![]() |
arkadaşlar benim ödevim vr.atatürkün başarı ve zeferle ilgili özdeyişleri lazım çok acil |
atatürkün zafer ve başarı ile ilgili özdeyişleri |
arkadaşlar ödevim var bana izdeyiş söylrmisiniz çok acil |
arkadaslar ben besıncı sınıf ogrencısıyım bana zafer ve barıs ile ilgili öz deyisler acıl |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Zafer, bir fikrin istihsâline (elde edilmesine) hizmeti nispetinde kıymet (değer) ifade eder. Bir fikrin istihsâline dayanmayan bir zafer pâyidar olamaz (yaşayamaz). O, boş bir gayrettir. Mustafa Kemal ATATÜRK Her büyük meydan muhare-besinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem (dünya) doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına bir zafer, boşa gitmiş bir gayret olur. Mustafa Kemal ATATÜRK Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK |
bana çok lazım bu soru acilen ödevim var....... ne olabilir yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
benim ödevim var bana atatürkün zafer ve başarı ile ilgili sözlerini söyleyinn <3 möccük bebeğğ |
daha fazlası yokmu acaba |
Bu Özdeyiş Yok Bunu Kullanın Zafer,zafer benimdir diye bilenindir;başarı başaracağım ve başardım diye bilenindir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hiç bir zafer gâye değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük olan gâyeyi elde etmek için gerekir en belli başlı vasıtadır. Gâye, fikirdir. Mustafa Kemal ATATÜRK Zafer, bir fikrin istihsâline (elde edilmesine) hizmeti nispetinde kıymet (değer) ifade eder. Bir fikrin istihsâline dayanmayan bir zafer pâyidar olamaz (yaşayamaz). O, boş bir gayrettir. Mustafa Kemal ATATÜRK Her büyük meydan muhare-besinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem (dünya) doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına bir zafer, boşa gitmiş bir gayret olur. Mustafa Kemal ATATÜRK Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK Zafer,zafer benimdir diye bilenindir;başarı başaracağım ve başardım diye bilenindir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
bende 5.sınıf ogrencisim lutfen banada daha cok zafer ve basarı ile ilgili özdeyişş |
arkadaşlar hadi yazın |
atatürk ün zafer ve başarı ile ilgili özdeyişeri arkadaşalr bunlar genellikle zaferle ilgilii birzda başarı ile ilgili olsun lütfenn ödewm acill |
arkadaşlar nolurrrrrrr bunlarmı sölermısınız acaba bunlarsa yazmam lazım ödevim var !! |
akadaşlar benim özdyişe ihtiyacım var |
daha fazla olsa keşkee |
arkadaşlar bna on tne özdeyş lzm |
Hiç bir zafer gâye değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük olan gâyeyi elde etmek için gerekir en belli başlı vasıtadır. Gâye, fikirdir. Mustafa Kemal ATATÜRK Zafer, bir fikrin istihsâline (elde edilmesine) hizmeti nispetinde kıymet (değer) ifade eder. Bir fikrin istihsâline dayanmayan bir zafer pâyidar olamaz (yaşayamaz). O, boş bir gayrettir. Mustafa Kemal ATATÜRK Her büyük meydan muhare-besinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem (dünya) doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına bir zafer, boşa gitmiş bir gayret olur. Mustafa Kemal ATATÜRK Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK |
Arkadaşlar bana acil Atatürk'ün kısa ve öz anlamlı da anıları lazım acilll.Ayrıca özdeyişde lazımdı ama buldum acilll.Nolurrrr!!!!;((( |
benim özdyişe ihtiyacım var çok acil |
Bende arıyorum ama bulamadım cunku olmuyo senın adın ne |
nasıl bu nbilgilere ulaştınız |
arkadaşlar daha fazla yokmu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? lütfen çok acil |
benimde ödevim var biraz daha söylermisiniz |
Arkadaşlar ösevim var azcık yardım edin |
NOLUR YA BUGÜN LAZIM BAŞARI İLE İLGİLİ ATATURKUN |
bana çok lazım bu soru acilen ödevim var... ne yapacam yaaaa ............ bir türlü bulamıom :( |
Ya daha fazla yazsanız ödevim var acil |
yaaaa fazla yokmu ATATÜRK ün zafer ve başarı ile ilgili özdeyiş kısaaaaa lütfennnnnnnnn |
Hiç bir zafer gâye değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük olan gâyeyi elde etmek için gerekir en belli başlı vasıtadır. Gâye, fikirdir. Mustafa Kemal ATATÜRK Zafer, bir fikrin istihsâline (elde edilmesine) hizmeti nispetinde kıymet (değer) ifade eder. Bir fikrin istihsâline dayanmayan bir zafer pâyidar olamaz (yaşayamaz). O, boş bir gayrettir. Mustafa Kemal ATATÜRK Her büyük meydan muhare-besinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem (dünya) doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına bir zafer, boşa gitmiş bir gayret olur. Mustafa Kemal ATATÜRK Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK Kaynak: Atatürk'ün zafer ve başarı ile ilgili özdeyişleri nelerdir? |
dah afazla lazim!!!!!!!!!! |
lütfen arkadaşlar lütfen atatürk ün zafer ve barışla ilgili özdeyişlerini söğleyin ve anısını bana anlatın (yani yazın ) |
atatürkün zafer ve başarı ile ilgii özdeyişleri nelerdir |
hiç bir zafer gaye değildir |
atatürkün özdeğişleri Ne Mutlu Türküm Diyene!!! |
atatürkün zafer ve başarıyla ilgili özdeyişleri arkadaşlar lüfen acil ödevim var nolur yardım edin ya biriniz acil ufffff |
cevap Alıntı:
Zafer, bir fikrin istihsâline (elde edilmesine) hizmeti nispetinde kıymet (değer) ifade eder. Bir fikrin istihsâline dayanmayan bir zafer pâyidar olamaz (yaşayamaz). O, boş bir gayrettir. Mustafa Kemal ATATÜRK Her büyük meydan muhare-besinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem (dünya) doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına bir zafer, boşa gitmiş bir gayret olur. Mustafa Kemal ATATÜRK Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK Zafer,zafer benimdir diye bilenindir;başarı başaracağım ve başardım diye bilenindir. Mustafa Kemal ATATÜRK Kaynak: Atatürk'ün zafer ve başarı ile ilgili özdeyişleri nelerdir? |
ATATÜRK BAŞARILI İLE İLGİLİ ÖZDEYİŞ İKİ TANE NOLUUR LAZIMMMMM |
benim ödev var atatürkün zafer ve başrıile ilgili özdeyişleri çok acil!!!! |
lütfen mustafa kemalatatürkün özdeyisin ihtiyacim var ACIL |
arkadaslar ben besıncı sınıf ogrencısıyım bana zafer ve barıs ile ilgili öz deyisler Alıntı:
Kaynak: Atatürk'ün zafer ve başarı ile ilgili özdeyişleri nelerdir? |
özdeyiş arkadaslar ben 5 sınıf ogrencisiyim bana acil atatürk ün zafer ve basarı ile ilgi özdeyişler lazım |
benim ödevim Atatürk `ün barış ve başarı ile ilgili sözleri acil olarak lazım |
daha çok atatürk barış ve başarı ile ilgili sözleri daha çok yok mu ? |
aedfghmnjkç Hiç bir zafer gâye değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük olan gâyeyi elde etmek için gerekir en belli başlı vasıtadır. Gâye, fikirdir. Mustafa Kemal ATATÜRK Zafer, bir fikrin istihsâline (elde edilmesine) hizmeti nispetinde kıymet (değer) ifade eder. Bir fikrin istihsâline dayanmayan bir zafer pâyidar olamaz (yaşayamaz). O, boş bir gayrettir. Mustafa Kemal ATATÜRK Her büyük meydan muhare-besinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem (dünya) doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına bir zafer, boşa gitmiş bir gayret olur. Mustafa Kemal ATATÜRK Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK Kaynak: Atatürk'ün zafer ve başarı ile ilgili özdeyişleri nelerdir? |
| Saat: 15:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık