![]() |
BENİ BAĞIŞLA, SENİ SEVİYORUM Beni bağışla aşkım, aşkımı hoşgör artık Beni hoşgör, beni bağışla, seni seviyorum. Yolsuz yordamsız bir kuş gibi öksendeyim Yüreğim tir tir, örtüsünden kurtulmuş Şimdi yoksul, şimdi çırılçıplak, şimdi soyunuk Acını esirgeme benden, ko sarınsın yüreğim Ko giyinsin, ko kuşansın, ko örtünsün. Sonra Beni bağışla aşkım, beni hoş gör, seni seviyorum. Eğer bir lokmacık bile sevemezsen beni, Hiç mi hiç sevemezsen eğer Acımı bağışla, beni hoşgör, seni seviyorum. Bana öyle eğri bakma, ırak durma ellerden De, kuytuma çekilirim, de karanlığa kavuşurum Sımsıkı tutarım ellerimle utancımı Sarıp sarmalarım, dürüp bükerim O an yüzün eğ benden aşkım, kaçır benden Beni hoşgör, beni bağışla, seni seviyorum Gün gelir, hayalin erişir karanlık yiter Meyil verirsin bana, gün gelir Şimdi çaresizim, yalnızım, kolum kanadım kırık Beni bağışla aşkım, beni hoşgör, seni seviyorum Seni seviyorum, yüreğim mutluluk selinde Kapıp koyveriyor kendini gurbetlere varıyor Gülme bu korkulu gidişime, gülme bağışla aşkım Beni bağışla, beni hoşgör, seni seviyorum. |
**ßedelin Herşeyden Ağır ße Yüreğim** En şerli savaşlarda alemdar oldum.. Ne düşmanımdan korktum, ne sonumdan.. Kılıcım kadar keskindi dilim.. Bazen susarak gözlerimle vurdum.. Sırtımı dönmedim kimseye.. Kalleşlik yıldızı apoletime iliştirilmesin diye.. Bedelini önceden kabullendim, aldığım her nefesin bile.. Yaşamımın en doğal hakkıydı.. Ben onu bile emekle aldım,tırnaklarımla kazıya kazıya.. Derinden derinden, nefes nefes borçlanmiyim diye.. Zaman zaman sıktım avuçlarımı, tırnaklarım yaktı tenimi.. Tek damla yaş düşürmedim gözlerimden.. Her acıdan payımı aldım, iade ettim yaşanmışlıklarıma... Güçlü olan bendim,..yenilmedim, yenilmemde.. Ama..... Ama senin bana ettiğini kimseler etmedi.. Göğsümün sol yanındaki can düşmanım... Beni ağlatan.. Pişmanlıklara yoldaş yapan.. Tövbelerimi bozduran hep sen oldun.. Bir sana yenildim yüreğim.. Ama bedelin herşeyden ağır oldu |
Mahkum Yine bir bayram sensiz geçti. Yüreğimde burukluk.içimde hüzün. Sevimsiz bir yalnızlık. Güneşin aydınlığındaki şehirde kargaların dolaştığı ıssızlıktayım. Birkaç arkadaşımla yalnızız bugün. Radyoda çalan müzik ile, üç gözlerin dingin sabrı,kuşların ötüşü sineklerin kafamın üstünde çıkardığı uğultunun yankısı.. bayramlıklarım temizdi,tozlandı kirlendi. Ama olsun sorun değil. sensiz geçirdiğim bir bayram daha bana hasreti anlattı. |
Sabah oluyor,bir gün daha ağardı hasretinin üstüne.. Benim gözlerim yine uzaklara dalgın,yine kirpiklerimde tuz var.. Tırnaklarım avuçlarıma kan oturtmuş,öfkeliyim,susuyorum ağlarken.. Aşka dair şarkılar çalmasın artık,acıtmasın yüreğimi.. Yoruldum her şarkıda seni düşünmekten,seni bulmaktan,seni özlemekten.. Derin nefesler çekiyorum içime,senin hasretini içime çeker gibi.. Soluyamıyorum geriye,içimde kal diye.. Ne vardı bu kadar sevecek,yada ölesiye güvenecek... Aşk kimi güldürmüşki?Yada ne kadar olmuşki ömrü mutluluğun... Gözlerimdeki ışıltıyı yitirdim,yaşama sevincimi,umutlarımı,sitemlerimi,beklent ilerimi yitirdim.. Kendimi yitirdim sensizlikte.. Her sabah yeni bir role hazırlanıyorum,sahneye çıkacakmışım gibi.. Bana en yakışan rengi giyiniyorum mavi.. Gülümsüyorum...Kıyametler kopuyor içimde.. Barış zamanında yaşadım en büyük harpleri.. Fırtınalarda kaç gemi batırdım.. Aşıklara bakmıyorum artık,içimden bir şeyler kopuyor sanki.. Yorumlayamadığım rengarenk bir tabloya bakar gibi oluyorum.. Bu mutluluk resimleri gerçekmi???Hepsi sahtemi... İnanmıyorum artık,inanamıyorum. Yaşadığım sürece gerçekti... Oysa şimdi... Gece olunca kaldır başını bak gökyüzüne... Kaç bakışım kaldı orada,yada kaç sabah doğan güneşe dokundum sen diye.. Ben seni oralarda aradım.. Her zaman bulabileceğim ama asla seni göremeyeceğim yerlerde... Sensizlik böyle birşey işte... Ben tükeniyorum,hasretler çoğaldıkça....... |
Aşkın Yarıçapı Ben bir pergel Sen bir kalem Pergelin ucu bende Kalemin ucu sende Ne kadar kaçarsan kaç! Sana olan aşkımın yarıçapıdır Bana olan uzaklığın |
Ey tarlakuşlarının titreşip durduğu masmavi geniş alan, Güz geldi mi çiylerle ıslanan kırlar, Ey kül renkli ve iyi niyetli gökyüzü! Bulutlarını yola çıkar Ve kurşuni bir sessizliğe boğ toprağı. Yine de Ve yalnızca İpince Bir olda, uzak bir çavlanın sesiyle gürle. Bir adam soruyor bana: Ata binmeyi unutmadın ya? Bir dağ doruğu gibiydi, karlı Ve çığ salacak, Sonsuz, diri fırtınalarla yüklü Tepelerde, otların üstünde ilk kar Ve sevdiğim şıvgacık fidan, yolun üstünde. Güz yeliyle savrulup duruyor Ve toprağa iyice Yaslanıyor, dökülüyor yaprakları, güzle. Bir adam soruyor bana: Ata binmeyi unutmadın ya? Kim bilebilir, bir tek ağaç bile olmazsa O eski, sonsuz ormanı? Sular Oluklardan teknelere dökülse de. Atlar Yeni bir koşu tuttursa da. Kim dudrurabilir düşleri, ey gece Gözler Açık olsa da? İşte yanıtım: Ey tarlakuşlarının titreşip durduğu masmavi geniş alan |
Hasret’e Dair Simsiyah bir hüzün sararken gökyüzünü Karanlık gecenin, sonsuzluğunda Kalabalıklar içinde, yapayalnızım. Ruhumda dipsiz fırtınalar eserken Hüzün takıldığı, gözlerde aradım seni Eksik kalan birşeyler vardı, besbelli Gecenin çözülmez esrarında, sensizdim Çaresizdim... Şiirler yazmalıydım sevgiye, hasrete dair Dizeler kanayan yüreğimden, damla damla akmalıydı Ölüm sessizliğinde susan geceye Sensizliğin de dayanılmaz sancısını, haykırmalıydım Sen çıkagelmeliydin, sonsuzluktan Ben çıldırmalıydım mutluluktan |
Yürüdüğüm Gözyaşının Hem daha içerlikli hem daha küçük -bir çocuk kalıbıyla mesela- ve hatta daha çok kan kaybıyla en kara en yeşil en sarı narda değil incirdedir bir ağızdan sonsuz yada milyon damla ağlamanın tadı hem ben bütün kalpleri ayrılmış anlamım boşluğun localarına koşuşturma halinde beyazı griye hazır gökkuşağı maviye bulutlara da insanları hiçliğine benzetirim artık kime ne kendimi bulut gördümse bir yaprağın iç cebinden düştüm iki sevgilinin adlarıyla canı yanan bir ağaca bundan akmış durur ve dolu yürüdüğüm gözyaşının (çamsakızının yani) şiire kamaştığı her sayfa |
https://www.msxlabs.org/forum/ikon/10.gif Beni Bugün Sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman. Yarını bekleyemem beni bugün sev. Sona yaklaştırıyor, her adım, her an. Yarını bekleyemem beni bugün sev. Yarın güzel olacak diye avutma, Çok geç de olabilir bunu untma, Sevgi kapılarını kapalı tutma. Yarını bekleyemem beni bugün sev. Aldanma şu zamana, deme biz genciz. İnanma şu bahara, bak önümüz güz. Ne kadar yaşanacak bilinmez henüz. Yarını bekleyemem beni bugün sev. |
**Meleklerde agliyor** agaclar sarardi bak yapraklarini döküyor askimiz elimizden yaprak gibi savruluyor cicekler susuz kaldi bak yavas yavas soluyor alevlenen askimiz maziye karisiyor gök yüzü karardi bak disarda yagmur yagiyor sanmaki biten askin ardindan sadece yürek agliyor basini kaldir gök yüzüne bak sevgilim meleklerde agliyor.. |
| Saat: 23:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık