![]() |
slm arkadaşlar benim sorunum msn 80048821 hata kodu bu konuyla alaklı olarak çok araştırdım ama bir türlü bir çare bulamadım araştırkende www.msxlabs.org buldum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden tşk ler. ÇÖZÜM: Alıntı:
|
hata kodu: 80048821 msn ne yapmam lazım. acil yardım |
2 gundur bende de aynı hatayı veriyordu once yeni windows lar gun + saat kontrolu yapıyor. Makinda herhangi bi sebepden eski tarihe donduysen TARIH ve SAaTİ guncelle veya bende oldugu gibi SP2 yuklu olmadıgından son cıkan LIVE'ler calısmıyo mecburen 7.5 kullanıyorum |
Vista Ultımate ve msxlabsdan ındırdıgım 9,1 Kullanıyorum ve Msnıme Gıremıyorum... yardımcı Olabılecek var mı ? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html |
NeutRaLizeR in dediqlerini uyguLadım oLdu(: |
bu söylediklerinizi yaptım ama olmuyor bu bilgisayarı kaldırıp camdan dışarı atmak istiyorum yaaaa ne olursunuz yardımmmm edinnnnnnnnn:*( |
yaw biri ilgilensin ne olur bilgisayarımda yazılanları yapınca sadece eşimin msn si açılıyor başka msn açılmıyor deliricem yaw kardeşim bilgisayarından açıyor msn mi |
Alıntı:
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız. |
vala NE YAPTIMSA OLMADI CIRILDIM VALA 2 SAATIR BUNUNLLA UGRASIOM Bİ MSN ADRESINDE ACIO DGR BI MSNDE 80048823 Bİ DGR MSNDE 80048821 HATA KODU VERIOO BU NEDİRR ANLAYAMADIM GITII VALA... |
hepsini yaptım ama herşeye rağmen düzelmedi nasıl düzeltebilirim |
Bendede Aynısı AllAhım Napcam Yardım Edin Yavvv......^o) |
merhaba.benim sorunum msn açamıyorum.hata kodu 80048823 hangi yola başvurduysam olmuyor.yol göstermek isteyen arkadaşlar lütfen yazsın. |
bende şifremi unuttum bir çare lütfen |
Alıntı:
Msn Messenger 80048823 Hata Kodu ve Çözümü 1) Şifreniz birkaç kez yanlış girilmiş olabilir veya siz yanlış girmiş olabilirsiniz. Şifrenizi kontrol ediniz. 2) Antivirüs yazılımınız MSN'i engellemekte olabilir, MSN'i güvenli bölgeye alınız. 3) Internet Explorer'da Internet Seçeneklerinden, Internet Temporary Files ve Cookie leri siliniz. |
80048821 MSN hata kodunun çözümü nedir? 80048821 nolu kod hatası dıor acılmadı sayfam yardımcı olursanıs sewınırım sımdıden kolay gelsın basarılar we yardımlarınısın dewamını dılıorum |
Verdiğim linki inceleyin lütfen MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası |
80048821 hatası Windows live messenger da gmail hesabımı acamıyorum arakdaslar lutfen yardımcı olun normal hotmail acılıo ama gmailim acılmıo |
ßende anlamadımqi nasıl olacaq:S |
bende denedım olamdı |
şifereniz başkası tarafından değiştirilince veriyor bu kodu arkadaşlar |
Ya dediklerinizi yaptım ama çalıştır dediğimde öyl bi program yok diyor :S |
msn yukseltmem gerektıgı yazıyodu yukseltme dedıgım zamanda acmıyodu yukselt dedım ve şimdi msn acmyıo wındows lıve ID nız yok kaydolun dıyo kaydoluyorum bu sefer yıne acmıyo pc kaldırıp atasım var ınanın yardım edın nolur |
Messenger'da sürüm değişikliği yaptıysanız bu konuyu inceleyin: Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili |
Alıntı:
|
parolamı unuttum mesenemi aççamıyorum yardımcı olursanız sevinirim |
teşekkürler bu bilgin için yardımcı oldun bana çok önemli bir anımda. |
80048821 hata kodu verıyor ve arkadasların onerdıklerını yaptım yıne olmuyor yardımcı olurmuusnz lutfen |
of bıktım ya bi onda hata kodu çıkıo bi onda ndir bnm bu çilem yaa zaten sevgilimden ayrldm bide bu çıktı başıma |
|
benim msn hata verio 8007005 bu kodun anlamı ne |
Arkadaşlar en son bir de bunu deneyin otomatik olarak msn açma seçenekleriniz işaretli ise parola anımsada dahil. bunları kaldırın ve parolanızı elle girip oturum aç derseniz. ben bu şekilde çözdüm. 8821 ve 8820 hatalarını |
slm bendede aynısı oluyor nedir anlayamadım diyer msnleri açıyor en önemlisini açmıyor uzun zamandır kullanmıyordum sebebi bu olabilirmi |
hata kodu 80048821 |
Selam ben yeni üye oldum. Yeni msn adresi almak için araştırma yaparken buldum siteyi adresi sayenizde oluşturdum hellboy nickli üyeye teşşekürler. Ancak farklı oturum açmak istediğimde bende aynı problemle karşılaştım hata 80048821 tarih ve saate nereden gireceğim bilen bir kardeş yardımcı olurmu acaba? Aslında nickim kimyon değil çaylak olmalıymış. yönetimden rica etsem nickimi çaylak olarak değiştirebilirlermi? Ben beceremeyip mahvedebilirim de:$ |
merhaba arkadaşlar ben msn adresımı coktandır kullanmıyordum şimdi acmaya calışiyorum parola veya adres yanlıs dıyor ne yapmalıyım |
ya ben msnme giremiyorum hepsi doğru ama olmuyo yaaaa.... |
parolamı değiştirmişler bu HHATAA koduna çözümmmmmmmm ad:irem |
msn adresimde 80048821 hata kodu veriyor açılmıyor lütfen yardım edin. |
80048821 hatayı nasıl düzeltebilirim |
1. sayfadaki her şeyi denedim düzelmedi. msn e giremiyorum kardeşleriminkiyle giriyorum .. gmail ede giremiyorum ve lockerz diye bir siteyede giriş yapamıyorum lütfen yardım edin nasıl düzelcek |
80048821 ne hatası paralomu |
Alıntı:
Alıntı: Bu hatayı alırsanız saat ve tarih ayarlarina tikliyoruz..ardindan tarih dogruysa dahi tekrar ok yapinca sorun cözülüyor…ikinci yol: 2.Yol ===>> Başlat > Çalıştır > regsvr32 softpub.dll Tıklayıp Enterlayın. veya önce webmessengere giriyoruz baktık ki sorun yok bağlanabiliyoruz : - Tarih ayarlarımızı kontrol ediyoruz -Belki şifremizin uzunluğundan sorun olabilir dolayısıyla şifremizi 8 10 haneli yapıyoruz -Eğer firewall programı kullanıyorsak Msn mesenger için izin veriyoruz -internet explorer la ilgili bi kaç işlem var sırasıyla ; Araçlar> internet seçenekleri > Genel > Temporary internet files > Dosya sil > tüm çevrim dışı içeriği sil seçeneği işaretli > Tamam -daha sonra yine internet explorerda Araçlar> internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları (lan) > Proxy sunucusu > yerel ağınız için bir proxy sunucusu kullanın seçeneğinin işaretli olmamasına dikkat ediyoruz .... - yine explorerda Araçlar> internet seçenekleri > gelişmiş > SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçeneklerinin işaretliolduğundan emin oluyoruz -daha sonra başlat> çalıştır > regsvr32 softpub.dll yazıp tamam diyoruz - sırasıyla bi üstteki işlemi regsvr32 wintrust.dll regsvr32 initpki.dll regsvr32 MSXML3.dll için uyguluyoruz.. |
kardeş bendede oluyor bazen o msn nin şifresini yanlış yazıosun ondan oluyor !! |
benim hem msn hemde şifre yanlış oluyor |
arkadaşlarınn bu hatanınn sebebi msn ninizin çalınmış olması weya yanlış parola girilmesinden kaynaklanan sebeplerden dolayı muhtemel olarak msn niniz çalınmış. . . |
(zezeronaldi ) Kardes o zaman senin messenger [HACK] lenmistir. |
ya arkadaş teyzemle akrabalarla konuşacam ne msn açılıyo ne şifre kayıtlıyımda ama olmuyor babam bilgisayar mühendisi genel müdürü sormaya çekiniyorum facebooka ekleniyim dedim tam ekleniyom hata oluştu diyo ya arkadaşlar bu bilgisayarı yapana allah razı olsun ama bide şu msn ile uğraşsa daha iyi olacak hem herkes arkadaşlarıyla konuşur ve akrabalarıyla konuşur inşallah şöyle bir sistem çıkar hemen msn yazıp hemen girme inşallah öyle olur da hepimiz kurtuluruz.Buarada arkadaşlar hepinizin karnesi iyi gelir. |
msn yaptım ama açılmıyo neden |
uff msni çaldılar abi yaw ne yapabilirim |
| Saat: 13:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık