MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Taslak Konular (https://www.msxlabs.org/forum/taslak-konular/)
-   -   Damatlık Modelleri - Damatlık Resimleri (https://www.msxlabs.org/forum/taslak-konular/26138-damatlik-modelleri-damatlik-resimleri.html)

Misafir 30 Nisan 2007 22:05

Bu konuda Damatlık resimleri yer almaktadır.

Damatlık resimleri için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz.


Damat,Damatlık,Damatlık Resimleri


Sedef 21 7 Haziran 2007 15:33



firstlady 2 Nisan 2008 12:02



Sedef 21 2 Nisan 2008 20:08



king nothing 29 Ağustos 2008 19:19



GÜLGECELER 8 Eylül 2008 23:41

DAMATLIĞINIZI NASIL YAPTIRMALISINIZ



DAMATLIK için alışverişe çıktınız. Ama bir türlü istediğinizi bulamadınız. Şimdi ne yapacaksınız. Eeee tabii ki kendinize uygun bir terzi veya modaevine gitmeniz gerekmektedir. Damatlık yaptırmadan önce evlilikler.com'dan damatlık yapan terzi ve modaevlerini bir inceleyin. Adresinize yakın bir yerdeyse uğrayın daha önce yaptığı veya diktiği damatlıkları inceleyin. Daha sonra da damatlık yaptıranların kıyafetlerine bir bakın. Dikim ve işçiliklerini alıcı gözüyle inceleyin. İstediğiniz damatlığı ne kadara yaptıklarını öğrenin. Daha sonrada aynı tarzda başka bir yerden fiyat alın ondan sonra da karar verdiğiniz yerde provalara başlayın. Damatlık yaptırmakta gelinlik kadar incelik ister.

Damatlık yaptırmak için en az bir ay önceden karar verin. Modaevi veya terzinize uğrarken, yaptıracağınızın gelinliğin rengini veya modelini göstermelisiniz ki gelinle bir bütün olun. Nikah veya düğün yaptıracağınız mekanın özelliklerinden bahsedin. Hangi tarz düğün yaptıracağınızı mutlaka belirtin. Daha sonrada kumaş seçimine geçin. Kumaş seçimi yaparken, gelinliği ve bulunduğunuz hava şartlarını da dikkate almanızı tavsiye ederiz. İnsanlar, genel olarak, kumaşın kalitesine elle dokunarak karar verirler. Teknoloji o kadar değişti ki kaliteli kumaşı elle dokunarak anlayamayacağımız duruma gelmiştir. Kumaşta, dikiş kayması, çekme, aşınma, yığılma, suya dayanıklılık ve kalite parametrelerini dikkate alın. Kumaş çeşitlerini ve kalite faktörlerini daha detaylı öğrenmek istiyorsanız sol taraftaki kutucukta detayları yer almaktadır.



Artık elbise diktirmeye sıra geldi. Artık terziler ve modaevleri de elektronik ve otomasyon, yaşamındaki değişime ayak uydurdular. Artık terziler ve modaevleri ellerinde mezura ve makas yok olmaya başladı. Bilgisayar aracılığıyla 3 saatte takım elbise diken terzilerde var.


Bizler gelinlik yapılır gibi damatlık yapan modaevlerinin yaptığı usulü ele aldık. Damatlığı yaptırmak 3 provadan oluşur. Bu dönem içerisinde damatlığın modelinde ufak tefek ekletmeler veya çıkartmalarda yaptırabilirsiniz. İlk provada kişinin vücut ölçüleri alınıp daha sonrada bilgisayara aktırılıp, buradan renklere bakılıyor. Kişinin resmi yansıtılıp sanal ortamda giydiriliyor.

Daha detaylara inilip bilgisayarla kumaşın kare ve çizgilerini de üst üste getirerek daha şık görünülmesi sağlanıyor. Bilgisayarsız terziler azami 3 metreden bir takım elbise çıkartılabiliyor. Provalar esnasında, kilonuza dikkat edin. Ne fazla kilo alın ne de verin. Damatlığınızı uzun veya kısa süreli olarak ta yaptırsanız mutlaka yanınızda iki kişi ile gidiniz. Damatlık provalarında seçtiğiniz modelin üzerinize uygun olup olmayacağı konusunda terzinize mutlaka güvenin.

Onlar yüzlerce insanı giyindirdiği için seçici olurlar. Şayet istemediğiniz bir modeli de kabul etmek zorunda değilsiniz. Size en uygunu sizin beğendiğiniz ve rahatlıkla kabul edebileceğiniz damatlıktır.

http://www.evlilikler.com/kr/omuz.jpg

Damatlık yapımında ölçüler sırasıyla, Boyun, göğüs, arkadan ve önden tam omuz, sonra yarım omuz, bel, basen, bilek, kol boyu ve manşet boyu, ceket tarzına göre boy ölçümü (ceket veya smokin) alınır. Ayrıca, pantolon ölçüsünde, bel, basen ve paça genişliği ile birlikte belden topuğa kadar boy uzunluğu alınır.

Takım elbise ve smokin yaptırılırken aksesuarı da seçilir veya yine aynı terziye diktirtebilirsiniz. İlk provanın ardından ikinci provaya geldiğinizde, olumlu veya olumsuz yönler ortaya çıkmaktadır. Damatlığın yapımı sürerken terzinizle muhabbet esnasında gelinlik ve düğün hazırlıkları konusundaki değişikliklerden bahsedin.

Belki sizin göremeyeceğiniz veya dikkatinizden kaçan bölümleri o size hatırlatabilir veya damatlığınızda değişiklik önerebilir. Damatlık dikimleri son hızla sürerken, sizde terzinizin size vereceği önerileri dikkate alın. İkinci provanızın ardından iç çamaşırı ve diğer aksesuarlarınızı tamamlamaya başlayın. Gömleğin kol düğmeleri, saat, kemer, çorap, ayakkabı, boyunluk (kravat, papyon, fular vb), gibi aksesuarları hazırlayın. 3'üncü prova bitimine kadar belirtilen kiloyu almaya veya vermeye çalışın. Başaramazsanız belki de yaptırdığınız damatlık istediğiniz gibi olmayabilir.


Sedef 21 13 Mart 2009 21:17



GÜLGECELER 28 Nisan 2009 05:09

Damatlar İçin Yaka Çiçeği Modelleri


http://www.main-board.net/images.gif
damat aksesuarları - damatlara çiçekli konbineler











http://www.main-board.net/images.gif


RivaN 29 Temmuz 2010 20:15

Damatlık Modelleri - Damatlık Resimleri



Efulim 6 Aralık 2011 13:02

Damatlık Modelleri - Damatlık Resimleri

Geleneksel siyah takım çok kasvetli görünebilir. O halde, ya çizgili pantolonla rengini açın ya da kravatla canlandırın. Metalik gümüş ve ya lacivet bir takım da seçebilirsiniz. Klasik takım giymek isteyen damatlar için bazı ilginç fikirler:

* Silindir şapka ve kuyruklu smokin.
* Polis veya askerse kendi üniforması.
* Kendi ulusal giysisi, örneğin eğer İskoç ise pötikareli bir etek.
* Beyaz bir takım (kendinden emin olanlar için)
* Kuşak ile siyah bir kravat ya da papyon.
* Paul Smith’inki gibi çok ince çizgili bir takım.
* Damat kıyafetlerini özel ayrıntılarla (köstekli bir saar, saatine uyacak kol düğmeleri, mendil, papyon, pantolon askıları, çoraplar ve güneş gözlükleri) eşsiz hale getirebilirsiniz. Unutulmaması gereken tek kural temiz, düzgün, klasik ayakkabılar giymek.



Efulim 12 Aralık 2011 12:14




Efulim 17 Ocak 2012 11:33

Sarar 2012 Damatlık Modelleri

Gelinlikle Damatlık Uyum İçinde Olmalı
Genç kızlar için gelinlik seçimi ne kadar önemliyse erkekleriçin de damatlık seçimi o kadar önemlidir. Dolayısıyla damatlık seçimi bir oldu bittiye getirilmemeli gerekirse uzman yardımı alınmalıdır. Damatlık tek başına güzel ve estetik olabilir ama, size yakışmayabilir ya da size yakışır ama gelinlikle uyum sağlamayabilir.
Kısaca söylemek gerekirse damatlık alırken pek çok faktörü göz önünde bulundurmak zorundasınız; çünkü o gece tüm gözler sizin üzerinizde olacak ve o günün fotoğraflarını, video kaydını yıllarca izleyeceksiniz. Bu kadar önemli bir gece için seçiminiz çok ama çok önemli.

Sarar firmasının ürettiği damatlık modelleri bu yıl evlenecek olan erkeklerin damatlık tercihlerini süslüyor. İşte size 2012 yılının birbirinden şık Sarar damatlık modelleri…





Efulim 21 Mayıs 2012 16:19

Sarar Smokin ve Damatlık Modelleri


Gelinler Şık Damatlar Fit
İpek ya da şifon, uçuşan etekler, dantel işlemeler, uzun duvaklar… Gelinler bu yaz çok romantik, damatlar ise fit görünecek. Çünkü smokin ve damatlıklar vücudu sarıyor. Gelinlerinde damatlarında aklını başından alıyor…

Erkek giyiminin öncü markalarından biri olan Sarar, bu sezon kendine güvenen erkeklerin tercihi olacağa benziyor. Damat adayları için birbirinden şık smokinler hazırlayan Sarar takım elbise, ceket ve gömlekleri ile göz dolduruyor.
Koleksiyonda yer alan smokin ve damatlıklar ipek ve keten-ipek karışımlı kumaşlarla hazırlandı. Tek ya da iki düğme takımlar, sivri yaka, mono yaka ve şal yaka alternatiflerini de bulabileceğiniz koleksiyonda papyonlar çok şık.
Sarar damatlık modellerine mutlaka bir göz atın…



Efulim 2 Temmuz 2012 12:51

Damat Ceremony Damatlık Koleksiyonu


Şıklık Detaylarda Saklıdır
Zevk ve tercihlerinde kusursuzluğu arayan erkekler için özenle tasarlanan Damat Ceremony koleksiyonu şıklık detaylarda saklıdır kavramını doğrular nitelikte!
Zamansız ve mekansız tasarımlarla hazırlanan Damat Ceremony damatlık koleksiyonu geçmişten günümüze unutulmamış seçkin parti ve davetlerinin sıra dışıve şık çizgilerinden ilham almış.



Siyah, kömür, kurşun ve beyaz tonlarından bej rengine geçen takım önerileri ile aynı renk tonlarında tek ceketlerin siyah pantolonlarla kombinleniyor. Ceketlerin düğmelerinde ise swaroski taşlar kullanılıyor. Farklı renk ve desenlerde dekore edilmiş kuşak, papyon ve fularlar vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alıyor.
Markanın bir diğer yeniliği de gümüş ve altın kaplamalı, sedef düğümelerle süslenen gömlekler, çok zengin bir model yelpazesi ile karşımıza çıkıyor.

İpek-saten ve ipek-organzeden hazırlanan yaka çiçekleri mine ve taşlarla süslenmiş kol düğmeleri, zengin model alternatifleriyle hazırlanan papyonlar, kadife ve taşlı tokalarla süslenen ayakkabı koleksiyonu ve kemerler şıklığınızı tamamlayacak.



_AERYU_ 27 Nisan 2015 19:02



_AERYU_ 27 Nisan 2015 19:02



_AERYU_ 27 Nisan 2015 19:03



_AERYU_ 27 Nisan 2015 21:53



_AERYU_ 27 Nisan 2015 21:53



_AERYU_ 27 Nisan 2015 21:53



_AERYU_ 30 Nisan 2015 16:16



_AERYU_ 30 Nisan 2015 16:17



_AERYU_ 30 Nisan 2015 16:17



_AERYU_ 6 Mayıs 2015 19:43



_AERYU_ 6 Mayıs 2015 19:43



_AERYU_ 6 Mayıs 2015 19:44



_AERYU_ 19 Mayıs 2015 16:13



_AERYU_ 19 Mayıs 2015 16:14



_AERYU_ 19 Mayıs 2015 16:14



_AERYU_ 26 Haziran 2015 23:02



_AERYU_ 26 Haziran 2015 23:02



_AERYU_ 26 Haziran 2015 23:02



_AERYU_ 26 Haziran 2015 23:03




Saat: 17:37

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık