![]() |
valla yaw ney ağlatır ..off offf :) sevindim dedeni gördüğüne makalele |
Arwen bu günün güsel geçtiği demi artık istemiceksin ölümü demi :):) Ben de tatlı yiyomm... Yorgunum ama mutluyum bilmem nedendir... :):) |
valla sabahım stresli öğleden sonram iyiydi..inşallah istemem bir daha ne tatlısı yiyon bakem:) |
Coco star yiyom kek börek pişiren yok Aslında canım elmalı kurabiye istiyor ah ahh ... Sevindim hep böle iyi ol emi :) |
bende 2 gündür browni yiyemiyorum yaww unutuyorum almayı ..ye bakalım afiyet olsun valla burdayım..inş hepimiz için geçerli olur bu mutluluk |
Ben bu gün yedim browni :):) Sağolasın afiyet oldu :) Hep beraber mutlu olalım hayat güzel ya :):) Bu gün bir kavganın arasından geçtim düşündüm bir kaza kurşunuyla vurulsam neler olacağını ölüme hazır olmadığımı farkettim :( |
ayyy allah korusun yaa ..deme öle şeyler dicem ama dünde ben ölümden bahsediyodum:) |
konuyu açan arkdaş da uyumuş yaw kimse yok mu :) |
Ama cidden yeter bu ne arkadaşlar böyle bir haftadır ölüm,mutsuzluk falan yeter sıkmayın bu kadar kendinizi.Nasılsa öleceğiz bunu konusmanın manası neki yada bize ne kazandırıyor? Ben aksine iyi olmaya çalısıyorum ve iyiyim demek kötüyüm demekten daha mantıklı geliyor. |
haklısın çok senin neyin var makalele sorunmu var |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık