![]() |
Gitti o anne,bitti anne Gitti o anne... Dönmeyecekmişcesine gitti Bir mezara çiçek atarcasına Beni öldürürcesine,boğarcasına,yıkarcasına Buralarda onsuz bir başıma koyarcasına Gitti o anne... Bir adım atacak ikincisi yok sandım Şakaydı be sevgilim diyecek sandım Dönmedi anne... Benimsin dedim gözlerim kilitlendi gözlerine Dilim dolandı kelimeler anlamsızdı yalandı Gitti o anne... Havada toprak kokusu İçimde onsuzluk korkusu Başıboş bir martının çığlığı kadar sebepsiz Bir serserinin aşkı kadar yalnız koyupta beni Gitti o anne... O benim aşka ettiğim yaminimdi O benim akşam gülümdü anne Sevgi onun içindi ağlamak ona dair O benim bedelimdi O benim yalancı gerçeğimdi anne Bizi ayırdılar anne darmadağın ettiler Çok gördüler onu bana Çocuksu mutluluğumuzu buğulu camlara hapsettiler Bembeyaz düş bulutlarımı zincirlediler Kopardılar akşam gülümü anne Yaşanmamış bir dün gibi Bitti anne.... |
Ağla haline gülmekten istifade sana acıyorum bu sefer yıkılan sensin seni düşündükçe eskilere lanet yağdırıyorum nasıl da sevmişim seni, sen buna değmemişsin hiç gücenme kızma bana şikayet et beni istersen aşka ama tek suçlu ben değilim seni terk edip gitmedim başkasını yerine koyup ona sevgilim demedim simdi ağla koca adam haline ağla bir umut bile bırakmadım sana ayni yıllar önce yaptığın gibi bana acımayacağım bu perişan haline sakin benden değil aşktan özür dile beni değil onu vurdun yerden yere ben inanmıyorum artık ne ona nede senin akıttığın sahte gözyaşlarına hadi ağla koca adam haline ağla bıraktım seni uçsuz yalnız yarınlara bunu bir intikam sanma yılların nefreti bu yılların ihaneti her dökülen göz yasin yaksın kavursun içini yasa simdi benim düştüğüm halleri kimse söndürmesin içindeki alevleri simdi ağla koca adam haline ağla anla yarınsız umutsuz nasıl yaşanırmış yasa pişmanlığı acıyı ayrılık acısını kapattım sana tüm kapılarımı duymayacağım kalbinin acı feryadını unutmaya çalış çiğlik çığlığa ve yine ağla simdi koca adam haline ağla affetmem geri dönmem sana asla!!! |
KADER Dost olmazmış derlerdi inanmazdım elden Öleyim desem kolayına can çıkmaz bedenden Alan olmaz ki satıp kurtulayım senden Gözü çıkasıca kader ne istedin benden Yar olmaz derlerdi inanmazdım senden Her gün çalarsın bir başka telden Nereye gitsem nasıl kurtulurum bilmem ki senden Gözü çıkasıca kader ne istedin benden Titreyip üşür oldum esen serin yelden Dikeni batsada zarar gelmezmiş gülden Vermeyle tükenmez,olupta veren elden Gözü çıkasıca kader ne istedin benden Nereye gitsem karşıma çıkarsın her yerden Kuruttun beni bir damla kan çıkmaz tenden Ancak ölünce kurtulurum belki senden Gözü çıkasıca kader ne istedin benden |
Zaman Belki Zaman belki alıp götürecek beni uzaklara Sen yanıbaşında zannederken Ben biniyor olacağım çocukluğumdaki salıncağa Ninnilerini duyacağım babaannemin Ve arada bir kıpırdayacağım bitmesin diye ninnisi Sen,dinlediğimi zannedip günlük telaşını anlatacaksın "Patates 35 bin oldu,fasulye kalmadı..." En uygunsuz zamanda gülümseyince kuşkulanacaksın; "Ben hastayım diyorum,sen gülüyorsun..." Oysa ne tatlı rüyalardır ne vefalı dostlardır beni gülümseten bilemezsin Yanıbaşında yalnızlığı yaşatma bana Bırak artsın enflasyon Bırak bu ay fasulye alamayalım Yarım ekmek arası zeytin-peynirle yaşanacak Ne güzellikler var bilsen Ve ne mutluluklar Gülüşlerimizde sırasını bekleyen |
ESME DELI RÜZGAR ESME DELI RÜZGAR ESME VARAM GIDEM MUHAMMEDE VARAM GIDEM RAVZASINA SEVDIGIME SULTANIMA ESME DELI RÜZGAR ESME SEN DEVASIN SU GÖNLÜME YAGMA YAGMUR DOLU YAGMA CENNET KAPISINI KAPAMA SU KULUNU AL YANINA NURLAR YAGDIR MEZARIMA YAGMA YAGMUR DOLU YAGMA SEN DEVASIN SU YARAMA DURMA YOLLAR DAGLAR DURMA CENNET YOLU UZAK BANA ERISILMEZ KOSA KOSA EL ACIP ZIKRET ALLAHA DURMA YOLLAR DAGLAR DURMA SEN DEVASIN SU YARAMA ESME RÜZGAR YAGMA YAGMUR GÖNLÜM ASIK HALIM TALAN HASRETIN BAGRIMDA YANAN KÖLE SANA KULUN MEVLAM ÖZLEMIN BAGRIMDA YANAN KURBAN SANA KULUN MEVLAM |
Adını yazdım Ilk miydi bu kurdugum düs Bu duydugum hayal.. . Rüzgarla esmeye Belki de kaybolmaya Giden bir yolda Yüreğimde sevda ateşin Göğsümde gururla taşıdığım sen. En büyük en heyecanli En güzeliydi sevdamız Yarinla birlikte... Mutlulugu var saymistin Ayriligi ise yok ... Her yerde haykiriyordum O benim dokunuşum... Sisli geceydi seni benden alip Götüren uzak diyarlara Unutulmadin ki hiç sen Hep bu gönüldesin… Şarkıların en güzeline Adini yazdim Nadide cicekler gibi güftesi Kalbimin en özel yerinde Söylenecek bestesi... İremsu |
Simdi yokluguna yazarim seni... Aklimin içindesin gözleri ceylan güzeli Böyle votka böyle sigara böyle çocuk Sensizim ... Ne yapsam paylasamam varligini Ben giderim bu sehirde birakip seni Sen unutur musun bilmem Beni ve seni özlemisliklerimi.. Ay bir garip dogar yokluguna Rüzgar bir baska eser Yagmur zaten gözlerimden asina sensizlige Dudaklarin düslerime girer Bu deniz beni hiç böyle üzgün görmedi Dilimde dualar ,düsümde dügüm.. Lakin gidiyorum bu sehre birakip seni Bir parça da benden katip bu sehre... Bu yarim ay ve bu deniz Sahittir gözlerinin rengine Vakit ne yapılsa sabaha çikmaz Alkol böylesine girmisken içime Dinletemem sözümü gözlerime Isiklari söndürür bir kandil yakarim Bu gece seni aglarim.. Sarhosum... Hem votkadan hem senden Böylesi özledigim bilmem ki neden Neden böyle dualar düsmez dilimden Bilirim daha çok çekecegim vardir gözlerinden Simdi saçlarimda parmaklarim hüngür hüngür aglarim seni Yüzüm gözüm sırıksıklam Sırılsıklam peçeteler masada Titrek kandil ışığında sana aglarim... Yokluguna dayanamam En çok yoklugunu bilirim Ama alisamam.. Gözlerinsiz ve artik dudaklarinsiz yapamam Elini isterim saçlarimda Ne kadar dokunursan o kadar yetinirim Dokunmazsan beklerim.. Sen seni bekledigimi bilir misin böyle gecelerde Kalan zamanimla seni paylasamam Kalsam göremem seni Gitsem baska yerde yapamam Bilmem sen ne kadar arasin beni.. Ben yasanmamislari özlerim sanki yasanmıs gibi Bu gün olmadı yarin,yarin olmadi ertesi Bu sehirde birakirim seni çekip giderim Aklimda gözlerin gözlerimde yaslar Kurur çatlar dudaklarim Yağmurlarda dudaklarini ararim Bu gece sana aglarim Artık dayanmaz kalem Beyhuda geçmesin isterim şu sayili vakit artik Her lahza senin olsun bundan böyle.. Böyle dizeler yazacagima yokluguna Varligina sarkilar söyleyeyim Gözleri ceylan güzelim Sana bir türlü doymaliyim Simdi böyle sarhos veya çakirkeyif Açip telefonu sana aglamaliyim Atip kendimi denize kapina yüzmeliyim... Bilsem ki yalnizsin Tutamaz beni bu çilginca dönen dünya Bu sözümü dinlemeyen vücud Bu alkole yenik, kafa bir yana Kosar, uçar, kaçar gelirim yanina Hiçbir art niyetsiz girmek için koynuna Saçlarina dayarim basimi Yüregimi ellerine veririm Kesin aglarim bilmem ki neden.. Simdi su an duyabilsem sesini Yoklugunu yalnizligima meze yaparim Böyle karanlik, böyle titrek ya bu isik Korkarim.. Bu gece sana aglarim Seni birakir giderim bir gece bu sehirde Yüregimin kösesini denizlere atarim Dalgalarda savrulurum gözlerine Duvarlarla konusurum Seni bagiririm yildizli gökyüzüne Sen kokan yastigima seni aglarim.. Bir dizeden digerine yazar dururum seni Gelsen diye bekler dururum Gözlerinden doldururum her bir kadehi Her yudumda yoklugunu içerim Senden sarhos olur bir köseye atarim bu vücudu İlk elime geçene sarilirim.. Bu gece seni aglarim... Sen bir yerinde sıkılır bırakırsın siirimi Ben içmeye devam edip gözlerini Her yerine sayfaların yine seni yazarım Kelimeler sarhos olur Sesim ölür giderayak Son gücümle gözlerinin ararım Bu gece seni aglarım Çakmagımla kibritleri yakarım. Işık batar gözlerime Gözlerimi kaparım karsımda gözlerin Gözlerin batar gözlerime Sarılırım bir yanımda sensizlik Sarılırım bir yanımda yoklugun Yüzünde parmaklarım gezinir Ellerimle yüzünün resmini çizerim yüzüne... |
KORKMUYORUM SENi SEVMEKTEN Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerini seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni. Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için. Seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce. Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için. Ellerini seviyorum Allah’a açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında. Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda. Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, seni ruhuna Bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan her şeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. |
evet arkadaş kim oldugumu ne oldugumu nerden gelip nereye gittigii sen öğrettin bana elimden tutup karanlıktan aydınlıga sen çıkardın beni bana yüürmeyi öğrettin el ele ve daima ileriye bir gün evet birgün ayrı düşşek bile biliyorum hiç bi zaman ayrı değil yollarımız ve aynı yolda yürüdükçe gün gelir ellerimiz yine dosca birleşir ayrılsak bile kopamayız aynadan arkadaş adlı parcasındaki şiir.. cadı gizeme,dilayla'ya ve diğer tepsi grubu üyelerine itafen sizi seviyorum kıslar |
SEN BENİ SEVİYORSUN Sen beni seviyorsun Bu gün hissettim Korkuyorsun, söyleyemiyorsun Aslında, biliyorum Hiçbir zaman söyleyemeyeceksin Zaten istesen de söyleyemezsin Çünkü; Bizimkisi ne arkadaşlık Ne de bir sevda Bu iki duygunun arasındayız galiba. Sen beni seviyorsun Bu gün hissettim İçimdeki volkan patlarken Serin akarsu gibi üstüme geldin Bütün suç benim, Seni de ateşimle buhara çevirdim O güzelim bahar kokunu Her lâhza içime çektim Sana olan sevdamı, Sadece mısralarda yazdım ve yaşadım Sevdim, seni çok sevdim Sen de beni seviyorsun Bu gün hissettim... |
| Saat: 11:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık