![]() |
aaa uykusuzlar buradaymış..bende uykusuzum..:) |
ChatBox mantığı ile kullanılmısın bu ve benzeri diğer konular. 1e1 sohbet edebileceğiniz site dahilinde 3 ayrı chat hizmeti varken üstelik.. |
bekliyordum zaten böyle birşey..:) geceleri neden bu kadar çok seviyorum bilinmez belki de yalnızlığı saeviyorum yine sensiz birgün başlayacak ve yine ben seni özlicem |
birebir konuşma yok kendi kendime konuşam... yine dişim ağrıyor .. yine düşüncedeyim .. yine özlemedeyim .. yarınım nasıl olur acep..annem iyi olsun iyileşsin |
uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahlarım bazen günlerce rüyalarıma gelme diye ..uyumak istemiyorum bu gece |
yok yaa ben mutlu olamıcam hiççç. yine bu gece ağlıyorum .. yine bu gece mutsuzum .. yine darmadağınım ................. :( :( |
Bu gece canım çok sıkkın kendimi kötü ötesi kötü hissediyorum. Benim her zamanki düşüncesizliğim yüzünden gene olanlar oldu... Kendime çooook kızıyorum bu stressle uyuyamam artık ben. Hayatımda herşey yarım hatta birtek başlangıç var gerisi yok . :( :( |
hayatta tam olan ne var ki..takma kafanı düzelir ;) |
off napıcam ben yaa |
yaralı yaralıı yaralı kalbim..uykum yok..uyumak haram bana ..sel akar kum olur geriye kalan ağlaa yaralı kalbim hepsi yalan..bir avuç küldür elde kalan..:(( |
| Saat: 20:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık