MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ayrisjen 17 Eylül 2006 15:58

ben msn botu istiyorum nerden bulabilirim konuşmak için ingilizce

PASCHA73 17 Eylül 2006 20:29

KİSİ SİLME . YARDİM PLS

merhaba umarim dogru yere actim konuyu.
messengerda daha once listende olupta sildigin kisileri.tamamen msn listesinden nasil kaldirabilirim
araclar---- secenekler- gizlilik engelenenler listesini komple silme imkanim varmi yardimlarinizicin simdiden tesekkurler (uzerine gelip saga tiklayincalistede silvar ama sildigim halde tekrar acinca gorunuyor)

ManiacTürk 17 Eylül 2006 21:16

Arkadaslar cok acil!!!
Benim Messenger Birkac aydir...Hep su Hatayi veriyor ve acilmiyor:

UZANTILI HATAKODU: 80048412
HATAKODU: 80048820

Bunun hakkinda Forum'dan bir Program indirdim ama nasil calistiracagimi bilemedigimden birsey yapamadim...Eger yardimci olursaniz sevinirim!!!

Saygilarimla...

Misafir 18 Eylül 2006 01:59

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 216435)
ben msn botu istiyorum nerden bulabilirim konuşmak için ingilizce

encarta@botmetro.net
Encarta Ansiklopedisi, tamamen ingilizce...Sorulan bircok soruya cevap. alabilirsin ve konusabilirsin.

chat@insidemessenger.com
Hic kullanmadim fakat chat yapabildigini duydugum bir bot.

ensozluk@beyaz.us
Ingilizce-Turkce sozluk, adresi ekledikten sonra bir sure beklemek gerekiyor.Birkac dakika icinde otomatik olarak online olacaktir.

Alıntı:

ManiacTürk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 216701)
Arkadaslar cok acil!!!
Benim Messenger Birkac aydir...Hep su Hatayi veriyor ve acilmiyor:

UZANTILI HATAKODU: 80048412
HATAKODU: 80048820

Bunun hakkinda Forum'dan bir Program indirdim ama nasil calistiracagimi bilemedigimden birsey yapamadim...Eger yardimci olursaniz sevinirim!!!

Saygilarimla...

Bu hataya sIk sIk rastladim ve ilk cozum olarak bilgisayarin tarih ve zaman ayarinin yanlis olmasindan kaynakladigina sahit oldum.

1.Baslat>Calistir cikan yere sunu yazin control timedate.cpl OK tiklayin ve tarih-zamanin dogrulugundan emin olun.Eger ise yaramazsa,

2.MSN'i tekrar register etmeyi deneyin.
Baslat>Calistir cikan bolume
Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll OK tiklayin.

Ikisinden biri sorunu cozecektir.

opethema 18 Eylül 2006 11:01

Hotmail Hesabının Açılma Tarihi

Merhaba arkadaşlar,

Benim size sormak istediğim konu; ben hotmail accountumu hangi tarihte açmış olduğumu nasıl öğrenebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

ManiacTürk 18 Eylül 2006 11:17

Sagolasin... REVOLUTION Kardes! Eve ugrayinca ilk isim bu Söylediklerini denemek olacak!!! Insallah,calisir... :c)

Misafir 18 Eylül 2006 14:50

Alıntı:

opethema adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217054)
Merhaba arkadaşlar,

Benim size sormak istediğim konu; ben hotmail accountumu hangi tarihte açmış olduğumu nasıl öğrenebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Hotmail'ine kullanici adiniz ve password'unuzu kullanarak girdikten sonra, maillerin bulundugu ana sayfada sag ust kosede Option yazan yere tiklayin.Daha sonra sol menu'de Personal'a girin ve My Profile'a tiklayin.Password'unuz guvenlik amaciyla sorulacaktir.Sifrenizi girdikten sonra uye bilgilerinizin bulundugu sayfaya yonlendirileceksiniz.Sag menu'de bulunan Account Summary'e tikladiginiz takdirde uye oldugunuz tarih Registered since: bolumunde gozukecektir.

SAKARYALI 18 Eylül 2006 15:27

arkadaşlar 1.5 ay önce msn em hacklenmişti geri aldım.ancak geri aldıktan sonra msn de kişilerin okuyabilmelieri için ileti olan satır iş göremez duruma geldi.yazdığım tüm iletiler dünyanın neresinden oturum açarsam açayım görülmesi gerekiyor ama kapatıp açtığımda kayboluyor.hackleyen kişi hangi ayarı değiştirdi acaba?ben uğraştım olmadı.yardım lütfen

Misafir 18 Eylül 2006 15:37

Alıntı:

SAKARYALI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 217242)
arkadaşlar 1.5 ay önce msn em hacklenmişti geri aldım.ancak geri aldıktan sonra msn de kişilerin okuyabilmelieri için ileti olan satır iş göremez duruma geldi.yazdığım tüm iletiler dünyanın neresinden oturum açarsam açayım görülmesi gerekiyor ama kapatıp açtığımda kayboluyor.hackleyen kişi hangi ayarı değiştirdi acaba?ben uğraştım olmadı.yardım lütfen

http://img100.imageshack.us/img100/6663/tdfd6.png

Not: DeepFreeze Kullaniyorsaniz Kisisel Iletiniz Her Oturum Actiginizda Silinmis Olacaktir.

loverman1980 18 Eylül 2006 17:53

Alıntı:

loverman1980 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 208065)
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar... gerçekten de bu sitede msn le ilgili herşeyi bulabiliyoruz... sağolun varolun...

Ben Windows Live Messenger kullanıyorum... Sorum şu:
"Karşı tarafın çevrimdışı olarak oturum açtığını nasıl öğrenebiliriz?":)

Şimdiden teşekkür ediyorum...

arkadaşlar bu soruma cevap alamadım daha...
bu soruya cevap vercek arkadaş yok mu?..
fazla bişey istemiyorum sanırım... bir cevap lütfen...

Saat: 15:09

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık