![]() |
"Rabbim,beni ve soyumdan gelenleri devamlı namaz kılanlardan eyle.Ey Rabbimiz, duamı kabulbuyur!" " Ey Rabbimiz hesab görüleceği gün beni , anamı,babamı ve tüm mü'minleri bağışla!" İbrahim Süresi 40/41 |
Yüce Allah'ım,beni kötülerin şerrinden ve gazabından koru. |
merhamet edenlerin en merhamet edenlisi Rabbim.. ettiğim bütün duaları.. kabul ettim ya Rabbim.. |
Allahim, beni bana birakma.. |
Allahım herkese herşeyin hayırlısını nasip et banada yarabbim...Hayırlı insanlarla karşılaştır... |
sağlığıma ve mutluluğuma şükürler olsun..(mutsuz da olsam,sağlığım yerindede olmasa yinede şükrederim..) |
allahım beni sağlığımdan mahruö bırakma beni ailemsiz koyma |
Burdan Playboyun yazdıgı mesajı kınıyorum..Bu işin ciddisi middisi olmaz..Allah Insanlıga Kuran-ı Kerimi yollamıs sen daha ne brosuru ıstıyosun.Kınıyorum senı |
Tanrımıza hamdolsun, Milletimiz varolsun,,, |
Yuce yaratan; bugunun dunden daha guzel olmasini sagla... |
allahım ne olur su üstekişi kendini begenmiş üyeye aynanın yerini göster |
Allah'ım Grim in duasını kabul eyle:))))) |
allahım benim duamın kabul olmasını isteyen tüm can canlarımın dualarını kabul et |
inan mıyacaksınız ama ben zor durumda kalınca yalvarmayı sevmiyorum allahım beni kimseye muhtaç etme birde sevdiklerimi kaybetmeyeyim artık bu zaman kadar kimi çok sevdiysem hep başkaları aldı artık sevdigim kişiyi hiçbir kimse benden alamasın |
mutlu olmak ve ailemin yanımdaa olması ama şu sıralarrr mutlulukk istiyorumm |
Allahım Müslamanları Koru Vatanımı Milletimi Koru Annemi Babamı Kardeşlerimi Akrabalarımı Koru Yarabbim Güzel Sanatlar Fakültesini Kazanmamı Nasip Eyle Sen En Hayırlısını Ver Yarabbi İleride Hayallerimdeki Gibi Bir Güzelle Evlenmemi Nasip Eyle Doğacak Çoçuklarımızın Senin Verdiğin Emirlerden Dışarı Çıkmadan Yetiştirmemizi Nasip Eyle Yarabbim Amin |
allahım hayrı bol bir gün geçireyim |
Great Architect Of Universe; beni gor yada bana yardim et demiyorum. ne zaman bana yardim edeceksinde demiyorum... Hakkettigimi dusunduklerimle, hakkettiklerim ayni seylermi? Sen adaletlisindir. Bana evet yada hayir de. ben zaten onlarin olmasini beklerim... yada susar otururum... |
allahım hayırlı bir gün geçiriyim... |
allahım ailemi kötülüklerden koru.amin |
onun dileklerini yerine getir yeter |
Allah ım her ne durumda olursam olayım her zaman sana yürekten şükretmemi nasip eyle, her zaman imanlı olmamızı nasip eyle, bildiğim bilmediğim bütün kötülüklerden sana sığınırım Allah'ım,hz. Muhammed (s.a.v) efendimize ve sana karşı her zaman sevgi,saygı dolu olmamızı nasip eyle, sen günah işlememize izin verme ya rabbim. Amin. |
Allah'ım tüm sevdiklerimi ve msxlabs taki arkadaşlarımı koru |
allahımsabrı ve hayrı bol bir gün nasip eyle |
Allah'ım Askerlerimiz sana emanet |
ya sabırrr |
SABIR VE GÜÇ VER ALLAHIM |
Allah ım nolur bugünüm vukaatsız geçsin YARABBİMM nolurr |
yarabbim sevdiklerim beni terk etmesin |
huzur,iman güzelliği ve herşeyin hayırlısını ver Rabbim çünkü sen herşeyi gören ve bilensin |
..Allahım bizleri hertürlü kaza, bela ve musubetlerden koru..işlerimizi kolaylaştır..hakımızda hayırlı olanı ver...amin.. |
Allahım beni ve tüm sevdiklerimi koru beni onlarsız bırakma .. |
Ey bağışlaması ve mağfireti bol rabbim bizlerin bilerek veya bilmeyerek işlediği günahları affet cümle ümmeti muhammede yardımcı ol aminn. |
ALLAHIM! BANA SABIR VER BU KADAR DELİNİN İÇİNE DÜŞMEK İÇİN NE YAPTIM BEN! (İŞ YERİNDE HEP BUNU SÖLÜYORUM VALLAHİ) |
Allah'ım, Tüm şerlerden ve şerlilerden sana sığınırım. Sen beni koru, gözet, muhafaza et. Amin. |
Allahü teâlâ, peygamberi Musa aleyhisselâma hitap edip " (Ey Musa! Filân mahallede, bizim dostlarımızdan biri vefât etti. Git onun işini gör. Sen gitmezsen, bizim rahmetimiz onun işini görür) buyurdu. Hazret-i Musa, emir olunduğu mahalleye gitti. Oradakilere: -Bu gece, burada, Allahü teâlânın dostlarından biri vefât etti mi? diye sorunca: -Ey Allahın peygamberi! Allahü teâlânın dostlarından hiç kimse vefât etmedi. Ama, filân evde zamanını kötülüklerle geçiren fâsık bir genç öldü. Fıskının çokluğundan, hiç kimse onu defnetmeye yanaşmıyor, dediler. Musa aleyhisselâm: -Ben onu arıyorum, buyurdu. Gösterdiler. Hazret-i Musa, o eve girdi. Rahmet meleklerini gördü.Ayakta durup, ellerinde rahmet tabakları olup, Allahü teâlânın rahmet ve lütfunu saçıyorlardı.Hazret-i Musa, yalvararak münacaat etti: -Ey Rabbim! sen buyurdun ki, o''Benim dostumdur.'' İnsanlar ise fâsık olduğuna şahitlik ediyorlar. Hikmeti nedir? Allahü teâlâ: (Ey Musa! İnsanların onun için fâsık demeleri doğrudur. Ama, günahından haberleri var, tövbesinden haberleri yok. Benim bu kulum, seher vakti, toprağa yuvarlandı ve tövbe etti. Bizim huzurumuza sığındı. Ben ki, Allah'ım! Onun sözünü ve tövbesini kabul ettim. Ona rahmet ettim ki, bu dergâhın ümitsizlik kapısı olmadığı anlaşılsın!) buyurdu. Allah cc. en ümitsiz oldugumuz anda yardımcımız olsun.... Amin |
|
|
|
Allahım beni ve tüm sevdiklerimi kötülüklerden koru kötülerden uzak tut bizi amin |
Allah'ım yeri göğü yaratan yüce mevlam imansız bir ölüm nasip etme,ailemin acısımı bana gösterme cennetten bir yer nasip eyle..sen bir şeye OL dersen o an olur yüce RABBİM...AMİN |
|
RABBİM KURAN GÖNDERMİŞ VE AÇIKLAYICI VE UYGULATICI OLARAKTA PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) İ BİZLERE REHBER KILMIŞ SENİ YARATANA KARŞI YEDİRİP İÇİRENE VE BİLGİSAYARBAŞINA OTURMANI SAĞLAYAN YÜCE RABBİM BUNLARI BİRER NİMET OLARAK VERMİŞ KİDÜŞÜNÜP AYETLERDE VERİLEN ÖĞÜTLERİ DÜŞÜNÜP TUTMAMIZ İÇİN BİZLERE AKIL VERMİŞTİR YAZDIKLARINI BİRDAHA DÜŞÜN İSTERSEN PLAYBOY KARDEŞ |
bende kiniyorum ve rabbim bunlara akil fikir versin diye dua ediyorum gülmek icin saklabanlik yapiliyo ayip yaw banlanmis cok sevindim ayricada |
Tanrım vatanımı milletimi koru ,aynaya her baktıgımızda dusmanlarımıza olan kinimizı hatırlat ,hadlerini aşan milletlerin üzerine nasıl ki Türk ırkını göndererek ıslah ettirdin bu görevi bizlerede nasip eyle |
ALLAHIM HAYIR VE ŞERDEN SANA SIĞINIRIM SEN TÜM SEVDİKLERİMİ VE AİLEMİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU VE GÖZET....DÜNYADA BARIŞ VE SEVGİ HÜKÜM SÜRSÜN....AMİN |
ben ayetel kürsiyi okurum çok güzel bir dua arkadaşlar ezberlemenizi we hep aklınızda tutmanızı tawsiye ederim |
Uykudan Kalkınca Okunacak Dua </B>Uykudan Kalkınca Okunacak Duâ Peygamberimiz (-sallallahu aleyhi ve sellem-) uykudan kalkınca şöyle derlerdi; "Bizi öldürdükten sonra dirilten Allah'a hamd olsun. Ölümden sonra dirilmek haşr ü neşr olmak da yine Allah'ın huzurunda olacaktır." (7) Resûl-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz yine buyurmuşlardır ki: "Sizden biriniz uykudan uyandığı zaman şöyle desin: "Bana ruhumu geri veren, vücûdumu afiyette kılan ve kendisini zikretmeğe müsaade eden, Allah'a hamd olsun." (8) Yine Buhârî'nin Ubâde bin Sâmit-radıyallahu anh-dan rivayet ettiğine göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- şöyle buyurmuşlardır: "Kim uyku arasında uyandığında: "Allah'dan başka ilâh yok, yalnız O vardır. Şerîki yoktur. Mülk O'nundur. Hamd de O'na mahsusdur ve O, her şeye kaadirdir. Allah'a hamdeder, Allah'ı tesbîh ederim. Allah'dan başka ilâh yok ve Allah en büyüktür, Allah'a dayanmaktan başka kuvvet, kudret yokdur." dedikten sonra; "Ey Rabbim beni mağfiret et" der, duâ ederse icâbet olunur; bir de abdest alırsa namazı kabul olunur. " (9) "Kulun uykudan kalkınca söyliyeceği şeylerin en sevimlisi: "Ölüyü dirilten Allah'ı tesbîh ederim ve O her şeye kaadirdir" demesidir. (10) "Kim sabaha çıkınca: "Ne iyinin ne kötünün tecâvüz edemiyeceği Allah'ın tam kelimelerine yarattığı şekil verdiği ve ektiği herşeyin şerrinden sığınırım" derse ins ü cinnin şerrinden muhafaza edilir. Yılan, akreb gibi şeylere sokulsa bile o gün akşama kadar zarar vermez. Akşamleyin bunu söylerse sabaha kadar hıfz u emân-ilâhîde kalır." (11) |
allaha kız kız diye dua ederdim |
ALLAH BUYUKTUR UMARİM DİLEGİNİZ GERCEK OLUR.. NE EYLERSE RABBİM GUZEL EYLER :)) |
| Saat: 13:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık