![]() |
messengerla bazı bilgisayarlara bağlanıyorum ve onları kontrol edebiliyorum fakat bazı bilgisayarlara giremiyorum nedenini açıklaya bilirmisiniz acaba |
Alıntı:
Download: Windows Messenger Sürüm 5.1.0706 Türkçe |
arkadasım msn ile uzak masa üstünü nasıl yapıyorsun biraz anlarırmısın |
uzaktan nasil baglanti kuracam yardimci olabilirmisiniz |
Alıntı:
Alıntı:
Eğer karşınızdaki resimdeki yere tıklarsa siz ona bağlanır yönetirsiniz. http://img57.imageshack.us/img57/3875/remotehelpit5.jpg Alıntı:
|
hem,antivürüs,olmasada,wimdows,güvenlik,duvarı,var |
peki bu uzaktan masaüstü yardımı içinn msn değilde başka program da var galibaa ??? |
Alıntı:
Alıntı:
yada website üzerinden beyendiğim kullandığım bir site: logmein.com altarnatifler arasında.. |
msn de uzaktan yardımı alamıyorum Msn de uzaktan yardım alamıyorum. uzaktan yardım almak istediğimde son sürümünü edinin diye bir yazı geliyor karşıma(konuşma penceresinde)ayrıca orada bir link veriyor buradan edinebilirsiniz diyor fakat o linki tıkladıktan sonra acılan sayfa windows live messnegerın ana sayfası. lütfen yardım edin |
Alıntı:
|
kullandıgım mesenger 8.1 fakat yinede olmuyor |
Konuyu Inceleyiniz Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) |
Paylaşımın için teşekkürler... |
selam arkadaslar bu konu cok dikkatimi cekti ve tam bana lazim olan bisey fakat bu uzaktan yardim konusunda hic bi bilgim yok okudugum kadari ile biraz bilgi edindim arkadasin resimli anlatimindan yararlanarak deneme yaptim ve karsi bilgisayara baglandigimi gösteren yazi cikti ve sonraki asama nedir acaba o karsimdaki bilgisayara nasil girecem yardimlarinizi bekliyorum simdiden TESEKKÜRLER. |
Yaw ßaĞLanmaSına ßaĞlanıoruz amaa ßana kar$ı taraF kabul etmedn ßnm ıonun Pc'e ßaĞLanmam Lazımm ... onu ßiri söLemi$ti unuttum aRanızda ßiLen warmı ? |
Uzaktan Yardım Hakkında arkadaslar bende windos messenger live yuklu yani son surum ama uzaktan yardım yollamaya calıstıgımda bana Uzaktan Yardım özelliğini kullanabilmeniz için Messenger'ın en yeni sürümü gerektiğinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleştirme sitesine gidin bu yazıyı yolluyor bunu yasıl yapacam bi yardımcı olurmusunuz |
Windows Live Messenger'ın üç farklı sürümü mevcut. 8.0 , 8.1 , 8.5 beta. Microsoft kısa süre önce 8.0'dan oturum açılmasını engelledi. Siz oturumunuzu bir takım hilelerle mi açtınız bilmiyoruz ama, bu özelliğin çalışması için sürüm numarasının en azından 8.1 olduğunu doğrulamanız gerekiyor. Kişi listesi penceresindeki Menüden Yardım>Messenger Hakkında... penceresini açarsanız, sürüm numaranızı görürsünüz. 8.0 ise, en azından 8.1'e yükseltin. |
uzaktan yardım arkadaslar bende windos messenger live yuklu yani son surum ama uzaktan yardım yollamaya calıstıgımda bana Uzaktan Yardım özelliğini kullanabilmeniz için Messenger'ın en yeni sürümü gerektiğinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleştirme sitesine gidin bu yazıyı yolluyor bunu yasıl yapacam bi yardımcı olurmusunuz |
bu programı nerden bula bilirim kardeşler tşk |
Alıntı:
|
windos messenger 5.1 yüklersen bu sorun oratadan kalkar büyük ihtimalle windos messenger 5.1 silmişsindir ondan uzaktan yardım göndermiyosudur bunu düzeltmek için googleye windos messenger yaz microsoft kendi sitesi açılıyo oradan 5.1 indire bilirsin ve sorun ortadan kalkıcaktır |
benim kullandığım 8.5 ve aynı arkadasa gelen uyarı geliyor ne yapmam lazım 9.0 beta var yüksek sürüm olarak onumu yüklemem gerekiyo ??? |
Alıntı:
|
bendede o dert var bilen varsa paylaşsın arkadaşlar. |
Alıntı:
|
|
bütün ayarlar tamm. davet geliyor. kabul ediyorum. karşı tarafta bağlandığına dair görüntü ve işaret var ama bende hiçbişey yok. bir süre sonra ondada bağlantılardan biri süre aşımına uğradı diyor. Sorun ne olabilir? |
Her iki taraf da Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açar ve uzaktan yardım bağlantısı kurmayı denerse, sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır. |
Peki birde sizin dediğiniz gibi deneyelim. Karşımdaki kişi benim bilgisayarıma sorun çıkmadan bağlanabiliyor, fakat ben onun bilgisayarına bağlanmak istediğimde sürekli şu uyarıyı veriyor: """Diğer bilgisayarın adı çözümlenemediği için Uzaktan Yardım bağlantısı kurulamadı. Lütfen yeniden deneyin.""" Bütün ayarlara tekrar tekrar bakıyorum, herşey istenildiği gibi. Benim bilgisayarıma bağlanıldığına göre sorun benden kaynaklı olmalı, ama nedir bir türlü çözemedim. :( |
İşletim sisteminiz güncel mi? XP kullanıyorsanız SP3 ve diğer güncelleştirmeler yüklü m? Anti-virüs / firewall yazılımınızı devre dışı bıraktıktan sonra bağlanmayı denediniz mi? |
olmuyor olmuyor :*( kafayı yemek üzereyim. bütün güncellemeler tamam. antivirüs programım devre dışı. sizin dediğiniz gibi birde windows messenger ile denedim. ama yok. hala ben karşı tarafa bağlanamıyorum. ama benim bilgisayarıma bağlanılabiliyor. :( bu defa uyarı değişti yalnız. şimdide :"""Uzaktaki bilgisayarın DNS adı çözümlenemediğinden Uzaktan Yardım bağlantısı kurulamadı."""" diye uyarı çıkıyor. |
Alıntı:
Modem ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz. Modeminizin firewall ayarları en üst seviyede olabilir. |
çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Msn ile bütün sorunlara baktım ama olmadı maalesef. Programa başvurmak zorunda kaldım. bir uzaktan yardım programı ile anca bağlanabildim. |
peki....olayı biraz basitleştirelim o zaman ...uzaktan yardım seçeneğinizin açık olduğuna emin misiniz?? değilseniz : desktop/bilgisayarım----> sağ tık---->uzak = uzaktan yardım bölümüne bi tick atın ;) |
bunların içinde en iyiside team viever 4 herkeze tavsiye ederim |
msnde uzaktan yardım al diorum karşı taraf kabul edio ama onun ekranını nasıl görücem yardım edermisinz |
arkadaşımla konuşurken bana uzaktan yardım davetini kabul ediyormusunuz diye bir yazı geldi ben bu davete kabul yada red cevabi vermedim acaba benim bilgisayarımı kontrol edebilirmi |
tmm ben herşeyi yapıyorum gönderiyorum karşımdakide kabul edio ama ondan sonra bişi olmu nasıl kontrol etcem ben onu |
Alıntı:
TeamViewer - internet üzerinden ücretsiz uzaktan bakım ve uzak masaüstü paylaş Her iki taraf da bu programı kurduktan sonra programı açmalı ve uzaktan yardımda bulunacak olan kişi karşı taraftan ID ve Parola bilgilerini aldıktan sonra bağlanmalıdır. |
Kardeş Ben Yolladım o arkadaşda kabul etti fakat öyle duruyo hiç bişe olmadı ne yapmalıyım ? |
ya ben windows 7 kullanıyom ordanda msn 2011 var nasıl uzaktan masaüstü bağlantısı yapıcam ? |
uzaktan yardım olmuyo arkadaşa yolluyorum ama gitmiyo |
Temawiever kullamın boş verin msn i |
boş verin uzaktan yardımı teamviewer kullanın |
| Saat: 21:52 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık