![]() |
Alıntı:
|
ben liseye yazıldım diplpmayı almak için kaç puanlazım |
ben Lise 1 sınıfı bitirdim 2 sınıfa baslamadan bıraktım A.O.L kayıt yaptıgımda 43 kredim vardı bölümüm Fen bilimleri ne kdar sürede A.O.L mezun olurum. cevabınızı bekliyom.tşk ederim |
açık öğretim sınavında 2008-2009 yılında çıkmış sorular |
YA BN BU SENE YAZILDIM AÇIK ÖGRETİME FAKAT GECEN SENE ÇIKMIŞ SORULARA GÖZ ATMAK İSTİYORUM... |
bende bu sene yazıldım fakat birşey bilmiyorum bilen varsa lütfen |
bende ilk defa yazıldım yardım lütfen |
slm ben anadolu lisesi son siniftaydim.ilk donemi bitirdim ikinci donem biraktim.acik ogretimden devam edip diplomami almak istiyorum.bunun icin kac sinav vermem ve kac kredi almam gerek.tskler |
arkadaşlar bende ilk kayıt oldugumda hiç bişey bilmyodum ama nette bakarak ögrendim sizd öyle yapın başarılar |
arkadaşlar aol lise çıkmış soruları nereden bulabilirim acaba bilen varmı |
Alıntı:
cıkan soruları goremıyoruzz ee? |
ya bende çıkmış soruları bulamıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşkürler... |
sınav sonuçlarını çok istiyorum |
Alıntı:
|
her dersten 20 sru sorulcak ve sen en az 9 unu bilmek zorundasın ki 45 puanı alabilesin... |
ben lise2den terk açıköğretime kaldığım yerden mi devam edecem yoksa 1. sınıftan mı başlayacam |
bende çıkmış sorulara bakmak istiyorum her yere baktım bulamadım lütfen yardımcı olun |
bilgi almak isteyen beni arasın 0554 288 32 51 |
Alıntı:
|
arkadaşlar sorular test mi hepinize başarılar asiye |
ACIK OGRETIM LISESINDE CIKMIS SORULAR GECEN SENE |
arkadaslar meraba bende acık lise su anda okuyor ıstesenıs sıze yardımce olurum butun konularda |
ben geçen sene yazıldım ve 153 kredim var açıklise çok kolay korkmayın |
2009 çıkmış sorular diye yazın |
sınava öğrencikimliği almayı unuttum olmadan girebilirmiyim |
ben yeni yazıldım ama bende bakamıyorum çıkmış sorulara. bilen varsa yazsın arkadaşlar |
ya bn orta okulu okudum ve diploma notum çok düşük özellikle matamatikte kafam basmıyo bnde çıraklık okuluna yani mesleki eğitim merkezine gidiyorum ama bn açıktan lise okumak istiyorum lütven yardımcı olun.ilginiz için şimdiden teşekkürler |
slm ben acıklıse de gecmıs yıllara aıt sınav sorularını bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım tskl |
ben çıkmış soruları netten çözebilirmiyim |
192 KREDİ ALMAN LAZIM CANIM BİR YILDA 3DÖNEM SINAV YAPIYPLAR HER SINAV BAŞINA 30 KREDİ VERİYOLAR BAŞARILI OLURSAN İKİ BUCUK YILDADA BİTİRİRSİN |
dikkat arkadaşlar toplam192 kredi gerekiyo alan derslerinde 80 olması gerekiyo mezun olmak için 192 tamamlayıp alan kredisi düşük olan mezun olamıyo bu kurala 3 yıllık yazılıp 4 yıla uzayanlarda geçerli benim 152 kredim var 40 kredi sonra mezunum inşallah olurum alan kredimde 44 36 sı alan olmalı yanimeslek lisesi daha zor arkadaşlar düz liseli olanlar8 veya 10 dönemde tamamlıyo meslek daha fazla da tamamlıyo |
ya ben istedgm dersin deneme sınavlarını nasıl bulacagm örnegin edebiyat 7 gibi bilen varmı |
aöl aöl cıkmıs soruları aöl cıkmış sorular yazdınız zaman cıkar saygılar |
çok çok önemli arkadaşlar çok önemli bir arkadaşım için bu konu dışardan açıköğretim lisesi okuyan varsa bana lütfen soruları bugün gönderebilirmi soru kitapçığını aldıysanız veya aklınızda var ise bana yazarmısınız BUGÜN GİRİLEN 2. DÖNEM SINAV SORULARI LÜTFEN ÇOK ACİL İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER EDERİM |
toplm 27 krdi aldm nlck |
ya benim 140 kredim var ama kayıt olurken alan seçmedim şimdi seçebilirmiyim acaba yoksa ümiversteye gidemem ama çok istiyorum yardım bekliyorum |
ben kayıt olalı çok oldu ama alan seçmedim şimdi nasıl seçebilirim halk eğitimden gerekli bilgiyi alamdim yardımcı olurmusunuz tşklr |
arklar ben açık öğretime bu sene yazıldım kimlik kartım yok o kart olmadan sınava girilmezmi bileniniz varsa bi cvb lütfen tşkler |
nie cwp veren yok |
ben orta okulu bitireli 3 yıl oldu bu yıl yazldm ama hiç bisi anlamyorum |
önemli açık öğretim lisesi 30 krediden sonra sürekli akşamcı kurslarına gidilmek zorundamı? |
| Saat: 06:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık