MsXLabs
Sayfa 1 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   StuffPlug Teknik Destek-Yardım (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/33-stuffplug-teknik-destek-yardim.html)

Misafir 26 Ağustos 2005 12:54

StuffPlug Teknik Destek-Yardım

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra StuffPlug-NG forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır.

StuffPlug eklentisiyle ilgili tüm soru ve problemlerinizi bu konu altına yazabilirsiniz :)

Teknik destek talebinde bulunmadan önce kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi teknik bilgileri de not düşünüz.

Windows Live Messenger için StuffPlug 3

MSN Messenger için StuffPlug-NG

Misafir 3 Nisan 2006 21:45

StuffPlug, Stuff Plug, StuffPlug-NG

Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır...

Eklentiyi orada bulup kaldırabilirsiniz.

NeutralizeR 11 Nisan 2006 18:32

Alıntı:

rahimedoganoz adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar bu stuffplugun türkçe olanı yok mu

Windows Live Messenger uyumlu sürümü için:
StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs

StuffPlug-NG - MSN Messenger
bu sayfada download bağlantısının sağ tarafında nasıl Türkçe dil desteğini aktif kılacağınız anlatılmış.

NeutralizeR 13 Nisan 2006 16:27

Alıntı:

msa21us adlı kullanıcıdan alıntı
hem plusu hemde stuff-blug ng yüklediğim halde iki msn açmayı beceremedim.yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla...

MSN Messenger > Plus! > Tercihler > Eklentiler > StuffPlug-NG > Yapılandır > Polygamy... bu özelliği menüden bulun ve aktif edin. MSN Messenger kısayoluna kaç kez tıklarsanız o kadar yeni MSN Messenger işlemi başlatabilirsiniz.

Misafir 16 Nisan 2006 19:39

Alıntı:

Fatal Assassin adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşım bu vermiş olduğun linkten indirdim stuff plug 'ı fakat bir yanlışlık var büyük avatar yapamıyoruz çünkü bu özellik bu sürüm de yok 3.62.146 sürümünde varmış tüm netten baktım ama dowloadını bulamadım bulan bir arakdaşım yayımlarsa çok iyi olur teşşekürler

StuffPlug-NG'nin En Son Sürümünü Download Edin...

https://www.msxlabs.org/forum/

Yukarıdaki Linki Kullanarak... Download Ettiğin Sayfayı İncele Ayarları ve Resimli Anlatımı Bulursun...

Misafir 17 Nisan 2006 21:16

Alıntı:

ayttek adlı kullanıcıdan alıntı
MESAJLARIMDA TÜRKÇE KARAKTERLER KALKTIII YADIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Başlat / Ayarlar / Denetim Masası / Bölge ve Dil Seçenekleri / Diller / Ayrıntılar

Açılan Pencerede Ekle Türkçe / Türkçe Q

Bunları Yaparsanız Sanırım Sorununuz Düzelir...

Misafir 21 Nisan 2006 13:19

Yukarıdaki Sayfada İndirme ve Kurulum Anlatılmaktadır Lütfen Sayfayı İnceleyiniz.

Misafir 23 Nisan 2006 13:32

Alıntı:

hanife_72 adlı kullanıcıdan alıntı
yaa arkadaşlar bende stuff yüklü fakat çalınan resimleri silemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. bu arada msn ile ilgili tüm programları kaldırıp tekrar yükledim olmadı. sevgiler şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Çalınan Resimleri, Nerden ve Nasıl Silmeye Çalışıyorsunuz?

NeutralizeR 24 Nisan 2006 00:39

Alıntı:

hanife_72 adlı kullanıcıdan alıntı
yaa komple msn'yi plus'ı stuff'u kaldırdım ve tekrar yükledim fakat stufftaki resimler halen duruyor zaten silmeye çalışacağım bir bölümde bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Geçici Internet Dosyaları'nı silmeniz gerekiyor.

Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Temprorary Internet Files > Dosya Sil...

Misafir 25 Nisan 2006 16:52

Alıntı:

ER[C]AN adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar ben StuffPlug-NG yi yükledim üstüne colornick i yüklemeden önce bana konuşma sayfası açanı söylüyodu. Fakat colornick i yükledikden sonra artık söylemiyor.Sildim bidaha yükledim gene olmadı Colornicki de sildim olmadı nasıl tekrar bana konuşma penceresi açanların gösterilmesini sağlarım HELP!!!

StuffPlug deaktif olmuş olabilir..Plus'ın eklentiler kısmından aktif olup olmadıgına bakınız...

Alıntı:

efsane_timil adlı kullanıcıdan alıntı
ben stuff ı yukledım ama plus ın eklentıler bolumunde cıkmıyor neden olabilir??

Önce Plus daha sonra StuffPlug kuracaksınız..Sırasını farklı yapmışsanız görünmez :)

blue_day 26 Nisan 2006 03:32

messengerıda plusıda denetim masasından hatta proğram filesın içinden de sildim ama bu stuf silinmedi.çözümü bilen warmı

Misafir 27 Nisan 2006 14:32

Alıntı:

ER[C]AN adlı kullanıcıdan alıntı
deaktif değil colornick yüklemeden önce çalışıyodu kontrol ettim hala aktif stafplug da hala çalışıyor sadece bana kimin konuşma penceresi açtığını söylemiyor...

^ Yukardaki sayfada bulunan resimli anlatımlar bakıp ayarlarınızı yapın..

Misafir 29 Nisan 2006 21:43

Alıntı:

matica adlı kullanıcıdan alıntı
Eklentilerdeki StuffPlug-NG nin yanındaki kutucuğu işaretlesemde işaretlemesemde Yapılandır aktif olmuyor. yanında yüklenmeyen:stuffplug-ng yazıyor. bunu nasıl aktif yapıcam. tek istediğim konuşma penceresi açanları görebilmek. ama olmuyor.

Yukarıdaki Sayfada Ayarlar, Seçenekler & Yardım Bulunmaktadır... O Kısmı İnceleyiniz Lütfen.!

Alıntı:

designerboy_1990 adlı kullanıcıdan alıntı
ya resim bende orjinal boyutta gözüküyor fakat.Karşı tarafta küçük gözüküyor.Yani messenger standartlarında.Karşı taraftada bu program yüklü olması gerekir mi?

Bu Program Karşı Tarafta Yüklü İse, Siz Bu Programı Kullanarak İstediğiniz Boyutta Resminizi Gösterebiliriz.! Sizde Normal Görünüyorsa Karşı Tarafta Bir Sorun Olabilir Bir Program Kurmuş Olabilir, Programın Ne İşe Yaradığını Öğrenmek İçin Aşağıdaki Linki İnceleyiniz;

Misafir 3 Mayıs 2006 15:31

Alıntı:

brownsugar adlı kullanıcıdan alıntı
slm stuff plug ı yükledim sayfa açanları görmek için fakat en başta gösteriodu birden göstermemeye başladı ayarlarına da baktım aktif gözüküo ne yapmam lazım?bi de kapatılınca gösterio sadece açanları göstermioo ilginçççç
resim çalmayı da açıklarsanız sevinirim çok mu şey istedimmm:$

Yukarıdaki Sayfada Ayarlar Seçenekler ve Yardım Kısmını İnceleyiniz.!

NeutralizeR 5 Mayıs 2006 20:27

Alıntı:

brownsugar adlı kullanıcıdan alıntı
yapılandır a girdiimi ve kişi konuşma sayfası açtı veya kapadı butonun aktif olduunu sölemiştim sorun başka bi yerden mi acaba die sormuştum foto çalmayı da göremedim maalesef yapılandırda:( neyse tşk ederim yine de

Size konuşma penceresi açanlar hakkında uyarı almak istiyorsanız, durumunuz Çevrimiçi ayarlı olmalıdır. StuffPlug-NG sürümü uzun zamandan beri güncellenmiyor ve Messenger'ın yeni sürümlerinde sorunlu çalıştığı zamanlar olabilir. Oturum açtıktan sonra Plus! > Eklentiler bölümünden StuffPlug-NG'nin aktif olduğundan emin olun. Görüntü Resmi Çalma hırsızını nasıl aktif edeceğinizi önceki sayfalarda komut olarak verdik, kontrol ediniz...

L.J.Harvis__ 22 Haziran 2006 15:38

stuff plug yüklü,büyük görüntü resmi özelliği açık olmasına rağmen hiç bir görüntü resmini kabul etmiyor geçerli resim dosyası değil diyor.uzun zamandır sp kullanıyorum(yine buradan yüklemiştim.ayrıca son sürüm az önce yeniden silip yükledim).format falan da attım ama olmuyor :*( yardımcı olursanız sevinirim.

heoteg 28 Haziran 2006 12:03

mrblar ben bi soru soracam stuffplug yukledim çevrimdışıyken konuşmak istiyorum ama konusamıyorum bi yardım etseniz ? :(

Misafir 29 Haziran 2006 11:39

Alıntı:

123MaVi adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba..

bir sorum var ve cevaplarsanız çok sevinirim..

messenger live ve messenger plus live yükledim.. daha sonrada stuffplug'u yükledim.. fakat eklentilerde çıkmıyor.. belki 50 defa denedim sildim tekrar yükledim.. neden çıkmıyor.. :(

yüklerken msn nen kapalı olması gerekioo ona dikkaet et

123MaVi 29 Haziran 2006 12:22

öylede denedim..olmuyo yine.. başka ne yapabilirim ki..

Misafir 29 Haziran 2006 12:34

Alıntı:

123MaVi adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba..

bir sorum var ve cevaplarsanız çok sevinirim..

messenger live ve messenger plus live yükledim.. daha sonrada stuffplug'u yükledim.. fakat eklentilerde çıkmıyor.. belki 50 defa denedim sildim tekrar yükledim.. neden çıkmıyor.. :(

Live uyumlu StufPlug henüz cıkmadı, ayrıca yeni cıkacak Stuf Plug, Plus!'tan bagımsız olarak tek basına kullanılacak.

Misafir 29 Haziran 2006 15:42

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Live uyumlu StufPlug henüz cıkmadı, ayrıca yeni cıkacak Stuf Plug, Plus!'tan bagımsız olarak tek basına kullanılacak.

Gelişmeleri duyuracağız...

Misafir 4 Temmuz 2006 14:01

Alıntı:

cemree88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 147009)
messenger 8.0 final için live plus ı yukledim ve kurdummm türkçe dil desteğini de yükledimmm onu da kurdumm sutuffplug u yuklemek istiyorum benim messengerime uygun olan en gelişmiş stuffplug hangisi ve nasıl yukleyebilirim kısa sürede cvp verirsemniz sevinirtim ayrıca çok güzel bir site msn mi geliştirmeme çok yardımcı oluyorrr..şimdiden tşkkürler...:)

Alıntı:

gokhanaydin35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 148964)
ARKADAŞLAR BU PROGRAMIN MSN LIVE İÇİN OLANI NE ZAMAN ÇIKACAK

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 145220)

Biraz daha dikkatli olursak ve önceki mesajlara göz atarak çözüm ararsak mutlaka istediğimiz bilgiye ulaşacağızdır.

Misafir 7 Temmuz 2006 00:32

Alıntı:

bakırcı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 149306)
Daha önce stuff plug ile "kişi size konuşma penceresi açtı" özelliğini kazanıyorduk. Messenger Live ve Plus live yüklüyken bu mümkün mü?

Büyük ihtimal yeni çıkacak olan StuffPlug'da da bu özellik mevcut olacaktır.

Alıntı:

fotografikceto adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 151222)
Ben windows live messenger kullanıyorum, msn plus live yüklü olduğu halde SuffPlug-NG eklentisini yükleyemiyorum. nasıl yükleye bilirim?

StuffPlug Live uyumlu sürümü henüz çıkmadı, bu yüzden yükleyemiyorsunuz..

pinpin 14 Temmuz 2006 15:10

StuffPlug-NG Teknik Destek

ya live messenger icin stuf plugin var mi.. ben siteden yukledim bir tane ama live mes icin mi anlamadim cunku calismadi da.. yardimci olursaniz memnun olurum :$

Misafir 14 Temmuz 2006 16:01

Alıntı:

pinpin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 157095)
ya live messenger icin stuf plugin var mi.. ben siteden yukledim bir tane ama live mes icin mi anlamadim cunku calismadi da.. yardimci olursaniz memnun olurum :$

Bir üstteki mesajı okuyun lütfen...:|

MissYou 25 Temmuz 2006 18:41

Ne zaman çıkıo bu Live Messenger ve Plus Live için StuffPlug?

En son 1 hafta önce mesaj atılmışda!

NeutralizeR 25 Temmuz 2006 18:47

Alıntı:

MissYou adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166109)
Ne zaman çıkıo bu Live Messenger ve Plus Live için StuffPlug?

En son 1 hafta önce mesaj atılmışda!

Windows Live Messenger uyumlu StuffPlug 3, Messenger Plus! Live!´dan bağımsız olarak kullanılabilecek. Önce beta'sı teste sunulacak, public beta olarak yayınlanırsa sizlerle paylaşacağız. Muhtemelen birkaç haftası var...

akkorkmaz 26 Temmuz 2006 23:13

selam siteden fazlasıyla yararlanıyorum ancak kimi sorunları kendim aşamadım windows live messenger kullanıyorum. adsl 512 bağlantıya sahibim messenger plusı kurdum onu kullanıyorum ancak stuffplug çalışmadı yada ben çalıştıramadım resimlerde anlatılan menüler bende açılmıyor. acaba farklı bir sürümün tanıtımımı cevabınızı bekliyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

Misafir 26 Temmuz 2006 23:15

Alıntı:

akkorkmaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166872)
selam siteden fazlasıyla yararlanıyorum ancak kimi sorunları kendim aşamadım windows live messenger kullanıyorum. adsl 512 bağlantıya sahibim messenger plusı kurdum onu kullanıyorum ancak stuffplug çalışmadı yada ben çalıştıramadım resimlerde anlatılan menüler bende açılmıyor. acaba farklı bir sürümün tanıtımımı cevabınızı bekliyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

1 Önceki Mesaji Okuyun.
Henüz Windows Live Messenger icin Uyumlu Olan StuffPlug 3 Cikmadi.

eCeL 1 Ağustos 2006 12:26

Peki 3. versiyonu ne zaman çikacak bilen var mi?

Misafir 1 Ağustos 2006 14:22

Alıntı:

Mc eCeL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 169913)
Peki 3. versiyonu ne zaman çikacak bilen var mi?

Messenger Plus!'tan bağımsız çalışacağı için sanırım bu kadar gecikti.

Sabredin :)

neuro 10 Ağustos 2006 17:56

ya bu son sürüm msn plusa olmuyo dimi daha msn plusta tercihler yazısı yok kaç ay oldu daha halledilemedimi bu ya :'(

eCeL 21 Ağustos 2006 04:55

Tercihler yazisi yanilmiyorsam var. Fakat Stuf Plugg biraz gecikti o kadar.

5000metre 23 Ağustos 2006 01:34

ŞİFRE NEEEE BULAMIYORUM DENEMEDIGIM HER SIFRE OLMUYOR YARDIMINIZI BEKLIYORUM

Misafir 23 Ağustos 2006 01:52

Alıntı:

5000metre adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 188511)
ŞİFRE NEEEE BULAMIYORUM DENEMEDIGIM HER SIFRE OLMUYOR YARDIMINIZI BEKLIYORUM

msxlabs.com

usher 23 Ağustos 2006 15:46

ben stuffplus ng yi messenger plus live ye yükleyebilir miyim

Misafir 23 Ağustos 2006 22:46

Alıntı:

usher adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 189141)
ben stuffplus ng yi messenger plus live ye yükleyebilir miyim

Hayir, Henüz Cikmamis Olan StuffPlug 3'ü Ciktiginda Yükleyebilirsiniz.

5000metre 26 Ağustos 2006 03:12

çaldıgımız resımler sadece msn de mı kalıyor,yanı bılgısayarın farklı bır kosesınde kaydedılmıyormu? sımdıden tesekkurler...

Misafir 26 Ağustos 2006 15:24

Calinan Görüntü Resimlerini Kaydetmek

Alıntı:

5000metre adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 191857)
çaldıgımız resımler sadece msn de mı kalıyor,yanı bılgısayarın farklı bır kosesınde kaydedılmıyormu? sımdıden tesekkurler...

Kisileriniz Görüntü Resmini Kaydetmek icin;

Herhangi 1 Konusma Penceresi Acin
Plus! > Eklentiler > StuffPlug-NG > CE/DP Stealer

http://img169.imageshack.us/img169/6734/stuffnf5.jpg

Kaydetmek istediginiz Resmi Secip "Save As" Tiklayarak Sizin Belirlediginiz 1 Dosyaya Kaydedin.

http://img169.imageshack.us/img169/8123/almamd7.jpg

juliet 27 Ağustos 2006 14:42

Selam ben bu programı ındırdım ama sıtenızden verılen sifreyı yazıyorum yanlış sıfre uyarısı verıyor sıfreyı kabul etmıyor ne yapmam gerekır ? yardımcı olursanız sevınırım.

Misafir 27 Ağustos 2006 15:04

Alıntı:

juliet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 192960)
Selam ben bu programı ındırdım ama sıtenızden verılen sifreyı yazıyorum yanlış sıfre uyarısı verıyor sıfreyı kabul etmıyor ne yapmam gerekır ? yardımcı olursanız sevınırım.

Burdan Indirin -> https://www.msxlabs.org/forum/
Zip Sifresi: msxlabs.com
Dogru Yazdiginizdan Emin Olun, Ben Denedim ve Kabul Ediyor.

Deepocean 5 Eylül 2006 11:52

ya arkadaslar kafayı yicem birazdan bende plus özellikler menusunde eklentiler diye bi bolum yok..stuffplup kurdum msn kapalıyken.msn plus 3 ıcınde dedıgınız doya cıktı oraya turkce dıl eklentısını ekledım ve turkce oldu ..ama programı etkinleştirmek için eklentiler menusu yok bende nasıl yapıcam bunu..
kullandıgım plus versionu 4.01 ama yinede 3.62 ye ait dosyaya ekliyor stuff ı denetım masasından ekle kaldır yapmama ragmen..
lütfen birisi yardımcı olsun fıtık etti bu olay..

By BUĞRA 19 Eylül 2006 12:38

http://img92.imageshack.us/img92/332/hgfhlv9.jpg

NeutralizeR 19 Eylül 2006 13:48

Alıntı:

bgr87 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218120)

StuffPlug-NG, MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3 sürümünde çalışır, daha üst sürümleri desteklemez. StuffPlug 3 adında yeni ve Windows Live Messenger uyumlu bir sürüm üzerinde çalışılıyor, o zamana kadar beklemeniz gerek.

guzz 30 Eylül 2006 00:22

Kolay gelsin ben yapılandıra bastığım zaman stuff penceresi küçük çıkıor nedenhttp://img517.imageshack.us/img517/2766/adszaiz4.png acaba bi türlü büyümüor onu için hiç bir işlem yapamıorum...

Bahar_1973 7 Ekim 2006 01:49

mrb, msnde birisi beni bloke ettini ve kimin ettigini nasil görcem???

cevap icin simdiden tskler:)))))

Misafir 7 Ekim 2006 01:59

Alıntı:

Bahar_1973 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 233068)
mrb, msnde birisi beni bloke ettini ve kimin ettigini nasil görcem???

cevap icin simdiden tskler:)))))

Bu yontem %100 dogru degildir ama sanirim saglam tek yontem.MSN Messenger ana sayfasindan Araclar>Ozellikler'e giriyoruz once.Ordan Gizlilik sekmesine gelip (yani listemizde engelledigimiz insanlari gordugumuz yer), engelledigini dusundugumuz kisiyi biz de engelliyoruz.Daha sonra hemen yandaki engelli listesinden o kisinin ustune sag tikliyoruz, sil secenegi aktif ise; o kisi sizi engellemistir ya da silmistir.Ama sil secenegi aktif degilse; engelli degilsiniz ama yine de engellenmeden silinmis olabilirsiniz.

eCeL 7 Ekim 2006 03:49

Benim bildigim tek bi konu ise, MSN Messenger'da engellendigimizi hiç bir sekilde bilemeyisimiz. Özelliklerdeki Gizlilikte yalnizca silinip silinmedigimizi ögrenebiliriz. Belkide silinmeden engellendik. Kim bilir ?!

NeutralizeR 7 Ekim 2006 05:23

StuffPlug 3'ün çıkışı maalesef üreticinin özel hayat meşguliyetlerinden dolayı bir süre daha ertelenmiş görünüyor.
Alıntı:

Hi,

It has been over 2 month since we last posted here. Sorry for that.

TheBlasphemer will be away for three weeks starting today because of Introduction to students association. He is also very busy moving to another city where he will be attending a new university.

Basicly that means we won't be seeing StuffPlug 3 anytime soon. Sorry.

x2zen
StuffPlug Staff Posted by x2zen on September 22, 2006

zemheri 9 Ekim 2006 02:03

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 106241)
StuffPlug deaktif olmuş olabilir..Plus'ın eklentiler kısmından aktif olup olmadıgına bakınız...

Önce Plus daha sonra StuffPlug kuracaksınız..Sırasını farklı yapmışsanız görünmez :)

Bende şimdi aynı şeyle uğraşıyorum.önce plus sonra stuff plug yukledim.ama plus u açtıgımda eklentiler kısmında stuff-plug görünmüyor.stuff plug nasıl yukleyebilirim msn window live beta'ya.Bana yardımcı olurmusnuz.Sevgiler saygılar

Saat: 13:02
Sayfa 1 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık