MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/25722-messengerla-uzak-masaustu-baglantisi-kurma-uzaktan-yardim.html)

hduman41 23 Nisan 2007 22:26

messengerla bazı bilgisayarlara bağlanıyorum ve onları kontrol edebiliyorum fakat bazı bilgisayarlara giremiyorum nedenini açıklaya bilirmisiniz acaba

NeutralizeR 25 Nisan 2007 00:28

Alıntı:

hduman41 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 445492)
messengerla bazı bilgisayarlara bağlanıyorum ve onları kontrol edebiliyorum fakat bazı bilgisayarlara giremiyorum nedenini açıklaya bilirmisiniz acaba

Bunun temel sebebi güvenlik programları (anti-virüs/firewall) ve Windows Messenger sürümlerinin aynı olmamaları. Her iki tarafın da aynı Windows Messenger sürümünü kullandığından emin olmalısınız. Ayrıca başarılı bir bağlantı kurulabilmesi için anti-virüs programlarının geçici olarak devre dışı bırakılmaları önerilir.

Download:
Windows Messenger Sürüm 5.1.0706 Türkçe

oodogan 27 Nisan 2007 00:31

arkadasım msn ile uzak masa üstünü nasıl yapıyorsun biraz anlarırmısın

garip28 9 Eylül 2007 23:15

uzaktan nasil baglanti kuracam yardimci olabilirmisiniz

hellboy726 13 Eylül 2007 00:00

Alıntı:

oodogan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 450205)
arkadasım msn ile uzak masa üstünü nasıl yapıyorsun biraz anlarırmısın

Alıntı:

garip28 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 687812)
uzaktan nasil baglanti kuracam yardimci olabilirmisiniz

resimdeki gösterilen yeri seçerseniz karşınızdaki size bağlanır yönetirisinz.
Eğer karşınızdaki resimdeki yere tıklarsa siz ona bağlanır yönetirsiniz.

http://img57.imageshack.us/img57/3875/remotehelpit5.jpg
Alıntı:

cafer123123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 693281)
slm

a.s. (A)

serhat94 13 Eylül 2007 13:58

hem,antivürüs,olmasada,wimdows,güvenlik,duvarı,var

korayyilmaz1990 15 Eylül 2007 01:10

peki bu uzaktan masaüstü yardımı içinn msn değilde başka program da var galibaa ???

hellboy726 15 Eylül 2007 01:14

Alıntı:

serhat94 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694786)
hem,antivürüs,olmasada,wimdows,güvenlik,duvarı,var

iptal etmek pekte zor olmasa gerekiyor. Bağlantıda problem çıkmaması için firewall ı devre dışı bırakmalısınız. windows firewall gidenleri denetlediği gelenlere karışmadığından ve antivirüs yerine internet security kullanmadığınızdan uyaru bile almayabilirsiniz. :bilmem:
Alıntı:

korayyilmaz1990 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 698533)
peki bu uzaktan masaüstü yardımı içinn msn değilde başka program da var galibaa ???

Remote administrator (Radmin)
yada website üzerinden beyendiğim kullandığım bir site: logmein.com altarnatifler arasında..

kralhuso 19 Eylül 2007 19:21

msn de uzaktan yardımı alamıyorum

Msn de uzaktan yardım alamıyorum. uzaktan yardım almak istediğimde son sürümünü edinin diye bir yazı geliyor karşıma(konuşma penceresinde)ayrıca orada bir link veriyor buradan edinebilirsiniz diyor fakat o linki tıkladıktan sonra acılan sayfa windows live messnegerın ana sayfası.

lütfen yardım edin

[WoL]bL 19 Eylül 2007 19:25

Alıntı:

kralhuso adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 710024)
Msn de uzaktan yardım alamıyorum. uzaktan yardım almak istediğimde son sürümünü edinin diye bir yazı geliyor karşıma(konuşma penceresinde)ayrıca orada bir link veriyor buradan edinebilirsiniz diyor fakat o linki tıkladıktan sonra acılan sayfa windows live messnegerın ana sayfası.

lütfen yardım edin

Kullandıgınız Msn Sürümü 7.5 veya altında ise bu pek mümkün degil o yüzden bu icerik sadece 8.0 ve üst sürümlerinde mevcut.Birde 8.0 ı kullanarak deneyin

kralhuso 19 Eylül 2007 19:27

kullandıgım mesenger 8.1 fakat yinede olmuyor

[WoL]bL 19 Eylül 2007 19:29

Konuyu Inceleyiniz Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım)

erayvelioglu 28 Eylül 2007 23:23

Paylaşımın için teşekkürler...

taksin 6 Ekim 2007 01:20

selam arkadaslar bu konu cok dikkatimi cekti ve tam bana lazim olan bisey fakat bu uzaktan yardim konusunda hic bi bilgim yok okudugum kadari ile biraz bilgi edindim arkadasin resimli anlatimindan yararlanarak deneme yaptim ve karsi bilgisayara baglandigimi gösteren yazi cikti ve sonraki asama nedir acaba o karsimdaki bilgisayara nasil girecem yardimlarinizi bekliyorum simdiden TESEKKÜRLER.

charisma31 6 Ekim 2007 11:27

Yaw ßaĞLanmaSına ßaĞlanıoruz amaa ßana kar$ı taraF kabul etmedn ßnm ıonun Pc'e ßaĞLanmam Lazımm ... onu ßiri söLemi$ti unuttum aRanızda ßiLen warmı ?

cry_turk 4 Kasım 2007 01:22

Uzaktan Yardım Hakkında

arkadaslar bende windos messenger live yuklu yani son surum ama uzaktan yardım yollamaya calıstıgımda bana

Uzaktan Yardım özelliğini kullanabilmeniz için Messenger'ın en yeni sürümü gerektiğinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleştirme sitesine gidin

bu yazıyı yolluyor bunu yasıl yapacam bi yardımcı olurmusunuz

ahmetgns 4 Kasım 2007 08:16

Windows Live Messenger'ın üç farklı sürümü mevcut. 8.0 , 8.1 , 8.5 beta. Microsoft kısa süre önce 8.0'dan oturum açılmasını engelledi. Siz oturumunuzu bir takım hilelerle mi açtınız bilmiyoruz ama, bu özelliğin çalışması için sürüm numarasının en azından 8.1 olduğunu doğrulamanız gerekiyor. Kişi listesi penceresindeki Menüden Yardım>Messenger Hakkında... penceresini açarsanız, sürüm numaranızı görürsünüz. 8.0 ise, en azından 8.1'e yükseltin.

cry_turk 4 Kasım 2007 23:16

uzaktan yardım

arkadaslar bende windos messenger live yuklu yani son surum ama uzaktan yardım yollamaya calıstıgımda bana

Uzaktan Yardım özelliğini kullanabilmeniz için Messenger'ın en yeni sürümü gerektiğinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleştirme sitesine gidin

bu yazıyı yolluyor bunu yasıl yapacam bi yardımcı olurmusunuz

kadir55 6 Kasım 2007 23:01

bu programı nerden bula bilirim kardeşler tşk

hellboy726 6 Kasım 2007 23:12

Alıntı:

kadir55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 802308)
bu programı nerden bula bilirim kardeşler tşk

ek bir Program değil bu, messenger 'ın bir özelliği :^)

ozzyksk 28 Şubat 2008 16:18

windos messenger 5.1 yüklersen bu sorun oratadan kalkar büyük ihtimalle windos messenger 5.1 silmişsindir ondan uzaktan yardım göndermiyosudur bunu düzeltmek için googleye windos messenger yaz microsoft kendi sitesi açılıyo oradan 5.1 indire bilirsin ve sorun ortadan kalkıcaktır

pinn0shm 6 Temmuz 2008 18:22

benim kullandığım 8.5 ve aynı arkadasa gelen uyarı geliyor ne yapmam lazım 9.0 beta var yüksek sürüm olarak onumu yüklemem gerekiyo ???

kaanfunclub551 31 Ağustos 2008 10:12

Alıntı:

pinn0shm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1117582)
benim kullandığım 8.5 ve aynı arkadasa gelen uyarı geliyor ne yapmam lazım 9.0 beta var yüksek sürüm olarak onumu yüklemem gerekiyo ???

aynı dert bende de war bılen yok mu

trustmantr 1 Aralık 2008 22:11

bendede o dert var bilen varsa paylaşsın arkadaşlar.

kanakan0606 12 Aralık 2008 16:46

Alıntı:

ozzyksk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 956907)
windos messenger 5.1 yüklersen bu sorun oratadan kalkar büyük ihtimalle windos messenger 5.1 silmişsindir ondan uzaktan yardım göndermiyosudur bunu düzeltmek için googleye windos messenger yaz microsoft kendi sitesi açılıyo oradan 5.1 indire bilirsin ve sorun ortadan kalkıcaktır

arkadaşlar arkadaşımız anlatmış dediklerini yaparsanız bir sonunuz kalmaz

umutozbay 16 Aralık 2008 01:24

http://www.bozuldu.com

Bu adreste konuyu anlatan video görüntüsünü bulabilirsiniz.

tuanaeylul 13 Ocak 2009 23:17

bütün ayarlar tamm. davet geliyor. kabul ediyorum. karşı tarafta bağlandığına dair görüntü ve işaret var ama bende hiçbişey yok. bir süre sonra ondada bağlantılardan biri süre aşımına uğradı diyor.
Sorun ne olabilir?

NeutralizeR 14 Ocak 2009 08:56

Her iki taraf da Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açar ve uzaktan yardım bağlantısı kurmayı denerse, sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır.

tuanaeylul 14 Ocak 2009 17:53

Peki birde sizin dediğiniz gibi deneyelim.

Karşımdaki kişi benim bilgisayarıma sorun çıkmadan bağlanabiliyor, fakat ben onun bilgisayarına bağlanmak istediğimde sürekli şu uyarıyı veriyor:

"""Diğer bilgisayarın adı çözümlenemediği için Uzaktan Yardım bağlantısı kurulamadı. Lütfen yeniden deneyin."""

Bütün ayarlara tekrar tekrar bakıyorum, herşey istenildiği gibi. Benim bilgisayarıma bağlanıldığına göre sorun benden kaynaklı olmalı, ama nedir bir türlü çözemedim. :(

NeutralizeR 14 Ocak 2009 18:31

İşletim sisteminiz güncel mi? XP kullanıyorsanız SP3 ve diğer güncelleştirmeler yüklü m? Anti-virüs / firewall yazılımınızı devre dışı bıraktıktan sonra bağlanmayı denediniz mi?

tuanaeylul 15 Ocak 2009 02:11

olmuyor olmuyor :*( kafayı yemek üzereyim.
bütün güncellemeler tamam. antivirüs programım devre dışı.
sizin dediğiniz gibi birde windows messenger ile denedim. ama yok. hala ben karşı tarafa bağlanamıyorum. ama benim bilgisayarıma bağlanılabiliyor. :(

bu defa uyarı değişti yalnız. şimdide :"""Uzaktaki bilgisayarın DNS adı çözümlenemediğinden Uzaktan Yardım bağlantısı kurulamadı."""" diye uyarı çıkıyor.

NeutralizeR 15 Ocak 2009 08:19

Alıntı:

tuanaeylul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1288251)
olmuyor olmuyor :*( kafayı yemek üzereyim.
bütün güncellemeler tamam. antivirüs programım devre dışı.
sizin dediğiniz gibi birde windows messenger ile denedim. ama yok. hala ben karşı tarafa bağlanamıyorum. ama benim bilgisayarıma bağlanılabiliyor. :(

bu defa uyarı değişti yalnız. şimdide :"""Uzaktaki bilgisayarın DNS adı çözümlenemediğinden Uzaktan Yardım bağlantısı kurulamadı."""" diye uyarı çıkıyor.

İki tarafta da Windows Messenger sürümü 5.1 mi?

Modem ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz. Modeminizin firewall ayarları en üst seviyede olabilir.

tuanaeylul 15 Ocak 2009 20:18

çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Msn ile bütün sorunlara baktım ama olmadı maalesef. Programa başvurmak zorunda kaldım. bir uzaktan yardım programı ile anca bağlanabildim.

carpediem_10 2 Nisan 2009 01:33

peki....olayı biraz basitleştirelim o zaman ...uzaktan yardım seçeneğinizin açık olduğuna emin misiniz??
değilseniz : desktop/bilgisayarım----> sağ tık---->uzak = uzaktan yardım bölümüne bi tick atın ;)

Misafir 13 Eylül 2009 14:29

bunların içinde en iyiside team viever 4 herkeze tavsiye ederim

Misafir 9 Ekim 2009 00:12

msnde uzaktan yardım al diorum karşı taraf kabul edio ama onun ekranını nasıl görücem yardım edermisinz

Misafir 18 Ekim 2009 15:52

arkadaşımla konuşurken bana uzaktan yardım davetini kabul ediyormusunuz diye bir yazı geldi ben bu davete kabul yada red cevabi vermedim acaba benim bilgisayarımı kontrol edebilirmi

Misafir 15 Aralık 2009 16:39

tmm ben herşeyi yapıyorum gönderiyorum karşımdakide kabul edio ama ondan sonra bişi olmu nasıl kontrol etcem ben onu

NeutralizeR 15 Aralık 2009 19:01

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1607004)
tmm ben herşeyi yapıyorum gönderiyorum karşımdakide kabul edio ama ondan sonra bişi olmu nasıl kontrol etcem ben onu

Uzaktan yardım-bağlantı için en pratik yol TeamViewer isimli program:
TeamViewer - internet üzerinden ücretsiz uzaktan bakım ve uzak masaüstü paylaş

Her iki taraf da bu programı kurduktan sonra programı açmalı ve uzaktan yardımda bulunacak olan kişi karşı taraftan ID ve Parola bilgilerini aldıktan sonra bağlanmalıdır.

ByRemors 20 Nisan 2010 15:10

Kardeş Ben Yolladım o arkadaşda kabul etti fakat öyle duruyo hiç bişe olmadı ne yapmalıyım ?

Misafir 9 Nisan 2011 13:56

ya ben windows 7 kullanıyom ordanda msn 2011 var nasıl uzaktan masaüstü bağlantısı yapıcam ?

Misafir 18 Ocak 2012 20:52

uzaktan yardım olmuyo arkadaşa yolluyorum ama gitmiyo

Misafir 4 Nisan 2012 22:49

Temawiever kullamın boş verin msn i

Misafir 4 Nisan 2012 22:51

boş verin uzaktan yardımı teamviewer kullanın

Saat: 21:52

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık