![]() |
Bu konu tamamen Askere giden arkadaşlarımıza o bölgede yasayan diğer arkadaşlarımızdan destek almaları vb. için açılmıştır. Sadece Ziyaret edilmesini isteyen Asker üyelerimiz buraya mesaj geçebilir. Askere gidecekler: Gittiği bölge ile bulundukları birlikleri buraya not geçebilir, İsteyen tüm msx ailesi üyeleri bulundukları bölgedeki bu asker arkadaşlarımızı ziyaret edebilir ve manevi destekte bulunabilirler.. Birliklere katılım tarihleri ve muhtemel terhis zamanlarınızı yazmayı unutmayın.. |
Ilk ben yaziyim:) 87/4 Tertip olarak kismetse 21.11.07'de ; Zirhli Birlikler Okulu ve Egitim Tumeni Komutanligi'nda acemi er olarak baslicam:) Varsa ayni yere gidecek arkadasimiz goruselim:) SERKAN OTTAŞ-G.Antep:hiya: |
ben şu an sinop da sahil güvenlikte tcsg-72 gemnisinde serdümen askeriyim... 87//2 tertibim olası terhis tarihim ağustos 17 2008... |
319.Dönem/5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP 12.12.2007 |
İşte buda askerlik yaptığım gemi ve bulunduğumuz yer.. |
Askerlik Yemini Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatı- mı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim |
Iste buda ben ve su anda kullandigim zirhli arac.. rec & Zirhli Personel Tasiti M113 A1 Buyutmek icin uzerine tiklayabilirsiniz.. |
benimde askerlik belli oldu malesef 88/4 gidiyorum :S |
Ben zonguldak devrekteyim 86/4 tertibim :D terhis tarihim 14 Şubat 2008 Tüm Asker arkdaşlar Allaha Emanet Olun VaTAn BizimLe Gurur DuyuyoR (H) 2nci Jandarma Eğitim TAbur Komutanlığı ŞehitLer ÖlmeZ VaTan BölünmeZ |
bu konuyu açan kardeşe çok teşekkürler,gerçekten çok anlamlı bir konu,tüm asker kardeşlerime hayırlı tezkereler diliyorum |
Mehmetçik, meçhul askerdir Çünkü adı, sanı,memleketi,ırkı,hatta mezarı bile belli değidir Savaşta kartaldır,barışta güvercin.... Gerektiginde var, işi bittiginde yoktur Rütbesi ya gazi ya da şehittir Mehmetçik aynı zamanda malum ve meşhur" askerdir. Çünkü manevi kimlıgi ve kişiligi bellidir "Allah'ın kuludur,Resülünün de ümmeti....." İmanı ,ahlakı fazileti hep aynı kaynaktandır ; Kur' an dan dır Bu sebeple adı ne olursa hepside Mehmet'tır,Mehmetçiktir Onlar din ve vatan uğruna kan,can verir ; Dostluk uğruna feda eder. Vehbi vakkasoğlu |
her gidenin allah yolunu açık etsin |
:D ben ömür boyu askerim! görev yapacağım heryerde msx ailesinden birini görmeyi çok isterim! umarım karşılaşırıs! :D:D:D |
Alıntı:
nerde askerlik yapıyorsun onu söyle :) |
mrblar buda benim ama neyazıkki 10 günsonra vatani görevimi yapmaya gidiyorum |
ne yazık ki mi ne mutlu sana :) Alıntı:
|
125'inci j.er eğt.a.k.lığı safranbolu da görüşelim 28.02.2008 herkese hayırlı tezkerler |
Alıntı:
şuan askeri okulda okuyorum ; inş.6 ay sonra mezun olucam! ;) |
DUN KARNEC_81 İLE MSNDEN KONUSTUM BURDURDA ASKERLIK YAPIYOR SAFAK DUN 53TU GUN ITIBARIYLE 52 |
http://www.platformdergisi.net/images/news/resized/kadir42_Mehmetcik2_28Aug2006_1108.jpg Vatani GörevLerini Yapan Tüm ArkadasLarıma ,Kardeslerıme ,Hayırlı teskereLer Diliyorum ... Özledim seni rec *-) |
Askerlik Vatan borcu Namus Borcu Askerde Olan Herkese Hayırlı Teskereler Diliyorum :) Erkek Adamın En Güzel Günleri Askerde Geçer ;) Helede Askerlik Arkadaşları Onlar Çok Değerlidir :tender: |
Benim askimda suan Bitliste Asker onu cok özledimmmm !!!! Askimda da dahil olmak üzere Allah bütün Askerlere hayirli tezkereler nasip etsin :turkiyem: |
Benim Abimde Samsun Sıhhıye Okulunda Asker Yemin Törenine Gitmiştim 2 Gün Önce Yemin Törenlerine Bayılıyorum Çok Hoşuma Gidiyor Ama O Törenin İçinde Ben Olmazsam Daha Çok Severim :D |
Alıntı:
:) |
Vatani GörevLerini Yapan Tüm ArkadasLarıma ,Kardeşlerime ,Hayırlı tezkereLer.... Dualarımız sizlerle.... |
:turkiyem:Bütün askerliğini yapmakta olan arkadaşlara hayırlı teskereler.:turkiyem: |
L o R d C r a s H o f C i n n e T Şafak:3 Allahın izniyle 3 gün sonra sivil hayata adım atıcak. Kendinizi savunun; ne de olsa Crash Teskereyi cebine koyucak.. |
Alıntı:
|
:turkiye:VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ. ETMEDİK, ETMİYORUZ, ETMEYECEĞİZDE...:turkiye: http://img529.imageshack.us/img529/6223/kuledw7.jpg VATAN GÖREVİNİ YAPMAKTA OLAN TÜM ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER... |
ASKERLİK GÖREVİNİ YAPAN ÇOCUKLARIMIZA BİNLERCE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH ONLARI KORUSUN ANNE VE BABALARINA SEVDİKLERİNE SABIR VERSİN |
Hayırlı tezkereler diyelim üst devremize(L o R d C r a s H o f C i n n e T) 82 gün sonra bizde siviliz Allah ın izni ile... |
Alıntı:
|
zaman gerçekten çok çabuk geçiyor... 2 sene nasıl geçti anlamadım... 1 ay sora okul kapanacak...3 ay sonra mezuniyet... :D bende ömür boyu askerliğe adım atıcam:D:D:D |
Alıntı:
16.05.2008 bitti benim çok şükür tüm vatani görevini yapan arkadaşlara hayırlı teskereler dilerim... |
Alıntı:
Safak 245 oldu bile:P Hizli gidiyodu ama gecmiyo bu gunlerde..:S Yine hizlanir insallah.. Tekirdag'dan selamlar.. |
Alıntı:
|
HER ŞEY VATAN İÇİN.. Allah bütün askerlerimizi korusun benimde dayıoğlu askerdi geldi çok şükür vatani görevini bitirdi. bütün askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum allah ailelerine sevdiklerine bagıslasın onları.. |
okul bitti... artık göreve ;) |
88/3 istanbul küçükyalı aşkım askerde :( |
Arkadaşlar askerlik namus,şereftir. Hayatın en güzel günlerinin geçtiği yerdir. Bende ömür boyu askerim. inşallah arkadaşlarla karşılaşırız. |
hayırlı olsun volture. |
Vatanımızı korumaya giden,gerektiği yerde canını siper eden tüm asker arkadaşlarımıza,Rabbimden yardım diliyorum.Rabbime emanet olun:) |
Manisa Merkez Batı kışla yada Doğu kışlaya yakınlarını gelecek olur ise ilgilenirim bilgilerinize... |
nihayet yerlerimiz belli oldu ben ankara yolcusuyum... Ankara Etimeskut - Ulaştırma... 10 aralıkta ankara yolcusuyuz inş |
Allaha emanet ol ... Dualarımız seninle....... hayırlı teskereler :) |
Vatan size, siz Allah'a emanetsiniz.Selametle gidin, selametle dönün... |
Alıntı:
|
Tum vatan borcunu verecek olan askerlerımıze; Hayırlı teskereler.Allaha emanet olun...:) |
millet yarın askere gidiyorum....:) Ankara/Etimesgut k.k.k/Ulastirma ZPT.SÜR.ER |
Alıntı:
|
| Saat: 06:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık