![]() |
Yeni bir oyun ;( Aslında oyundan öte gerçek olucak) Tutunki bir baba-/- anne adayısınız ve bir cocuk allah nasip etti. Peki ne isim koyardınız?^o) not: Unutmadan burdaki isimlerden birini ben seçicem... MsX Ailesi isim babası olucak... |
Âsil |
Bir Kızınız Oldu İsmini ne Koyardınız Bir anne veya baba oldunuz kızınızın adını ne koyardınız ?;) Rüzgar |
Livanur:)) |
hım ben oğlum olsa adını demir koyardım yada okyanus da olabilir. |
Hamza |
tabiki örnek aldığım şahsiyet... musab ismini koyardım.... |
Bir Oğlum Olsa Adına Huzeyfe Koyardım |
Ziişan olabilir :)) |
kızım olursa adını ceylin koymak istiyorum çok beğeniyorum bu ismi anlamıda çok güzel |
bir kızım olursa ona mutlaka zehra ismini koyarım.... |
benimde bi kızım olsa ismini melinda yada su koyardım:) |
aysima koyardım |
tuttumki ben bir anne adayıyım ve oğlum olacak adınııı..........ÇAĞAN koyardım:)) allah anasına babasına kavuştursun çok sevindim kedimm |
arkadaşlar bu konu çok güzel olmuş benimde kardeşim dogacak 2 ay sonra ama hala tam bi isim bulamadım kardeşimin ismi annem babam bacım ve ben kura çekecez kim çıkarsa o koyacak ismini ben olsam narsu yada çisem yada azade kararsızım off *-) iyi isimler söyleyinde bizde seçelim |
Dilan koyardım ikinci kızıma :D |
Bartu ya da Soner ;) |
Mehru |
İlayda |
Sıla |
Özgür |
deniz |
Berre |
yağmur |
yunus emre koyardım.. |
Ozan |
Kızım Olursa Adını Ezel Veya Berfin Oğlum Olursa Barkın Koymak İsterim..:$ |
kızım olursa benan oglumada tuna annesi (evleneceğim kişi ) karşı çıkmazsa tabi :D |
oğlum olursaa efrayim yada süfyan kızım olursa sülbiye olur du.. |
rüya =) |
kızım olursa naz yada şimal erkek caner yada batuhan |
oğlum olursa yağız kızım olursa da tuana |
oğlumun adı kesinlikle mehmet orkun olacak kızımın ise duru su devam etseydin bi futbol takımı kuraradık ben söyledim oğlum kesinlikle mehmet orkun olcak kızım duru su zaten ikiz dogurcam bi defada olcak temiz olcak tekrar isim düşünmeye gerek kalmayacak:))))))) |
oğlumun adını Tonyukuk koyardım |
oglumun adi kesinlikle Arda Berke olacak !!!!!!!!!!! |
oğlum var adı taha ,kızım olrsa inşallah adını şehla koyacam |
kızım olursa adını esmira oğlum olursa mirgün |
Oğlum olursa Enes koyarım |
oğlum olursa Ruud Onur kızım olursa Sıla ya da melisa koyardım |
oğlum olursa ismi Ruxullah koyarım bi kızım olursa Nurülhüda koyarım |
ilk oglum: RAJIN ikinci oglum: ROJDA ucuncu oglum: BOAZ dorduncu oglum: JAKIN en son olan kizim ise: EVA |
benim ailede ikizi olan çok benim ikiz doğurma şansım yüksek,ama ben dördüz yapıcam çatır çatır..:D :D erkeklerim=mert,engin kızlarım=eftelya,zeynep erkek sarp kız dicle |
kız için ruğçem ya da mekselina erkek içinse sarp |
kız da olsa erkek de aynı isim var aklımda = İlkan, ve çocuğuma ilk bunu koyacağım |
kız GÖRKEM:) erkek RÜZGAR ULAŞ |
önce sağlıklı bı evlat olsun. sonra da kız istiyorum. adıda BİLGE olsun. erkek olarak da ONUR olabılır. |
hakan koya bilirdim |
Erkek olursa Mafia :P Mafia Babası olabilirim...:naughty: Kız olursa da Saba *-) |
istediğim kız ismlerini zaten koydum:)) elifnaz ve merve:)) eğer oğlum olsaydı eren ismini koyardım:)) |
ERKEKLER: RAJIN (Kurtce Gunesin batisi) VERSAGE (Aciklamama gerek yok herhalde) ROJDA (Kurtce, gunesin dogusu) FEORA (Misir imparatoru) EROS (Yunan ASK tanrisi) ARES (Yunan SAVAS tanrisi) ------------- kizlar: EVA (Eva herzigovadan kalma bi takinti) AZRA (El degmemis kumsal) UZI (Bi kerede 36 mermiyi otomatik olarak atabilen en kucuk taramali tufek) |
| Saat: 12:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık