![]() |
Merhaba, Son birkaç gün kesintilerle karşılaştınız. Bu durumdan dolayı üzgünüz. Sunucumuzda donanımsal güncellemeler yapılmaktaydı ve maalesef test için yeterli zaman yoktu. Server Management hizmeti almış bulunmaktayız, ayrıca donanımsal takviye de yapıldı. Kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sitemizde vakit geçirmeye devam edebilirsiniz. Alıntı:
|
MySQL Server ve Web Server olarak çift sunucu üzerinde çalışmaktayız. Dünkü kesintinin giderilmesi DataCenter'la aramızda geçen bir yanlış anlamadan dolayı uzamıştır, üzgünüz... |
Hardware Firewall kurulumu esnasında teknik bir problem oluştu ve maalesef yaklaşık bir gün kadar yayında olamadık. Kesintiden dolayı üzgünüz. Saygılar |
Bir aksilik olmazsa Çarşamba günü her iki sunucuda da CPU ve HDD (Raid) upgrade'leri yapılacaktır ve son birkaç haftadır yaşanan yavaşlama problemi büyük ölçüde giderilecektir. Yoğunluğun daha da artması ya da upgrade'lerin yetersiz kalması söz konusu olursa, üçüncü bir sunucu ya da load-balancing takviyesi yapılacaktır. Bilginize |
Umarım beklenen netice alınır. Zira eğlenceli (!) olmaktan çok can sıkıcı 1 vaziyet aldı forumda bulunmak, yüklenmeyen sayfalar yüzünden.. |
Alıntı:
|
Sunucular DELL marka olduğu için her parça uyumlu olmuyormuş. İşlemciler ve RAID kartları-diskleri gelmiş fakat işlemcilerin DUAL özelliklerini kullanabilmek için bazı chip'ler gerekiyormuş, bugün ya da Pazartesi ellerinde olacaklarmış. Kısacası ufak bir gecikme, aksilik söz konusu... |
geç olsun güç olmasın sayın admin ellerinize sağlık şimdiden...Biz burdayız sayfa geç açılsada fark etmiyor...Burda olamassak en büyük üzüntü bu bizim için... |
Yükseltme işleminin ilk bölümü başarıyla tamamlanmıştır, performans artışını fark ettiğiniz üzere. İkinci bölüm de kısa bir süre sonra yapılacaktır. Birkaç haftadır süregelen yavaşlıktan dolayı üzgünüz. |
ben chat Box u neden göremiyorum vede en son yazılan mesajları görmem mi engellendi |
Alıntı:
|
Son 4-5 gündür yaşanan yavaşlık ve kesinti problemlerinden dolayı üzgünüz. Üç sunuculu yayın dönemimize çok kısa bir süre sonra geçeceğiz. Her şey hazır olduğunda duyuracağız, sabrınız için teşekkürler. |
Üç sunuculu yayın dönemine geçmiş olmamıza rağmen, hala sunuculardan birisi donanımsal olarak tam anlamıyla hazır değildir. Bu hafta sonu üçüncü sunucuyu da tam performans çalışacak hale getireceğiz ve bundan sonra kesinti, yavaşlama yaşamayacağız. Son günlerde yaşadığımız kesintilerle ilgili bu konu altında izlenimlerinizi paylaşabilirsiniz. |
TAHMİN EDEBİLİYORUM SUNUCU DEĞİŞTİRME OLAYININ KARMASIKLIĞIBI WEBTASARIM YAPAN VE KENDİNE AİT SİTELERİ OLAN ARKADAŞLARIM VAR AMA BENCE NE OLURSA OLSUN 2 GÜN NON-STOP KAPALI KALMAK HİÇ MANTIKLI DEĞİL GERÇİ YAPTIĞINIZ YÜKSELTME VE GÜNCELLEME İÇİN UYARI KOYMUSSUNUZ BELLİ Bİ SÜRE DAHA BÖYLE OLACAK DİYE AMA NE OLURSA OLSUN 48 SAAT ÇOK UZUN VE ZATEN 2 HAFTADIRDA SÜREKLİ Bİ BAĞLANTI KOPUKLUĞU OLUYODU SİTE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL İSTERSE 10 GÜN KAPALI KALSIN BEN 10 GÜN AÇILDIMI DİYE BAKAR 11.GÜN TEKRAR GİRERİM ASIL SORUN SU UMARIM GERÇEKTEN DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR VE BİZDE GEREKSİZ BAĞLANTI KOPMALARI VE ÜZÜCÜ DURUMLARLA KARSILASMAYIZ BURASI Bİ ALIŞKANLIK ÇÜNKÜ... EMEĞİNİZ VE KULLANICILARA GÖSTERDİĞİNİZ SAYGINIZDAN ÖTÜRÜ YAPILAN HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER... FOREVER MSXLABS.. |
Elbette normal şartlarda bu kadar uzun sürmez, taşıma-yükseltme-ekleme işlemleri. Hesapta olmayan sorunlar, geciken siparişler vs... Sabrınız için tekrardan teşekkürler. Amacımız; yoğunluk ne kadar fazla olursa olsun, sizlere kesintisiz ve hızlı bir site sunabilmek. |
ve tabi herşeyden önemlisi en büyük sıkıntı maddiyat olduğuna göre haklısınız ben burda olmaktan mutluyum nasılsa herşey bizim daha rahat bağlantı kurabilmemiz için o yüzden yapılan herşeyi saygı ve sabırla karsılıyorum ilk kayıt olduğum günden bugüne 1 ay 3 gün geçti ama tek söylediğim söz keşke daha önce katılsaydım oldu adminlerin bu kadar ölçülü olması bi başka yardımcı ve siteyi önemli kılan etken olsa gerek tekrar saolun herşey için(Y) ... |
Oh Be En Sonunda Geldik Siteye :rofl: YAŞASIN MsX |
:smiley35: |
|
evimizin kapısı açıldı sonunda bir kaç istisna hariç... |
Umarım bu yeni sunucu gerçekten iyi bir perfornmas gösteririr. Biraz işlem uzun sürsede hak veriyorum sizede. Ama bence msxlabs ta çok geçmişte kalmış mesajların silinmesi lazım böylece forum içi gezinme kolaylaşır. Msxlabs'ın milyonlarca üyesi var ve milyonlarca mesajI var. Başka hiç bir forum bu kadar yükü kaldıramaz. Size tşk ediyor çalışmalarınızın devamını dört gözle bekliyorum. HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. UMARIM SIKINTILAR YOK OLUR MESAJLAR ARASI VE FORUMA GİRERKEN HIZLI GEÇİŞLER YAPARIZ. |
Alıntı:
Ama olacak! :lips: |
Umarım çok yakında olur. Ama önemli olan üye sayısı değil üyelerin foruma verdikleri değer. 10 üye olacağına 1 tane altın üye olsun daha iyi. Bu arada foruma katkısı olan herkese çok teşekkür ederim. |
Umarım siteyle ilgili problemler giderildikten sonra bir daha böle sıkıntılar yasanmaz msxsiz hayat düşünemiyorum çünkü msx e baglanmısım ben .... :turkiye: :turkiye: :turkiye: MSX :turkiye::turkiye::turkiye: |
Dual Xeon 3.6 işlemcili 2 web sunucusu ve bir database sunucusu hizmettedir. Donanımsal bir sorun ya da bölgesel-genel ağ sorunu yaşanmadığı sürece site, tüm özellikleriyle birlikte artık daima hızlı olacaktır. Kapasite artırma çalışmaları şimdilik sona ermiştir. |
Çok Teşekkürederiz çalışmalarınızdan iyi sonuçlar aldık sitede gayet hızlı ve güzel bir şekilde dolaşabiliyorum..sayfalarda güzel açılıyor bi sorun yok..emeklerinize teşekkürler sayın admin..saygılar.. |
Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Gerçekten de beklediğimize değdi. Maaşallah pek hızlı :) Sabreden Derviş Muradına ermiş |
saolun valla szlerde olmasanız |
SİTE ŞİMDİ ÇOK DAHA GÜZEL VE GERÇEKTEN DAHA HIZLI OLDU..YAPILAN ÇALISMALAR VE HARCANAN EMEK İÇİN TEŞEKKÜRLER FOREVER MSXLABS .... |
Dünden beri üçüncü sunucumuzdaki bazı donanımsal problemlerden dolayı yaşanan aksaklıklar, tamamen giderilmiştirler. |
Fazladan bir web sunucusu daha sipariş edilmiştir. Yakın zamanda 4 sunucu ile hizmet vermeye başlayacağız. |
Alıntı:
|
Neutralizer kullanıcı KP için çok tşk ederim...msj koyduktan sonra geri dönüş çok zordu çok iyi oldu..tekrar tşkler:tender: |
Sunucularımızın bulunduğu datacenter'la Türkiye arasında bir bağlantı problemi yaşanmaktadır. Daha kaliteli bir banta birkaç gün içinde geçilecek, yavaşlık problemi giderilecektir. |
Yaklaşık bir aydır süren Türkiye'den siteye erişimde yaşanılan yavaşlık sorunu giderilmiştir. internap bandwidth'teyiz, daha hızlıyız. Birkaç hafta sonra Dell Blade sunuculara geçeceğiz; daha hızlı ve kesintisiz yayın için. |
evt hızlılığın farkına vardım teşekürler :rose::smiley32: |
Merhabalar. Emulator/ROM/Oyun bölümü boş olarak görünüyor. Acaba bir kısıtlama mı var arkadaslar ? |
Allah! razı olsun :) |
bu sayfa görüntülenemiyordan bıktım neden oluyo hep oluyo bana lütfen yardım edin |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
bu konuyu tahminen ne zaman açarsınız merakla beklemekteyimde...https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/blush2.gif |
Hazır olduğunda duyurulacaktır. Sabır :) |
O bölümler sırayla fakat bir anda, geniş içerikle birlikte açılacaklar. |
Forum Araçları ve Arama menüleri Forumları görüntülerken konu listesinin hemen üstünde bulunan Forum Araçları ve Arama açılır menüleri ben oturum açmışken açılmıyor, üzerine tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Oturumumu kapattığımda ise Forum Araçları açılır menüsü başarıyla açılıyor ve Arama artık bir menü açmayıp doğrudan arama sayfasına götürüyor. Konuları görüntülerken ise Konu Araçları ve Arama açılır menüleri her zaman başarıyla açılıyor. Bu sorun Internet Explorer 7'de çıkıyor, Firefox'ta bu durumla ilgili herhangi bir sorun yok. Düzeltilebilir mi? O menüleri alt Forumları aramak için çok kullanışlı buluyordum. Bu durumun yetkili olduğumdan kaynaklandığını zannetmiyorum çünkü yetkimin olmadığı forumlarda da sorun devam ediyor. Bir de Forum Araçları altındaki Yönetici Araçları'nı da böylece kullanamamış oluyorum (doğrusu şimdiye kadar da kullanmadım zaten) |
Alıntı:
|
Şu mesajımda [img]https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/ [/img] etiketlerini böyle düzgün yazamıyorum. Mesajı gönder dediğimde img kodundan sonra araya forumun bağlantısını kendiliğinden ekliyor. Neden böyle oluyor? noparse etiketlerini de kullanıyorum ama sonuç alamadım :S DÜZENLEME: Sorunu bir şekilde geçtim. Eğer Gelişmiş Düzene Geçip ya da mesajı tekil olarak görüntüleyip düzenlersem sorun oluşmuyor. Ama mesajlar toplu olarak gösterilirken mesajı hızlı düzenleme ile düzenlersem böyle sorun oluşuyor. Mesela şimdi burada deniyelim: [img]https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/ [/img] :S Bakın, hızlı düzenleme yaptım diye ilk satırdaki etiketlerin arasına da bu forumun bağlantısını koyuverdi |
Alıntı:
|
İstenmeyen boşluklar Bir iletide boşluksuz 50 karakterden fazla bir satır olursa forum 50 karakterden sonra bir tane boşluk bırakıyor, böyle bir şeye gerçekten ihtiyaç var mı? Çünkü iki yerde böyle uzun bir satır gördüm ki bunlar da zorunlu olduğu için o kadar uzundu, ama ortadan boşluklanması o iki yerde de satırın boşluksuz olma amacını saptırıyordu :) |
Alıntı:
|
Forumlara e-posta aboneliğinde e-postanın konusu düzgün değil MSN Teknik Destek/Bilgiler forumuna aboneyim ama bana gelen güncelleme e-postasının konusunda sadece "" güncelleme yazıyor. Halbuki bir tane konuya da günlük güncelleme abonesiyim, orada "Falanca konu" güncelleme yazıyor. Bu bütün forumlarda olan bir hata mı diye başka hiçbir foruma abone olmayı denemedim, tek bir forum aboneliğimde bu sorunu gördüm, inşaallah düzeltebilirsiniz. |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık