MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

Candy_Girl 4 Mart 2012 21:10

birşeyler arıyodum işte (çoğu üye gibi) msx çıktı karşıma üye oldum :)

Mavi Gece 5 Mart 2012 17:47

Araştırmalarımı yaparken aradığım bilgilerin çoğunu bulabiliyorum .Bende başkalarının bilgi bulmasını kolaylaştırmak istedim ...

crazy gril 7 Mart 2012 15:28

bende geldiğim için memnunum burda güzel günler geçireceğimi umuyorum:)

OnlinePowerTime 7 Mart 2012 15:41

Ben burayla tanışmadığımda hayat çok sıkıcı renksiz geçiyordu...Evden-İşe İşten-Eve hayat hep böyleydi.Ama sonra bu siteyle karşılaştım.Msxlabs.org o gün hayatım çok değişti.Sanki hayatımda 1 tek şey değilde milyonlarca şey değişmişti.O gün benim en mutlu günüm oldu mavi karanlık...

britneyspears99 7 Mart 2012 15:54

ÜDEV ARIYORDUMM ÖDEVİMİ BU SİTEDEE E BULDUM SONRAA A ÜYE OLDUMMMMM

merto99 10 Mart 2012 20:02

bu site çokkkkk güzel:D:D

waterboss 11 Mart 2012 15:20

merhaba

ben işimle ilgili araştırma yapıyordum ve burayı buldum ve üye oldum şimdiden birşeyler buldum:) teşekkürler

Intersect 11 Mart 2012 15:37

Sırf Sohbeti Sevdiğim İçin Burdayım Desem Yalan Olur. :D

---------- Mesaj tarihi 15:37 ---------- Önceki mesaj tarihi 15:36 ----------

MsXLabs bende vazgeçilmez bi tutku istemediğim zamanlarda bile giriyorum. Eskiden facebooktan cıkmazdım artık Facebooka Hosgeldiniz Sayfasına biLe girmiyorum Yaşasın MsXLabs :D

bnibulapotamkin 12 Mart 2012 18:16

rumuzumdan da anlaşıldığı gibi apotamkin olmak istiyorum.apotamkinin şeytani olduğuna inanmıyorum tabii
bende apotamkin le alakalı araştırma yaparken bu siteyi buldum yani anlıyacağım ilgi alanım doğaüstü güçler ve doğaüstü olan herşey

umarım beni bulur.

Shafak 14 Mart 2012 10:47

Merhabalar ben yeni üye oldum, MsXLabs'la bir konu hkkında Googlede gezinirken burada sorumun cevabımı buldum ve cevap geniş, açıklayıcı idi, hoşuma gitti, takip etmeye başladım...iyiki de buldum, güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle....

borabora123 14 Mart 2012 11:52

netten tanıştım:)

az83se2312AE 14 Mart 2012 17:59

tskr ed:D

---------- Mesaj tarihi 17:59 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:59 ----------

;)
Alıntı:

borabora123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2363622)
netten tanıştım:)

bloom22 14 Mart 2012 19:24

Meraba ben kısa olarak şöyle tanıştım:
öyle zor bir proje vermişlerdiki kardeşime cevabı hiç bir yerde yoktu.
birden burası çıktı çok beğendim yazıyı sonra tekrarladı olay ve bazılarını bende biliyordum bu yüzden buraya kanım ısındı artık ödev yokkende bakıyordum dedimki:
Ben niye üye değilim?
Üye oldum ve o günden sonra buraya bağlandım...

Teamoore 15 Mart 2012 03:34

Yıllar önce bende araştırmalar içindeydim. Özellikle msnplus denen plug in için birseyler ararken kendimi burda buldum. Burdan etkilendim. Su an birçok sosyal ağdan Facebook'tan vs.'den katkat kaliteli ve özgün.

hrkN 16 Mart 2012 02:00

Merhaba ben hürkan 18 yaşındayım. Küçükken forumu abimden görmüştüm eski halini hatırlar gibiyim. https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_happy.png Üye olmak bu güne kısmetmiş. Siteye girince logonun üzerine tıklayınca sesler falan çıkardı abim girdiği zamanlar hoşuma giderdi. https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_happy.png İstanbulda yaşıyorum açıkca konuşmak gerekirse forumun eski temasını daha çok severdim https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_grin.png Merhaba herkeze. https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_rotfl.gif

plum 16 Mart 2012 08:42

tesadüfen.... ne çektiyse artık annem derdiki hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede dedli deliyi dakkada bulurmus...:) sözüm meclisten dışarı....

sunyoon 16 Mart 2012 13:29

yaz tatilinde site site dolaşırken güzel olan bu siteyi keşfettimen çok hoşuma giden ise flash chat oldu arkadaşlarla konuşmak eğlenceli :)

GriMaLKiN 16 Mart 2012 18:49

Her zaman görüyodum birşeyler ararken falan ama hiç ilgilenmemiştim sonra birgün bir matematek formulu ararken buldum burda kendimi daha sonra da bir arkadaşım Allah ın işine bakın ki tavsiye etti her aradığını bulabiliyorsun diye bugün de üye oldum işte ve burdayım inş. iyi vakit geçiririz ayriyetten sitede katkısı olan herkesin ellerine sağlık mükemmel bir site:inlove:

humi 17 Mart 2012 21:40

Baktim hemen hemen her aradigim konuda google da karsima cikiyor, sonunda üye olayim dedim bende:)

Gavsgulu 18 Mart 2012 10:16

TANISMA, TANITMA

TEKRARDAN SELAMUN ALEYKUM; SABAH NAMAZINDAN SONRA KALKDIM, PCYI ACAYIM DEDIM. BEN KURAN BILMIYORUM, AMA CUZU OKUMAK ISTIYORUMÇ NASIL OLUCAK ONA BAKMAK ISTIYORDUM. TIKLADIM NASIP SIZIN SITE YADA FORUMUNUZ CIKDI. BILGILNMEK ISTIYORUM. KURAN BILMIYEBILIRIM AMA OGRENMEK ISTIYRUM. BAYANIM 50 YASINDAYIM. BU YASIMA KADAR KUL OLMADIM. INSALALH BUNDAN SONRA RABBIM EKUL OLURUM. BUTUN DILEGIM BUDUR. NIYETIM ALLAH RIZASIDIR.. KURAN BILMEDEN CUZ OKYABILIRMIYIM. BUNU MERAK EDIYORUM. ALLAHIM SIMDIDEN RAZI OLSUN... :)

Bekir_Yaşar 18 Mart 2012 17:51

merhaba gençler ben Antalyadan amcanız şair bekir yaşar

Sena Nur 18 Mart 2012 18:01

cvp

:)Ben bu siteyi sosyal ödevimi yaparak keşfettim.O günden bugüne seviyorum.Üyeyim ve mutluyum

peri_masalı 19 Mart 2012 20:24

bir gün ödevim vardı ve ben internetten araştırmaya başladım.:) araştırırken bu siteyi keşfettim iyi ki keşfetmişim süperr bir site :) :)

akerdersevi 23 Mart 2012 22:30

Güzel bir siteniz var teşekkürler.

byseus 23 Mart 2012 23:27

2007 senesinde üye oldum tabi ozaman forum bu şekilde değildi bende bu şekilde değildim iş güç yoktu sabahlara kadar bu sitedeki konuları okur neutralizer'in mesajlarını takip ederdim ozamanlar daha çok messenger ağırlıklıydı site yine herkonuda bilgiye ulaşma imkanı vardı ama facenin twitter'ın olmadığı tek sosyal iletişimin messenger olduğu dönemler olduğu için yaygın olarak haliyle bu dalda 1 numaraydık halende öyleyiz ama artık çok büyüdük site gelişti değişti konular arttı yok yok oldu desek yeridir ve en önemli özelliğimizde ozamandan buyana taviz verilmeyen forum kuralları legal paylaşımlar ve tabiki üyelerin birbirine saygılı davranması, çok muazzam bir olay bu... nasıl bu siteyi keşfettiğimi hatırlamıyorum bile ama iyiki keşfetmişim :) bi dönem okul ve internet problemi nedeniyle uzun süre ayrı düşsekte artık birlikteyiz bakalım belki birgün sorumluluk alabilecek konuma geliriz :) böyle işte..
BySeuS

metin avcı 27 Mart 2012 15:59

bende kuş tuzakları için buldum:):D;)

yurf 27 Mart 2012 22:09

Araştırıcağım konuları her zaman bu siteden (msxlabs) yaptığım için birgün aklımdan geçti neden bu siteye üye olmayayım ?:):)ve buradayım. :D

Sheker_kız 28 Mart 2012 14:06

Ben hep ödevlerimi internetten araştırıyordum. Her seferinde karşıma msxlabs çıkıyordu. Nasıl bir site olduğunu merak ettim ve üye oldum. İlk üyeliğime 6 aydan fazla süre girmedim o yüzden silindi sonra üyeliğimi yeniledim. Ve burdayım

onur ege 28 Mart 2012 14:16

merhaba arkadaşlar tesadüfen rasladım ve çok beğendim ve az önce üye oldum. sizinle olmak güzel olur inşallah

Ezgimm 30 Mart 2012 00:09

Merhaba ben buraya daha önce de üye oldum fakat üyelik adımı ve şifremi unutunca gittti üzüldüm fakat yapacak bir şey bulamadım bugün buraya tekrar üye oldum sitenize ödev araştırması ya da merak ettiğim bir şeyi ararken denk geliyorum genellikle :)

metin avcı 2 Nisan 2012 16:00

tuzak

Alıntı:

metin avcı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2374008)
bende kuş tuzakları için buldum:):D;)

4 gündür yapıyorum tuzağımı 1 ve 2. günler yakaldım dün gelmedi ve şimdi bir tane daha kumru yakaldım ve 3 tane kumrum oldu
ama küçük oldukları için saldım geçen senenin yavruları
bu konuda hasasaiyet göstermenizi rica ederim yavrulama dönemleri şimdi onun için mayıs ın 1 i 2 gibi tutun;):)

tibatu123 6 Nisan 2012 00:40

Aslında şu dönemdeki forumlarda açtığınız konuya en az 2 günde cevap geliyordu bazılarına 1 ay bile bekliyordum ama msxlabsa açtığım ilk konuda 3 dakikada cevap aldım

HayâLveGerçek 6 Nisan 2012 20:33

Ben aslında hep buradan ödev yapıyordum. Bu yüzden üye olmak istedim güzel bir site ama nasıl çalışan oldunuz ?

muhadil 6 Nisan 2012 20:40

mrb herkese mutlu gunler.ben sıteyle tanısmam tamamen tesaduf.

arkadasım karadenızlı oldugum ıcın benı aradı. bana karadenızde balıkların dıger bolgelere gore cok olmasının sebebı nedır dıye sordu.bende bıldıklerımı soyledım ve arastırmak ıcın netten dolasmaya basladım.burayı buldum ama burayı da arkında degılım bu sekılde bıryer oldugunun.bırde baktım bırılerı sohbette.bende slm yazdım baktım cvp verıyolar.saolsun kugg adında arkadas bana uye olup arkadaslık sohbet bılgı edınme gıbı bır sıte oldugunu soyledı.

ve uye olup sıteyle tanıstım.

bosuna demeısler ask tesaduflerı sever dıye :))

benım bu sekılde.....

---------- Mesaj tarihi 17:40 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:38 ----------

evet bende sızekatılıyorum

ByŞavlı 8 Nisan 2012 08:50

Ben Msxlabs MK ile İnternette Proje Araştırırken Karşılaştım Nedenini Bilmem Ama İçimde Üye Olma İsteği Doğdu Ve Üye Oldum İşte Benim Hikayemde Böyle :)

iyiadam 9 Nisan 2012 14:47

Bende fraktal geometrinin ne olduğunu araştırırken sitenizi buldum ve üye oldum.Aktif bir kullanıcı olacağımı sanmıyorum çünkü bilgisayarı sadece bilgi edinme aracı olarak kullanıyorum. Sanırım sitenizdeki forumlardan çok şey öğreneceğim.Tanıştığımıza sevindim

incixx 9 Nisan 2012 14:51

araştırma yaparken:)gördüm üye oldum 3 yıldan beri kullanıyorum

samanyolu663 10 Nisan 2012 14:50

:D

01 melek 10 Nisan 2012 15:02

Google sağolsun tanıştık MsXLabs'la

Yeşilmavi2 12 Nisan 2012 21:46

Merhaba ..tesadüfen karşılaştım bu siteyle ve çok beğendiğim için üye olmak istedim. güzel vakit geçireceğime inanıyorum

aleyna_09 12 Nisan 2012 22:01

ödev ararken bu siteyi buldum ve bağlandım fakat kurallar çok sık biraz kural sıklığını azaltırsanız çok daha iyi bir site olur

tuana123 15 Nisan 2012 23:42

tşk ederim ama hiç arkadaş edinemiyorum.*-)

aleyna_09 17 Nisan 2012 15:57

Alıntı:

tuana123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2392690)
tşk ederim ama hiç arkadaş edinemiyorum.*-)

mrk etme edinirsin

kalem_silgi 17 Nisan 2012 17:09

ben güzel bi site arıyodum tesadüfen sizi bıldum
:-*

percy jackson 18 Nisan 2012 16:11

BU SİTEYİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMM!!!! (ff) (BOO) (xo)

bekirr 18 Nisan 2012 16:36

Tamamen tesadüf aradığım bir konu vardı ve o konuyu bu sayfada bulunca Mineraller - Liste incelemeye başladım, geniş içeriği ile dikkatimi çekti, bu arada tesadüfen bişeye daha tanık oldum bir arkadaşımın daha üye olduğunu öğrendim ama kim olduğunu sorduğumda yağmur hanım söylemedi şimdi kim olduğunu merak ediyorum geriye iki kişi kaldık bir erkek birde bayan arkadaş kullanıyoruz genelde bayan arkadaş pek girmiyor internete(yemek tarifleri hariç) öbür arkadaştan şüpheleniyorum muhtemelen o giriyordu gelsin ben ona bi şekilde soracağım...neyse kısaca hoş bir siteye benziyor bağımlılık yaptı gibime geliyor inşallah fazla bağımlılık yapmaz :) emeği geçen herkese teşekkürler....

ali önder 18 Nisan 2012 23:22

aslında ben öğrenci olduğum için çok araştırma yapıyordum ve karşıma bu site çok çıkıyordu sonunda dayanamadım ve üye oldum :D

patimufoldu 21 Nisan 2012 00:16

Slm ben 2 aydır sedef hastasıyım, buna care ararken tesadüfen burdaki yazıları okudum.Sonra da gelismeleri takip etmek için üye oldum.

didem06 25 Nisan 2012 17:10

ben didem msxlabsla şöyle tanıştım saolsun arkadaşım su meleği sayesinde bu siteye üye oldum ve bu siteyi çok sevdim emeği geçen herkese teşekkürler :)

AberYY 29 Nisan 2012 20:21

merhabaLar : )))

Saat: 06:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık