ve "Flash playerınız güncel değil. Güncellemek için tıklayın." yazıyor. Yani, 2 dk önce çalışan şey birden bozuluyorsa bence başka bir şey vardır. Sebebini bilen var mı, ya da karşılaşan? Aslında indirdiğim sitede reklamı geç demeden video player gözükmüyor ve ben reklamı geçe basınca player bile ortaya çıkmadı ve reklam da kaybolmadı. Sonra başka siteden deneyince Flash hatası çıktı. |
Cevap bulundu!!! "Mevcut olan flash playerinizi Revo Uninstaller indir - hizli ve güvenli - inndir.com bu kaldırma yöneticisi ile kaldırın. Sonra elinizdeki son sürüm plash playeri tüm internet tarayıcılarınız(internet explorer--mozilla--opera vb.) kapalıyken kurun." İnternette bunu bulup uyguladım ve şimdilik en azından işe yarıyor. |
beyler dizi izlerken yada filim izlerken flas player hatası veriyor yükleyip siliyorum düzelmiyo,önceden böyle bir hata vermezdi. |
mrhaba flash playr 11.1 i yüklemek ve calıstırmak istiyorum ama flsh plyer ayar yöneticisi acık diyor nrd nasıl kapatacagım örneğin face book videolarını izleyemiyorum buna benzer bi kac site daha var video acamıyorum yrdımcı olursanız sevinirim |
bende adobe flash yüklü ama facede video lar açılmıyor ne yapmalıyım |
.... arkadaşlar yapmanız gereken tek şey mozillanın sayfasını kapatıp ole kurun flash playeri gorusmek uzere |
slm arkadaşlar bn flash player i indiriyorum ondan sonra kuruyorum kurulumda %50 ye qeliyo ve hata veriyo yazıyoki (kernel32.dll) kitaplıkta bulunamadı bunun için ne yapmam lazım xp kullanıyorum |
| Saat: 11:52 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık