![]() |
MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İleti MSN listenizdeki arkadaşlarınızın yazdıkları ve sizin de ilginç bulduğunuz kişisel iletileri bu konu altında eğlenceli bir oyun şeklinde işlemeye ne dersiniz? Tanımadıgım fakat msnde boşuna yer kaplayan boş bir insanın yazdıgı=> 'ATAM MSNDEYIZ (L)' |
Şu sıralar kendi kullandığım iletiyi yazayım: Uyuyan bir Ejderha'yı sakın gıdıklama.. :^) |
* zeytin federal cumhuriyeti *deliyim delisinnn delirttiler laaayn *i love my face *ayda sevişenler |
sabır sabır(ben) |
oygidi gumuş osman ula ne uşak idi (ben) |
İ |
"bütün kızlar çiçek olsun arı olmazsam adiiyim!!" |
kendım yemek yıyorum sabır sabır:D |
Tüm hakları yanlızlığıma ait Kutup yıldızı-susuzluktan şuurunu kaybetmiş çöldeki deve gibiyim...Bekleyiş içerisinde...-Bunu ısrarla okumanın bi nedeni varmı? (ZKC den alındığını sonradan öğrendim) |
şans bana da güldü...ama g.tüyle :):):) |
kızlar sizi seviyorum(bi erk ark ım yazmıştı:D) |
sen onu köpekler gibi sew;o da seni belediye gibi zehirlesin :):):) |
hayat bıtse dunya dursa olumbıle olsa biz hşç ayrılmasak |
teflon tava gibiyim, kimseye yanmam, kimseye yapışmam.. |
//connecting to earth failed :| (me) |
yazmayın derken yazıyodunuz canım sıkılıyo yazınsana ulaynn!!(genelde meşgulüm yazmayın yazan bi arkadaş):) |
dünyada bir yerdeyim(abim yazmış) |
benim kırgılığım aşka...sen üstüne alınma... |
bişe dersun dersun dersun ama ne dersun (kuzen yazmış:D:D) |
love:aşk la vuk:aşık :) yapacağınız her geyik muhabbeti,size zaman kaybı olarak dönecektir..:D |
Kamyon arkası yazımız öne taşınmıştır, lütfen okumak için sollayınız... |
Ramazan dolayisi ile ONBIR AYIN SULTANI yaziyor Ramazandan once ve sonrada aynisi yazacak KIZLAR ILK SLM SIZDEN VE KAMERALI GORUSULECEK(msnimde suan 62 kisi kayitli ve 20 civarindaki adreside kamera acmadiklari icin sildim) :banana::banana::banana::banana::banana::banana: :muz::muz::muz::muz::muz::muz: |
Bir yerde okumuştum. Msn de ben kullanmıştım. Hayatı ciddiye almayın, Henüz ondan sağ kurtulan olmadı. |
Hak edeni hayatıma sokarım hak etmeyenin hayatına sokarım |
Alıntı:
buda benim listemden bi nick: üc kurusluk adamlara bes kurusluk muammele yaparsan iki kurusa satilirsin by lilgang |
herkezin derdi ben olmuşum,demekki zamanında iyi koymuşum:naughty: (kardeşim yazmış) |
»»ҢЄЯҚЄک!И ҢΛ√ΛکIИI ΛŦŦIĜI YЄЯĐЄ ฿ЄИ!M ƒIRŦIИΛM ЄکЄЯ™««:P (kendi iletim) |
Sevgilimden Geldi.: Şerefsizlerin ********ce yaşadığı dünyada sende ********ce yaşıyorsan adiliğine boncuk takki nazar değmesin..;):P |
Besennini bakire olmaması önemli değil.... Önemli olan o..ospu olmaması..... |
-EfFff (arkadaşımın) |
kişisel iletim yok.. kişisel sorunlarım var.. :P |
Bedenin bakire olsa kaç yazar..ruhun o...pu olduktan sonra..(bi arkadaş) |
Knıght Onlıne Hayat Offlıne .. |
bozuk çarkın içinde sağlam dişli olunmaz... |
20 kişi açık,,7 si dışarda,,,10 u meşgul,,2 si hemen dönecek,,1 malda oturmuş nickimi okuyor:D:):P |
rüyalarda artık hormonlu , akşam ak sakallı nine gördüm :D :D :D |
kişisell neyim warkii iletii yazıyımm:P:P;) |
kişisel ileti yazmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayan msn kullanıcısı... |
i$te msn imdeki en aptal şahsın iletisi..(noktası virgülüne dokunmadan yazıyom) "ömrüm seni çok seviyorum mehmet nejla dünyaya birdaha gelsem gene sen gene sen.." zuhhahahah=) |
"iletisizseniz, ileti Sizsiniz." |
yaa o çaresizseniz çare sizsiniz değilmiydi :D |
nescafe bile üç'ü bir arada ama ben yalnızım |
ЯR_RŲƒƒ_RУĐЄRک_ЯR™ |
Alıntı:
|
azrail acelen ne Marionun bile 3 hakkı war |
öküz gibi bakmakla tren durmaz ki |
Alıntı:
|
küçücük hayattan büsbüyük nefret ediyorum |
υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи inmeyiz caddeye maddeye ne kızlarla ne içmeye delikanklı varsa bekleriz ÇENGELKÖYE |
Acele işe , bende işicem şeytan karışmaz merak etmee !! :D |
| Saat: 21:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık