MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Facebook hesabıma erişimi kaybetmemeyi nasıl garanti altına alabilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/407649-facebook-hesabima-erisimi-kaybetmemeyi-nasil-garanti-altina-alabilirim.html)

CrasHofCinneT 31 Mart 2012 16:26

Facebook hesabımı nasıl korumaya alabilirim?
MsXLabs.org

Facebook hesabınıza giriş yapamamanız durumunda, sizinle iletişime geçmek ve hesabın sizin olduğunu kanıtlamak için çeşitli yollara başvurmamız gerekir. Hesabınıza girememe durumunu tamamen önlemek için:

  • Hesabınıza başka bir e-posta adresi daha ekleyin: Böylece, giriş e-posta hesabınıza olan erişiminizi kaybetmeniz durumunda kullanabileceğiniz yedek bir adresiniz olmuş olur. Herhangi bir Facebook sayfasının üstündeki Hesap açılır menüsünden erişebileceğiniz Hesap Ayarları sayfasından e-posta adreslerinizi ekleyebilir veya düzenleyebilirsiniz.

  • Hesabınıza bir güvenlik sorusu ekleyin: Şifrenizi unutmanız ve e-posta hesaplarınıza olan erişiminizi kaybetmeniz durumunda, tekrar Facebook hesabınıza girmenize yardımcı olmak için bunu kullanabiliriz. Daha fazla bilgi alın.

  • Facebook hesabınızda listelenen e-posta adreslerine yalnızca ama yalnızca sizin eriştiğinizden emin olun: Yeni bir şifreye ihtiyaç duymanız durumunda, bunu size e-posta ile gönderebilmemiz gerekir. Hesabınızdaki e-posta adreslerinden birine erişimi olan herhangi bir kişinin Facebook hesabınız için yeni bir şifre isteyebileceğini unutmayın. Ek e-posta adreslerinizden birine olan erişiminizi kaybederseniz, bunu Facebook hesabınızdan mutlaka kaldırın.

  • Hesabınıza cep telefonu numaranızı ekleyin: Ayrıca, cep telefonunuza hesap bilgileri de (örn: şifrenizi yenilemek için bir kod) gönderebiliriz. Hesabınıza cep telefonu numaranızı eklemek için Hesap Ayarları sayfanızda Cep Telefonu sekmesindeki talimatları izleyin.

  • Hesabınızda doğru bilgilere yer verin: Profilinize (zaman tünelinize) erişiminizi kaybetmeniz durumunda profilinizi bulabilmemiz için gerçek adınızı ve doğum tarihinizi kullanın. Adınızı Hesap Ayarları sayfanızdan değiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi alın.



Saat: 21:36

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık