![]() |
Aşk mı? Para mı? ewet biraz klasik ama bence önemli bir konu ..... sizce aşk mı para mı mutluluk hangisinde ?? (L) (U) |
ben balık burcu olduğum için 45 yaş sınırlarında parayla haşır neşir olmak durumunda kaldım,demekki para hayatımızda ne kadar kıymetliymiş looooooo |
benceee pera para para ayrıcaa herkeze mrblar ben yeni üyeyim |
Hayat dersleri 10'cu bölüm...!Para Ve Aşk Alıntı:
Demek kiii... paranın ne denli lazım vede gerekli olduğunu... Önce balık burcunda doğmak.... Sonra yaşımız 45 sınırına dayanmak... Sonra da :.... aaaaa! para diye bir kavram varmış demek.....! :rofl: Evet saygıdeğer arkadaşım bu dünyada Para da var Aşk da var.... Veeee...:: ne yazık ki ikisi bir arada anılıyor ...! :banana: |
Acıklamalı - Anlatımlı Tabiki aşk...Yoksa tabiki para mı demeliydim .. ? =) İnsanlıgın varoluşundan beri içimizde varolan tabiata göre insanlar aynı anda hem aşk hemde parayı isterler.Bunlara en güzel örnekler hayatımızda birebir olarak yaşadıgımız olaylardır.Aynı anda hem aşk hemde para olmaz diyebilmek için bunu mantıklı bir sekilde acıklamalıyız.Dedigimizin arkasında durabilmeliyiz.Belki aşık olan kadınlar için paranın önemi olmayabilir fakat aynı durum erkekler için gayet karmaşık ve onur kırıcı olabilir.(aşık olan erkekler için) Aynı zamanda iki insanın birbirini sevmesi ile karar verdigi ve kurmayı istedigi bir hayat söz konusudur.Bu yüzden aşksız ve parasız huzur olmaz.Maddi anlamda huzurlu olsanda eger eve giderken seni bir bekleyenin yoksa ve eger para seni artık mutlu etmiyorsa bu paranın getirdigi nesnel tatminligin sonudur.Yada evde seni bekleyen ve cok sevdigin bir insan olupta maddi olarak yetersizsen,sosyal hiçbir etkinligin yoksa buda aşkın sana getirdigi duygusal tatminligin sonudur.. İkisininde yoklugunda insanlar arayışa girer ve bir sekilde bunları tamamlamaya calısır.Bu kadar sey yazdıktan sonra ikisi birden demekten baska secenegim yok..:) |
parasız hiçbirşeyin tadı yok buna aşkta dahil. |
Aşk Karın Doyurmuyor... Para Oluncada Insan Birlikte Harcayabileceği Birini İstiyor... *-) ^o) *-) |
BEnCe Aşk!Nedeni Yok ZaTEn aşığım! |
ben de aşığım ama para daha bencil olsa da iyi bir seçim |
bence para olmadan ne mutluluk olur nede aşk paranvarsa bence aşkıda satın alırsın belki kişinin sevgisini kazanamasın ama kendini kazanırsın tabiki aşkın herşeyden önce gelmesini isterdim ama paranın güzü kör olsun |
(8) para paraaaa paraaaaaa varlığı bir dert yokluğuu yara :banana: |
bence aşk (annemle babam evlendiklerinde sadece evlerinin kirasını ödüyolarmış ama bide şimdiki durumlarını görseniz eminimki aşk dersiniz çünkü allaha şükür evimizde var arabamızda istediğim yerden giyiniz istedğimizi alıyoz çünkü babam aşkı için çok çalışmış ve şu anda özel bi şirketin müdürü) ya sebebim nası |
...parA... |
ikiSide benCe birbiriNe yakın kavramLar biri biLe oLmasa inSan hayaTı çekiLmeZ oLur.. |
aşk.... farklı bir şey düşünüyorsanız bana aşkı tarif edin lütfen.... YADA SİZ HİÇ AŞIK OLDUNUZMU DERİM SİZEEEEEEEEEEE......... |
Aşk ve Para ne onLarLa nede onLarsız oLmaz asLa |
aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk :msn_party(L) |
aaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............. aaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............. aaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............. aaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............. aaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............. |
Alıntı:
|
bence parasız aşk olmaz!bir insan aşık oluyorsa bilin ki para da gerekir. |
neden ki aşk sadece avrupada mı vardır afrikada veya dünyanın en olumsuz şartlarına sahip ülkesinde yokmudur... fakirler aşık olamazmı... yoksa budamı zenginlerin bir egomanyası... yine mi sınıf farkı... hani dünyada sınıf farkı yoktu... hani herkes eşitti... aşkta eşitlik nie olmuyor .... lütfen bana bir açıklama yapın siz para diyenlerrrrrrrrrr................ |
aşk tabiki de |
Para herseyi yapar diyen adam, Para için herseyi yapan adamdir. (Benjamin Franklin) evet arkadaşlar görüldüğü gibi paradan önemli şeylerde var... en önemliside aşk ve huzur... |
evet öle aşk herşeyden önemli :))) |
bence her ikiside önemli aşkla evlenipde parasızlıktan ayrılanlar var onun için ikiside önemli |
eğer gerçek aşk hayatınızdaysa tabiki AŞK kolaymı onu bulmak (onuda bulan varmı bilmem ama) ama baktın aşk yok ceb boş hayat gitmiyo parayı seç bari cebinin yüzü gülsün:) |
Para ; - Ev satın alabilir , fakat yuvayı asla - Yatak satın alabilir , fakat uykuyu asla.. - Saat satın alabilir , fakat zamanı değil .. - Kitap satın alabilir , fakat bilgeliği asla .. - Ünvan , mevki satın alabilir fakat saygınlık değil .. - İlac satın alabilir fakat sağlık değil .. - Kan satın alabilir fakat hayat değil ... - Kadın satın alabilir fakat AŞK değil .. |
aşk mı paramı diyorsunuz, paraya aşık olunmazmı...! |
bence bu fani dünyada paranın hiç bir önemi yoktur. eger gerçekten aşıksan ne yapar eder sevdigini mutlu edersin ama paraya okadar çok deger vermezsin bence aşkı daha önemli sevdiğin kişiyle hayat paylaşıcaksın ama para ile asla hayat paylaşamazsın |
bu soruya hiç düşünmeden cvp vermek isterdm ama maalesef para yaşamımızda çok önmli bi yer kaplıo ama tabiki mutluluğu getirmio para sadece bi ihtiyaç ama aşk.. aşk anlatılmaz yaşanır dienlerdenm;) |
MANTIKLI DÜŞÜNÜRSEK PARA.. AMA DUYGULAR ÖN PLANDAYSA TABİKİ AŞK.. NE AŞKSIZ MUTLULUK OLUR. NE DE AŞK KARIN DOYURUR.. |
bence ne aşk nede para olmadan olmuyo ikiside gerekli ben yeni üyeyim herkese merhaba |
Sizce duygular mi onemli yoksa insanoglunun sonradan yarattigi araclar mi? Para, ask'in "a"si olamaz.Bu soruyu bes param olmadigi zaman da sorsaniz "Ask" derim, cok zengin oldugumda da sorsaniz "Ask" derim.Para; gercekten istedigimiz ve calistigimiz zaman elde edebilecegimiz basit bir arac.Sizce ask'i calisarak ve gercekten isteyerek elde edebilirmiyiz? Hayir.Bizim yaradilis sebebimiz Para mi simdi? Para kazanalim diye mi Dunya'ya geldik? Parasiz mutluluk olmaz diyenlere tek sozum; siz hic gercekten asik oldunuz mu? Ask'i tadanlar beni anlamistir, onlara sevgiler...ve Para'yi secenlere ve ask karin doyurmaz diyenlere ise ufak bir sitem; Siz hic asik oldunuz mu? Kafasini kullanan para'yi elde eder ama Ask'i asla... Revo. |
(L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) (L)AŞK (L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L)AŞK(L) |
şu düzen içinde para olmadan bişey olmuyor... aşkta olmuyor,dostlukta paran varda aşkın var dostun var... malesef aşk paraya yenildi... |
|
canım tabiki herkes aşkı ister ama dürüst olmak lasım para herşeyi geçiyo malesef... |
benim gönlüm zengin o yüzden =aşk bide unutmadan bişeydeha istiyorum =dost |
canım tabiki aşk bende para diyenlerden değilim ama bu devirde paran varsa aşkın ve dostun oluyor yoksa yok |
napolyan ne demiş para para para :D |
aşk para ve sınır tanımaz seviyorsan eger... |
ikisi de birbirinden ayrılmaz |
yeahh paraa Tabikidee para hem ben karııyer yappıcaamm aşkıı sattımm:D :D :D |
Aşkı para satın alamaz ama. Para olmadan da o aşklar yaşanmaz. Nasıl bir aşksa bu artık. |
yurtta aşk, cihanda aşk, heryerde AŞK..! Aşka geldim :P |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/drug.gifver sen parayi ben harcayacak milyonlarca insan bulurum https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/clapping.gif |
İnsanların yaşamasındaki temel gereksinimler yeme içme vb...Eğer karnın toksa aşkı düşünebilirsin ama karnın açsa aşkı kim düşünebilir ki ?Parasız aşk bi yere kadar ... |
kaybettik hayatta herşeyi kaybettiğimiz gibi aşkıda kaybettik herşey para oldu artık aşkta paraya yenildi aşk tabiki diyecem ama gerçek aşkı bulmak artık yok gibi bişey ha hala bir yerde gerçek aşkın olduguna inanlar varsa umutlarını yitirmeyip aramaya devam etsinler belli mi olur belkide bulurlar bol şans... |
ÖNCEDEN DE DEDİĞİM GİBİ BİZ BU GÜZEL DUYGUYU YANİ AŞKIDA KAYBETTİK. PARA OLDU DÜNYA ... YOK TABİKİ HALA AŞK İÇİN YAŞAYANLAR VARDA PARMAKLA SAYILIR CİNSTEN ONLARIDA BULMAK MALESEF ÇOK ZOR |
aşk aşk aşk:) |
| Saat: 10:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık