MsXLabs
Sayfa 1 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/6430-coklu-msn-coklu-oturum-acma-ayni-anda-windows-live-messenger-ve-msn-messenger.html)

KANIDELi 21 Haziran 2006 00:09

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullacaksınız peki bu nasılmı olcak.

Şöyle Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin. Tabi msn den çıkın.

ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın orda msnmsgr.exe yi sonlandırın.

Peki şimdi Live Msn in setupı masaüstünde kalsın.

Bilgisayarım>C>ProgramFiles' a girin

Ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın.

Masaüstüne yapıştırdıktan sonra Klasörün ismini değiştirin.Ben Msn messenger2 yaptım.

Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın. Ama masaüstündeki kalsın.

Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messenger'ı kurun.Kurulduktan sonra Live Msni açın ve Masaüstündeki Msn Messenger 2 Klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın. Hepsi bu kadar.

Aynı anda Hem Live Hemde MSN 7,5 i kullanın.

Bu İşlem olmazsa. Önce Live Msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 i yükleyin.

Artık Canınız Hangisinden Girmek isterse ondan girin.

antalyali 22 Haziran 2006 10:33

Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum

eline sağlık güzel bi paylaşım ama yazının bir bolumnde diyorsun ki ekle/kaldır dan msn 7,5 i kaldırın. iyi ama 8.0 ı kurarken kendiliğinden kalkıyor o zaten bunu nasıl halledicez

baesmann_beassly_ate 28 Haziran 2006 15:38

ii de hem lıve yı yukluyo sonra msn 7.5 kaldırıyorsun o nasıl oluyo onu anlamadım olmayan seyı nasıl kaldırıyorsun.

basketcikid 1 Temmuz 2006 19:51

Yapanlar acaba masaustu resimlerini koabilir mi

vizantion 3 Temmuz 2006 00:03

arkadasim dedigini uyguladim ama olmadi.çok karisik anlatmissin.corba gibi oldu.daha kolay bir sekilde anlatirsan sevinirim.

antalyali 3 Temmuz 2006 23:52

Evt bende soylemiştim ama ilgilenen olmadı

msn live kurulduğunda 7.5 kalkıyo nasıl bi çare olucak buna ki

YCK13 6 Temmuz 2006 11:12

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı Anda Hem Windows Live Messenger Hem de Msn Messenger 7.5 kullanıcaksınız::

Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin.Tabi msn den çıkın.

ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın ordan msnmsgr.exe yi sonlandırın.

Peki şimdi Live Msn in setup u MASAÜSTÜNDE KALSIN !!

Bilgisayarım>C>Program Fİles'a girin

ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın !!

Masaüstüne yapıştırdıktan sonra klasörün ismini değiştirin !! mesela Msn 2 yapın

Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın.AMA MASAÜSTÜNDEKİ KALSIN !!

Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messengeri açın ve Masaüstündeki Msn 2 klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın.Hepsi bu kadar :)

Aynı anda Hem Live Hem de MSN 7,5 i kullanın

bu işlem olmazsa . önce live msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 yükleyin.

***BEN YCK***
***ALINTIDIR***

qwx 16 Temmuz 2006 15:15

yaw yazdığın için tşk de olmuyo msn messenger 2 yapıyom 7.5 i live i yukluyom msn messenger 2 deki msnmsgr.exe ye tıklıyom live mesenger açılıyo

Misafir 16 Temmuz 2006 15:30

Alıntı:

qwx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158738)
yaw yazdığın için tşk de olmuyo msn messenger 2 yapıyom 7.5 i live i yukluyom msn messenger 2 deki msnmsgr.exe ye tıklıyom live mesenger açılıyo

Önce Live Messenger Sonra 7.5 Yükleyin.
Yüklerken MSN Kapali Olmasi Lazim.

sibel 20 Temmuz 2006 16:53

of ya sinir oldum hiç bişey indiremiyorum

Misafir 25 Temmuz 2006 15:25

Alıntı:

sibel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 162742)
of ya sinir oldum hiç bişey indiremiyorum

Indirmeniz Gereken Program vs. Yok. Sadece Asagidaki Link'ten MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger Indirip Bu Konu Altindaki Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Kurun.
Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7.5 (Son Sürüm)

niksiz 31 Temmuz 2006 13:23

kapali olmasa olmazmi :D Ben Hep Açik indirmekteyim yoksa Zararimi var :D

hep ayni yola çikiyu bu nasl hem 7.5 benim bildim kaldirilçak + Liva var bu nasil

oçak bilen varmi:S

Misafir 31 Temmuz 2006 13:49

Alıntı:

niksiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 169344)
kapali olmasa olmazmi :D Ben Hep Açik indirmekteyim yoksa Zararimi var :D

hep ayni yola çikiyu bu nasl hem 7.5 benim bildim kaldirilçak + Liva var bu nasil

oçak bilen varmi:S

Evet Kapali Olmasi Lazim.
Hem MSN Messenger 7.5'i Hem de Windows Live Messenger'i Bilgisayariniza Indirmeniz Gerekli.
Daha Sonra Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Kurun.

x1bc 20 Ağustos 2006 05:57

dostum çok sağol ilk dediğini uyguladım sonuç iyi ama 1 saat uğraştım neyse eline sağlık.arkadaşlar msg plus3 ve msgpluslive3 ü de yükleyin sonuç daha iyi olacak ben öle yaptım

açıklamasını yapmak istiyorum musadenizle bütün msn leri program ekle kaldırdan silin sonra iki msn setup dosyasını masa üstüne koyun,ilk önce msn 7.5 i kurun sonra program files ı açın oradaki msn messenger dosyasını masa üzerine kesip yapıştırın adını değiştirin msn messenger 2 -3 yap farketmez.sonra live messenger ı kur .zaten otomatikman 7.5 silinir . masa üzerindeki msn messenger 2 dosyasını aç zaten orda resimdende anlarsın messenger.exe dosyasını masa üstüne kısayol olarak gönder. işlem tamam.msg plus ları da yükledin mi deyme keyfine ama ilk önce 7.5 i aç sonra live msn yi aç çoklu oturum açma yamalarını da unutma kalın sağlıcakla

kaniulus 21 Ağustos 2006 16:56

walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor :D:D

walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor :D :D

usher 23 Ağustos 2006 22:30

olmuyor yaptım masa üstünde gene de msn messenger 7.5 kaldı
onu açınca otomatikman 8.0 açılıyor

AYSANEM 24 Ağustos 2006 09:07

TEŞEKKÜR EDERİM AYNI ANDA MSN 7,5 VE MSN LİVE MESSENGER YÜKLEDİM
YALNIZ ARKADAŞLAR PROGRAM YÜKLENİYOR FAKAT İKİSİNİDE AÇABİLMEK İÇİN MSN ÇOKLU YAMA GEREKLİ :smiley32:

denix 4 Eylül 2006 11:38

nee gereği varrr en iisi 7.5 ikiside sonuçta aynı şeyi yapıo ne gereği var yklemenin ikisinide!!! :D

AYSANEM 4 Eylül 2006 13:25

nemi gereği 7,5 ve 8 arasında az da olsa fark var hiç bakmadınmı arkadaşım neden açıp kullanmayalımki öyledeğilmi arkadaşlar

seyitaztekin 23 Eylül 2006 17:28

arkadaşlar bende live mesenger yama yı yükledim ama çalışmıyo gene eskisi gibi pencerelerde açılıyo bunun inceliği nedir bilenvarsa lütfen yardımcı olsun...

turk_x 1 Ekim 2006 01:55

başlangıçta bilgisayarınızda sadece msn messenger 7.5 sürümü olmalı.işte bu halde arkadaşın da dediği gibi hangi sürücüde msn messenger adlı klasör yüklüyse onu masa üstüne yapıştırın. bu yapılan cinlik sayesinde, yükleyeceğiniz live messenger, 7.5'i silerken masa üstündeki dosyanıza dokunmuyor.işte bu durumda, yani live messenger'i da yükledikten sonra masa üstünde klasörünüzdeki "msnmsgr" adlı uygulamayı isterseniz masa üstüne sürükleyerek live messenger ve 7.5 adlı iki can düşmanını yan yana görme fırsatını yakalamakla birlikte bu iki sürümden istediğinizi istediğiniz vakit kullanabilirsiniz.

tahrix 1 Ekim 2006 12:44

Arkadaşlar ben çözdüm olayı. Arekadaşın dedikleri bir yana ben bunu kendim denemiştim olmamıştı. şimdi burada okuyunca yaptım oldu.

1.Öncelikle Eski messengerinizi Program files den bir yere kopyalayın
2.Live mess i kurun
3. Eski messengerin klasör adı "MSN Messenger2" çalışma dosyası da "msnmsgr2.exe" olsun
4. Bu Eski messengeri de program files in içine atın ve oradan masaüstüne bir kısayol yapın.

5. Bu önemli bir nokta! eğer eski messengeri çalıştırmak istiyorsanız ctrl+alt+del sekmesini tıklayın ordan Win Live e ait olan msnmsgr.exe yi sonlandırın.

6. masaüstündeki kısayol olan msnmsgr2.exe yi çalıştırın.

Bu Kadar.

melo_439 12 Ekim 2006 20:26

oldu sonunda çok basitmiş
ama şunu kaçırmayın en son live kurduktan sonra masaya kopyaladığımız msn messenger 7.5 görmek için ctrl+alt+delete yapıp ordan msnmsgr.exe dosyasını sonlandırıyoruz sonra diğerini açıyoruz arkadaşlar kolay gelsin :)

koylu38 13 Ekim 2006 06:41

mrb. ben live işlemini sonlandırdım sonra live dosyasını kopyala yapıstır ile masa userine aldım, sonra ismini degistirdim, sonra program ekle kaldırdan live ı kaldırdım.
sonra 7.5 yukledim, calıstırdım, sonra masa userindeki msn dosyasını actım
live exe dosyasını masa userine attım tıkladım calısmadı.'' işleyici gecersiz'' dio. yardım!!!

ferdi3334 15 Ekim 2006 00:52

ben bunu nerden dowload edecem

rapyy 18 Ekim 2006 18:59

Alıntı:

KANIDELi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 139057)
Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullacaksınız peki bu nasılmı olcak.

Şöyle Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin. Tabi msn den çıkın.

ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın orda msnmsgr.exe yi sonlandırın.

Peki şimdi Live Msn in setupı masaüstünde kalsın.

Bilgisayarım>C>ProgramFiles' a girin

Ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın.

Masaüstüne yapıştırdıktan sonra Klasörün ismini değiştirin.Ben Msn messenger2 yaptım.

Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın. Ama masaüstündeki kalsın.

Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messenger'ı kurun.Kurulduktan sonra Live Msni açın ve Masaüstündeki Msn Messenger 2 Klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın. Hepsi bu kadar.

Aynı anda Hem Live Hemde MSN 7,5 i kullanın.

Bu İşlem olmazsa. Önce Live Msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 i yükleyin.

Artık Canınız Hangisinden Girmek isterse ondan girin.

http://www.myehost.de/resim/images/0vS46821.gif

bu arkadsmın dedıklerını aynen uygularsanız olr sna cok tsskr edıorum arkdsm bn yaptm we oldu cok saol ama sace bi sorum war ikisini aynı anda acamazmyız???

pazuzu 28 Ekim 2006 13:13

http://www.resimload.com/150113/vrN_msn7.5_ve_live_messenger.jpg

Arkadaşlar önce msg 7.5 kurun ve denilen gibi masa üstüne kes yapıştır yaptıktan sonra msg 8 kurun böyle daha kolay oluyor daha sonra msg 7.5 ve msg 8 i açabilirsiniz ama bir çoklu oturum yaması kullanın yoksa yalnız msg 7.5 veya msg 8 açık olabiliyor yama ile her ikisinide açabilirsiniz ben bunu kullanıyorum msg 8 için WLMUniversalPatcherPlusPlus091 ikisini birlikte açabiliyorum bunu forumda aratırsanız bulursunuz

http://www.resimload.com/150113/Id6_msn7.5_ve_live_messengerr.jpg

llucifera 25 Kasım 2006 20:43

pekiii şu şekildede de yapılır mı bu iş acaba :
msn live i d sürücüsüne yüklesek ve de msn 7.5 aynı kalsa yerinde olur mu acaba böyle de ?????

tülayaksoy 26 Kasım 2006 20:39

ben denedim olmadı yapan varsa söylesin

scorpion_erdal 2 Aralık 2006 17:29

saçma ya bunun olması
hem msn 7.5 hem de Windows Live Messengeri aynı anda pcde olacak kardeşim birdefa hangisi ilk olarak pc nde mevcutsa diğerini yüklediğin anada öbirü hemn yüklemiş olduğununu sürümüne yükseltmiş olıyosun yani yüklü olan direk çöpe gidiyo bu konuyu açan arkadaş bişey leri yanlış anlatmış bence yinede elinize sağlık

sahin88 3 Aralık 2006 09:39

ya... hocam ben arkadaslara katılıorum sımdı ama sen onu yukle bunu kaldır dıyınce hersey corba oluo yaa... daha guzgun bır yoldan halledelım şu işi ok hadı bye

hilmi27 3 Aralık 2006 12:15

ya ben burdan live messanger için çoklu oyrum açmayı indiremiyorum nasıl indirecem bi anlatın şimdiden teşekkürler

alpaybilir 8 Aralık 2006 10:53

aynı anda live msn ve msn 7.5 açmak çok basit

1. bilgisayarınıza msn 7.5 i kurun.
2.kurduktan sonra Ctrl+Alt+Del komutu ile msnmsgr.exe yi sonlandırın.
3.program files dizinindeki msn messenger klasörünü kesip masaüstüne yapıştırın.
4.program files dizinindeki windowsun kendi kurduğu messenger klasörünün adını Msn Messenger olarak değiştirin.
5.Live messenger i kurun.
6.Sonra live msn kurulumunu da kesip başka bir yere yapıştırın ve klasörün ismini değiştirin.(yani her iki klasörde farklı isimlerde olsun.)
7.her ikisinide açabilirsiniz.

eLmA_$eKeR! 11 Aralık 2006 18:11

ya bunu yapabilen uygulayan warsa resimli anlatım yapabilirmi :dontcry:

oksum 13 Aralık 2006 00:48

benım msn de hata verıyor ne yapmalıyım 80048820

pannekamp 25 Aralık 2006 01:25

Alıntı:

alpaybilir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 288773)
aynı anda live msn ve msn 7.5 açmak çok basit

1. bilgisayarınıza msn 7.5 i kurun.
2.kurduktan sonra Ctrl+Alt+Del komutu ile msnmsgr.exe yi sonlandırın.
3.program files dizinindeki msn messenger klasörünü kesip masaüstüne yapıştırın.
4.program files dizinindeki windowsun kendi kurduğu messenger klasörünün adını Msn Messenger olarak değiştirin.
5.Live messenger i kurun.
6.Sonra live msn kurulumunu da kesip başka bir yere yapıştırın ve klasörün ismini değiştirin.(yani her iki klasörde farklı isimlerde olsun.)
7.her ikisinide açabilirsiniz.

Arkadaşın anlattığı gibi yaptım oldu arkadaşlar..Bütün işlemler bittikten sonra önce live messenger i açın sonra msn 7.5 i ...Saolasın arkadaşım eline sağlık...

hellboy726 25 Aralık 2006 16:36

Alıntı:

scorpion_erdal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 282592)
saçma ya bunun olması
hem msn 7.5 hem de Windows Live Messengeri aynı anda pcde olacak kardeşim birdefa hangisi ilk olarak pc nde mevcutsa diğerini yüklediğin anada öbirü hemn yüklemiş olduğununu sürümüne yükseltmiş olıyosun yani yüklü olan direk çöpe gidiyo bu konuyu açan arkadaş bişey leri yanlış anlatmış bence yinede elinize sağlık

hayır işte burda yapılmak istenen'de bu gerekli messenger 'ın datalarını masa üstüne kopyalıyorsunuz daha sonra 8.0 kuruyorsunuz 2 si bir arada çalışıyor..

miti87 11 Ocak 2007 16:36

kardeş bende live yüklü zaten fakat 7,5 yüklü diil...
o kes isim değiştir onları falan yaptım fakat 7,5 yüklemem için live ı silmem gerekiyor... çünkü yüklen miyor...
elimde live ın cd si yok n olcak şimdi...
bunun bi yaması falan yokmudur...
ben çoklu oturunm açma yaması diye bişey duymyştum ama bulamadım
n dersin n yapmalıyım....

skyrolen 15 Ocak 2007 10:24

dayı arkadaşın demek istediği ni ben yaptım gibi benim pcde diyelim msn yoq ağdaki başka bi pc nin program files klasöründeründeki msn mesenger dosyasını kopyaladım masaüstüme sonrada içindeki msn mesenger.exe dosyasını çalıştırdım program sağlam çalıştı hata filan da yoq

myhiddenname61 17 Ocak 2007 19:39

eline sağlık kardeşim çok güzel oldu ikisinide sorunsuz kullanıyorum
bu da masa üstü görüntüsü
http://img407.imageshack.us/img407/8326/frm00003zt6.png

sakin_aslan 26 Ocak 2007 21:46

arkadaş kusura bakma o kesip yapıştırma olayı bütün programları alt üst etti sana aldandım sana hakkımı helal etmiyorum:((

the drogon 30 Ocak 2007 11:07

linki nerde bunun yaaa

yusufgerdan 8 Şubat 2007 17:49

iyide kanıdeli abi bende 7,5 msn yok ki live messenger var olmayan şeyi nasıl program ekle/kaldır dan kaldırıyoz seninki biraz 2 msn kullanma olmuş yani ben msn live messengerden birkaçtane açmak istiom.

YGT 8 Şubat 2007 22:51

bunu yaptıktan sonra msnplus la discovey i 2 msn de görmüyor ne yapabiliriz..

ahmetseydi 9 Şubat 2007 01:38

Alıntı:

YGT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340108)
bunu yaptıktan sonra msnplus la discovey i 2 msn de görmüyor ne yapabiliriz..

Tekrar kurmayı deneyin. Gene olmazsa görüşürüz ;)

manga_1439 10 Şubat 2007 20:57

olmuyooo kardeşimmmm ikisi yüklenmiyoooo

Copyright 21 Şubat 2007 14:36

arkadaşlar ben önce liveyi kurdum sonra masa üstüne kopyaladım liveyi kaldırdım ardından 7,5 i kurdum masa üstünden live yi bilgisayardan 7,5 i çalıştırıyorum :D
yani demokrasi sayesinde gene hallettik bu işi çare tükenmiyormuş doğru :D

hejar4721 2 Mart 2007 18:26

windows live msn de ben niye çoklu oturumu kullanamıyorum??:(

ahmetseydi 3 Mart 2007 01:27

Alıntı:

hejar4721 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 374180)

İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html

Abdullahyuksel 4 Mart 2007 10:00

Messenger Plus Live ile Çoklu Oturum Açma Windows Live Messenger

Alıntı:

hejar4721 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 374180)

Birde bu Yolu dene istersen... arkadaşım kesin çözüm olacaktır emin ol...
Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz...

Plus/ preferences(Tercihler) ordan Messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada

"Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver"
"Allow me to connect to several accounts simultaneously"
seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz...

Artık çoklu msn açabilirsin...

Yardımcı olabildiysem Ne mutlu... (Y)

Saat: 12:44
Sayfa 1 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık