![]() |
Çek Gözlerini Gözlerimden... Çek Gözlerini Gözlerimden Dolanır elim ayağım karışır dilim Dalgalanır kabarır içimin denizi Yeryüzü çekilir ayağımdan.. düşerim... Çek Gözlerini Gözlerimden Ateşlenir kanım yanar dudağım Al basar pençe pençe yanağım Bir hoş havalanır içim.. dağılırım.... Çek Gözlerini Gözlerimden Çoşar duygularım atlarım boynuna Sarmaşık bedenim tutunur dallarına Bana öyle bakma...! Şahlanırım gözlerinde aşka... Ayla Eker |
http://www.yazgulu.com/karisik/bilemesinkibas.jpg Bilemezsin ki Seni nasıl sevdiğimi, bilemezsin ki Özlemek nasıl olur özlemeyince Hayal etmeyi hayallerde yaşamayinca Her nefeste hava gibi, su gibi içmedikçe Bilemezsin ki. Nereye baksam sen varsın, Rüzgarda kıpırdanan her yaprakta, Denizde oynaşan her dalgada, Semadan yere düşen her damlada Göremezsin ki. Sevdam bana her geçen gün keder verse de, Şahit olan herkes “sen aşıksın” dese de, Her parlayan hüzmeye sen diye süzülsem de, Sana her saniye, seviyorum desem de Duyamazsin ki. Gördüğüm her rüyayı sana yorsam da, İnsanlara umarsız seni sorsam da, Akan gözyaşlarımla kendimi boğsam da, Ömrüm boyunca her gün sen diye solsam da Sezemezsin ki. Sensizliği sevgilim sen, bilemezsin ki. |
İçim Titreyerek Dün yine yürüdüm Bomboş kaldırımları ve sokakları İçim titreyerek Bir sigaramın dumanı birde denize vuran hayalin vardı sanki koca şehirde, Yıldızlar ve ay ışığının altında Seni düşünüyordum bu gece yine Havanın soğuk olmasına aldırmıyordum, İçim titriyordu ama seni özlediğimden, hasretin vuruyordu ama derinden, göz yaşlarım akıyordu ama kalbimden Senin resmine bakarken bu mısralar dökülüyordu kendiliğinden belki özlemi,belki hasreti, belki yalnızlığımı anlatıyordu bu bitmeyen mısralar... :turkiye: :turkiye: :turkiye: -----L--O--V--E--X---&---S--P--O--R--T--X----- |
Yagmurlu bir ilkbahardi,bana geldigin gun.. Kucucuk bir yuregim vardi,sevginin ne oldugunu bilmeyen senden once.. yuregim bir cirpida sana koşmuştusanki..teslim olmu$tu..hizla carpar olmu$tu.. Ve sen..sen ogretmiştin ona sevgiyi,aşki..mutlulugu..! Senin yuregine sahip degildim belkide,ama varligin yetiyordu bana.. Bir gulumsemen,bir baki$in,gozlerine birkez bakmak yetiyordu bana..cok $ey istemiyordum, Dedimya varligin yetiyordu bana..!! Her gulumsemende,her sozunde,yagmur yagiyordu di$arida! Ve ben,aklimda sen varken, Kendimi sokaklara atmak,yagmurun altinda sirilsiklam islanmak istiyordum, Seni du$unerek,sadece yurumek istiyordum bilinmez sensiz sokaklarda..!! Sen bilmiyordunya..onemli degildi..varligin yetiyordu bana! Seni hayal etmek..sesini du$unmek,ve seni sevmek..!! Herdefasinda yeni bir aşkla geliyordun karşıma Pencere kenarindan diışarıya bakiyordum..ve yagmur yagiyordu..! Yuregimde firtinalar kopuyordu..senin a$klarini dinliyordum..! Sen anlatiyor,bense susuyordum, Belli etmeden yuregimdeki acilari,sana yardimci olmaya cali$iyordum. Ba$kasinin sahip olmasi yuregine,nekadar aci versede kendi yuregime, Seni mutlu gormek yetiyordu bana..! Yagmura bakiyordum,ve gulumsuyordum..!! Seni yagmura benzetiyordum sankide,Nasil tutamassan yagmuru avuclarinda, Bende seni tutamiyordum işte Ve birgece bir mujde verdi yagmur bana..! Seni vermi$ti bana,benimdin artik! Yuregimiz birdi sankide, Seni seviyorum dedimi$tin ya,Baktim di$ariya, Yagmur yagiyordu adete,sanki bir ba$kaydi o gece.. Daha bir mutlu,Oysa o mutlulugun arasinda cozemedigim bir huzun vardi sankide..!! Ama ben inadina huzunleri yok sayiyordum,Umrumda degildi hicbir$ey, Mutluydum seninLe..seni sevmekle! Cok sevmi$tim,cokta sevildim.. Yada oyle sandim..belkide yanildim! Cunki yagmur yagarken verdigin tum sozleri,bir hic gibi kenara attin! Beni ve yagmuru yok saydin! Benden gittigin gece yine di$ariya baktim,busefer bir sonbahar yagmuru vardi di$arida.. Adete sinirli..ofkeli ve korkutucu karanlik bir yagmur! şimdi yagmur ugramiyor buralara.. Belki başka bir yuregi kandiriyor cok..cok uzaklarda..! Elveda yagmurla gelen..ve yagmurla giden sevgili |
Şehir ve ben, özledik seni. Senin esintilerini arar olduk her an, her daim. Şehir ve ben, özledik seni. Beraber andık senli günleri, beraber dolaştık sensiz kaldırımları, beraber oturduk sakin parklarda. Seni andık şehir ve ben ve sana duyduğumuz özlemi paylaştık. Bir şehir ağladı ardından, bir ben ağladım. Teselli ettik birbirimizi. Ve fark ettik, senin yokluğun ne kadar derin bir yara. Benim kalbimi parçalayan bir cerrah bıçağı, şehri karanlığa gömen bir elektrik kesintisi sanki. Senin olmadığın gecelerde gökyüzünde yıldızların olmadığını gördük şehirle birlikte. Seni özledik, çok özledik şehir ve ben. Ne yapacağımızı şaşırdık sensiz. Gün nasıl başlar, yol nasıl bulunur, yüz nasıl güler, deniz nasıl dalgalanır...? Hiçbir anlam veremedik sessizliğe, hiçbir ad koyamadık sensizliğe. Kendimizi biraz öksüz hissetik, biraz yetim. Hissin çoğuna anlam veremedik. Şehir ve ben seni çok özledik. Her gün batımında seni bekledik ufka bakarak, bekledik ve bekledik... Sokak satıcılarını seni sorsak? Sonra vazgeçtik. Şehir ve ben seni hala seviyoruz. Biz ölmeden gelmeni bekliyoruz... SON GÖZYAŞIM DÜŞMEDEN GELECEK MİSİN? GELDİĞİN GÜN BENİ YİNE SEVECEK MİSİN? SON GÖZYAŞIMI SANA SAKLADIM. İPEK KOKULUM, BEN SENİ ÇOK ÖZLEDİM... |
Bin Yıl Daha Bu sabah uyandigimda Yüreğimi üşüten ne kadar olumsuz pencere varsa hepsini kapattım... Sadece umut yönünde bulunan penceremi açtım... Seni seyrettim oradan uzun uzun....nasılda huzurlu bir esintin vardı Baştan asağı beni dolastı... sardı... Öpüşlerin kaldı şimdi aklımda bir de sıcaklığın... Bu umutla bin yıl daha yaşatırım ben seni yüreğimde... Ve bin yil daha beklerim geleceksin diye... |
hayat benim bak bana üstüm başım dağınık bir o kadar da tatlıyım bazen ağladığımı da göreceksin bazen göz bebeklerim kahkaha atacak. hayat benim fakirim elimde yok yok avucumda bazı bazı mutluluğu bulurum karıştırdığım kumda sayıkladığım da olur uykumda güldüğümü de görürsün kızdığımı da sevdiğim de vardı küstüğüm de hayat benim bana bak ama sakın alma örnek. |
Sen Sen : Çamlı dağlarda ağaran şafak... Sen : Duru gönüllerin nilüferisin Sen : Engin ovada sararan başak... Sen : Umut kaynağı, alınterisin Sen : Gökte yıldızsın, uykularda düş... Sen : Yeşil ekinsin sen beyaz gümüş.. Sen : Mavi denizsin sise bürünmüş... Sen : Sevda sırrının düğümlerisin Sen : Her güzelliğin canlı sergisi Sen : Kalb yarasının emin sargısı... Sen : Benim dileğim, Hakk'ın vergisi.. Sen : Gönlümde saplı aşk hançerisin Sen : Koyu gölgesin yaz sıcağında Sen : Olgun meyvesin dal kucağında Sen : Korsun, alevsin aşk ocağında Sen : Gadir Allah'ın şaheserisin Sen : Bensin gel gör ki ben sen değilim Sen : Benim düşünce ruhum ve dilim Sen : Benim gözlerim, ayağım, elim... Emin ol, sen bana benden berisin |
Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mah****a gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Simdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına'arka çıktım'olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı yandım olmadı taptım olmadı Artık benden aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git..ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? |
| Saat: 23:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık