![]() |
Herkes Derin Uykuya Dalarken Ben Sana Dalıyorum.. :( |
Biliyorum ki Seni Görmem Artık İmkansız!!! Ama Sende Birşeyi Bil İstiyorum; Her Gece Rüyalarımdasın, Seni Böyle Yaşamasında Güzel... |
seni gormeden uyumak istemiyorum... Nerdesin? (F) |
arkadaşlar hepinize hayırlı sabahlar ben uzunyola cıkıyorum hakkınızı helal edin sizleri çok özliycem eger kaderde vadem varsa gelince 1 hafta sonra bu yazıları okurum hoscakalın sizleri seviyorum... |
etichet helal olsun kardes... dikaktli kullan arabayi... yavas sur demiyom ama dikaktli sur... en iyi sofor hizli ve guvenli gidendir. millet canim skiliyo. butun turkiye uyumus, gene tek basima kaldim sitede... hangi konuyu mahvedyim diye dusunurken burayi buldum :) niye orda herkes geceleri uyuyo? yokmu benim gibi geceleri seven, geceleri yasiyon birisi... karanligi aydinliktan daha cok seven ve kendini karanlikta daha rahat hisseden bri yokmu orda hic? kime diyom ben yaaa? niye sallamiyosunuz? ben gidiyom... mahvedecek baska konular bulacam :) |
Millet ne doluymuş ya. :) Şuna bak birazını okudum bunalıma girdim.. :P Herkes ne kadar doluymuş böyle.Gündüzleri herkesin yüzünde mutluluk maskesi mi var ? İlginç, saat geceyarısını gectikten sonra bir anda o içimizdeki hasret rüzgarları esmeye başlıyor. Ne dertli insanlarmışız, ne kadar özlenmişlikler ve yaşanamamışlıklar varmış içimizde.... Kederlendim birden uyuyim en iyisi. İyi geceler... |
Avazım Çıktığı Kadar Susuyorum Bu Gece.. |
ya yeni geldim ben dışardan güzel birgün geçirdim keyifliydi eğlendimm uzun zamandır böyle eğlenmemiştim.. yoruldum tabi her zamanki gibi :) hava gene sıcakk .. arwen şuan kafası karışık gene ama huzurlu genede şuan için böle düşünüyorum 5.dak.sonra ne olur bilmem İYİGECELER SİZE |
Cennette İki Kadın 1- Selam, benim adım Wanda. 2- Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl öldün? 1- Donarak öldüm. 2- Ne kadar korkunç. 1- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. 2- Peki sen nasıl öldün? 1- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. 2- Sonra ne oldu? 1- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. 2- Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık. Melish Derki; Uyumayın (: |
bu ne yaaa bütün gençler uyuyor muuuu??*-) *-) |
İstisnalar Kaydeyi BozmaS Bu civan civarda fazla tozmaz İStisnalar kaydeyi bozmas KuRu Yanında Yaş Telaş Yapmazz... Eli uzun ailemin; CebidE TEnHa...Sivri dillerin Alayı Kesilir AnlA...:| Acaba Bu rap'i dinliyen başka bi arkadaş varmı şuan forumda:^) Yaşammı Behbaht BENmi? Geceler garip Geceler Karmaşık Bu aralar |
Alıntı:
Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı. Kimlere kaldı artı ? Sendeniz bir boş vakit arakladın,poponsa yan gelip de yattı. Yine mi komada martı? İşlevsizlerin hepsi karttı. Hanginiz bu piste havlu attı? Vaktim geldi çattı,kiminde temmuzun yakıydı,kimisi marttı. Cebinde biriken az buçuksa şanstı. İşler organize edildi ve amiral battı. Varmış Dinleyen... :P |
UYKUSUZ HER GECEEEE:*( |
uyku? o nasıl bişeydir bilen varmı yoksa herkes uykuyamı daldı |
BU ŞEHİR SENSİZ YAŞANMAZ OLDU DAYANAMIYORUM BEN BİTTİM HOSCAKAL SEVGİLİM GAME OVER... |
Evet geceler... onların rengi kara!! ama iyi ki kara. ya beyaz olsaydı onun da rengi o kadar severmiydik diye düşünüyorumda bence sevmezdik herhalde. beyaz olsaydı güneşin ortaya çıkardığı pislikleri örtmeye beceremezdi, bize uzaklarda yanan umut ışığını gösteremezdi o zaman.. hayallere dalamazdık, umuda umutla bakamazdık. offf ne fena olurdu o zaman yaşamak.. iyi var geceler, iyiki varsınız sizler.. ee hadi o zaman daha ne duruyoruz ki bir yerde toplanalım ve yanlızlıklarımızı kavuşturalım hep birliket geceseverler..:) |
:Pben zeynep bende uyuyamam gece 5 6 ya kadarrrrrrrrr!!!yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kop kopppppp |
evt ya neyse ben gider sana iyigeceler |
sana ve kanaldaki tüm komşularıma iyi geceler :) |
huuuuu huuuu burada uykusuz var mııı|-) |-) |
selamlar gececiler nasılsınız bu gece uamrım iyidir beni sorarsanız valla ben bilmiyorum anlamadım gitti neyse sonra görüşrüük gene iyigeceeler |
Gecelere sığmıyor tüketiyor dertleri.. çaresizim Allah'ım neyleyim.. keşke sevmez olaydım..ömür vermez olaydım.. ben AŞKI senin gibi satmadım :*( |
Merhaba geceler ben geldim :D hoşgeldin der gibi hissettim :p |
Bazen düşünüyorum da...Bu sitede chat yapılabilecek yer mevcutken neden üyeler forum içindeki konuları chat ortamına çeviriyor ? Gece gece aklıma bu takıldı birden. Yine bir gece daha başladı, her gece gibi görünsede diğerlerinden bir farkı var...Her gecem beni biraz daha karanlığa götürüyor, yaşlanıyorum ve geri kalan hayatımın ilk gününe başlıyorum. Yine de seviyorum geceleri, onların beni sevdiği kadar ;) |
:)) |
BOŞUNA Yıllarca boşuna uğraşmışım, Boşuna aramışım. Bendeymişsin meğer Seni elde aramışım. ...bitanem... |
heımmmmm Bazı geceelr uyuyamasdımm nedensızz yere fakat bu sefer aşkım gelııooo 7 de ve sabaha kadar onu beklıceeemm hıc bı gece bukadar gusel olamamıştııı:smiley9: (yanlız dııl tabıkıdee arkaaşlarımda yanımda hernekadar bana dıla yat artık dıye yalwarsalarda onları uyutmuoruumm :D) |
geceyi seviyorum şuan bir deniz kenarında olmak isterdim hayallere dalmak ne güzel ya hayallerimle yaşıyorum zaten..gerçekleşmiceni bilsemde seviyorum .. umut ediyorum ve sabrediyorum yapabileceğim şuan bişey yokk sabırr sadece ..ve o onu düşünmek bana mutluluk veriyorr :smiley9: (S) (S) (S) |
Uzun zaman oldu bu saate kadar durmayalı, uykunun değerini bir kez daha anladım, anladımda ne oldu hala uyumadım :P Bir sigara hiç fena olmaz (ci) |
Acaba imzamı kim küçülttü *-) |
Her ne kadar uykusuz kalsam da bu saatler değişilmez.İnsan huzur buluyor.Sessizliğin içinde sessizlik diye buna derim ben.(fan sesi hariç) |
Alıntı:
|
38 saat, 36 dakikadır uyumadım, her ne kadar ne düşündüğümün ve ne yaptıgımın tam olarak farkında olmasamda, dengemi kaybetmeden yatagıma gitmek istiyorum. Uyudugumda vucudum ve ruhum bana teşekkür edecek, bende bunun sevinci içinde gidecegim yatağa... |
YİNE UYKUSUZ BİR GECE VE BEN YİNE ÖZLEMLERDEYİM HER ZAMANKİ GİBİ SENİ ÖZLÜYORUM ÇOKKK RÜYAMDA SENİNLEYİM BU GECE |
BEYLER BAYANLAR BUGUN GENE COK KIŞIYIZ .. SANIRIM HOŞ BI SOHBET OLCAK.. BENIM UYKU YOK.. erken kactın ama olsun.. uyku girmiyor gözume ama hayalım hıç bıtmıyor gozumden :İ( |
vay be siz bu kim bilir saat kaclara kadar burdasiniz bende bazen takilayim ama yarin isallah is icin bi randüvüm var onun icin erken yaticam neyse sizlere iyi sohbetler |
Bu gecede uykusuzluk buraya kadarmış, uykuya doğru yol alıyorum.Uykusuz kalan herkese iyi geceler. |
sanırım uykusuz bir gece beni bekliyor .. çalışıyorum halen... tek teselim... msx güzel ki oda çalışıyor ve beni yanlız bırakmıyor.. (L) msx..ailesi..(L) |
bu geceler ne çabuk geliyor ya ama seviyorum geceyi bu saatleri kendimleyim başbaşa kalıyorum, düşünüyorum, hayal ediyorum ..be gece nedense mutluyum, huzurluyum |
Uykum Yok Gene Yok.. pekı burda sohbet var mı ? |
heralde burdada sohbet yok :) |
valla ne yalan söleyeyi bu gece moralim çok bozuk uykum felan gelmiyo şu anda bir demlik çayı tek başıma içiyorum vede canım çok sıkılıyo kafam karıştı yine... |
benımde herzamnkı gıbı moral sıfırrr:( uf uf uykusuz hergecem yaa |
eyvah arkadaşlar geldi hemde çok kötü geldi..kahve felan kar etmiyor dayan ..evo |-) |
Biraz upload'lara ara verip dinlendirici şeyler yapmak lazım...Mesela PES5 oynamak gibi, ben biraz oynayım daha sonra tekrar aynı yerdeyim... Daha daha sonra ise..... uykum bekle beni geleceğim... (A) |
Ya DeLimisin Sen OLm ( KEndim OLuyorum ) Yat Uyusana Hey ALLAH ım Yaa.. :@ |
arkadaşlar böyle güzel böyle mükemmel bir günde canınız nasıl sıkılıyor yarın bide tatil :D :D arkadaşımla barıştıkya bayram gibi geliyor bana yoksa bu gün bayram mı ? |
şişşst ne oluyor orda yaa.. uyku nerdesın gel benı bulsana oğlummmm |
GİTTİĞİN GECE renklerin maviden siyaha vedaların şarkıya döndüğü bu gece seni yitirdiğim ayaza vurmuş kış gecesine ne kadar da benziyor gün yorgunu kaldırımlar ve yollar aynı adreslere taşırken kapı gibi aralanan gökyüzünden göz yaşlarıma karışan deli dolu sensizlik yağar şimdi yokluğunu siyah bir elbise gibi kuşandığım bu gecede yüreğimde hüzzamın hasat zamanıdır Atila IŞIK |
Hayata hiç isyan etmeyin. Öncelikle şunu kabul edin, hayat adil değil. Hiçbirimiz, hiçbir canlı eşit yaratılmadı. Başımıza gelenler de eşit değil. Önce hayatın adil olmadığını kabul etmelisiniz. İşine akıl erdirebildiğiniz bir Tanrı, Tanrı değildir. "Guguk Kuşu" filminde Jack Nicholson akıl hastanesinde çok ağır bir mermer havuzu kaldırabileceğine dair diğer hastalarla iddiaya girer. Yüklenir ve havuzu kaldırmaya çalışır, kaldıramaz. Diğer hastalar onunla alay ederken bir şey söyler: "Ben en azından denedim". Siz gerçekten denediniz mi? Yoksa pencereden hayatı mı seyrediyorsunuz? Hayata Windows 98'den, Sony 72 ekrandan mı bakıyorsunuz? Oysa hayat hepimizin avuçlarının içinde, Kiminin nasır tutmuş parmaklarında Kiminin boyalanmış ellerinde, Kiminin gömleğinde ki ter kokusunda , Ama hayat her zaman avuçlarımızın içinde. Nasıl istersek, neye karar verirsek hayat orada var. Güneş, her sabah yeniden doğuyor, Gün, her şafakta nice umutlara gebe şekilde ağarıyor ve siz, Eğer isterseniz hayatı bir ucundan yakalama şansına sahipsiniz. Yeter ki gülümseyin Yeter ki bu gün benim günüm diyerek kalkın yatağınızdan... alıntı |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık