![]() |
bana ne olur yardım edin karşı tarafa iletilerim gitmiyor arda sıra gidio sadece başka gitmiyor hiç bilen biri varsa ne olur yardım etsin |
arkadaşlar benim sorunum adım ın çıkıcağı yer x yada Q çıkıyo ve düzelmiyooo yardım edersniz seviniirim |
81000306 Hata Kodu alıyrm--- önceden service pack 2 yklydü anck formattan sonra yüklemedim . ... de uzantlı adreslerim açlmyr ama dier uzantlı adreslerim açılıyr bi kaç gndr aynı hatayı alyrm nedir sorun ??? service packtnmi kaynklanyr?? birde makinamda inglzce sürm var windowsun services pack 2 yi türkçe kursam sorun olrmu?? |
merhaba; ayni anda msn den 10 larca kisiyi nasil ekleme yapabilrim. teşekurler |
msnhesabına nasıl format atılır ? Bir tanıdığım sordu bana bı soruyu tüm hesaptaki bilgileri kaldırark msn listesini temizleyerek mailler ler silinerek kısacası adresi ilk günkü gibi yapmak mümkünmüdür ? |
arkadaşlar merhaba Lşive kişi penceremde kişiler büyük gözüküyor.Ben küçük görünmesini istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim. |
arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum msnde biriyle konuşurken arka arkaya her yazdığım şeyde nickimin çıkmaması için ne yapabilirim *-) |
Alıntı:
Link :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Eğer yedeklenmiş bir kişi listeniz yoksa; Aynı anda beyti,İskender,döner,lahmacun,pizza yiyip,kola ve ayran içebilirseniz MSN de aynı anda onlarca kişiyi ekleyebilir.Deneyin… Alıntı:
Windows Live Messenger |
bence yapılcak bişi yok arka arkaya yazma ozamn hepsini bi sıraya yazmayı dene kesin cozum;) :D |
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar... gerçekten de bu sitede msn le ilgili herşeyi bulabiliyoruz... sağolun varolun... Ben Windows Live Messenger kullanıyorum... Sorum şu: "Karşı tarafın çevrimdışı olarak oturum açtığını nasıl öğrenebiliriz?":) Şimdiden teşekkür ediyorum... |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık