![]() |
Bu gecede genel olarak bir suskunluk var bende bozmayım diyom :) |
cengizi bıraktım iclal aydın dinliyorum...seni seviyordum sen bilmiyordun:( ölüm gelip kapımı çalsa |
Yok sen onuda bırak İbrahim Tatlısesin son bir şarkısı var ya sana o iyi gelir sanırsam :) Ölüm gelip kapını çalmasın :( |
yalnizlik iyidir usta ya.insan kendisiyle basbasa kalinca bazi seylerin farkina varir.bence kendi kendini elestirmek icin cok iyi bir firsattir yalnizlik.insan kendini elestirmezse degismez.ama insan ögrenmek zorundadir, yani degismek zorundadir.hayatin kurali budur bence.neyse ya bu cevapta benim icimi karartti ama ne yapayim böyle düsünüyorum |
VAR AMA DİNLEMİCEM CANIM BÖYLE ŞARKILAR DİNLEMEK İSTİYOR ...RUHUMA HİTAP EDİYOR ...BENİM DAYANACAK GÜCÜM KALMADI ARTIK .... ÇALSIN ................ |
Bu geceyede elveda derkenn yarını görmek güzel herşeye rağmen Arwen umarım senide tekrar hayata bağlıyacak bir mucize gerçekleşir İyi geceler (F) |
offf offff :( |
inş.burdayım inş. herşey için teşekkür ederim bu gecede benle olduğun için canik sen niye off çekiyorsun bakim |
ve ben geldim yine :) erkenciyim bugün sabah 7 de yattım ve 2saatlik uykuylayım düşüp bayılmazsam iyi:)... yahu komşu evini yaptırıyo matkap sesinden bunalıma girecem 20 gündür böyle deli oluyom yahu ..dardararrrr ıyyy kulağımı tırmalıyor ..bir an önce bitsin diye dua ediyom:) ve ben bu saatte ferhat göçer..cenneti dinliyom sabah sabah bunalıma girem diye neden dinliyom acep yoksa kapatıp canocano dinleyem kop evladımmm kopppp |
Günaydın Arwen.... O kadar uyumaylaannn nasıl duruyosun :| Uyu uyu dinlen biraz :) Sabah sabah bunalıma girme bence canacano daha iyi bir tercih valla merak ettim sonunda bende dinlicemm :) |
| Saat: 18:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık