![]() |
Evet müşteri hizmetleri konusunda size katılıyorum.Aradığımda tatminkar cevaplar alamadım. Bu arada siz sıfırlamakla reset atmayı kastediyorsunuz.Evet ben bir kaç kez denedim kullanıcı adını ve şifreyi doğru girdim fakat program gene hata verdi. Forumda verilen bir kaç adsl kota programınıda indirdim fakat onlardanda bir sonuç alamadım.Ağ ile program uyuşmuyor bir türlü. Programı kullanmadıgımdan beri ttnet faturaları hep limitin üstünde geliyor.Bende şuan ne yapabilceğimi bilmiyorum :) Teşekkürler. |
Alıntı:
|
arkadaşlar ne olur yardım edin. ilk kez ilginç bi problemle karşılaşıyorum, kime sorsam yardımcı olamadı. kablolu modemden biri usb diğeri ethernel olmak üzere intermnete bağlanıyoruz. ben laptoptan ethernetle, diğer kişi pc'den usb ile bağlanıyor. yıllardır aynı anda netteyken haliyle çok az bi hız düşmesi haricinde bağlantıda sorun yaşanmazdı. bu arada 1 mbit limitsiz. 2haftadır artık aynı anda bilgisayarlar nete bağlandığında, benim laptopta hızım 56kya düşüyor nerdeyse:S:S..iki bilgisayarda da virüs yok. zaten tek tek bağlandıklarında sorun yok. ama artık iki kişi aynı anda bağlanamıyor. sadece benim hızım düşüyor. bunun ne deni modem midir yoksa ben sağlam bi virüs yedim de o mu tetikliyor. ne olur bi yol gösterin. hızın yavaşlığından saçımı başımı yolucam artık..bu arada bağlantı için teknik servisi de aradım internet sağlayıcının, sorun yok dediler:S:S |
Alıntı:
Modemi sıfırlamayı da denemelisiniz. Modemin firmware güncellemesi varsa kurmanız da yararlı olabilir. |
modem bilgilerine ulasma Alıntı:
|
Net Hızı Arkadaşlar benim 2 gün önce Net Hızım 700kb tan 60kb a düştü.. Bunun nedeni ne olabilir ? Download neredeyse yapamıyorum :S Yardımcı olursanız çok sevinirim :) |
adsl ile ilgili sorular arkadaşlar adsl konusunda pek tecrübeli değilim. bir yerde okudum biz interneti iki kişi paylaşıyoruz. adsl için kullanımlarda sinyal gücünün önemi yok yazıyordu bir yerde bu doğrumu ? ortak kullandığımız kişinin bilgisayarı 3 çubuk çekiyor benimki 4-5 çubuk çekiyor ama internet hızlarına baktığımda ikiside aynı adsl için sinyal gücü önemli mi? bide modem 17-18 saat açık dursa bir şey olurmu? modem ve bilgisayar ayda günde modem 8 saat bilgisayar 5 saat açık dursa bunlara ayda kaç tl elektrik faturası gelir? modemler çok elektrik yakıyormu modemim zyxel |
Alıntı:
|
modem hakkında acil yardım arkadaşlar benim modemim bozuldu bende kuzenımin ttnetten ücretsiz aldığı modemi aldım pcye takıp resetledim sonra drivri yklerken kullanıcı adı ve şifre sordu kendi kullanıcı adı şifremi yazdım fakat yanlış diyor biri bu konuda yardım edebilirmi modem modeli zyxel |
İnternet sorunu Merhaba benim net gidiyordı hep sonra ttnet aradim orada sifirlamislar sonra burda yükleyin tekrar modemin cdsinden dediler yükledim halada net bazen kopuyor bu durumda ne ypmalıyım sizce ?? |
| Saat: 21:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık