MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/263097-stephenie-meyerin-geceyarisi-gunesi-adli-kitabi-turkiyede-ne-zaman-cikacak.html)

LAMEL 19 Temmuz 2009 23:49

stephenie meyer- geceyarısı güneşi kitabı Türkiyede ne zaman çıkacak?

lamel 22 Temmuz 2009 01:09

LÜTFEN CEVAP VEREBİLİR MİSİNİZ?

ThinkerBeLL 22 Temmuz 2009 01:38

Alıntı:

lamel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1444805)
LÜTFEN CEVAP VEREBİLİR MİSİNİZ?

Henüz çıkış tarihi bilinmiyor.

Coşkun11 22 Temmuz 2009 14:48

Amerika da 1 sene sonra çıkar bence.Türkiyenin hesabını yapıyom:
1. Amerika dan 1 sene sonra epsilon a gelir
2. Epsilon onu 2 senede çevirir
3. Epsilon onu 3 senede basar
4.Epsilon gerekli yasal işlemleri de 1 senede yaptıktan sonra gelir Çok deil toplam 6 sene falan bekleriz Sinir oluyom epsilona yhaaaaa!!!! bir yararım dokunmuştur inş.............

ThinkerBeLL 22 Temmuz 2009 14:53

Alıntı:

Coşkun11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1445053)
Amerika da 1 sene sonra çıkar bence.Türkiyenin hesabını yapıyom:
1. Amerika dan 1 sene sonra epsilon a gelir
2. Epsilon onu 2 senede çevirir
3. Epsilon onu 3 senede basar
4.Epsilon gerekli yasal işlemleri de 1 senede yaptıktan sonra gelir Çok deil toplam 6 sene falan bekleriz Sinir oluyom epsilona yhaaaaa!!!! bir yararım dokunmuştur inş.............

Sizinle aynı kanaatte değilim. Çünkü, özellikle hit yapmaya başlamış bütün sanat eserlerinin ülke basımları, seriyse eğer Alaca Karanlık Kuşağı serisinde olduğu gibi, ilk kitapların basım süreçleriyle böylesi bir matematiksel hesap yapılamayacak kadar kısa sürede gerçekleşiyor.
Bu sebeple soru sahibinin keyfini kaçıracak türden yanıtlar vermeniz kimseye bir şey kazandırmayacaktır.

qlper 24 Temmuz 2009 00:26

haklı olabilirsin tabi breaking dawnı çok bekledik.. ama o kadar uzun sürmez... bana göre 3 ay içinde abdde çıkar new moonun filmi çıkınca yayınlar büyük ihtimalle posterli fln;) 2 aydada hazırlar inş. epsilon.. braz yavaşlar doğrusu ama hak verilmeliki ing zor çevrilior ve kitaplar gerçekten uzun... bu kadar hayran kitlesini kırmak istemezler :)

midnight sun 2 Ağustos 2009 15:17

ben önce bi yrde okudum step.in yazdığı 12 blm çlnmş bşka bi yerde okudm step. şka yapmş hzrnda çkckmş dio ama bnde anlamdm ağustos dayız ve bn midnght sunu bulmdm!!!!!!!!!!

exodus 2 Ağustos 2009 16:41

yakında türkiyede çıkacak fazla uzun sürmez bildiğim kadarıyla yurtdışında çıktı yada çıkmak üzere

twilight_kizi 10 Ağustos 2009 17:56

Ya ne zamana kadar çıkacağı hakkında bi fikrim yok ama 6 yıl bekleyeceğimizi de sanmıyorum ayrıca 1 ay içinde çıkarsa çok mutlu olurum çünkü bn alacakaranlık serisini çok beğendim. şafak vaktini okurken bitirmek istemiyordum seri bitecek diye ama 5. kitabında çıkacağını duyduğumda çok sevindim ve türkçeye çevrilmesini 4 gözle bekliyorum... ;)

... 11 Ağustos 2009 00:40

ARKADAŞLAR BEN BİR YERDE 6. KİTAP ÇIKACAK DİYE BİR ŞEY OKUDUM BİR BİLGİNİZ VAR MI???

dark-blue 19 Ağustos 2009 17:38

bende 6. kitabı yazacağını okudum bir yerde ama ikl 5 kitab gibi değil de 5 kitabın bi değerlendirmesi gibi olacakmış yada onun gibi bişey...

Misafir 28 Ağustos 2009 12:33

ya arkadaşlar bende 5. kitap çıkmış türkiyeye gelmek üzereymiş diye duydum snra araştırdım ve galiba gece yarısı güneşi çalınmış ve interntte yayınlamış stephenie meyerde kızmış ve yazmaktan vazgeçmiş lütfen bi bilgisi olan söylsin çünkü ben gerçektende o seriyi çok sewiorum alacakanranlığın cd si war yeniayın sinemasına gitcem yani o serinin tam bi hayranıyım :(

Misafir 28 Ağustos 2009 15:18

yaa ilk on iki bölümü internete sızmış o yüzden kadın yazmıcam siz görrsünüz demiş sora kadına sürekli ileti geliyomuş msn sine glba lütfen yaz fln die kadında yazcakmışş

Misafir 29 Ağustos 2009 01:07

seri 12 kitaptan oluşuyomuş ve sekizi garanti cıkıcak aynı seri edwardın gozunden olucak ama son4 tanesı kesın degılmıs

ve midnight sun ilk 12 bolumun nette turkce olarak var ama okumamak ıcın kendımı zor ttuorum bı an once cıksın yaa

Misafir 30 Ağustos 2009 15:35

ALTINCI KİTAP DEĞİL SADECE CULLENLARIN SOYAĞACINI BAZI ÜZERİNDE DURULMAMIŞ KONULARI ANLATACAĞI BİR KİTAP YAZMIŞ YAZAR HAZIRMIŞ YAKINDA ÇIKACAKMIŞ İSMİ BİRAZ UZUN TWİLİGHT SAGA THE OFFİCİAL GUİDE

Misafir 31 Ağustos 2009 15:29

BEN BUĞÜN KİTABCIYA GİTTİM VE 5 KİTAB GECEYARISI GÜNEŞİ EYLÜL AYI İÇİNDE ÇIKACAK DEDİ

Misafir 2 Eylül 2009 18:10

arkadaşlar alacakaranlık serisi 12 kitaptan oluşuyor ve 12 kitabın ilk sekiz kitabının mutlaka çıkacağı söyleniyor

Misafir 3 Eylül 2009 15:42

oooo siz çoq geride kalmışsnız bnm arkadaşım 2 ay önce aldı gece yarısı güneşini xD

Misafir 5 Eylül 2009 16:41

yani kitapçılarda varmı

Misafir 8 Eylül 2009 18:53

bnce Yakınlarda çıkar ne altı senesi falan altı senede bütün filmleri sinemada çıkmış olur!!!

Misafir 10 Eylül 2009 18:52

6 kitap hakında bilgim yok ama olmaz die düşünüorumm ve gece yarısını güneşini çokk beklemeyizzz yani çevirme ve basım süreci haricinde breaking dawn 2 ayda basıldı nerdeyse ama bni sinir eden 4. kitabın ingilizcesi 700 kusur sayfa ama yürkçe 584 sayfa bu adil değil saçma sapan kısmışlar kitabı çevilmiş ama çıkartılmışş çünkü bn bile arkadaşım ingilizce almıştı bnm gözüm yememişti ama onun kitabına göz attığımda çokk şey kısılmışş eğer bu yazılar okunuosa o kdr emek harcıyolar ya düzgün basınlar şu kitabı yada bıraksınlar filmini izlerizz en azından ve new moon çokk iyi bi film oldu twilight de bile kitabı tam anlatmamıştı ama new moon öle olmicakk

Misafir 11 Eylül 2009 16:11

yani sonuç olarak geceyarısı güneşi kitabı çıktımı çıkmadı mı??

Misafir 11 Eylül 2009 21:34

ya lütfen biri bana 12 bölümü nerden bulacağımı söylesin...

Misafir 14 Eylül 2009 12:09

bildiğim kadarıyla seri 12 kitap yazar serinin ilk 8ini kesinlikle çıkaracakmış ama kalan 4 tanesi için henüz yayıneviyle anlaşmamış türkiyeye ne zaman gelir bilmiyorum ama 5. kitap yurtdışında çıkmak üzere

Misafir 16 Eylül 2009 12:59

BENDE GECEYARISI GÜNEŞİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYECEĞİM AMA SABRIM DA KALMADI DEĞİL 6 YIL 1 AY DAHA BEKLİYEMİYECEĞİM...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BİRAZ ACELE ETSELER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Misafir 16 Eylül 2009 16:52

yaa bir an önce çıksın çok bekledik midnight sunı. twilight guide amerikada çıktı ** daha türkçeye çevrilmedi o kitap çevirilip piyasaya çıkana kadarrrr bütün filmler vizyona girmiş olur

Misafir 18 Eylül 2009 22:19

evet sanırım çıkacak ben de öyle duydum ve de kitapçılarda bu serinin sekiz kitap olduğununu diğer kitaplarıda yazacağını söylüyorlardı

Misafir 19 Eylül 2009 17:26

ya inşallah çok kısa bir sürede gelir.Meaktan ölüyorum.birçok söyleniş var ama inşallah kısa sürede gelir ya arkadaşlar new moon un trailer3 çok manyak izleyin

Misafir 19 Eylül 2009 19:51

ben 4 kitabını okudum aslında çoğı şey çözümlendi midnight sunda onlarıda çözümleyip bitirse daha mantıklı ama tabi ben devam etmesinde yanayım.çünkü çook güzel bi seri.ama 8 kitap yzcaksa midnight sunın dışındaki 3 kitapta nelerden bahsetçek çok merak ediyorum

Misafir 21 Eylül 2009 17:04

arkadaşlar serinin 5. kitabı kasım da çıkacakmış. 6. kitapda da seride ayrıntısına girmeyen konuları detaylarıyla anlatıcaklarmış.mesela 6. kitapda alice 'nin nasıl vampir olduğuyla ilgili detaylı anlatım varmış.
1.ALACAKARANLIK
2.YENİ AY
3.TUTULMA
4.ŞAFAK VAKTİ
5.GECEYARISI GÜNEŞİ

sanırım. 6. the tiwilight saga 7.the new moon saga 'mış...

Misafir 26 Eylül 2009 14:31

geceyarısı güneşini bekleyenlere duyurulur..kitap yaklaşık 1 ay önce türkiyede basıldı ancak gençliğe kötü örnek olduğu gerekçesiyle toplatıldı..ankara d&r dan ayrıntıları öğrenebilirsiniz..

Misafir 26 Eylül 2009 21:54

6. kitapmı valla bilmiyom ama aşırı dercede merak etmeye başladım şim bencede en kısa sürede 5 ve 6. kitap çıkar

Misafir 27 Eylül 2009 17:34

ewt 6. kitapta çıkack ama o kitapta ilk kitaplarda yer almayan bazı ayrıntılar anlatılacakmış bölüm bölüm

Misafir 27 Eylül 2009 19:14

şey bende 5. kitabın çımmacanı duydum ama ilk12 bölümü süperdi eger 5. kitabi çıkarsa diger 3 kitabıda çıkarması gerek bence çünkü 5. kitapta alacakaranlıkla bazı sahneleri aynı hem sonu bütün hikayeler gibi güsel olması lasım

BU ARADA GEÇEN KİTAPEVİNDE İŞARET İHANET DİE Bİ KİTAP SERİSİ GÖRDÜM O KİTAPLARDA SÜPER OKUMANIZI TAWSİYEE EDERİMMM

BİDE STEPHEN MEYER VE 4 YAZARIN DAHA YASDIĞI Bİ KİTAP OKUDUM ODA WAMPİRLERLE FELAN İLGİLİ ONUDA OKUMALISINIZ ADI CEHENNEMDE BALO GECESİİİ OKUYUN:) HACER

Misafir 28 Eylül 2009 13:33

Ben bi kitapÇıya qittim we o bana 6 ay snRa tüRkiye'ye qeLcek ddi =/ yani sanıRm iLkbahaR'da maRt qibi tüRkiye'ye qeLce =S =(

Misafir 2 Ekim 2009 17:22

ARKADAŞLAR 5.KİTABI İLK OKUYAN HABER VERSİNDE BİZDE OKUYALIM MERAKTAN ÖLMEK ÜZEREYİM

Misafir 5 Ekim 2009 16:21

6 kitap mı?bu doğruysa süper olur.çünkü bende alacakanlığın hastası oldum....
ve 4.kitap gerçekten bitirilmek istenmiyor...

Misafir 7 Ekim 2009 10:24

ben niye bulamıyom o zaman kaç aydır arıyom

Misafir 7 Ekim 2009 16:38

arkadaşım gece yarısı güneşini bilgisayarda okuyor bilgisayardan okumak çok saçma 1 gözlerin bozulur 2.ise ben kitabı elimde okumak isterim umarım en kısa sürede çıkar kasım da sinemalar dolup taşacak çünkü herkes yeni ayı izleyecek bende alacakaranlığın cd si var hergün sıkılmadan usanmadan izliyorum

Misafir 8 Ekim 2009 18:47

arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu aralar cıkması gerekyo cunku coktan ingilizcesi cktı gece yarısı güneşii....

Misafir 9 Ekim 2009 14:16

bu iler türkiyede çok yavaş okuyucuya türkiye de ne kadar değer verildiği açıkça ortada

Misafir 9 Ekim 2009 17:46

aĞladın yaaaa kıyamam edwardım nedensiz ağladın ya renesmem annemden ayrıldığını sandığın için aaaah bayılıyorum alacakaranlığa 10000 kitabı çıksa 10000 de alırım o derece yani ilk 4 kitabını aldım baştan baştan yine yine okuyorum ilk filmi 7 kez seyrettim new moon da çıkınca sinamasına gidicM ve cd sini alcm tekrar seyretmek için bende hastalık oldu resmen ne zaman çıkcak bu 5. kitap biri sölesin yha onu da aliyim :D :D

Misafir 9 Ekim 2009 22:39

lütfen bir an önce türkiyeye gelsin gece yarısı güneşi

Misafir 11 Ekim 2009 17:18

Arkadaşlar 5. kitabın film i çekilde ve bi kaç bölümü internete sızdığı içinde 5. kitap yazılmalımı yazılma aşamasında bu yüzden de arkadaşın dediği doüru olabilir.
Fakat ben stephan a güveniorum hayranlarını bundna mahrum bırakmaz.
Ben çılgınca okudum 1 ayda 4 kitabıda bitirdim. Tutulma sıkıcı biraz ama güzzel;)
Saygılar..
(Kızılderili Galip)

Misafir 20 Ekim 2009 15:27

bn internette biraz okudm bütn hikaye en baştn edward ınaızındn anlatılıor ama bi ark. ımda bütn kitabın jacob renesmee ile ilgili olacaını söledi eer benm dediim gbiyse kitaplar 8e ble kadr çıkabilr çünkü tüm hikayeyi edward da anlatmış olur.....

Misafir 23 Ekim 2009 17:13

ya bn kitapçıma sordum kitap kasımda çıkıo hadi herkese gözünüzaydın

Misafir 26 Ekim 2009 12:37

ya aRkadaşLar herkes ayrı sazdan çalıoo kitap 1 haftaya kadar Çıkcak ;)

Misafir 27 Ekim 2009 20:41

Ya bende bayılıorum bu seriye gercekten..suan Tutulma'yı okuorum.. Alacakaranlık ve Yeni Ay'a bayıldım Tutulma'da harika bunu bitirip biran önce Safak Vakti'ne basLamak istiorum..Yalnız 5. kitap ve hatta 6. kitap cıkcak die de duydum..Tam olarak ne kadar sonra cıkacak bır bılgısı olan varsa paylasabılcek olan varmı? sımdıden tesekkurler.. biran once cıksada okuyasak ya :D :D :D

Misafir 30 Ekim 2009 18:04

ben şuan şafak vaktini bitirmek üzereyim ama bitirmek istemiyoum çünkü gece yarısı güneşi çıkana kadar ara vermek istemiyorum umarım biran önce çıkar 6.cilti çıkarsa iyi olur fakat 5.ciltte edward dilinde kitap anlatılıyor 6.ciltte ne olabilirki ama hiçbir kitap bu serinin yarini tutamaz

Misafir 1 Kasım 2009 19:23

gece yarısı güneşini sabırsızlıkla bekliyorum. bence 2 aya kadar gelir. epsilona güveniyorum. bu işi kısa sürede gerçekleştireceklerine eminim...

Saat: 15:32
Sayfa 1 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık