Facebook hesabımda virüs var, ne yapmalıyım? Facebook hesabıma virüs bulaştı, çözüm nedir? Facebook hesabıma virüs bulaştı. Kendi kendine bir yerlere yorum yapıyor: "Zaman tünelinden çıkacam dedim inanmadınız bak noldu şimdi? Zaman Tneli iqcybiiqc1:D :D" bu linki gönderiyor. Nasıl kurtulurum bilen biri varsa yardım edebilir mi? |
Facebook'ta virüs facebookta virüs var tarayıcıda kilitlendi ne yapmalıyım |
Ya facebook kendi kendine arkadaş listeme mesaj atıyor hem de sürekli bunun için ne yapmam gerek nasıl kurtulabilirim lütfen yardımcı olun :( |
Facebook profilime virüs bulaştı, ne yapabilirim? Arkadaşlar benim faceme virüs bulaştı ben yapmadığım halde arkadaşlarımı etiketliyor ve paylaşımda bulunuyor bunu engellemek için ne yapabilirim nolur yardm edn |
dosya yok öle dosyalar yok ama facebook'ta arkadaşlık listem azalıyor |
benide facebook hesabımda kendi kendine sayfalar beğeniyor ve ben facebook hesabımı açtığımda herhangi bir sayfayı beğenip beğenmekten vazgeçemiyorum |
Facebook hesabınızda bazı etkinliklerden şüpheleniyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek sizin adınıza paylaşımlarda bulunan uygulamaları hesabınızdan kaldırabilirsiniz: Öncelikle Facebook sayfanızın sağ üst köşesinde yer alan ok tuşuna bastıktan sonra aşağıda kırmızı ile işaretlediğim ''Hesap Ayarları'' menüsüne girmelisiniz. Daha sonra karşınıza çıkacak olan ''Genel Hesap Ayarları'' sayfasının sol kısmında yer alan ''Uygulamalar'' menüsüne giriş yapmalısınız. Karşınıza Facebook hesabınıza izin verdiğiniz uygulamalar gelecektir. Çoğunlukla burada yer alan uygulama adıyla sizin yerinize etkinliklerde bulunan uygulama adı aynı olmakta. Bu nedenle öncelikle sizi rahatsız eden uygulamaları buradan bulup kırmızı ile işaretli olan ''X'' tuşuna basarak o uygulamaları kaldırmalısınız. Eğer uygulama adından emin değilseniz biraz da içgüdülerinize güvenerek tehlikeli olabilecek veya reklam yayınlayabilecek uygulamaları kaldırmalısınız. |
DSASSSSDDF FACENI BIR SURELIGINE DONDUR BELKI ISE YARAR |
Arkadaşlaar facebookuma virüs girdi terviyesiz sapık şeyler paylaşıyor birini etiketliyor biri cevap yazarsa sevinirim..... |
burada anlatılmış; Facebook Hesabıma Virüs Bulaştı | Hüseyin USLU |
sag üstte ok iyi güzel yazmış ta sağ ustte ok ne nasıl bi açıklama ve güzel cevap anlamadım ki anlayan varsa bi anlatsın Alıntı:
|
Arkadaşlar ben tedbiri almadım face kapandı ne yapmalııım? teşekkürlerr... |
arkadaşlar lütfen yardım edin facebookum virüs nedeniyle herkese mesaj atıyo ve birşeyler peyleşıyo facebookum kendi kenidne devam etmek için giriş yapın dedi ve birdaha girilmedi yardım edin lütfen |
Facebook ta olan şeyler teknik şeylerdi.Herkez de olmuştu.Facebook zaman tüneline girdiği gibi bir şey.... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar benim facemde "4 gündür bu videoyu yapmak için uğraşıyorum izlerseniz mutlu olurum" yazısı çıkıyor Paylaşımı nasıl sileceğim |
yaaa face book hesabıma gelen bildirmlere girdim tıklayınca zaman tünelimde ayıp ayıp şeyler paylaşılıyor ben bilmeden ve etiketleniliyorlar bunun için ne yapabilirim :( |
ya kafa kesme şeyi ve bunun gibi sapıkça şeyler paylaşıyor facebook zaman tünelimde . Mesaj bile silme şeyi yok lütfen 1 cevap |
Saat: 02:19 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık