![]() |
Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullacaksınız peki bu nasılmı olcak. Şöyle Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin. Tabi msn den çıkın. ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın orda msnmsgr.exe yi sonlandırın. Peki şimdi Live Msn in setupı masaüstünde kalsın. Bilgisayarım>C>ProgramFiles' a girin Ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın. Masaüstüne yapıştırdıktan sonra Klasörün ismini değiştirin.Ben Msn messenger2 yaptım. Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın. Ama masaüstündeki kalsın. Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messenger'ı kurun.Kurulduktan sonra Live Msni açın ve Masaüstündeki Msn Messenger 2 Klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın. Hepsi bu kadar. Aynı anda Hem Live Hemde MSN 7,5 i kullanın. Bu İşlem olmazsa. Önce Live Msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 i yükleyin. Artık Canınız Hangisinden Girmek isterse ondan girin. |
Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum eline sağlık güzel bi paylaşım ama yazının bir bolumnde diyorsun ki ekle/kaldır dan msn 7,5 i kaldırın. iyi ama 8.0 ı kurarken kendiliğinden kalkıyor o zaten bunu nasıl halledicez |
Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum ii de hem lıve yı yukluyo sonra msn 7.5 kaldırıyorsun o nasıl oluyo onu anlamadım olmayan seyı nasıl kaldırıyorsun. |
Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum Yapanlar acaba masaustu resimlerini koabilir mi |
arkadasim dedigini uyguladim ama olmadi.çok karisik anlatmissin.corba gibi oldu.daha kolay bir sekilde anlatirsan sevinirim. |
Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum Evt bende soylemiştim ama ilgilenen olmadı msn live kurulduğunda 7.5 kalkıyo nasıl bi çare olucak buna ki |
Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı Anda Hem Windows Live Messenger Hem de Msn Messenger 7.5 kullanıcaksınız:: Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin.Tabi msn den çıkın. ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın ordan msnmsgr.exe yi sonlandırın. Peki şimdi Live Msn in setup u MASAÜSTÜNDE KALSIN !! Bilgisayarım>C>Program Fİles'a girin ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın !! Masaüstüne yapıştırdıktan sonra klasörün ismini değiştirin !! mesela Msn 2 yapın Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın.AMA MASAÜSTÜNDEKİ KALSIN !! Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messengeri açın ve Masaüstündeki Msn 2 klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın.Hepsi bu kadar :) Aynı anda Hem Live Hem de MSN 7,5 i kullanın bu işlem olmazsa . önce live msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 yükleyin. ***BEN YCK*** ***ALINTIDIR*** |
yaw yazdığın için tşk de olmuyo msn messenger 2 yapıyom 7.5 i live i yukluyom msn messenger 2 deki msnmsgr.exe ye tıklıyom live mesenger açılıyo |
Alıntı:
Yüklerken MSN Kapali Olmasi Lazim. |
of ya sinir oldum hiç bişey indiremiyorum |
Alıntı:
Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7.5 (Son Sürüm) |
kapali olmasa olmazmi :D Ben Hep Açik indirmekteyim yoksa Zararimi var :D hep ayni yola çikiyu bu nasl hem 7.5 benim bildim kaldirilçak + Liva var bu nasil oçak bilen varmi:S |
Alıntı:
Hem MSN Messenger 7.5'i Hem de Windows Live Messenger'i Bilgisayariniza Indirmeniz Gerekli. Daha Sonra Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Kurun. |
dostum çok sağol ilk dediğini uyguladım sonuç iyi ama 1 saat uğraştım neyse eline sağlık.arkadaşlar msg plus3 ve msgpluslive3 ü de yükleyin sonuç daha iyi olacak ben öle yaptım açıklamasını yapmak istiyorum musadenizle bütün msn leri program ekle kaldırdan silin sonra iki msn setup dosyasını masa üstüne koyun,ilk önce msn 7.5 i kurun sonra program files ı açın oradaki msn messenger dosyasını masa üzerine kesip yapıştırın adını değiştirin msn messenger 2 -3 yap farketmez.sonra live messenger ı kur .zaten otomatikman 7.5 silinir . masa üzerindeki msn messenger 2 dosyasını aç zaten orda resimdende anlarsın messenger.exe dosyasını masa üstüne kısayol olarak gönder. işlem tamam.msg plus ları da yükledin mi deyme keyfine ama ilk önce 7.5 i aç sonra live msn yi aç çoklu oturum açma yamalarını da unutma kalın sağlıcakla |
walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor :D:D walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor :D :D |
olmuyor yaptım masa üstünde gene de msn messenger 7.5 kaldı onu açınca otomatikman 8.0 açılıyor |
TEŞEKKÜR EDERİM AYNI ANDA MSN 7,5 VE MSN LİVE MESSENGER YÜKLEDİM YALNIZ ARKADAŞLAR PROGRAM YÜKLENİYOR FAKAT İKİSİNİDE AÇABİLMEK İÇİN MSN ÇOKLU YAMA GEREKLİ :smiley32: |
nee gereği varrr en iisi 7.5 ikiside sonuçta aynı şeyi yapıo ne gereği var yklemenin ikisinide!!! :D |
nemi gereği 7,5 ve 8 arasında az da olsa fark var hiç bakmadınmı arkadaşım neden açıp kullanmayalımki öyledeğilmi arkadaşlar |
arkadaşlar bende live mesenger yama yı yükledim ama çalışmıyo gene eskisi gibi pencerelerde açılıyo bunun inceliği nedir bilenvarsa lütfen yardımcı olsun... |
başlangıçta bilgisayarınızda sadece msn messenger 7.5 sürümü olmalı.işte bu halde arkadaşın da dediği gibi hangi sürücüde msn messenger adlı klasör yüklüyse onu masa üstüne yapıştırın. bu yapılan cinlik sayesinde, yükleyeceğiniz live messenger, 7.5'i silerken masa üstündeki dosyanıza dokunmuyor.işte bu durumda, yani live messenger'i da yükledikten sonra masa üstünde klasörünüzdeki "msnmsgr" adlı uygulamayı isterseniz masa üstüne sürükleyerek live messenger ve 7.5 adlı iki can düşmanını yan yana görme fırsatını yakalamakla birlikte bu iki sürümden istediğinizi istediğiniz vakit kullanabilirsiniz. |
Arkadaşlar ben çözdüm olayı. Arekadaşın dedikleri bir yana ben bunu kendim denemiştim olmamıştı. şimdi burada okuyunca yaptım oldu. 1.Öncelikle Eski messengerinizi Program files den bir yere kopyalayın 2.Live mess i kurun 3. Eski messengerin klasör adı "MSN Messenger2" çalışma dosyası da "msnmsgr2.exe" olsun 4. Bu Eski messengeri de program files in içine atın ve oradan masaüstüne bir kısayol yapın. 5. Bu önemli bir nokta! eğer eski messengeri çalıştırmak istiyorsanız ctrl+alt+del sekmesini tıklayın ordan Win Live e ait olan msnmsgr.exe yi sonlandırın. 6. masaüstündeki kısayol olan msnmsgr2.exe yi çalıştırın. Bu Kadar. |
oldu sonunda çok basitmiş ama şunu kaçırmayın en son live kurduktan sonra masaya kopyaladığımız msn messenger 7.5 görmek için ctrl+alt+delete yapıp ordan msnmsgr.exe dosyasını sonlandırıyoruz sonra diğerini açıyoruz arkadaşlar kolay gelsin :) |
mrb. ben live işlemini sonlandırdım sonra live dosyasını kopyala yapıstır ile masa userine aldım, sonra ismini degistirdim, sonra program ekle kaldırdan live ı kaldırdım. sonra 7.5 yukledim, calıstırdım, sonra masa userindeki msn dosyasını actım live exe dosyasını masa userine attım tıkladım calısmadı.'' işleyici gecersiz'' dio. yardım!!! |
ben bunu nerden dowload edecem |
Alıntı:
|
http://www.resimload.com/150113/vrN_msn7.5_ve_live_messenger.jpg Arkadaşlar önce msg 7.5 kurun ve denilen gibi masa üstüne kes yapıştır yaptıktan sonra msg 8 kurun böyle daha kolay oluyor daha sonra msg 7.5 ve msg 8 i açabilirsiniz ama bir çoklu oturum yaması kullanın yoksa yalnız msg 7.5 veya msg 8 açık olabiliyor yama ile her ikisinide açabilirsiniz ben bunu kullanıyorum msg 8 için WLMUniversalPatcherPlusPlus091 ikisini birlikte açabiliyorum bunu forumda aratırsanız bulursunuz http://www.resimload.com/150113/Id6_msn7.5_ve_live_messengerr.jpg |
pekiii şu şekildede de yapılır mı bu iş acaba : msn live i d sürücüsüne yüklesek ve de msn 7.5 aynı kalsa yerinde olur mu acaba böyle de ????? |
ben denedim olmadı yapan varsa söylesin |
saçma ya bunun olması hem msn 7.5 hem de Windows Live Messengeri aynı anda pcde olacak kardeşim birdefa hangisi ilk olarak pc nde mevcutsa diğerini yüklediğin anada öbirü hemn yüklemiş olduğununu sürümüne yükseltmiş olıyosun yani yüklü olan direk çöpe gidiyo bu konuyu açan arkadaş bişey leri yanlış anlatmış bence yinede elinize sağlık |
ya... hocam ben arkadaslara katılıorum sımdı ama sen onu yukle bunu kaldır dıyınce hersey corba oluo yaa... daha guzgun bır yoldan halledelım şu işi ok hadı bye |
ya ben burdan live messanger için çoklu oyrum açmayı indiremiyorum nasıl indirecem bi anlatın şimdiden teşekkürler |
aynı anda live msn ve msn 7.5 açmak çok basit 1. bilgisayarınıza msn 7.5 i kurun. 2.kurduktan sonra Ctrl+Alt+Del komutu ile msnmsgr.exe yi sonlandırın. 3.program files dizinindeki msn messenger klasörünü kesip masaüstüne yapıştırın. 4.program files dizinindeki windowsun kendi kurduğu messenger klasörünün adını Msn Messenger olarak değiştirin. 5.Live messenger i kurun. 6.Sonra live msn kurulumunu da kesip başka bir yere yapıştırın ve klasörün ismini değiştirin.(yani her iki klasörde farklı isimlerde olsun.) 7.her ikisinide açabilirsiniz. |
ya bunu yapabilen uygulayan warsa resimli anlatım yapabilirmi :dontcry: |
benım msn de hata verıyor ne yapmalıyım 80048820 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kardeş bende live yüklü zaten fakat 7,5 yüklü diil... o kes isim değiştir onları falan yaptım fakat 7,5 yüklemem için live ı silmem gerekiyor... çünkü yüklen miyor... elimde live ın cd si yok n olcak şimdi... bunun bi yaması falan yokmudur... ben çoklu oturunm açma yaması diye bişey duymyştum ama bulamadım n dersin n yapmalıyım.... |
dayı arkadaşın demek istediği ni ben yaptım gibi benim pcde diyelim msn yoq ağdaki başka bi pc nin program files klasöründeründeki msn mesenger dosyasını kopyaladım masaüstüme sonrada içindeki msn mesenger.exe dosyasını çalıştırdım program sağlam çalıştı hata filan da yoq |
eline sağlık kardeşim çok güzel oldu ikisinide sorunsuz kullanıyorum bu da masa üstü görüntüsü http://img407.imageshack.us/img407/8326/frm00003zt6.png |
arkadaş kusura bakma o kesip yapıştırma olayı bütün programları alt üst etti sana aldandım sana hakkımı helal etmiyorum:(( |
linki nerde bunun yaaa |
iyide kanıdeli abi bende 7,5 msn yok ki live messenger var olmayan şeyi nasıl program ekle/kaldır dan kaldırıyoz seninki biraz 2 msn kullanma olmuş yani ben msn live messengerden birkaçtane açmak istiom. |
bunu yaptıktan sonra msnplus la discovey i 2 msn de görmüyor ne yapabiliriz.. |
Alıntı:
|
olmuyooo kardeşimmmm ikisi yüklenmiyoooo |
arkadaşlar ben önce liveyi kurdum sonra masa üstüne kopyaladım liveyi kaldırdım ardından 7,5 i kurdum masa üstünden live yi bilgisayardan 7,5 i çalıştırıyorum :D yani demokrasi sayesinde gene hallettik bu işi çare tükenmiyormuş doğru :D |
windows live msn de ben niye çoklu oturumu kullanamıyorum??:( |
Alıntı:
İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html |
Messenger Plus Live ile Çoklu Oturum Açma Windows Live Messenger Alıntı:
Birde bu Yolu dene istersen... arkadaşım kesin çözüm olacaktır emin ol... Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz... Plus/ preferences(Tercihler) ordan Messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada "Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver" "Allow me to connect to several accounts simultaneously" seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz... Artık çoklu msn açabilirsin... Yardımcı olabildiysem Ne mutlu... (Y) |
| Saat: 12:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık