![]() |
birşeyler arıyodum işte (çoğu üye gibi) msx çıktı karşıma üye oldum :) |
Araştırmalarımı yaparken aradığım bilgilerin çoğunu bulabiliyorum .Bende başkalarının bilgi bulmasını kolaylaştırmak istedim ... |
bende geldiğim için memnunum burda güzel günler geçireceğimi umuyorum:) |
Ben burayla tanışmadığımda hayat çok sıkıcı renksiz geçiyordu...Evden-İşe İşten-Eve hayat hep böyleydi.Ama sonra bu siteyle karşılaştım.Msxlabs.org o gün hayatım çok değişti.Sanki hayatımda 1 tek şey değilde milyonlarca şey değişmişti.O gün benim en mutlu günüm oldu mavi karanlık... |
ÜDEV ARIYORDUMM ÖDEVİMİ BU SİTEDEE E BULDUM SONRAA A ÜYE OLDUMMMMM |
bu site çokkkkk güzel:D:D |
merhaba ben işimle ilgili araştırma yapıyordum ve burayı buldum ve üye oldum şimdiden birşeyler buldum:) teşekkürler |
Sırf Sohbeti Sevdiğim İçin Burdayım Desem Yalan Olur. :D ---------- Mesaj tarihi 15:37 ---------- Önceki mesaj tarihi 15:36 ---------- MsXLabs bende vazgeçilmez bi tutku istemediğim zamanlarda bile giriyorum. Eskiden facebooktan cıkmazdım artık Facebooka Hosgeldiniz Sayfasına biLe girmiyorum Yaşasın MsXLabs :D |
rumuzumdan da anlaşıldığı gibi apotamkin olmak istiyorum.apotamkinin şeytani olduğuna inanmıyorum tabii bende apotamkin le alakalı araştırma yaparken bu siteyi buldum yani anlıyacağım ilgi alanım doğaüstü güçler ve doğaüstü olan herşey umarım beni bulur. |
Merhabalar ben yeni üye oldum, MsXLabs'la bir konu hkkında Googlede gezinirken burada sorumun cevabımı buldum ve cevap geniş, açıklayıcı idi, hoşuma gitti, takip etmeye başladım...iyiki de buldum, güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.... |
netten tanıştım:) |
tskr ed:D ---------- Mesaj tarihi 17:59 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:59 ---------- ;) Alıntı:
|
Meraba ben kısa olarak şöyle tanıştım: öyle zor bir proje vermişlerdiki kardeşime cevabı hiç bir yerde yoktu. birden burası çıktı çok beğendim yazıyı sonra tekrarladı olay ve bazılarını bende biliyordum bu yüzden buraya kanım ısındı artık ödev yokkende bakıyordum dedimki: Ben niye üye değilim? Üye oldum ve o günden sonra buraya bağlandım... |
Yıllar önce bende araştırmalar içindeydim. Özellikle msnplus denen plug in için birseyler ararken kendimi burda buldum. Burdan etkilendim. Su an birçok sosyal ağdan Facebook'tan vs.'den katkat kaliteli ve özgün. |
Merhaba ben hürkan 18 yaşındayım. Küçükken forumu abimden görmüştüm eski halini hatırlar gibiyim. https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_happy.png Üye olmak bu güne kısmetmiş. Siteye girince logonun üzerine tıklayınca sesler falan çıkardı abim girdiği zamanlar hoşuma giderdi. https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_happy.png İstanbulda yaşıyorum açıkca konuşmak gerekirse forumun eski temasını daha çok severdim https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_grin.png Merhaba herkeze. https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_rotfl.gif |
tesadüfen.... ne çektiyse artık annem derdiki hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede dedli deliyi dakkada bulurmus...:) sözüm meclisten dışarı.... |
yaz tatilinde site site dolaşırken güzel olan bu siteyi keşfettimen çok hoşuma giden ise flash chat oldu arkadaşlarla konuşmak eğlenceli :) |
Her zaman görüyodum birşeyler ararken falan ama hiç ilgilenmemiştim sonra birgün bir matematek formulu ararken buldum burda kendimi daha sonra da bir arkadaşım Allah ın işine bakın ki tavsiye etti her aradığını bulabiliyorsun diye bugün de üye oldum işte ve burdayım inş. iyi vakit geçiririz ayriyetten sitede katkısı olan herkesin ellerine sağlık mükemmel bir site:inlove: |
Baktim hemen hemen her aradigim konuda google da karsima cikiyor, sonunda üye olayim dedim bende:) |
TANISMA, TANITMA TEKRARDAN SELAMUN ALEYKUM; SABAH NAMAZINDAN SONRA KALKDIM, PCYI ACAYIM DEDIM. BEN KURAN BILMIYORUM, AMA CUZU OKUMAK ISTIYORUMÇ NASIL OLUCAK ONA BAKMAK ISTIYORDUM. TIKLADIM NASIP SIZIN SITE YADA FORUMUNUZ CIKDI. BILGILNMEK ISTIYORUM. KURAN BILMIYEBILIRIM AMA OGRENMEK ISTIYRUM. BAYANIM 50 YASINDAYIM. BU YASIMA KADAR KUL OLMADIM. INSALALH BUNDAN SONRA RABBIM EKUL OLURUM. BUTUN DILEGIM BUDUR. NIYETIM ALLAH RIZASIDIR.. KURAN BILMEDEN CUZ OKYABILIRMIYIM. BUNU MERAK EDIYORUM. ALLAHIM SIMDIDEN RAZI OLSUN... :) |
merhaba gençler ben Antalyadan amcanız şair bekir yaşar |
cvp :)Ben bu siteyi sosyal ödevimi yaparak keşfettim.O günden bugüne seviyorum.Üyeyim ve mutluyum |
bir gün ödevim vardı ve ben internetten araştırmaya başladım.:) araştırırken bu siteyi keşfettim iyi ki keşfetmişim süperr bir site :) :) |
Güzel bir siteniz var teşekkürler. |
2007 senesinde üye oldum tabi ozaman forum bu şekilde değildi bende bu şekilde değildim iş güç yoktu sabahlara kadar bu sitedeki konuları okur neutralizer'in mesajlarını takip ederdim ozamanlar daha çok messenger ağırlıklıydı site yine herkonuda bilgiye ulaşma imkanı vardı ama facenin twitter'ın olmadığı tek sosyal iletişimin messenger olduğu dönemler olduğu için yaygın olarak haliyle bu dalda 1 numaraydık halende öyleyiz ama artık çok büyüdük site gelişti değişti konular arttı yok yok oldu desek yeridir ve en önemli özelliğimizde ozamandan buyana taviz verilmeyen forum kuralları legal paylaşımlar ve tabiki üyelerin birbirine saygılı davranması, çok muazzam bir olay bu... nasıl bu siteyi keşfettiğimi hatırlamıyorum bile ama iyiki keşfetmişim :) bi dönem okul ve internet problemi nedeniyle uzun süre ayrı düşsekte artık birlikteyiz bakalım belki birgün sorumluluk alabilecek konuma geliriz :) böyle işte.. BySeuS |
bende kuş tuzakları için buldum:):D;) |
Araştırıcağım konuları her zaman bu siteden (msxlabs) yaptığım için birgün aklımdan geçti neden bu siteye üye olmayayım ?:):)ve buradayım. :D |
Ben hep ödevlerimi internetten araştırıyordum. Her seferinde karşıma msxlabs çıkıyordu. Nasıl bir site olduğunu merak ettim ve üye oldum. İlk üyeliğime 6 aydan fazla süre girmedim o yüzden silindi sonra üyeliğimi yeniledim. Ve burdayım |
merhaba arkadaşlar tesadüfen rasladım ve çok beğendim ve az önce üye oldum. sizinle olmak güzel olur inşallah |
Merhaba ben buraya daha önce de üye oldum fakat üyelik adımı ve şifremi unutunca gittti üzüldüm fakat yapacak bir şey bulamadım bugün buraya tekrar üye oldum sitenize ödev araştırması ya da merak ettiğim bir şeyi ararken denk geliyorum genellikle :) |
tuzak Alıntı:
ama küçük oldukları için saldım geçen senenin yavruları bu konuda hasasaiyet göstermenizi rica ederim yavrulama dönemleri şimdi onun için mayıs ın 1 i 2 gibi tutun;):) |
Aslında şu dönemdeki forumlarda açtığınız konuya en az 2 günde cevap geliyordu bazılarına 1 ay bile bekliyordum ama msxlabsa açtığım ilk konuda 3 dakikada cevap aldım |
Ben aslında hep buradan ödev yapıyordum. Bu yüzden üye olmak istedim güzel bir site ama nasıl çalışan oldunuz ? |
mrb herkese mutlu gunler.ben sıteyle tanısmam tamamen tesaduf. arkadasım karadenızlı oldugum ıcın benı aradı. bana karadenızde balıkların dıger bolgelere gore cok olmasının sebebı nedır dıye sordu.bende bıldıklerımı soyledım ve arastırmak ıcın netten dolasmaya basladım.burayı buldum ama burayı da arkında degılım bu sekılde bıryer oldugunun.bırde baktım bırılerı sohbette.bende slm yazdım baktım cvp verıyolar.saolsun kugg adında arkadas bana uye olup arkadaslık sohbet bılgı edınme gıbı bır sıte oldugunu soyledı. ve uye olup sıteyle tanıstım. bosuna demeısler ask tesaduflerı sever dıye :)) benım bu sekılde..... ---------- Mesaj tarihi 17:40 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:38 ---------- evet bende sızekatılıyorum |
Ben Msxlabs MK ile İnternette Proje Araştırırken Karşılaştım Nedenini Bilmem Ama İçimde Üye Olma İsteği Doğdu Ve Üye Oldum İşte Benim Hikayemde Böyle :) |
Bende fraktal geometrinin ne olduğunu araştırırken sitenizi buldum ve üye oldum.Aktif bir kullanıcı olacağımı sanmıyorum çünkü bilgisayarı sadece bilgi edinme aracı olarak kullanıyorum. Sanırım sitenizdeki forumlardan çok şey öğreneceğim.Tanıştığımıza sevindim |
araştırma yaparken:)gördüm üye oldum 3 yıldan beri kullanıyorum |
:D |
Google sağolsun tanıştık MsXLabs'la |
Merhaba ..tesadüfen karşılaştım bu siteyle ve çok beğendiğim için üye olmak istedim. güzel vakit geçireceğime inanıyorum |
ödev ararken bu siteyi buldum ve bağlandım fakat kurallar çok sık biraz kural sıklığını azaltırsanız çok daha iyi bir site olur |
tşk ederim ama hiç arkadaş edinemiyorum.*-) |
Alıntı:
|
ben güzel bi site arıyodum tesadüfen sizi bıldum :-* |
BU SİTEYİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMM!!!! (ff) (BOO) (xo) |
Tamamen tesadüf aradığım bir konu vardı ve o konuyu bu sayfada bulunca Mineraller - Liste incelemeye başladım, geniş içeriği ile dikkatimi çekti, bu arada tesadüfen bişeye daha tanık oldum bir arkadaşımın daha üye olduğunu öğrendim ama kim olduğunu sorduğumda yağmur hanım söylemedi şimdi kim olduğunu merak ediyorum geriye iki kişi kaldık bir erkek birde bayan arkadaş kullanıyoruz genelde bayan arkadaş pek girmiyor internete(yemek tarifleri hariç) öbür arkadaştan şüpheleniyorum muhtemelen o giriyordu gelsin ben ona bi şekilde soracağım...neyse kısaca hoş bir siteye benziyor bağımlılık yaptı gibime geliyor inşallah fazla bağımlılık yapmaz :) emeği geçen herkese teşekkürler.... |
aslında ben öğrenci olduğum için çok araştırma yapıyordum ve karşıma bu site çok çıkıyordu sonunda dayanamadım ve üye oldum :D |
Slm ben 2 aydır sedef hastasıyım, buna care ararken tesadüfen burdaki yazıları okudum.Sonra da gelismeleri takip etmek için üye oldum. |
ben didem msxlabsla şöyle tanıştım saolsun arkadaşım su meleği sayesinde bu siteye üye oldum ve bu siteyi çok sevdim emeği geçen herkese teşekkürler :) |
merhabaLar : ))) |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık