MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Üyeler Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/uyeler-hakkinda/)
-   -   MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları (https://www.msxlabs.org/forum/uyeler-hakkinda/72774-msxlabs-uyelerinin-meslek-gruplari.html)

kompetankedi 1 Kasım 2007 23:33

Evet MsX Ailesi kocaman bir camia olduk..

Peki hangimiz hangi iş gurubunda faaliyet gösteriyoruz. Hiç merak ettiniz mi?.. Belki ileriye dönük benzer iş arkadaşlıkları oluşturabilir, bilgi paylaşımınızı meslekleriniz içinde kullanabilirsiniz..

Önce ben başlıyorum ...

Meslek :
kompetankedi= Nalburiye ( Boya, hırdavat elektrik malzemeleri parekende satış)

İlgi Alanı: Elektronik

Misafir 2 Kasım 2007 00:57

inloVe

asıl meslek öğrenci
şuan özel bi şirkette satış temsilcisi olarak çalışıyorum (geçici bir iş, ilerde kendi mesleğimi yapmayı düşüyorum)

ilgi alanlarım:pc,resim,rap,maltepe,istanbul v.s. ...

Sedef 21 2 Kasım 2007 01:02

Ben suan Doktor Asistani olarak özel bi Üroloji muayenesinde 3 Yillik staj yapiyorum ve ayrica haftada iki gün de saglik meslek okulu suan 1'nci senemdeyim...:)
Ilgi alanlarim: Pc, Müzik ve Insanlarla ic ice olmak

dinazor1962 2 Kasım 2007 01:34

selamlar ben dinazor1962 tekstil ,turizm,ozel sigortacilik(emeklilik ve saglik sigortasi) yaptim yaklasik 7 aydir emekliyim
ilgi alanlarim :deniz, tatil, muzik, msn, guzel kizlar ve msxlabs
fobi: :rofl:cirkin kizlar:rofl:

Misafir 2 Kasım 2007 08:14

Meslek : Mimarım. Aynı zamanda Boş günlerimde Bir Cafe'de Gitar çalıyorum,Karakalem Resim yapıyorum, Şiir yazıyorum ve Web ile uğraşıyorum..

İLgi Alanlarım ;
Resim , Müzik ,Gitar, MsXLabs, Edebiyat, Aşk (Çoğaltılabilir. :))

KENCISii 2 Kasım 2007 09:32

Ben tekstilde calışıyorum tekstilin bi dalıdadiyebiliriz
bilirmisiniz bilmiyorum ama ben nakışta çalışıyorum
aynızamnada desende yapıyorum
1995 te ilk okulu bitirir bitirmez başladım bu işe
başka bi meslek bilmem :):)
(MsXLabs daki arkadaşlar istese onlara desen yaparım herşekil olur isteğe göre)
( NOT )ama sadece MsXLabs üyelerine ÖZEL

ilgi alanlarım ise kitap okumak / pc/şiir.yazmak/hayal kormak:)

makinelerin uzunluğu 7.5 bazılarıda daha fazla olmak özere yüksekliği de 2 mt genişliğide 2 mt vardır tabi benim çalıştığım makine farklı bazı makineler 15 adet işi birden yapar bazılarıda 30 adet. Makiler bilgiseyarlı dır ve herşey otomotikdir ip koptumu hangi kafa ip koparmışsa ışığı yanıp nüner zaten makinede olduğu gibi kafa kafa ayrı var genele hermakinede 15 adet kafa ve 12 adet iğne var ve her inedede ayrı ayrı renklervar desen 5 renkliyse makine bi rengi bitirdimi kendidisi ipi kesip diğer renge gecer. Dediğim gibi herşey otomotik biz makineciler sadece iştakarız ve makinen ayarlarını yaparız ip ayarı (v.s) düzgün yapiyormu diye makinenin önünde gidip geliriz deseni bilgiseyara kayıt yaparız bilgiseyarda makinenin hafızasına kayıtyapar ve makineyi ayarlarız ve desenin rengini (v.s) ve 15 adet kafa birden aynı deseni yaparlar bizde takip ederiz 12 saat olmak soretiyle ayak östü akşama kadar hal kalmıyor insandan anliyacağınız. Tabi bide vardiyeli :)

Mikropçuk_11 2 Kasım 2007 21:30

ben öğrenciyim msxlabs beni değiştirdi
ilgi alanlarım pc kitap okumak msxlabs

Arya_la_maman 2 Kasım 2007 22:00

doktorum
ama hamile old icin calismiyorum simdilik

nünü 6 Kasım 2007 16:52

aslında seramik sanatçısıyım..
bir yandan ekonomi 2. sınıf öğrencisi..

3 yıldır da hidrolikçi.. :)

ilgi alanlarım : şiir, edebiyat, pc, msxlabs, resim, müzik, çamur(kil), aşk, ihtiras, entrika...:)

gubze 7 Kasım 2007 19:37

bende öğrenciyim.Mimarlık okuyorum ayrıca bir mimarlık burosunda tekniker olarak çalısıyorum

H€L€N 7 Kasım 2007 19:39

ÖZEL BİR HASTANEDE HALKLAİLİŞKİLERDE ÇALIŞIYORDUM BU SENE ÇALIŞMIYACAM ÇÜNKÜ KIZIMIN BANA İHTİYACI VAR SENEYE İŞİMİN BAŞINDA OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Misafir 7 Kasım 2007 19:54

ben her işe el attım elimden her iş geliyo valla:P
liseden sonra üni kazandıgım halde okumadım amcamın yanında fabrikada ustabasıyım işimden memmunum askerden sonra kendi işimi kurup ileriye yönelik planlar yapmaktayım ama okumaktan da vazgecmeyi düşünmüyorum okumak gibisi yohk askerden sonra fırsatım olursa acık tan üniyi okumayı düşünüyorum

ilgi alanlarım : web tasarım ...programlama...sinema...arabeks müzik vazgecemem...seyehat ...aska zamanım olmuyo ...msxlabs... sanal aleminde vazgecilmeziyim...millete göre deil kendi prensiplerim dogrultusunda yasarım ...

Misafir 7 Kasım 2007 20:32

öğretmenim

gelinnazo 8 Kasım 2007 10:31

bilgisayar ögretmeniyim ayriyetende ögrenciyim......
ilgili alan:müzik, kişisel gelişim kitapları,gezmek ve nete takılmak, yeni insanlar tanımak

NeutralizeR 8 Kasım 2007 10:39

MMDMR 8 Kasım 2007 10:56

Muhasebeciyim, Şu an açıktan okuyorum ama seneye yurtdışına gideceğim. İnşaat Mühendisliği okuyacağım.

İlgi Anlanlarım : web,internet,MsX,kitap okumak,aşk.....(saz çalmayı çok istiyorum)

Akıllıyım Deli Olabildiğim Ölçüde ....

HayLaZ61 8 Kasım 2007 10:58

Bende liseyi bitirince kendi otelimizde bir süre receptionist daha sonra 1 yıla yakın da mesul müdür olarak çalıştım akşamları boşta kalıncada otelin discosunda dj lik yapardım tabi bizim dj vardı o öğretirdi bana:) oteli kiraya verincede bi süre boşta kaldım şimdide arkadaşımın otelinde receptionistim

İlgi Alanım : müzik, msn,msx,msx gene msx :)

YeRa 8 Kasım 2007 11:57

Öğretmenim.
Yabancı dilim olduğu için turizmde de çalışmışlığım var.

İlgi alanlarım: Pc ve internet ile ilgili herşey (halen öğrenciyim bu konuda.Vakit buldukça kendimi geliştiriyorum.Yeni şeyler öğrendikçe çok mutlu oluyorum.Msx bu konuda bana bir hayli yardımcı oldu ve halen olmaya devam ediyor.Ne kadar az fırsatım olursa olsun bu yüzden Msx'ten kopamıyorum.Burayı keşfetmekten de son derece mutluyum :) ) Bunun haricinde Kitap okumak, Müzik dinlemek vazgeçilmezlerimden.Şiir ve amatörce yazılar ile de ilgiliydim eskiden ama bu sırala ilham perim pek uğramaz oldu onun için süresiz ara verdim

Tiglon 15 Kasım 2007 17:06

asıl meslegim profesyonel futbol ama 9 aydır sakatım oynamıyorum internet kafe işletıyorum teknık servıslık yapıyorum hepsı bu kadar

MaRCeLLCaT 16 Kasım 2007 12:52

muhasebeci olduğumu sanıyorum ama değilim sanırım satış çizim ne iş olsa yaparım tarzı bi tip oldum sanırım aslında çok amaçlı vasıfsızım .

demir520 17 Kasım 2007 18:13

MRB BEN BALIKESİRDEN
MESLEĞİM

BENİM MESLEĞİM: NOTERCİLİK
22 OLACAM

YAKINDA

MelancholiscH 19 Kasım 2007 21:05

Ben ogrencıyım anadolı lısesı 10. sınıf (4 yıllık) hobılerım msx msn gezmek muzık dınlemek pc oyun futbol .. : ))

seko_fb 20 Kasım 2007 03:34

Ben öğrenciyim lise bu sene bitti öss'ye hazırlanıyorum matematik okumak istiyorum :D (sanırım o beni istemiyo):D hobilerim ders çalışmak (mecburi) pc futbol müzik :)

(ilk mesajım bu oldu gerisi gelecek) :):D

tulse 20 Kasım 2007 10:49

Benim mesleğim sekreterlik, ön muhasebe, stok tutma vs.vs.:) (oto yedek parça sektöründeyim)

İlgi alanlarım ; kitap okumak (tam bir kitap kurdu.), her konuda araştırma yapmak, ama bir süredir, işim ve ailem tüm vaktimi alıyor..
( tabi bir de msxlabs ;) )

şeytan_kıs 20 Kasım 2007 16:10

BENİM MESLEĞİM ÖĞRENCİ

we come one 21 Kasım 2007 04:08

Selam adım gökhan gümrük komisyoncusuyuz kendı şirketimiz var. ilgilendiğim tek yer >>> MsXLabS

ahmed 4 Aralık 2007 23:25

Asıl Mesleğim: Öğretmen

Şuan özel bir firmada Bilgisayar Donanım Teknisyeniyim (geçici)

İlgi alanım: Windows Live™ - MsXLabs

A.Arda 13 Aralık 2007 02:47

Öğrenciyim..
Ayrıca prof.mankenlik yapıyorum daha doğrusu fotomodellikten mankenliğe terfi ettim sonunda:) Ve de kısmetse 16 Aralık ta yani bu Pazar hayatımın ilk ve çok büyük defilesine çıkıyorum:D Yani hayatımın en önemli anına sadece 4 gün kaldı diyebilirim..

ReD_EyE 13 Aralık 2007 08:51

bende Suudi Arabistanda kucuk bi sirket sahibiyim ayrica kendime ayit coffee shop larim var.

Ve bu siteye girme nedenim ise sadece tukcemi gelistirmek icin ve biraz gelisti sanirim sayenizde :kiss:

ilgi alanim ise -- araba yarislari ve RAP

Turkce site olarak ilk bu siteye girdim ve cok seviyorum bu siteyi artik degistirmeyide dusunmiyorum

tatlikiz 17 Aralık 2007 10:11

SeLaM öğrencilerin tabiriyle tam bir inek öğrenciyim fakat bunun yanında yerel bir radyoda program sunuyorum (8)
İns seneye öss yi kazandığımda best fm in yolunu tutucam
İlgi alanı olarak test çözmek:walk:koşmak,pc ve rap dinliyorum
Hayatım tam anlamıyla monoton fakat bu monotonluk bnm planlarımla düzene giriyor

firstlady 24 Ocak 2008 20:25

şimdilik öğrenciyim inş 4 Ay sonra hemşirelik yapacağım :)

MaRCeLLCaT 25 Ocak 2008 10:45

evet işte istediğim işteyim biraz yoğun ama artık tekstil planlama muhasebe görevindeyim yani kendi işim asıl işim sevdiğim iş :D

ChIefTR 26 Ocak 2008 14:32

Ben Kameramanım ve kanaltürkte çalışıyorum..

rainyday 26 Ocak 2008 21:30

devlet memuru ... bazen ölesim geliyo...

graveYard 26 Ocak 2008 21:40

öğrenciyim sonrada köstebek olcam(maden mühendisi):(

satoshi sd 29 Ocak 2008 03:26

Moda Tasarımı geliştrme okuorum ^^

The_RepLaCeMeNT 29 Ocak 2008 21:00

HaLâ Üniversite'ye HazırLanıyorum :S KazanaßiLirsem ki Kazanacagımı ümit ediyorum ..Tercihim Degişmedi, Radyo Sinema ve TeLevizyon .. Dj oLma tutkuLugum devam etmekte :)

The Unique 2 Şubat 2008 00:05

Çok değişik Meslekler Yaptım Kendimi Geliştirme Yoluna Gittim Her Konuda

Şuan Özel İdarede Çiçeği Burnunda Kadro Pozisyonunda İşletmenim :))

ener 2 Şubat 2008 12:10

KUMAŞ İMALATINDA YÖNETİCİYİM,İŞİMİ ÇOK SEVİYORUM

MaRCeLLCaT 2 Şubat 2008 17:44

büyük harflerle yazmayalım arkadaşım bunu ikinci kez hatırlatıyorum

Lavie 1 Nisan 2008 11:26

ben hem ögrenciyim hemde calısıyorum.aöf.iktisat fak. de okuyorum(2.sınıf)hemde özel bi şirkette ön muhasebe elemanı olarak calışıyorum.
sabah msn acmadan bile bu siteye giriyorum bence burası bagımlılık yapıyor:Dencok hosuma giden şey forumda kaybolmak:Dbide tabiki bu sitenin rengi

sanar 1 Nisan 2008 11:38

özel bankacılık sektöründe insan kaynakları bölümünde II.müdürdüm ta ki banka kapanana kadar :S

şuan evde, ev hanımı pozisyonu görevini yürütüyorum... :D

Gabriella 1 Nisan 2008 15:27

En rahat meslek "öğrenci" :)

The Unique 1 Nisan 2008 18:07

Öğrencilik daha zor ya ondan sonrası ondanda zor :S :faint:

king nothing 17 Nisan 2008 17:10

DUNYAYI ANLAMAYA CALISIYORUM AMA PARA ETMIYOR.:D MONTAJ LA UGRASIYORUM.

Misafir 9 Mayıs 2008 20:53

Hala öğrenciyim bitecek gibi de görünmüo:noangel:Neyse anı yaşamayı seven biri olarak bunun da tadını çıkarıcam:D:D

odrii 26 Mayıs 2008 13:29

Bende askerim nasip olrsada buradan emekli olacağım. Belki zor ama çalışabiliceğim en şerefli ve en anlamlı meslek bence :)

İlgi alanlarım: pc, kitaplar, geziler

akasya 26 Mayıs 2008 13:38

bende özel bir şirkette ön muhasebey bakıyorum çok eğlenceli kafa yorucu ama yinede işimi seviyorum

ener 27 Mayıs 2008 09:49

BEN TEKSTİL'DE YÖNETİCİYİM ÖRME-BASKI-NAKIŞ YAPIYORUZ.
İŞİMİ ÇOK SEVİYORUM...

xIIIxLincolnxIIIx 27 Mayıs 2008 21:18

ben orta 2de hala sürünmekteyim:D çalışmıyorum ders bile:D

hobilerim-RAP MSX gerisi tın:D

Saat: 15:32
Sayfa 1 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık