![]() |
benim msnem çalındı ve onu geri almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz.... |
Alıntı:
ve msn 7.5 de online oldum en sonunda format attım kardeşim ama sana önerim; msn 7.5 i kullan online gözükebiliosun onda;) |
bnm sorunum msn ime kendi smiley yada icon mu denilio onları koyduğumda çohk ufak gözükmesi... mesela dier smileylerde yazılar opkunacak bile büyük olabilio bnm kendi pcmden koyduğum smileyler nedense ufak oluo... hemde aşırı ufak bunları nasıl büyütürüsss??? |
bana yardımcı olun uygulama paylaşımı nedir ve nasıl yapılır anlatırmısınınız lütfenn teşekkürler şimdiden... |
arkadaşlar 8.0 lıve kullanıyorum ve şimdi oturum açamıyorum.şu hatayı veriyor 81000314 acaba hatayı nasıl giderebilirim.... |
aynı hata bendede var arkadaşlar bir yardım plss :( |
kimse bize yardımcı olmayacak mı lütfennnnnn ne yapalım bari onu söyleyin :S :*( |
Alıntı:
|
messenger a bağlanırken 81000314 hatasını alıyorum nasıl çözebilirim.. ? [ WLM 8.0.0812.0+Plus] |
81000314 hatası merhaba ben bugun msn de açılışta surekli 81000314 hatası alıyorum ve giremiyorum. bir kaç isimde de denedim girmedi live msn kaldırdım yeniden kurdum ama olmuyor birturlu lutfen yardım |
| Saat: 05:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık