![]() |
ALACAK yol kenarındaki yağmur mazğallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım... |
Sen Gibi Bir Sen Unuttum budamayı yüreğimde dal verirken yalnızlığım Kaçarken bini bir para etmez şehirlerden Rüzgâra kapılmışçasına savrulurken. Sen gibi bir sen olsa şimdi yanımda Ben gibi bir ben ağlasa omuzlarında Sen gibi bir sen olsa simdi yanımda avuçlarım avuçlarında bakışlarım bakışlarında sen söylesen rüzgârlar şarkimizi çalsa. Sen gibi bir sen olsa simdi yanımda o uçsuz bucaksız bozkırda sen söylesen rüzgârlar şarkimizi çalsa. |
Bulut Kestik artık umudu yağmurdan yürek biçimini alsa da gökyüzündeki küçük bulut.. |
Sen Gibi Kokan Toprak olup gideceğim bir gün Toprak olduğum gün Sakın unutma gülüm, bir gül bırak Toprağıma sen gibi kokan Toprağım sarsın onu Ellerimin seni sardığı gibi Gülüm toprağıma bir gül bırak Yaşatayım onu Geride kalan anılarım gibi… |
Bu Göçü Ordan Göçürdüm Bu göçü ordan göçürdüm O dağ olmaz bu dağ olsun Şeydâ, garip bülbül gibi O bağ olmaz bu bağ olsun Yâri götürdüm yaylama Sevda derler gel kınama Bir yara vurdun sîneme Hançer olmaz bıçağ olsun Emrah der kapında kulam Dîdemde ummana dalam Al yanaktan buse alam Yanak olmaz dudağ olsun Erzurumlu Emrah |
Yaşam köhne bir geminin küpeştesinde kozmosta uzayıp gitmekte zaman bir toz zerresinde yeşerir yaşam eğreti gizemi sürerken her an bilinmez nereden taşır rüzgârlar yeni güne doğan misafirleri başlangıçtan hızla ırayıp gider atıyla dörtnala koşan süvari sahte bir dünyanın gerçekliğinde yorgun bir tekneyle geçer denizi bir çıra yalazı ışıtır sanki vuslata uzanan sonsuz dehlizi |
BEN ÜZÜNTÜLÜ GECELERDE YALNIZ KALIRKEN YANIMDA YOKTUN SEN YAGMURLU VE SOGUK HAVALARDA SENİN HASRETİNLE YANARKEN YANIMDA YOKTUN SEN HER GECE TANRI YA BENİ HAYATA DöNDÜRMESİ İçİN DUA EDERKEN YANINDA YOKTUN SEN HERGÜN SENİ DÜŞÜNÜP AGLARKEN TESELLİ EDECEĞİN YERDE YANINDA YOKTUN SEN EVİMİN öNÜMDEN GEçEN SEVGİLİLERİ GöRÜP HÜZÜNLENDİĞİM ZAMAN YANINDA YOKTUN SEN NE AGLAMAK NE DE YALVARMAK İSTİYORUM ARTIK SEN YANIMDA OLMASAN BİLE GöZYASLARIMI GERİ ALIYORUM AGLAMIYACAGIM SENİN İçİN BENİ KAYBEDİP YANMANI GöRMEN İçİN DUAMI EKSİK ETMİYECEGİM ALLAH'A |
Gözlerin İçin Sevgi bir su gibidir güzel kız, Yürekten taştı mı bir kez, Akar gider, tutamazsın... Nedendir, nereye akar sorma sakın! Ne ben anlatabilirim sana, Ne de yorgun yüreğim fısıldar gözlerine... Ama bilirim ki sen gidince her akşam Çıkar gelir hüznün dörtnala atlısı. Ankara' ya kalkan son trenin çığlığında Denizler gibidir taşar durur yüreğim, Usul usul akar gözlerinin masalına. |
Sen Gideceksin Atesler düsürme yüregime ne olur Sen cekip gideceksin Ben yanacagim ardindan Benim cigerimi desecek ayriligin dikenleri Umutlarima yol gösterme Kirildiklarinda benim varligimin sonu olacak Hüznün rüzgarlarinda savrulacagim Sus yalvaririm sus Ne olur seni seviyorum deme Sen cekip gideceksin Bana izdiraplar kalacak isyanlar yigilacak dilime Payima sürgünler düsecek Vurgun yiyecek güzelliklerim Kapkara lekeler inecek bakislarima Sen gideceksin Ben kalacagim buralarda bir basima Terk edilmis, bicare, harabe Ölüme gülümseyen Yalniz agaclar misali birer birer yapraklarini döken Ben kalacagim buralarda bir ben Denizleri cekilmis Yer ve gök arasinda ezilen Daglari ciplak, ovalari kurak Devgiden nefrete yüz ceviren bir ben kalacagim Sen gideceksin Bana hic aldirmadan Söylediklerini unutup, vaadlerini hice sayarak Yasananlari yok sayarak Sen gideceksin Benim yüregim kursunlanacak Beni bana birak ne olur Örselenecek duyum Prangalanacak heyecanim kalmadi artik Bir hataya düser inanirim sözlerime Hayaller kurmaya baslarim belkide Olmaz be canim Senin gidisin bugünden belli Tasiyamam bu yükü Herseye raziyim yeter ki seviyorum deme Çünkü sen gideceksin Ben ölümlerden ölüm begenecegim |
Gölgemin Gözyaşları Düşünce geceme Söz geçmez perçemin, Sisli hayallere dalar, Yol çeker susuzluğunda rakının Gözlerim. Silip de akını gece gündüzün; Terk edince mavisini karanlığa ozon; Umutsuzluğun buğusundadır Küstüm otu gibi çatılı Kaşlar altında bakışlarım. Bir ışığa güne bakan gözlerim, Düşlerinde Erkekliğine sevinen bedenim; Yokluğunda kurşun, Göz yaşı dolu Derin ayak izlerim. Soyunurken gece Gündüzün ışığına; Biliyorum, Doru sorel atlar gibi koşmalarım boşuna! Perçeminin sunduğu sonsuz sevgi uğruna, Ağlamasın gölgelerim; Sen olmazsan olmayacak düşlerime boşuna… |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık