![]() |
bilgisayarımda avst vardı günü bitti. zor bir şekilde kaldırabildim. ama başka bir virüs programı yükleyemiyorum yükleniyor ama hata veriyor. ne yapmam lazım. yardımcı olabilirmisiniz |
Detaylı bilgi için bakınız; AVG 8'i PC'den nasıl kaldırırım? - Tekil Mesaj - MsXLabs Yada buna benzer proğramlar ile dosyalarınızı tümüyle bilgisayarınızdan silmeniz mümkün. Windows uninstaller proğramı regedit ayarlarını çoğu zaman silmiyor. |
Avast başlangıç sayfasından nasıl kurtulabilirim? ARKADAŞLAR ben sisteme avast antivirüs yükledim.lakin masaüstündeki simgesine tıkladığım zaman bi sayfa ile birlikte açılıyor.aşağıdaki onay kutusunu işaretledim hata verdi.dosya bölümüne baktın oradan silmeye çalıştım ama olmadı.lütfen yardım edin.nasıl kurtulacam bundan.unlocker le bile olmuyor.silinmeyen dosyanın adı:CheckListSimple |
Proğramı silmenizi tavsiye ederim. |
Avast programını neden kaldıramıyorum? avstı ekle kaldırdan sildim daha sonra panda yükledim ama kurulumu önceki bir kurulum kaldırılmadığından iptal ediliyor lütfen bilenler yardım edebilir mi?:( |
uninstall tool - Google'da Ara gibi yazılımlarla kaldırabilirsiniz. |
avastı bilgisayarımdan tamamen nasıl silebilirim program ekle kaldırdan silemiyorum ve sonunda revo ile silebildim ancak nod32 yi yükledikten sonra avastımın hala bilgisayarımda yüklü olduğunu gördüm ve sağ alt köşede hala avast ikonları duruyor şimdi ben bu avastı pc den tamamen nasıl yok edebilirim yardımcı olursanız sevinirim |
Aşağıdaki direktifleri takip ediniz:
|
avast etkin haldeyken program ekle kaldırdan kaldıramayabilirsiniz öncelikle sağ alt köşede saatin yanında avast ikonuna tıklayarak bütün sağlayıcıları sonlandırarak tekrar deneyiniz |
|
Alıntı:
ZATEN NASIL SİLİNECEĞİNİ BİLSE SİLECEK AYNI SORUN BENDEDE VAR ÇÜNKÜ |
Denetim masası/ program ekle veya kaldır /avast sürüm kaldır deneyiniz bu işlemde hata veren bir nokta olur ise pc kapatıp 2 dk bekleyıp açınız hiç bir işlem başlamadan yapmayı deneyiniz. |
Alıntı:
|
avast ı pc'den tamamen silemiyorum avast ı bilgisayardan nasıl kaldırırım |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
sağ alt köşeden sağlayıcıyı kapattım başlattan da silinmiyor DOSYADAN SİLİNMİYOR |
Alıntı:
Bazan avast!'ı kontrol panelinden (program ekle/kaldır bölümünden) kaldırmak mümkün olamayabiliyor . Böyle bir durumda avast! kaldırma yardımcı programımız aswClear'ı kullanabilirsiniz. aswClear.exe'yi kullanarak avast!ı kaldırabilirsiniz. Aşağıdaki adımları sıra ile takip ediniz lütfen:
|
Ya ne biçim bir virüs programıdır bu avast,bilgisayarımdan bir türlü kadlıramıyorum.Aswclear yükledim yazdığınız herbirşeyi yaptığım halde hala kurtulamıyorum ve yeni bir virüs programıda yükleyemiyorum.Program files dan da silemedim.Napacam ben?Kaldırmak istediğimde aynen şu yazıor: A setiface error has occurred: 536870929 Try to reinstall or contact support, please |
aynı sorun bendede var error A setiface error has occurred: 536870929 Try to reinstall or contact support, please yazıyo avastı nasıl kaldırabilirim ayrıca aswclear da indirdim çalıştırmıyo error veriyo yardımlarınızı baklerim |
Avast ı Bilgisayardan Kaldıramıyorum Merhaba öncelikle...Avast ı deneme amaçlı pc ye yükledim eski bi sürümünü avast4 home edition. Ekle kaldır dan silmeye çalıştığımda uyarı veriyo kabul etmiyo.c den dosyasını da sildirmiyo nasıl yapıcaz yardım için şimdiden teşekkürler.... |
avast avastı kaldırmak istiyorum |
bu nasıl tarif etme biri bana düzgün bir şekilde nasıl kaldırıldıgını sölesin de rahatlayayım artık ne yüklersem geri siliniyo |
ya ben avast indirdim fakat kaldıramıyorum snn dedin linki denedim hata veriyor. bunu avatı tekrar indirip kalldıra bilirmiyim |
bende de aynı sorun war ama olmuyo en iyisi format atmak :(( |
avast!!! arkadaşlar avastı devre dışı bıraktım Denetim masasında listede hiç görünmüyo. Bilgisayarımı Güvenli Modda Açtım Fakat oradada yok."yardımcı olursanız sevinirim"şimdiden teşekkür ederim... |
bana avast nasıl kaldırmayı bilmiyorum yardım edin ben window 7 kullanıyorum |
56ej 7 ise denetim masasından program ve özelliklere gir avast çıkar üstüne tıkla kaldıra bas oluyor |
Alıntı:
|
Genler Dikkatli Dinleyin... avast! Uninstall Utility | Download aswClear for avast! Removal 1.Bu linke tıklayın ve avastclear.exe'yi indirin. 2.Windowsu Güvenli Modda Başlatın. 3.Kaldırma yardımcı programını açın (yürütün). 4.avast!'ı varsayılandan farklı bir klasöre yüklediyseniz gözatarak dosyayı bulun. (Not: Dikkatli olun! Seçtiğiniz klasörün içeriği silinecektir!) 5.KALDIR'ı tıklatın. 6.Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ve Mutlu Son Geçmiş Olsun Avast Artık Yokk... Umarım Yardımım Dokunmuştur Gençler... |
Yardım BekLiyormmm! Ya ben Ne Yaptım Sa Beceremedm Ne oLur bana Yardımcı oLun BagLantı kabLosunu cekınce Pc Acık kaLıo BagLantıyı baqLayınca Pc Resetlenıo ve Hiç AcıLmıoo! 543 507 31 40 YardımLarınızı BekLiyorm!. |
| Saat: 00:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık