![]() |
1 ek Bu Çoklu Oturum Açma Yaması; Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5, 9.0 sürümleri ile uyumludur. Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. (WLMUniversalPatcherPlusPlus.exe - WLM Universal Patcher) https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/wlmpatch.png Alternatifler: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/219600-wlm-2009-icin-yamasiz-coklu-oturum-acma-yontemi.html Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Eski MSN Messenger 7.0 için: MSN Messenger 7.0 Çoklu Oturum Açma Yaması A-Patch MSN Messenger |
Çoklu Oturum Açma Alıntı:
|
Çoklu Oturum Açma ya ben bu msn 8.0 beta yı yükledim ama çoklu açma yaması çalışmıyo WLM_UNİVERSAL_PATCHER_06b.exe bileşenin konumu bulunamıyorr diyo bana yardım edin ne yapabilirim |
dostum forumu incelersen msn ile ilgili bircok programin ve yamalarin mevcut oldugunu görürsen :smiley32: |
Çoklu Oturum Açma Yama sürümü WLM Universal Patcher++ v0.8 beta olarak güncellenmiştir. Windows Live Messenger 8.0.0689.00_Branches ile uyumludur. |
|
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/4665-mesaj2.html |
slm ben çoklu msn programıyla plus indirdim ama bende parola istiyo oraya ne yazmam gerekiyo paraola ne? |
Alıntı:
Sorununuz hakkında daha detaylı bilgi verirseniz, sorun kaynağı için size yardımcı olabilelim. İşletim sistemi, versiyonlar ve kurma aşalarında izlediğiniz yol.... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu yama iyi guzle de msn 8.0 yüklü ve çalışıyor iken nasıl msn 7.5 kuracaz çünkü yükleme sırasında daha önceki sürümü kaldırın diyor ve YÜKLEMİYOR ??? |
Alıntı:
kolay gelsin. |
WLM Universal Patcher sürümü v0.9 olarak güncellenmiştir. (Windows Live Messenger Final uyumlu) İlk mesajdan indirebilirsiniz. |
Alıntı:
|
A-Patch'ıda denedim bunuda olmuyo herşey tamam ama reklamlar kalkmıyo neden olabilir? Teşekkürler... |
Alıntı:
|
ben beta yamasını yükledim ve gayet güzel çalıştı bir sorun yaşamadım fakat bilgisayarımda olan bir arızadan dolayı sistemi geri yüklemek zorunda kaldım şimdi aynı işlemleri yapıyorumama yükleyemiyorum banabiri yardım etsin:@ |
Alıntı:
İlk mesajda sağında ZIP dosyası sembolü olan bir bağlantı var, ona tıklayarak Windows Live Messenger (Messenger 8.0) uyumlu çoklu oturum açma yamasını indirebilirsiniz. Mesajımın sonunda 7.5 uyumlu çoklu oturum açma yamasının konu bağlantısı vermemin nedeni yine ilk mesajda yazıyor... https://www.msxlabs.org/forum/87910-mesaj1.html |
Alıntı:
|
Alıntı:
"Fake" iLe Tabir Ettiğiniz Nedir ? Eğer Bir Keylogger - Trojen - yada herhangi bir Spy olarak düşünüyorsanız Kessinlikle Böyle birşey Bulunmamaktadır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
slm arkadaşlar live messenger kullanıyordum ve multi msn çaılışıyordu öncelikle bunun için teşekkürler. fakat şimdi yeni bi sürümü var dedi onu ndirmedende açmadı msnyi fakat multi msn şuan çalışmıyo yarımdıcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.. |
yamayı açmaya çalıştığımda MSVBVM60.DLL dosyası bulunamadı diyor deli etti beni ne yapmam gerekir, yardımcı olabilir misiniz? |
Alıntı:
|
Alıntı:
^ Yukardaki link'e tıklayın ve "Eklenmiş Dosyalar" kısmındaki yamayı indirin.(Resmin altında) |
Alıntı:
Daha Önceki Mesajlarda Yaziyor Zaten. (Tekrar Yaziyorum) https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4414-windows-live-messenger-coklu-oturum-acma-yamasi.html |
Alıntı:
Reklamları kapatmak için; Araçlar--> Seçenekler--->Sekmeler--->Sekmeleri Gizle yi işaretleyin ve Uygula deyin. |
ya 8.0 ın çoklu açma yamasını bulamadım |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben eklenmiş dosyaları indiremiyorum.Ne yapmam lazım?*-) |
Alıntı:
|
Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok Artık msninizde çoklu oturum açmanız için herhangibir program yada eklentiye ihtiyacınız yok.Çok basit bir şekilde programsız olarak bu uygulamadan yararlanabilirsiniz. Çoklu msn açmak için programa ihtiyaç yok sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını değiştirip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3.4. nekadr isterseniz çoğaltmak size kalmış. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adını değiştirip aynı yere yapıştırıyorsunuz... |
nerden çoklu messenger yüklüye bilirim |
Alıntı:
Ya da WLM Kullaniyorsaniz Bu Konudaki Ilk Mesajdaki Tek Ek, Eklenmis Dosyalar Bölümünden Indirebilirsiniz. |
YA ARKADAŞLAR BENDE AÇILMIYO BU YAMA:( |
Alıntı:
MSN Messenger 7.x Kullaniyorsaniz Bunu Indirip Kurun -> MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Çoklu Oturum Açma Yaması Windows Live Messenger Kullaniyorsaniz Bu Konudaki Ilk Mesajdaki Tek Ek, Eklenmis Dosyalar Bölümünden Indirebilirsiniz. Takildiginiz 1 Yer Olursa Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz. |
windows live messenger 8.0.0812.00 i kurdum ama çoklu yamasını bulamadım :^)yardımcı olursanız sevinirim.tşkler.. |
Arkadaşlar çoklu msn açtık ta saatin yanında ifade kalabalıklığı var en azından bunların rengini değiştirme imkanımız yok mu? |
ya windows live messenger beta nın yamasını indirdim ama şifreyi bilmiorum:( ayrıca yamayı çalıştıramıyorum:(naaptıysam olmadı yardım ediinnn!!! |
Alıntı:
Alıntı:
Sifre Yok, Daha Detayli Anlatirsaniz Yardimci Olacagiz. |
çoklu yamayı zipten çıkarmak için gerekli olan şifreyi bilmiorm:( |
Alıntı:
|
bunu indirdiğim zaman msn eski sürüme dönüyor yamayı uyguladım 8.0.0787.00 a döndü ve bu seferde sürekli yeni sürüm çıktı yükleyin diyor ne yapmam gerekiyor tşkler.. |
ya ben bu programı indiremedim satt maatde bulamadım nereyi tıklıcam yaa:( |
Alıntı:
Ingilizce Plus: Plus > Preferences > Messenger > Main > "Allow me to connect to several accounts simultaneously" Türkce Plus: Plus! > Özellikler > Messenger > Genel > "Ayni anda birden fazla oturum acmama izin ver." Isaretleyin. Alıntı:
|
ii ginler dostum..ben bu live mesenger programını indirdim ve aynne orda yazılanda oldugu gibi yaptım fakat hala acmaıyorm ..bir yardım ederseninz sevinirim..şimidden tesekküğrler dosrum |
Alıntı:
|
| Saat: 12:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık