![]() |
Miyavi http://www.ayu-space.de/CereChan/Miyavi/miyavi04.jpeg http://spe.fotologs.net/photo/30/35/105/myv_rocks/1124583582_f.jpg http://www.datorrents.com/gallery/files/9/Miyavi18.jpg gerçek adı: miyabi [sonradan miyavi olarak değiştir] soyadı: ishihara doğum tarihi: 1981/09/14 boy:1.83-1.85 kilo:55-57 ayak numarası:45 yüzük numarası: bilmiyor dini: hristiyan ailesi: babası zainichi korelisi,annesi japon.kyoto yakınlarındaki hyogo'da doğdu. bir kız kardeşi var.annsi ve babası ayrılmadan önce soyadı lee'idi. grupları: due'le quartz müzik türü:jrock,metal,jpop,gothic rock film:oresama[biyografisi] dövme:150den fazla dömesi var. piercing: 9 sevdiği içecek:vitamin sigara:2004 yılında bıraktı. hakkında: çocukken çok iyi futbol oynarmış.fakat geçirdiği futbol kazasından sonra annesi ona futbol maçlarına çıkmayı yasaklamış.12 yaşından beri kendi şarkılarını yazıyor.gitarların efendisi olarak biliniyor.bir gün eve elinde bir gitar ve kulağında küpe ile dönmüş ve ilk şarkısı papamama yı yazmış.şarkı hayata isyan ediyor.bu şarkıyı yazdıktan sonra 18 yaşında due'le quartz'ta ğitar çalmaya başladı.o zmanlar grubun gözdesi olan miyavi 2002 yılında gruptan ayrıldı ve solo kariyerine geçti.hime ve please,please,please şarkıları ile ünlendi.ardından papamama ve ame ni utaeba ile ilk amerika turnesine gitti. amerika'da zencilere yapılanları görünce freedom fighters adlı amerikan hükümetine mesaj taşıyan şarkısını yazdı.şarkı dünyada büyük yankı uyandırdı hatta bazı amerikalılar şarkının sözlerini duvarlara yazmaya başladı. bundan önceki jibun kakumei şarkısında da zencilere değişim için mesaj göndermişti. en son olarak 2006'nın aralık ayında kimi no negai wo adlı albüm insanlara rüyalarını ve isteklerini gerçekleştirmek için çalışmaları gerektiğini anlatıyordu. |
Miyavi (雅-miyavi-), born September 14, 1981 in Hyogo, Japan, is a Japanese solo Japanese rock artist and former guitarist (under the name Miyabi (雅, Miyabi)) for the visual keiDué le quartz, which disbanded in 2002. In the same year, Miyabi announced that he was going solo, changed his name to Miyavi, and released his debut album "【雅楽】-gagaku-" He soon signed a contract with PS Company along with other artists such as Alice Nine, Kagrra,, Gazette, and Kra. In October 2004, Miyavi released his first major single "ROCK no gyakushuu -SUPERSTAR no jouken (ロックの逆襲-スーパースターの条件-, ROCK no gyakushuu -SUPERSTAR no jouken)" (under Universal Records Japan) and began to credit himself in the songwriting credits in his liner notes as "MYV". His first major album, "【雅-miyavizm-主義】", was released in June 2005. indies band Profile Miyavi (雅-miyavi-) |
Alıntı:
|
bu konu başka bir site tarafından çalınmıştır. site benim yazdıklarımı çalmış haksızlık. |
pardon ama bu kız mı erkek mi :S |
erkek!! Miyavi şimdi S.k.ı.N. adında bir grupta çalıyor. grubun adı bütün harfleri büyük olarak yazılıyor. grubun diğer üyeleride: Gackt,Yoshiki,Sakito,Miyavi |
sakito degir. sakito Dir'en Grey de hara. demo miyabi-sama wa totemo kawaii~~ |
hai ,miyabi-sama wa sou desu yo ne~~? pardon Sugizo olcaktı :D özür dilerim |
Miyavi hem SKIN de cariyor hemde kendi arbumunu cikariyor Albümün adi NEO Visualizm. |
arkadaşım eline saglık cok güzel olmuş |
de bisi sorcam aiko-chan onlar simdilik sadece Jrock Revolution da caldilar.belli bisi olmadi baska dimi? miyavi nin almanya'ya gidicek olmasinin disinda? |
Vayyy... Türkiye'de benden başka ne çok kişi visual kei dinliyormuş :D Miyavi-kun un yeri benim için apayrıdır çünkü dinlediğim ilk Visual Kei şarkıcısı... Onunla başladım, Dir en grey ve D'espairs Ray derken şimdi Girugamesh manyağı oldum :P Kendisi çok sempatiktir... :) |
miyavi-kun gibi tatlisi yok. ben ilk defa kucukken dinlemistim.canım cok sıkıliordu,arkadasim yoktu.2000 yili falanda.japonyada böle grupların degeri yeni gelisordu.yanlizdim gittim bir Gackt cd si aldim. sonra Malice Mizer,Miyav,GazettE,X JapaN,An Cafe,Alice Nine,Girugamesh,Dir'en Grey,Mucc,Nightmare oyle gider bu liste daha^^ |
Rock no Gyakushuu, Senor Senora Senorita ve Kekkonshiki no uta komik klipleridir. Tarzı da diğer gruplarınkinden farklı. Pop-rock arası bişey. Ve en uzun jrock şarkıcılarından. Boyu 1.85 cm :O Benim liste de baya bi uzun. Ne buluyorsam indiriyorum PCye. Şimdiden 20 gbye yakın jrock arşivim var:banana: |
aynen. Papamama,Taritaritarara,Kekkonshiki no Uta,İtoshii Hito,Shikenkan Baby,Pop is dead,RockRoll is Not Dead,Senor Senora Senorita,Ame ni Utaeba,Rock nO Gyakushuu,Freedom Fighters,Kabuki Danshi,Sakihokoru Hana no Yo ni,21 no seigata koushinkyouku,dear my love,aishiteru kara, guzel sarkılarından bir kaci |
aaaa cok kawaii bu ^^ gercekten ya bebek miyavi'den korktu yada miyavi bebekten :D |
kawaii de cidden ole gorunuyor bir bebekin birde Miyavi nin suratina bak :D |
Miyavi iyi görünüyor ama ben yeni imajını pek sevmedim :( |
tatlı ama eskisi gibi degil.herkez aynı fikirde.SkIN deki imajı daha kotu ve o grubu hic sevmio =( zavallı o grup yuzunden 56 kilo oldu |
Poor MYV-san :*( Keşke Freedom Fighters klibindeki imajına dönse... Çok karizmaydı o zamanlar :) |
en sevdigim hali oydu zaten.onuı asker kıyafetleri icinde gormek falan superdi |
Ve pembe saçlarla... :D O klipteki dondurmalı kız da süperdi :P |
evet o kzı superdi.erkekler o klibi o kız icin izlemistir bence :D |
Aha yakalandık :D |
haha yakaladıım senii~~ ^^ |
Utanmaya başladım şimdi :$ Keşke kendimi ele vermeseydim :*( |
haha. bak erifu-chan dogru solemisim :D uzulmeee |
Ne dedin Elif'e? ^o) |
erkekler freedom fighters ı kız için izliodur demistim :D |
Yok hepsi değil... Klibi izliyoruz ama kız da gözden kaçacak bi detay değil ;) |
anladim herneyse baii |
Rock no Gyakushuu da miyavi cok tatlıydıı^^ ama kuaforu kafayı yedi ^^ |
Niye ki ne? ^o) |
OMG bu da erkekmiş :D |
Visual ve Oshare Kei yapanların çoğu erkek olduğu ve gördüğün her jrockçıya kız deyip yanılma ihtimalin fazla olduğu için gördüğünde hepsine erkek dersen yanılma ihtimalin çok az olur. ;) Tecrübelerle sabittir... :D |
bunların erkekleri böyleyse kızlarını düşünemiyorum :D |
Kızları daha da güzel oluyo tabii... I <333 Waka-chan :rose: |
şu senin avatarındaki reita denen eleman neden sürekli yüzünde bir maskeyle geziyor yüzünde yara falan bişey mi var? |
ayrıca her jrock cıya kız dersen seni linç ederler.turkiyede degil ama yabancı bir ülkede öldürürler vallahi.ama ben yapmam.sadece o kişiyi dışlarım. ornek erika-chan ve aiko-chan birde haruka-san^^ hayır yara yok.sadece bir ara ruki reita nın burnunu kırmıştı,reita da kotu gorunmesin diye bant taktı.herkez bantı sevdi oyuzden ole dolasio.birde reita burnunu sevmio birde kuaforu sacıni yaoarken kacti ve kuaforunu korkkuttu.zavallı maya :D |
vallahi ben linc ederim :P .ruki ye kimse kadın diyemez benim tatlım o^^ reita o yuzden takio dimi bandı .evet. |
Ruki'nin Reita'nın burnunu kırdığını bilmiyodum. Reita haklıymış Ruki'yi dövmekte o zaman :D Reita burun bandı olmadan bi kaç resmi http://i25.photobucket.com/albums/c98/efnan/Gazette/Reita/dcd791dc.jpg http://i25.photobucket.com/albums/c98/efnan/Gazette/Reita/036bac91.jpg Bu da bantlı ve makyajlı hali http://i25.photobucket.com/albums/c98/efnan/Gazette/Reita/arenasp27161xi0fw5.jpg http://i25.photobucket.com/albums/c98/efnan/Gazette/Reita/51f61d5b.jpg http://i25.photobucket.com/albums/c98/efnan/Gazette/Reita/005sp3.jpg Burun bandının ne kadar yakıştığını anlamışsındır şimdi ;) |
olması olmamasından iyiymiş taksın yaw :D |
Burun bantlı daha karizma duruyo ama benim için görünüşünden çok karakteri ön planda ;) Adam da cool bi hava var (H) |
burnu çok tatlı ama.ama ruki yi sürekli dövmüo.ben brun bantsızda seviorum. |
cook tatli. tabi ruki reita yla oynamaya calisiomuz sonra kavga etmisler ruki da yanlızlıkla reita nın burnunu kırmıs[bad but cute Ruki-san^^] |
Bu da dediğin gibi Ruki'nin yaramaz olduğunun ispatı o zaman :) Naughty Ruki-san yoksa Ruki-kun mu demeliyim... :D |
sen ruki-kun diytebilirsin ben ona taka-chan yada taka-kun diyicem[takanori ruki'nin gercek adi taka da kisaltmasi ondan] taka-chan demek daha zevkli oluyor cok yareamaz bazen uykusu geldiginde reita ya yaslanarak uyuyor.ama reita istemio sonuz olarak kavga cikio |
Alıntı:
|
ben taka-chan in ic camasirlarinida biliyorum :$ :D nasil uyudugunuda :D |
| Saat: 10:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık