![]() |
bana when ve could la ilgili cümle bulabilirmisiniz ? hiçbiyerde bulamadım|-) |
When my father came(got) home ,we were watching tv. When the lights went off,I was reading a book. When the film finished, everybody was crying. When my sister was watching tv in the dining room,we were studying in the living room. When our enemies were approaching, we weren’t sleeping Could I see menu please? Could I have some more bread? Could you pass me the salt please? |
could you listen to me? could you wash the vegetables? |
could ya bana yarına kadar 10 tane could geçmişteki yeteneklerden bahsetme cümle bulun nolur |
could you open door could you bring your book could you help me (sonlara please'lütfen' ekleyebilirsinin) :) |
Alıntı:
1-My brother couldn’t swim when he was twelve.(Kardeşim 12 yaşındayken yüzemiyordu) 2-I could ride a bicycle when I was six.(6 yaşındayken bisiklet sürebiliyordum) 3-I could swim when I was 4 years old. (4 yaşındayken yüzebiliyordum) 4-My grandfather could speak five languages. (Büyük babam 5 dil konuşabilirdi.) 5-He could play volleyball at university.(Üniversitede voleybol oynardı.) 6-I couldn't speak German fluently before I took the course.(Kursa girmeden önce Almanca'yı akıcı olarak konuşamıyordum.) 7-My sister could talk when she was 15 months old.(Kız kardeşim 15 aylıkken konuşabiliyordu.) 8-She could cook when she was ten.(On yaşındayken yemek yapabiliyordu.) 9-He couldn't climb the tree.(Ağaca çıkamadı.) 10-They could run fifty kilometres when they were young.(Gençken elli kliometre koşabilirlerdi.) 11-He could run so fast in his childhood.(Çocukluğunda çok hızlı koşardı.). |
couldn't ile ilgili şimdi 5 tane cümle bulabilir misiniz? Please:) |
couldn't ile ilgili şimdi 5 tane cümle bulabilir misiniz? Please:) |
bana on tane could ile ilgili cümle bulun |
whıle ilgili cümle bulurmusunuz... |
ya bana şimdi when ile 20 tane cümle bul. |
bana was ve were ile ilgili acil 10 cümle yükle lütfen |
Alıntı:
In summer 1990 I was in Brazil. (1990 yazında Birezilyadaydım.) We were very happy to see you yesterday. (Dün seni gördüğümüze çok sevindik.) Lunch was OK, but the vegetables were not very good. (Öğle yemeği güzeldi, ama sebzeler çok iyi değildi.) It was cold and dark, and we were tired. (Hava soğuk ve karanlıktı, ve çok yorgunduk.)
Was not – were not Kısaltarak şöyle yazabiliriz: Wasn’t – weren’t Aşağıdaki cümlelere bakalım: The lesson wasn’t interesting. It was boring. (Ders ilgi çekici değildi. Sıkıcıydı.) You weren’t late. Actually, you arrived 10 minutes early. (Geç kalmadın. Açıkcası 10 dakkika erken vardın.)
Was Ann at home yesterday? (Ann dün evdemiydi?) Was the party good? (Parti iyimiydi?) Was your father a teacher? (Baban öğretmenmiydi?) |
bana could ile ilgili 25 tane cümle lazım |
WHEN İLE İLGİLİ CÜMLE ÇABUKKKKKKKKKKK |
aga bana geçmişteki yeteneklerden bahsseden cümle lazm hemde 20 tane :((( |
I couldn't play the guitar two years ago but now I can. |
bana 10 tane could ve couldnt la ılgılı cunle bulabılırmısınınz cok acıl lutfen 7 yasında yapıp yapamadıkların |
alın 1-My brother couldn’t swim when he was twelve.(Kardeşim 12 yaşındayken yüzemiyordu) 2-I could ride a bicycle when I was six.(6 yaşındayken bisiklet sürebiliyordum) 3-I could swim when I was 4 years old. (4 yaşındayken yüzebiliyordum) 4-My grandfather could speak five languages. (Büyük babam 5 dil konuşabilirdi.) 5-He could play volleyball at university.(Üniversitede voleybol oynardı.) 6-I couldn't speak German fluently before I took the course.(Kursa girmeden önce Almanca'yı akıcı olarak konuşamıyordum.) 7-My sister could talk when she was 15 months old.(Kız kardeşim 15 aylıkken konuşabiliyordu.) 8-She could cook when she was ten.(On yaşındayken yemek yapabiliyordu.) 9-He couldn't climb the tree.(Ağaca çıkamadı.) 10-They could run fifty kilometres when they were young.(Gençken elli kliometre koşabilirlerdi.) 11-He could run so fast in his childhood.(Çocukluğunda çok hızlı koşardı |
I Couldn't walk when I was baby I Couldn't speak English when I was chıldreen My Father couldn't drive car when he was chıldreen She Couldn't paint when she was childreen I Couldn't use computer when I was baby. |
When was ile cümle arıyorum( 9. sınıf ) ama bulamıyorumm |
couldd yha lütfen 1 tane örnek bulurmusunuzz yha lütfen sadece 1 taneee 11 taneyi yazdımm 4 5 tane dashaa vardı onlsarı da yazdımm ama lütfen yhaa lütfen 1 tane bulunnn play football veyaa voleyball olmasınnn |
could ile ilgili 20 tane lazim :D |
1-My brother couldn’t swim when he was twelve.(Kardeşim 12 yaşındayken yüzemiyordu) 2-I could ride a bicycle when I was six.(6 yaşındayken bisiklet sürebiliyordum) 3-I could swim when I was 4 years old. (4 yaşındayken yüzebiliyordum) 4-My grandfather could speak five languages. (Büyük babam 5 dil konuşabilirdi.) 5-He could play volleyball at university.(Üniversitede voleybol oynardı.) 6-I couldn't speak German fluently before I took the course.(Kursa girmeden önce Almanca'yı akıcı olarak konuşamıyordum.) 7-My sister could talk when she was 15 months old.(Kız kardeşim 15 aylıkken konuşabiliyordu.) 8-She could cook when she was ten.(On yaşındayken yemek yapabiliyordu.) 9-He couldn't climb the tree.(Ağaca çıkamadı.) 10-They could run fifty kilometres when they were young.(Gençken elli kliometre koşabilirlerdi.) 11-He could run so fast in his childhood.(Çocukluğunda çok hızlı koşardı.). |
couud couldn't ileilgili 15 er cümle lütfen bana could ile ilgili 15 er cümle lazım hemen gerekli ben hiç bir yerde bulamıyorum bana yardım edin acillll şimdiden tşekkürler |
acil could ve couldn't ile ilgili cümleeee..LütFen.. I(ay) ile ilgili |
bana 15 tane when bağlacıyla could we couldnt ile cümle |
Alıntı:
|
I could like a bike when I was 4 years old. We could swim when we were 7. She couldn't drive a car when she was 17. Now she can drive a car. =D XD |
arkladaşlar could ile ilgili cümle yazarmısınız türkçede dahil ? |
nolur bna could ve when yapısı ile ilgili kompozisyon yazın yaa 28.03.2011 son gün yha nolur acil lazım :( |
can ile ilgili 10 tane cümle bulun please |
sorru cümlesi could ve couldn't la ilgili 8 tane soru cümlesi bulabilirmisiniz acilll |
abiler ban yardım edin |
when ile ilgili cümle bulrmusunuz ben patito carmen türkiyede yaşıyorum :D |
agalar bana kucukken yapıp sımdı yamamadıklarımızla ılgılı cumle 10 tane ve buyukken yapıp kucukken yapamadıklarızmla ılgılı cumle |
could ile ilgili daha çok cümle bulabilirmisiniz ??? |
asıl siz bana bulun |
bana acil could ve could't la cümlellr bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
couldn't 1 tane açılan couldn't la ilgili soru lütfenn ---------- Mesaj tarihi 17:54 ---------- Önceki mesaj tarihi 16:20 ---------- mal |
coldla verebilirim sadece çünkü wheni unuttum :( kb ama bunları kendine göre yapıcan mesala 1. cümlede şöle yazıo bn geçen sene bilgisayar kulanabiliyordum yazıo türkçesi sende kendine göre yap kulanabiliyorsan could yaz kulanamıyoduysan couldn't yaz bak 4 ü belirterek yaptım onun türkçeside bn 10 yıl önce bisiklet süremezdim sende ona göre yap işte umarım anlatabilmişimdir * I could use computer last year. * I could fly a kite last year. * I could ride a horse last year. 4) I couldn't ride a horse ten years ago. |
could cümleleri "Could", dilbilgisi olarak, "can" fiilinin geçmiş formudur ve geçmişte olabilecek bir durumu ifade etmek için kullanılır. Fakat sadece geçmişe dair olasılıklar için değil, "could" aynı zamanda bugün ya da gelecekteki olasılığı ifade etmek için de kullanılır. Ayrıca kibarca bir ifade veya rica ya da müsaade istemek için de "could" kullanılır. |
banada. |
hecould play volleyball at unıversity |
Ya bana 10 could la 10 da couldn't la cumle lazım Hemen ????????????? |
bana could coldnt ile soru cümlesi yazarmısınız |
I could swim when I was 4 years old. |
Could Couldn't could ya da couldn't ile ilgili 20 cümle söyler msnz lten..!!?? |
bana yarına kadar 10 tane could cümlesi ltfen :D |
biraz daha fazla cümle olursa sevinirim |
Saat: 18:37 |
©2005 - 2025, MsXLabs - MaviKaranlık