![]() |
İstanbuldaki her düz lisenin puanlarını öğrenebilir miyim? |
sölim hemen malesef puanla alınmayan liselerde var asım ülker çok programloı lise mesala vs ama diploma notu çok önemli |
hiçççççççççç hiççç bişi olmaz otur ewinde |
abicim internette duz lıse punları nedır? yazıyo ama sıteye gırıyoruz bır sey yoq lutfen ...... |
düz liselere benim bildiğim kadarıyla puansız giriliyor.eğer hiç bir liseyi tuturamazsan düz liseyi tercih ediyorsun :S |
bu ne biçim site ya :S allahım birisi bana yardım etsin ya puanım 329,846 anadoluya giremiyorum kız mesleğe girebilirmiyim yada düze ? |
meslek lisesi tercihine göre değişir ama normalde meslek liseleri az bir puanla alıyor.Düz liseyede diploma puanıyla giriyorsun.yani düz liseye tgidebilirsin.Ama ne olmak istediğine bağlı eğer kendine güveniyorsan düze gitmelisin ama pek güvenmiyorsan mesleğe git derim. |
-- diploma notun yüksekse iyi bir düz liseye gidersin ama düşükse iyi bi düz lise olma genede gidersin düz liseye her türlü girilir mesleğe de girebilirsin bu ne biçim site ya allahım birisi bana yardım etsin ya puanım 329,846 anadoluya giremiyorum kız mesleğe girebilirmiyim yada düze meslek lisesi tercihine göre değişir ama normalde meslek liseleri az bir puanla alıyor.Düz liseyede diploma puanıyla giriyorsun.yani düz liseye gidebilirsin.Ama ne olmak istediğine bağlı eğer kendine güveniyorsan düze gitmelisin ama pek güvenmiyorsan mesleğe git derim. |
genelde düz liselerin puanları kaç oluyo bilen varmı varsa yardımcı olabilirmisiniz |
Alıntı:
|
bu ne abicim yaa site ye bak sadece yorum bölümü var |
katil_kızlar düz liseye kaç puanla girildiğini bilen varmı |
çocuklar düz liseye diploma notuna bakarlar çok düşük olsa bile alırlar 0 bile olsa alırlar öğrendim lise4 e gdiyorum girebilirsiniz yakında düz liseler anadolu lisesi olucak sıkıntıya girmeyin çocuklar |
arkadaşlar bayrampaşadaki tuna lisesi kaç puanla alıo... acaba bılen varrsa coooook deıl cooooooooooooooooooooook acıl lutfen.. |
ya ben erenky kız lsesine gtmk istiyorum kaç puan istio ve düz mü ? |
düz lise puanları ne kadar |
düz liselerintaban 205ile 104 arasıdır |
size anlatayım düz lisede bazılarında puan yok asım ülker, ümraniye lisesi , gibi ama diploma notun en az ama en az 55.86 olmalı |
lise puanım 348.500 dür sağlık meslek lisesine gidemiyom bu ne iştir |
ya imamm hatipppin düz lisesi varmı?vee diplomaayla giriliomuuu?vee jkaçç diploma puanı. :) |
BEN BU İŞİ ANLAMADIM KARDEŞİM DÜZ LİSE PUANLARI NEDİR YAAAAAAAAAA SÜRE DARALIYOR |
2 sbs giremediğinde son sbs girersen herhangi bir lise alabiliyomu arkadaşlar . |
artık bende düz liselerin puanlarını ögrenmek iiissssssssssssstttiiiyyyoooooorrrrruuuuummmmmmmmmmm................,,..,.ş y |
devinyalı ya ben okusam bi meslek sahibi olabilirmiyim sizce puanım en yüksek 260 |
bayrampaşa tuna lisesi kaç puan istiyor acaba... |
oyunculuk güzel bir meslekmi puanım 465 |
Düz liselere puanla girilmiyor.Bildiğim kadarıya diploma puanı ile alıyorlar artık.Anadolu lisesi kazanamayan ögrenciler düz liseye kayıt yaptırabilir.Ama önümüzdeki senelerde artık düz lise diye bişey kalmayacak.Düz liseler yavaş yavaş anadolu lisesi olacak.Yani siz ya Anadolu lisesine ya meslek lise grublarına gideceksiniz. |
1212 pendik lisesi kac puan alır biliomusunuz |
340 - 330 ortalama olarak heralde |
benim sbs puanlarım çok düşük ve ben hangi liseye gireceğimi bilmiyorum meslek lisesine gitmek istiyorum ama puanım tutmuyo bana yardım eder misiniz lütfenn |
ANADOLU şey ben 6. sınıftaki sbs den 333 aldım acaba nu sene 400 lerde bir şey alırsam BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİNE girmeye hak kaznırmıyım acaba |
ben de 324 puanım nereye gircem bilmiyorum yardım edin |
yaaaa valla deliricem puanımm 210 olabilir tam bilmiyorum ama düz liseye gidebilir miyim........... |
yha peki avcılar 50.yıl insa lisesi kaç puan istioo n'olur söleiynn |
LİSE SEÇİMİM BEN SEVİM VE LİSEYE HAZIRLANACAGIM PUANIM 300 HANGİ LİSEYİ TUTTURURUM |
nasıl yhani bu sene olurmu öylemii isteyen gidip kayıt yaptıramazmı |
düz liselere puanla girilmiyorsa o zaman paraylamı girilir yani siz bir liseye başlarken ücret ödedinizmi? |
380 puana anadolu lisesi biliosanz söliyebilirmisinz? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Geçen yılın puanları: Anadolu liseleri taban puanları için tıklayınız Fen ve Sosyal bilgiler liseleri taban ve tavan puanları için tıklayınız Sağlık Meslek liseleri taban puanları için tıklayınız Anadolu Öğretmen lisesi taban ve tavan puanları için tıklayınız İmamhatip liselerinin taban puanları için tıklayınız Turizm ve Ticaret Meslek Liselerin taban ve tavan puanları için tıklayınız |
yaa bnm puanmda 320 nreye qrebLİrim LÜtfen yaRdm edinN=) |
Düz liselere puanla girilmiyor..Para verip girebilirsin torpil geçerli düz liselerde istediğin gibi girebilirsin yanii |
Alıntı:
Geçen yılın puanları: Anadolu liseleri taban puanları için tıklayınız Fen ve Sosyal bilgiler liseleri taban ve tavan puanları için tıklayınız Sağlık Meslek liseleri taban puanları için tıklayınız Anadolu Öğretmen lisesi taban ve tavan puanları için tıklayınız İmamhatip liselerinin taban puanları için tıklayınız Turizm ve Ticaret Meslek Liselerin taban ve tavan puanları için tıklayınız |
anadolu olan düz liseler puanları değişmiyecek . evet puanla girilmıyor diploma puanıyla giriliyor . |
benim puanlarım düz liselere yetiyor....ne yapacam bilmiyom?AMA ben istanbul da bir düz lise de okumayı düşünüyom olanaları daha iyi |
düz ve meslek liseleri diploma puanı olarak kaç puan istiyolar acaba lütfen acil cewap lazım!!!!!! |
Benim ortalama puanım 263 :S diploma puanım ise 71.38 nasıl bi liseye gidebilirim hangi liseye gidebilirm daha doğrusu.. Ticaret meslek lisesine gidebilir miyim? |
benim 6.sınıfta sbs puanım 478 7. sınıfta 432 bu senede 489 acaba hangi anadolu liseleri beni alır yardım edermisinizz...... |
puanım 321.412 diploma puanım ise 77.21 hangi liseye gitmemi önerirsiniz? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alttaki mesajı ve linkleri inceleyiniz. 2011 yılı için bilgilendirme linkleri: 2011 Ortaöğretime Geçiş Sistemi Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız. 2011 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES) ÖĞRENCİ KAYIT DURUMU ve YEDEK SIRA TAKİP işlemleri için tıklayınız. Geçen yılın puanları: Anadolu liseleri taban puanları için tıklayınız Fen ve Sosyal bilgiler liseleri taban ve tavan puanları için tıklayınız Sağlık Meslek liseleri taban puanları için tıklayınız Anadolu Öğretmen lisesi taban ve tavan puanları için tıklayınız İmamhatip liselerinin taban puanları için tıklayınız Turizm ve Ticaret Meslek Liselerin taban ve tavan puanları için tıklayınız |
arkadaşlar bnm diploma puanım 80 ve çengelköy lisesine rahat girdim eğer sizde gitmek istiyosanız gidebilirsiniz. |
| Saat: 11:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık