![]() |
Karışık Kelimeyi Bulalım Arkadaşlar oyunumuz gayet basit. üstteki üye bir kelimeyi karıştırıcak ve alttaki o kelimeyi bulucak daha sonra kendisi aynı işlemi yapıcak. ilk karışık kelimemiz benden :) RNATAKNİA=? Kolay gelsin :) |
KATARİNA OLMASIN O :smiley25: |
makarina |
grim:) ,ben orda "m" harfi göremedim. |
arkadaşlar benim verdiğim harfler bir kelimenin karıştırılmış hali siz bu kelimeyi bulucaksınız ve kendiniz başka bir kelimeyi karıştırıp alt komşunuza sunucaksınız . örneğin; ((saksı)) kelimesini ((aksıs)) gibi ::: ilk verdiğim kelime ((karantina)) idi :smiley9: başka bir kelimeyle devam ediyorum :) isterseniz kelimenin baş harfini ipucu olarak verebilirsiniz. LİASH=? S........ |
Silah.... siz de bunu bulun bakayım : sedikt Ama bir dakika...Sahil de olabilir...Böyle çelişkili kelimeler vermeyin ya...Bakın benimkine...gayet net : sedikt |
SEDİKT=DİSKET INMYA=? |
yanım olabilir mi acaba şneüüşmkd |
MAYIN... arwen seninki de : düşünmek ARTUS <<<bunu bulun bakalım? |
surat mı çslaanbk? |
saklanbaç (baya uğraştık chatte ama :) ) roptkoa = ? |
kaporto ? czeean |
Yanlış cevap,asla_asla_deme... ama seninkinin cevabı : cenaze... |
koparta(:(: givinsne |
Allah aşkına koparta nedir ya?Var mı öyle bir kelime? Bir otoparkı bulamadınız!!! |
ay attım be eesıradaki kelime givinsne |
sevginin çıkıyo...Ama arkadaşlar lutfen böyle ekli köklü kelimeler sormayalım...Bulması biraz zor oluyor.Düşünemiyor insan...Neyse şunu bulun bakalım: levkay ???? |
the cursed nayır olmaz.sende ben senın kını bulamadım sende benım kınıbulamadın her şey karşılık lı :P benım sorunun aldatmalı bır soru ıı dı 2 cvb var bırı cenaze bırde eczane ii dı yanı cenaze desen eczane dıyecem eczane desen cenaze dıyecektım 2 deseydın bır şey demıyecektım :P |
asla_asla_deme ne kadar zekisin sen ya? Bak bakayım ilk sayfanın beşinci cevabına ne demişim ben??? Bu arada hala cevap yok : levyak? |
Klavye mi acaba_???? kıytsa? |
Yastık mı? Peki bu?: apitk |
Kitap mı? ckieln ya buu? :) |
Alıntı:
|
dogru yazdıgına eminmisin çentik dicem ama bilmiyom bak bakım arkhia bu ne |
HARİKA olabilrmi cnm? tyaeoiyp? |
Sanırım etiyopya doğru mu sence jelibon??? lpagodar |
gardolap gibi geldi bana... neyse...bulun bakalım: nlaokyo |
kolonya lsenayad ? |
Sandalye... ktilai |
KATİL diyesim geliyo ama bi 'i' fazla ^o) y a L k v e >>>>>(H) |
Cursed yanlış yazmadığına emin misin? hiçbir anlamlı kelime çıkmadı... Numanyak seninki Klavye ripayet? |
raptiye :P sormayı unttuk :D <<<aaigrc>>> |
cigara? mı :) oylnamda |
gençler benim yazdığım kelime : italik idi... Sağa doğru basık matbaa harfine denir...Yani bir anlamı var... |
Alıntı:
manolya olabilir mi? Ama d fazla geliyor. |
hayır manolya değil :smiley9: oradaki tüm harfler var içinde :) |
Madalyon gibi geldi bana... latabe ??? |
tabela EMRKAA=? |
kamera:)) aykelefrme:?? |
Kafeyelmer galiba...baya uğraştım ama :D jaadna |
Ajanda ittnneer |
internet. nemlea ??? |
eleman dnuakam |
Kumanda. açtsanr : ???? |
saklanbaç |