![]() |
2 ek http://img166.imageshack.us/img166/5827/turborq3.gif Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) Symbian OS 7-8-8.1 Telefonlar İçin MSN Mesenger programı ve bu program türkçe Symbian OS 9 3ncü nesil telefonlar icin olan turbo msn de eklenmiştir |
cepte msn bu turbo die koymuşsun sayfaya sinr oldum sana |
Alıntı:
|
sony erıcson k700i ve t610 da kullanılabılıomu? |
Alıntı:
|
n95 telefonu calistirmiyor neden acaba |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
symbian olup olmadıgını nasıl bilcem telefonda ? d900i'de varmi |
Alıntı:
Şu konuya göz atın: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) |
Alıntı:
Açıklama: Cepten MSN girmenizi sağlayan prog. http://www.series60v3.com/plugins/p13_download_manager/images/tb_503.gif http://www.speedyshare.com/409777710.html Bunu dene bi istersen.. |
mrb degerli site görevlisi elimde anycool marka televizyonlu tlfon bulunmakta buna msn nasılindire bilir ve kurabiliriz yardımcı olursan hemen sevinirim |
Alıntı:
|
Vadofone hatlı Nokia 6300 kullanıorum ve telefonuma dün geceden beri msn yüklemeye calısıorum. Ayarlarımı yaptırdım internete baglanabiliorum bi sorun yok fakat ne kadar ''ultra, turbo, uyan, uymayan msn programı varsa telefonuma indirdim ve tek tek hepsini denedim '' olmuooo!!,,,olmuooo!! :*( sürekli hata raporu verioo:S ya , ''error tıme out '' yada ''başka bişi'' yazıoo.. Telefon modelime en uygun en sorunsuz msn hangisiyse bu konuda gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfenn *-) |
Alıntı:
|
EVET ondaki ayarlarımıda yaptım kayıt da oldum fakat cok uzun süre bekledikten sonra error in HTTP dioo.. vede telefon ayarları nasıl yapacagım la ilgili siteyi ziyaret etmem gerektiğini yazıoo |
Alıntı:
|
:*( Olmuoooo..!! Tekrardan vadofone tüm ayarlarımı yaptırdım.. mig33 üde sildim tekrar yükledim niee olmuoo yaa :( Başka ne yapabilirim *-) başka bi program varmı ki bildiğin? bide onları denesek :$ 6300 ada sanırım cok az msn uygun. GPRS ayarlarım düzgün olmasa ama nete de bağlanamam öyle değilmi?? netde bi sorun yok baglanabiliorum.. dogru msn programını bulamadım sanırım ben.. |
Alıntı:
uygun program olarak Mobil MSN - Cepte Türkçe Java MSN linki inceleyin |
Alıntı:
6300 kullanıorum ben,, yinede indirdim programı ama '' Out of Memory error java/lang/out of memory error '' dio başkada bişi demioo :( Neise ben pes ettim.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sanırım bi yerde hata yapıorum ben ama nerde*-) :sopa: Umarım uygun bi program bulurum.. Tekrar ilgi ve alakanız için teşekkür ederim arkadaşlar.. |
Selam arkadaşlar... yine ben :) Pes edemiorum bi türlü cok kötü kafaya taktım :D şimdide '' eBUDDY '' die bi program indirdim telime.. Yine herzamanki gibi buda sorunsuz değil , ama en azından bu program da yahoo messenger hesabımı acabiliorum ...Sorunsuz kullanıp yazısabiliorum, Bi problem yok yane... AMA... Diğer live messenger olan hesaplarımı da allahtan görüoo ama sürekli mesgul dio ve baglanmıoo... Sinyal dönüp duruoo bi türlü baglanamıoo.. kişi listeme arkadaş ekle diorum orda ozaman hata verioo ' uyguluma hatası dio ve bilgiler dediğimde ise Null Pointer Java/lang/Null Pointer Exception . dio ve uygulamadan cıkmak durumunda kalıorum.. :( Bu durumda ne yapmam lasım ... Lütfen artık biri bana yardım etsin rica ediorum:( Bu programı kullanan ve programı bilen arkadaşlara sesleniorum... Sesimi duyan yokmuuu:uf: |
Alıntı:
|
arkadaşlar u700 için mesenger varmı hiç bir yerde bulamadım yalnız cepten nete girdiğimde çıkıyor ama indirme yeri yok nasıl bulabilirim |
slm arkadaşlar benim n73 turbo msn i çalıştırmıyor yani sis dosyalarını neden acaba çalıştırbilirmiyim yardım edin ltfen |
bnm tlf U600 bnm tlfe olmuo ... |
Paylaşımın İçin Teşekkürler Arkadaşım (h5) |
ya bıde bana yardımcı olun telefonum n73 ındırıyorum kuramıyorum sertıfıka hatası verıyor ne yapacam sımdı ben:(:( |
denemdim ama tesekkürler. bide 6600 a olurmu bu program.*-) |
Alıntı:
|
sa ben yeni üye ve turbo msn hakkında daha fazla bilgi reca etsem kabalık mı etmiş olurum hee bu arada hoşbuldum :)) |
n73 e oluo mu |
Alıntı:
Evet Oluyor ,Tum SmartPhone'larda oluyor... |
Bunun ilacı çalışmıyor. Alıntı:
|
cepten giremiyoruz buna |
NOKIA 5610 UYUMLUMU |
suesi gecmis sertifika deniyor |
abi çok tşkr ederimde nasıl indircem yeniyimde idare edin be abi:) |
yaws arkadaşlar benim telefon benq ef71 nabcam nası msn yuqlıcem nolur yardım yhaa ::(:(:(:(:( |
eline sağlık kardeş teşekkürler ben samsung i55ow için wmsn kuramıyordum turbo msn onu aratmıyor teşekkürler |
SLM BİZ MSN Nİ YÜKLEMEYE ÇALIŞTIK FAKAT KURAMADIK GALİBA TAM OLARAK NASIL YAPİLCAK AŞAMALARIYLA BİZE SÖLEYEBİLİR MİSİNİZ? |
cok güzel |
turbo msn nokia n81 i çalıştırırmı. s60 N81-3 |
ya bn bu proqramı telefonuma yükledim ama açamıyorum ne yapmam qerekiyor bna yardımcı olunn :*(:*(:*( |
Alıntı:
|
msn programı nasıl indirebilirim |
Tşk |
gencler rootsıgn dıye ufacık tefecık bı program var onunla suresı gecmıs olan proları sertıfıkalandırın okey ? |
konuyu hortlatıcam ama bende bi sorun var n70 telefonumda turbo msn yüklü fakat bağlandıktan kısa süre sonra bağlantı kopuyo ve her seferinde doğal olarak kontorm gidiyo sorun ne olabilir programı silip yükledim bağlantı ayarlarını da değiştirdim bilen biri var mı acaba |
arkadaşlar bana dıgıphone k8800 model tlf.için msn programa ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim tşk |
YARDIM LÜTFEN Telefonum N73 turbo msni yükledim Ayarlarıda yaptım.. Fakat "Msn bağlantısı kesildi. Yeniden oturum açın" şeklinde bir hata alıyorum.... Çözümü hakkında bilgi verebilecek olan var mı ? Teşekkürler |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık