![]() |
Sabah 5.21 ve ben msxteyım uyuyamıyorum uyumak ıstemıyorum cunku zonguldaga donucem ve bu benım son gunum artık eskısı gıbı takılamıcam... |
Klasik bi msx gecesi ve ben yine her zamanki gibi sabahladım yarın ola hayır ola artıkın... |
daha gece yarısı olmadı ama ya pc başında ya tv başında sabahlıcam bu gece.. |
Bu gece gene uykusuzum ... :( En kuytu yerine sakladım yalnızlığımı gecelerin kimse bulamasın ... |
hiç uğraşma burada arwen ve ben olduktan sonra sen biraz zor saklarsın yalnızlığını :D |
sizlerle olmak keyfimi yerine getiriyo arkadaşlar valla iyi ki varsınız .. eskileri düşünmemeye çalışsamda ister istermez önüme seriliyor.. bidenemin varlığı bile yetiyor bana ... bu müzik çok hoş yaww..sezen aksu....AH MAZİ..TAVSİYE EDERİM ..:) |
Akşam olur penceremde güneş doğmaz odama yine Karanlığa hapsolmuşum ağıt yakar yalnızlık yine Umutsuzluk sardı beni umutsuzluk hep peşimde Aylar yıllara vuruyor sebebini çözmüş eğilim İSTESEMDE GELMEZSİN SEVSEMDE SEWMEZSİN YANLIŞI AFFETMEZSİN SEWDİĞİMİ GÖRMEZSİN Parçalanırım dağlanırım Pişmanlığıma ağlanırım Son bir defa son bir defa Yüreğinin en kuytu köşesinde UNUTMA BEN VARIM... Umutsuzluk sardı beni umutsuzluk hep peşimde Aylar yıllara vuruyor sebebini çözmüş değilim İSTESEMDE GELMEZSİN SEVSEMDE SEVMEZSİN YANLIŞI AFFETMEZSİN SEWDİĞİMİ GÖRMEZSİN... Parçalanırım dağlanırım Pişmanlığıma ağlanırım Son bir defa son bir defa Yüreğinin en kuytu köşesinde UNUTMA BEN VARIM... BİR GÜNÜN BEDELİ BİN YILA BEDEL SEVGİNİN DEĞERİ BİR ÖMRE BEDEL ÖMRÜMÜN DEĞERİ SANA BEDEL... İSTESEMDE GELMEZSİN SEVSEMDE SEVMEZSİN YANLIŞI AFFETMEZSİN SEVDİĞİMİ GÖRMEZSİN... :(:(:( bu gece böyle geçecekmi...? |
bu şarkıyı eskiden çok dinlerdim...muazzez ersoy..eskidendi o.. yüzümde tebessüm arama dostum..mazideki büyük sevgidendi o ..ağlıyorum diye hor görme beni mutluluk mu kaldı eskidendi o..dostlar oldu birer yabancı gibi hasret çöküverdi bir sancı gibi yollarda dolaştım kimsesiz gibi..bir DAHA SEVMEK YOK ESKİDENDİ O .. SİLİNDİ GİTTİ ARTIK AMA BEN ÇOK SEVİYORUMMMMM BİDENEMİ...:) saat 4'ü geçti hala burdayım gidemedim ..kaldım buralarda seviyorum burayı ondandır:) |
Yine bir gece... Yine günlük yorgunlukların sessiz muhasebesi yapılıyor aklımda... Sussam kızıyor konuşsam kırılıyor bende bilmiyorum nasıl olcak bu işin sonu... Gece güzel ya özledim... |
evet gece bir başka güzel bende çok seviyorum..daha da düşüncelere dalıyorum.. ve kaç gündür bu şarkı...olsaydım her defasında bu çalıyo arkaarkaya bende özlüyorum çokkkk |
| Saat: 13:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık