![]() |
Ne kadar kötü olabilirsiniz ? En kötü ne yapabilirsiniz ? Size kötülük yapmış birini hayal edin, eğer öyle biri yoksa tarihten birini seçin. Mesela Hitler.. Ve düşünün.. Ne kadar kötü olabilirsiniz ona karşı ? Nasıl kötülükler yapmak istersiniz, en kötüsünden ? Ya da size kötülük yapan birini bırakın bir yana, içinizde kötülük yapabilecek bir taraf varsa, o nereye kadar gidiyor ? Çizginiz nerede başlayıp nerede sona eriyor ? |
o anki psikolojime bağlı :D |
ya ben hiç kimseye kötülük yapmadım beni ne kadar kırmış olsalarda yapmadım bişey ben onalara yapamam yapmam yanii allaha havale ediyorum ben :) |
aklının alamayacagı kadar kötü olurum tabi önce sabır derim baya bi süre baktım olmuyo mu karşıdaki ölmek için dua eder çünkü o kadar köpek olabiliyorum isteyince ama yinede ben cici bir kısım:smiley9: :smiley9: :smiley9: |
biri beni çook sinir ederse önce uyarırım ondan sora aklına bile gelmicek sözler söylerim onaa acaip köttüüü olurum kısdım zmn |
çok kızarsam beddua( kötü dua) edebilirim... :) hani çokçok kızdırdıysa küfürde edebilirim... e yani çokçok çok kızdırdıysa dövebilirimde o zaman,yemin bozma zamanı gelmiş demektir. tamamı bu kadar..konusarak anlaşsak ne olur ki.... |
FELAKETİ OLURUM KİŞİNİN EGER O DURUMA GETİRİSE |
yapmam gerekeni yaparım, ne 1 birim fazla nede 1 birim eksik... |
ona şarkı söylerim hayata küser |
benden kurtulmak için yapmıcağı şey yokturrr |
Çuvaldızı kendime, satırı ona saplarım! |
AYNAYA BAKMASINI SAGLARDIM |
:-#valla etrafimdakiler o kadar kaliteliki bana firsat vermiyorlarki bende ogreneyim:bilmem: |
Tahmin Edilemeyecek kadar.. |
ayyy inanmıyorum bende aslın da |
BENİ ASlA TANIYAMASSINIZ O KADAR KÖTÜ OLURUM Kİ |
aklın almaz yeter öldür beni dersin |
beni sinirlendiren şahsiyetin önce önüme gelen yerini tırnaklıorum sonre derilerini iade ediorum. zaten bişi yapamıolar, şoka giriolarr. ahaaa kanıoooo:D |
nekadar kötü olabilirim??Karşımdaki insan nasıl bişey yaptığmı anlamaz bile:))) YAN ETKİLERİ: Bayanlarda kıskançlık; bana hep bi laf vurma şeklinde görülür:)))))))) Erkeklerdede bağımlılık,vazgeçilmezlik yaparım;yanlış anlaşılmasın iyi bir dost oluveririm onların gözünde.. Ben doğalım;neysem oyum..Doğallığım göze batar,benim iyiliğim benim silahım,işte bukadar kötü olabilirim..;) Yani istesemde ben kötü olamam,çünkü içimde yok... Ben mi kötüyüm,yoksa varlığım bazılarına rahatsızlıkmı veriyo??artık siz karar verin...:))))))))))))))))))) |
valla ben bunun üzerine güzel bi söz biliyorum sanırım yeterli olur''Attığınız tokata karşılık vermeyenden sakının çünkü o ne sizi bağışlar nede kendinizi bağışlamanıza olanak sağlar'' YANİ İLLAKİ YAPILAN KÖTÜLÜĞE KARSILIK VERMEK GEREKMİYOR BAZEN BİŞEY YAPMAMAKTA YETERLİ OLUR BENCE |
bacakların titrer korkudan ve düşünürsün daha kötü ne olabilir diye cvpsu yine ben |
boşver yaa.. allah kötülere eş etmesin kimseyi... o an geldiginde ,allah akılla düşünmeyi nasip etsin.. |
valla ben bunun üzerine güzel bi söz biliyorum sanırım yeterli olur''Attığınız tokata karşılık vermeyenden sakının çünkü o ne sizi bağışlar nede kendinizi bağışlamanıza olanak sağlar'' YANİ İLLAKİ YAPILAN KÖTÜLÜĞE KARSILIK VERMEK GEREKMİYOR BAZEN BİŞEY YAPMAMAKTA YETERLİ OLUR BENCE ela nın cevabının üstüne tek bişey eklemek istiyorum beni yapacağım en büyük kötülük de karşımdaki insana cevap vermemek ve ne kadar derin bir geçmişim olsa da o insanla bütün köprüleri atmak olur... |
ben öyle kötü olurum insan bile oldururum :) |
sakin sessiz ilimli biriyim ammaa... inanamayacaginiz kadar kotu olurum zamani geldiginde... |
sadece kendime kötü oluyorum ben zararım sadece kendime... |
çok ama çok kötü olabilirmiyim bende merak ediyorum..iyiliği tercih ederim |
anlatamam henüz o kadar kötü olmadım olsaydım dünya olmazdı:):) |
kötü olamam kötülük şeytana mahsustur.... |
çok sakinimdir ama damarıma basıldımı gözüm kimseyi görmez valla çıngar çıkartırım |
son zamanlarda ufak çocuklara yapılanlardan dolayı çok ama çok kötü olabileceğimi düşünüyorum..aslında bu kötülük bile diil ama...o insanlara dersini vermek lazım hatta insanlığın yüz karalarına:@ |
T.C Bölmeye çalışanların kellesini kesecek kadar... |
Alıntı:
|
Şimdilik içimden kötülük gelmiyor... |
Yarasına tuz basıcak kadar :naughty: |
ÇOK SİNİRLENDİĞİMDE NE DEDİĞİMİ BİLMEDEN BAZEN AKRŞIMDAKİNİ KIRIYORUM TABİ SONRA ÇOK ÜZÜLÜYORUM HADİ YAA BEN ÖYLEMİ DEDİM DİYE |
yok ben genelde sakinim fln diyemicen çünkü öyle değilim beni tanıyanlarla sevgidim insanlara melegim ama digerlerine .... neyse ççok sinirli oldugumda inanın karşımdaki fare olup kaçacak delik arıyor |
ölmek ister bence benim öldürmeme gerek kalmaz yani :) |
hayat ya ne kadar kötü olabileceğimi ben değil kötü oldugum kşiler anlatsın hala benim oldugum her hangi bir ortamda o9lma yürekliliğine sahiplerse |
Genelde sakin bir insanımdır.. ama biri beni kızdırdığı zaman kendimi çok zor tutarım.. doğru söylemek gerekirse kızdığım zaman eğer o an kızdığım kişi için aklımdan geçenleri uygulamaya koysam heralde hiçde iyi biri olmammmm. (Ben ne kadar kötü biriyim.:$ ) |
her şeyi silecek kadar |
dönüp arkama bakmayacak kadar |
ne kadar kötü olabilirim? sevdiklerimin canlarımın canını acıtanın AZRAİLİ OLABİLECEK kadar kötü olabilirim. |
Çinçin'den adam getirip evini başına yıkabilecek kadar kötü olabilirim. |
dünyalar kadar sevdiğim kişiyi öldürebilerek |
KARSIMDAKİ NE KADAR KÖTÜ OLDUGUMU KİMSEYE ANLATAMAYACAK KADAR ÇÜNKÜ ARTIK O OLMICAK |
şeytan kadarrrrrrrr |
çocuk kadar.... |
Alıntı:
Alıntı:
valla bu kız sinirlense yapar DANGER Ben ise kötü olduğumda genellikle şiddet uygularım, şiddetim 23 ve üzeri içindir.Küçükleree kıyamam ben:$ |
VALLA UGUR ANLATSIN TANIR BENİ ZAMANINDA AZ DÖVMEDİM:D:D ERKEKLERİ |
| Saat: 00:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık