![]() |
Sen misin? Özlemler denizinde boğulurken Bir gemi gelse beni kurtarmaya O gemi senin kalbin olsa Alır mısın beni kalbinin tahtına? Gözyaşlarım yağmur olsa, yağsa tenine Giysilerin sırılsıklam olsa, sarılsa bedenine Çıkarır mıydın onları, benden kopacağını bile bile? Yıldız olsam gökyüzünde, bakar mısın her gece? Kayarsam dilek tutar mısın? Yeryüzüne ineyim diye Şarkı olsam dillerde, şiir olsam gönüllerde Ezberler misin beni, her hecemde sever misin böyle delicesine? Bahar olsam, çiçek açsam gönlünde Bir gül olsam Koparır mıydın beni, solacağımı bile bile? Yeni doğan bir gün olsam Gecenin hüznünü kaldırsam Güneş olsam, dünyanı aydınlatan Bir aşk olsam, kalbini kanatan Söyle ne olursun Sen misin, beni hayata bağlayan? |
Duygularda Ağlar Ağlıyorum dinle, yar Okyanusumu nasılda işgal etti suğuk akıntıların Bşlıksız şiirler gibi kalakaldım sensizliğin çinde. İsyan değil bu kıymetli sadece ağlıyorum! Korkma Farzet ki, gözlerim kan, içinde kaldı Acıtmadan ömrümü Tam da artık ne desem Sevgi, sevda aşk. sensizlik, yalnızlık görülmeyen ruya Bir virgülün eşiğinde Farzetki; seni hiç sevmedim Farzetki; sana değil ağlamalarım Anlayacağın sevgili Belkide bir ömür anlamayacağın Anlarsan, kızıl gün doğumlarında ölüp, ölüp öleceğin Farzet ki; ağlıyorum |
Sen Misin? Derinden derine çağlayan pınar, Yoksa benim gözyaşlarım sen misin? Tatlı tatlı saçlarımı dağıtan, Çılgın rüzgar parmaklarım sen misin? Sen misin, benliğimi yakıp yıkan yıldırım? Sen misin, yüreğimi yüreğime bağdaş kurup oturan? Sen misin, yapayalnız dolaştığım kaldırım? Paramparça dökülen yapraklarım sen misin? Gittikçe uzaklaşan bir hayal gibi birden, Kayboldu ufuklardan el sallayarak bana, Nur gibi parlayarak ayrılan hemen kirden, Ruhumu dinlendiren bakışlarım sen misin? |
O Kadar Çok Sevgi Bekliyorum ki O kadar çok sevgi bekliyorum ki hayattan bazen ağlamadan edemiyorum ama her ne bekliyorsam sonunda karşılaşacağımı biliyorum. Seni seviyorum be !!! ama nasıl inandıracağımı bilmiyorum ne yapmam gerektiğini ilk defa bilemiyorum ama bu bilemediğim en güzel şey şimdilik. Sen istemesen de seni ciddiye alıyorum hem de o kadar çok ciddiye alıyorum ki bazen kendimi bile düşünürken ciddi bir şey yapamıyorum. Seni sevmek benim hayatımdaki en ciddi olay. seni bırakmayacağım omuzlarına ne kadar ağır bir sevgi yükledim bilemezsin. başın büyük belada seni bensiz bırakmayacağım.. Seninle konuşmuştuk!! hiç unutmayacağım bana yemin ettiğin günü ve hiçbir öpücük bu kadar anlamlı olmamıştı hayatımda. O gün aklıma geldiği zamanlarda inan duygularım o kadar coşuyor ki anlatamam... Seni çok seviyorum ve tüm hayatımı sen bana yemin ettiğin gün sana adamaya yemin ettim biliyorsun ve yeminleri asla unutmam ve inan ettiğim tüm yeminleri tutmaya kararlıyım SENİ SEVİYORUM ve her an daha çok sevmeye devam edeceğim. HER ŞEYİM SENSİN VE BENİM SADECE BİR TEK ŞEYİM VAR ODA SENSİN... |
Sen Miydin ( Bak Gelirim Adını Dağa Taşa Yazarım, Bakarsın Denize Göle Yazarım, Ben Şairim Bir Söze Yazarım,Belki De Sabah Ölürüm Mezar Taşıma Yazarım.) Sen Miydin? Dün Gece Beni Yine Uyutmayan Bana Sigara Üstüne Sigara Yaktıran İçime Sonbaharlar Döktüren Korkularım Da Hıçkırtan Sen Miydin ? Kuru Bulutlarınla Usulca Gelen Takılı Bırakan Beni Geçmişe Odaları Dört Döndüren Bana Sen Miydin? Senden Öteye Geçerken Gözlerimi Camlara Çakılı Bırakan Sessizce Kulağıma Affet Diyen Duvarlarla Beni Konuşturan Sen Miydin? Sarılıp Bana Sarmalayan Anılarımı Alevinde Beni Pervane Eden Gel Geri Al Bende Kalmış Yine Gözlerin Sen Miydin? Silüetin Kararsızca Benden Kaçarken Ayağın Dolaşıp Bırakmam Seni Diyen Tam Unuttum Derken Düşlerimde Buldum Seni |
Bir Dost dostluk denilince akla gelen ilk şey nedir sizce.çıkar çatışmasından uzak olan bir kavram mı_? aynı şeylerden hoşlanmak ya da sevmememek aynı şeyleri.çoğu zaman insanlar ne için dost olur. ne için. ağlayacak bir omuz bulamak için mi_? ya da beraber gülebilmek için mi_? belki de bunların hepsi. bu kadar basit değildir bence. arkadaş demek dost demek seçilmiş kardeş demektir bence. özenle itina ile seçilmiş bir kardeş. karşılıksız sevmek demektir.hiç bir şey için kalp kırmamak ve de istemesende bazı şeyleri yapmak demektir. bazen insanın içinden bir şeyler akar sızım sızım... sürekli çoşan ırmaklar gibi. taşmak isteyen bir volkan gibi bazende.. dostluk beraber akmaktır denizlere..bazeb bir roman gibi yaşamak bazende şiir gibi hüzünlenmektir...geleceğe bırakılan bir sanat eserini korumak gibidir dostluğu korumak.. bazen paranın olamadığı yerlerde altın gibi çıkmaktır gökyüzüne.ya da yağmaktır kurumaya yüz tutmuş topraklara. sonrada inatla çıkmaktır yeryüzüne bir çiçek gibi işte böyledir bir dostu sevmek. herşeyi ile kabullenmek. öldüğünde mezarının başına herzaman sevdiği çiçeği koymak ve ona en içten duaları etmektir. yüreğini akıtmaktır toprağa gözyaşını değil. bizlerede yakışan gerçek bir dostu bulmak değil sadece onu gözünün bebeği gibi korumak ve ona verebileceğin herşeyi karşılıksız vermektir.... |
Sen Ne Anlarsın Ağlar mıyım sandın Yıkılır mıyım hareketlerinden Utanç mı duyarım Terkedilmekten Sen ne anlarsın ki Benim içimde taşıdığım yürekten Çok sevmiştim seni Hala da sevmekteyim İşte bu sevda Beni ayakta tutan Sen ne anlarsın ki Sadakattan Ben arkamı dönüp gitmeyi Bilmem Kaçmam senin gibi Her zulmünün ardından Dönüp gelsen, Affet desen Gurur yapmam Yüzüne vurmam Sen ne anlarsın ki İnsanlıktan Alaycı bakıp durma yüzüme Sevmek suç da değil, ayıp da Küçümseme Benim yüreğim sana da yeter Dünyaya da Aşkını dilenmiyorum senden Yalvarmıyorum Sebep sormuyorum Sen ne anlarsın ki Sevmekten. |
Yazacağım Fakat Ben ben olalı düşkünü olduğum ve fıtratıma uygun insanı insanlığı yani ve her canlıyı olan fani insan olana kadar insanlığı bulana kadar _____yazacağım fakat; Sevgiyi saks mavi derinliklerinde her ama her şeyin en paha biçilmez tek iksiri dertlilerin de dertlerine ve sevgiyi dahası sevmeleri saflığıyla simgeleyen beyaz gülleri _____yazacağım fakat; Özlemi,hasreti ve vuslatı en yakınımdakinin yanımdan iklimler ötesi oluşunun alev alev yakışını yani visali kısmetlerini ve en eflâtun hasretlerini _____yazacağım fakat; Belki zaman zaman kendimi ve aşanları yıkıp bendimi üstünden atlanmışlıklarımı ve kendimce yangınlarımı kâh karlı dağlarda kâh kızgın yağlarda _____yazacağım fakat; Bukadarını yazabilirim ben ne en mahremimi ve nede en özelimi ne en derin gizemimi asla yazamam seviyi duruşuma düşüren gölgeyi fakat yazacağım kalemim tükenesiye insanı sevmeleri sevgiyi kısaca insana dair her şeyi... |
Sen Nerde Kaldın yüreğim sabretti, gidenler döndü, bir tek sen dönmedin, sen nerde kaldın? içimde sönmeyen ateşler söndü, senin ki sönmedi, sen nerde kaldın? adı UMUT olan çocuk büyüdü, hasretin, aşkımdan önce yürüdü, acılar dünyamı sardı, bürüdü, aşkında büyüdü, sen nerde kaldın? umudu yitirdim, bu genç yaşımda, adı bile yoktur, mezar taşında, hala bekliyorum, köşe başında, köşeler de döndüm, sen nerde kaldın? yazdığımı, satırlar taşıyamadı, yarınlar, sen yokken yaşıyamadı, kimseler yarayı kaşıyamadı, içerden kanıyor, sen nerde kaldın?... |
Umutlarım Sende Saklı Mutluluk ağacımda sevinç çiçeğimdin bir zamanlar bir zamanlar bütün dudaklarda şiir bütün yüreklerde sevgi gülüydün bak çiçek, çiçek dağlar yine yudum, yudum sevda bahar, bahar umut oysa bir yaralı kekliğim şimdi ben hep uzakları arar uçurumlar büyütür gözlerim durmadan ey benim bahçemdeki sevinç gönlümdeki hasret gözlerime yağmur diye düşürdüğüm acılarıma tipi, saçlarıma kar yağmadan gel gel, kırılmadan dudağımdaki son menenekşe gel ki yüreğine sığınayım umutlarım sende saklı ey uçurum çiçeğim ay beyazım gülbeyazım gel ay koksun mutluluk yine dağlarda gel dal kurumadan solmadan yaprağım gönül haneme konuk ol gel Gün/eş/im Ol.... Eş/im Ol.. kurusun gözlerimin pınarı artık bil ki ben sensiz yaşayamam güvercinim, turnakuşum, gülgüzelim bu yürek sensiz yaralı bu can sensiz ölü bu ses sensiz bir ah! herkes duydu bu feryadı bir sen duymadın yollarda sonbahar rüzgarları esiyor artık şimdi sana gelecek ne el, ne ayak, ne de göz kaldı şimdi seni anlatacak ne şarkı, ne şiir, ne de söz kaldı ömür yorgun gönül suskun sustuğum rüzgara sesimi, baktığım uzaklara gözlerimi taşımaktan yorgunum... milyon kere çoğaltıp hüzünleri sorma, ellerim niye yanar sorma, gözlerim niye arar tek mümkünüm sensin üşüyorum, umudunu bana ödünç ver umutlarım sende saklı gel/ Gün/eş/im Ol.... kurusun gözlerimin pınarı |
| Saat: 12:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık